Sydsvenskan > Opinion

Monday, 22 January, 11:31

Liknande nyheter

Taggar: Två, greps, misstänktaför , knarkförsäljning
SmålandsPosten - 02 dec 15 kl. 16:50

Rektor anmäler misstänkt knarkförsäljning

Haganässkolans rektor har anmält att det skett misstänkt knarkförsäljning på skolan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikaförsäljning i bostadsområde

Mitt i bostadsområdet finns misstänkta knarklangare. Polisen har gjort flera razzior. Nu finns också misstankar om knarkförsäljning till barn.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 13 kl. 16:47

Tre år för knarkförsäljning i park

Två män döms till vardera tre års fängelse för grovt narkotikabrott sedan de gjort upp om en knarkförsäljning i en park i Halmstad i påskas. Den ene, 30 år gammal, sålde 940 gram amfetamin till en 26-årig man för 42 000 kronor. Tre civilklädda narkotikaspanare fanns i buskarna kring platsen och de båda männen greps, rapporterar hallandsposten.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 12 kl. 15:52

Höganäsare riskerar fängelse för knarkförsäljning

Minst ett och ett halvt års fängelse. Det krävde åklagaren när rättegången mot den 35-årige höganäsaren som misstänks för omfattande knarkförsäljning avslutades..

Nerikes Allehanda - 17 sep 13 kl. 01:29

Trio misstänks för knarkförsäljning

Tre unga män kan hamna bakom lås och bom i flera år efter att ha gripits misstänkta för narkotikabrott..

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 07:04

Två misstänkta för narkotikabrott

Två män i tjugoårsåldern greps under måndagseftermiddagen misstänkta för narkotikabrott. Båda männen greps i samma lägenhet i Landskrona, vid 16 respektive 17-tiden. Vid tillslaget beslagstogs mindre mängder narkotika, som polisen misstänker var ämnad för försäljning..

YA - 19 sep 14 kl. 06:31

Män gripna misstänkta för narkotikabrott

Två män greps i Skurup på torsdagskvällen misstänkta för narkotikabrott.
Polisen grep de två männen klockan 21.45 på torsdagen.

BT - 15 sep 13 kl. 15:05

Två gripna misstänkta för vapenbrott

Två personer i 30-årsåldern greps i morse på Hisingen i Göteborg misstänkta för grovt vapenbrott. Polisen har efter den senaste tidens skottlossningar en ökad närvaro i de oroliga stadsdelarna och genomförde under natten ett flertal kontroller.- I samband med en av de kontrollerna har ett vapen anträffats, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

Kristianstadsbladet - 15 sep 13 kl. 15:03

Två gripna misstänkta för vapenbrott


Två personer i 30-årsåldern greps i morse på Hisingen i Göteborg misstänkta för grovt vapenbrott.Polisen har efter den senaste tidens skottlossningar en ökad närvaro i de oroliga stadsdelarna och genomförde under natten ett flertal kontroller. - I samband med en av de kontrollerna har ett vapen anträffats, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

Blekinge Läns tidning - 01 nov 15 kl. 11:31

Misstänkt knarkförsäljning avbröts

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Succéspelaren till HK Malmö: Satsar mot en finalplats

Redo för HK Malmö efter en stark debutsäsong i Karlskrona..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

20-årig litteraturscen firar med bokvecka

Han har sammanfört läsare med författare från hela världen. När Internationell författarscen nu firar 20 år har eldsjälen Ingemar Fasth bjudit in tidigare gäster som har gjort ett särskilt stort intryck. När den lågmälda Nobelpristagaren Wislawa Szymbor.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fler marockaner utvisas efter nytt samarbete

Ett nytt samarbete kring fingeravtryck gör att fler unga marockaner utvisas från Sverige, rapporterar SR Ekot. Genom fingeravtrycken har många personer med utvisningsbeslut kunnat identifieras, och därmed tas emot i Marocko. Tidigare har det varit prob.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

13 döda vid jordskred i Colombia

Ett jordskred i sydvästra Colombia har orsakat minst 13 personers död, enligt landets myndigheter. Alla de omkomna befann sig i en liten buss i ett bergigt område som drabbats av mycket regn den senaste tiden, nära staden Tuguerres. Hittills har 13 död.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Man förvarade pansargevär i källaren

En 36-årig man från Örebro kommer att åtalas för grovt vapenbrott. Enligt åklagaren har mannen smugglat in ett pansargevär till Sverige, rapporterar SVT Nyheter Örebro. – Ett pansarskott är ett mycket kraftfullt vapen som kan göra stor skada och det gör.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Skådispris till "Veep" och Julia Louis-Dreyfus

Priserna har börjat delas ut vid galan för skådespelarfackets eget film- och tv-pris i Hollywood, Screen Actors Guild Awards. Ensemblen bakom tv-serien “Veep” har utsetts till årets bästa i komedikategorin. Samtidigt har Julia Louis-Dreyfus, för rolle.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ödesnatt för USA:s statsapparat

Republikaner och demokrater i USA:s senat har förhandlat under helgen med målet att hitta en överenskommelse för fortsatt finansiering av USA:s statsapparat. Förhoppningen är att de stängda funktionerna ska kunna öppna på måndag morgon lokal tid. Möte.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

New England klart för Super Bowl

New England Patriots slog Jacksonville Jaguars med 24–20 och laget är därmed klart för en plats i Super Bowl, NFL-finalen i amerikansk fotboll. Motståndare blir antingen Philadelphia Eagles eller Minnesota Vikings, som gör upp i den andra semifinalen..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Skällde ut Roberto – fick vara med i "Farmen"

Robert "Mulle" Dahlgren använde sig av en udda metod för att få vara med i "Farmen". För Expressen berättar han att han på ett okonventionellt sätt tog kontakt med programledaren Paolo Roberto på deras gemensamma gym. – Jag sade till honom, "Din idiot,.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Spektakulära dåd blottlägger styrets svaghet

Extremisters återkommande attacker mot västerländska mål och massmord på civila i Afghanistan har ett tydligt syfte. Med de uppmärksammade angreppen kan terrororganisationerna visa att regeringen inte har full kontroll. En av talibanrörelsens talesperso.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.