Norrtelje Tidning > Nyheter

Tuesday, 24 October, 09:40

Norrtelje Tidning - 16 feb 17 kl. 22:38

Glädjebeskedet: Kammarmusikfestivalen får bidrag – och mer pengar går till sommarkulturKammarmusikfestivalen Sommarnattens toner riskerade att i år bli helt utan kommunbidrag. Men nu har kultur- och fritidsnämnden beslutat att ge arrangemanget 20 000 kronor. Dessutom skjuter nämnden till ytterligare 25 000 kronor för bidrag till kulturverksamheter..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Sommarnattens

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjebeskedet, Kammarmusikfestivalenfår , bidragoch , mer, pengar, gårtill , sommarkultur
SvD - 03 apr 11 kl. 14:12

?Använd bidrag mer målstyrt?

EU:s klimatkommissionär Connie Hedegaard vill att EU-­bidrag ska kunna användas för att klara unionens energi­sparmål, säger hon i en SvD-­intervju. Att sluta slösa energi är det av EU:s klimatmål som går sämst, trots att det ger störst miljövinster per investerad euro..

Norrtelje Tidning - 14 feb 17 kl. 16:38

Kammarmusikfestivalen kan bli utan bidrag

På torsdag tar kommunen beslut om årets bidrag till sommarkultur.
I det förslag som tagits fram blir kammarmusikfestivalen Sommarnattens toner utan pengar.
– Chockartat, säger Rolf Hedin i Skebobruks kulturförening..

BT - 21 sep 11 kl. 07:26

Dubbelt så mycket bidrag till pojkar

Pojkar får dubbelt så mycket föreningsbidrag som flickor i Mark. Det visar en sammanställning som kultur- och fritidsförvaltningen har gjort. Förra året delade Marks kommun ut drygt 3,5 miljoner i bidrag till föreningar med verksamhet riktad till ungdomar i åldern sju till tjugo år.

DrivaEget - 05 aug 15 kl. 07:30

Finansiera ditt företag – här är 10 bidrag att söka

 Guide / Pengar  Det finns många bidrag att söka för ditt företag. En del är inriktade på olika geografiska områden eller tillväxtfaser. Här är tio bidrag från olika aktörer.

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 12 kl. 08:29

Evenemang får bidrag till 2014

Arkivfoto: TA
Palmfestivalen, Trelleborg Open och Gislövs marknad. Tre evenemang som är viktiga för marknadsföringen av Trelleborgs kommun. Så viktiga att de redan nu får bidrag ända fram till 2014.

SVT Debatt - 19 sep 13 kl. 12:48

När bidrag blir självklara ökar sjukskrivningarna

SJUKFÖRSÄKRINGEN Bakom försäkringskassans ökade budget för sjukpenning finns en tydlig trend: Trots den stadigt förbättrade folkhälsan efterfrågar yngre generationer mer bidrag. Välfärdsstaten står inför ett vägskäl. Vi måste bestämma oss för om ännu mer skattemedel ska tillföras ?

HBL - 04 jan 13 kl. 06:16

SFP fick andra partiers bidrag

Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland lyfte i fjol 155 000 euro för att stödja kandidater i kommunalvalet. Pengarna skulle gå till kandidater från många olika partier. Svenska folkpartiet fick ändå 86 procent av pengarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är partierna som får mest bidrag

När Dagens Industri nu har sammanställt hur mycket partibidrag de olika partierna i Sveriges riksdag fick mellan den 1 april och den 31 december så är det två partier som sticker ut. Enligt tidningen så får Moderaterna och Sverigedemokraterna in mer än övriga.Bild: TTFör Moderaterna handlar det om 30 miljoner kronor och motsvarande siffra för Sverigedemokraterna är 29 miljoner, skriver Dagens Industri.

Nerikes Allehanda - 02 maj 16 kl. 09:30

Glädjebeskedet: Nu kommer värmen

Här är glädjebeskedet alla väntat på: Nu kommer värmen till länet! Till helgen väntas dagar med uppemot 20 graders värme. -Det är ett högtryck på väg in och som jag bedömer står sig säkert, säger Nitzan Cohen, meteorolog på Foreca..

Expressen - 01 mar 17 kl. 10:21

Glädjebeskedet: Så räddar kommunen fotbollsklubben

Här är Vittsjö GIK:s glädjebesked. Enligt fotbollskanalen.se räddar Hässleholms kommun klubbens existens i högsta serien med ett bidrag på 150 000 kronor.

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

TV: Blixthalka i kommunen – skolbuss körde i diket

En skolbuss och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Vätövägen, enligt ett larm som inkom klockan 08.24 på tisdagen. Olyckan är en av totalt fyra som har rapporterats in under morgonen..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

TV: Blixthalka i kommunen –skolbuss i diket

En skolbuss och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Vätövägen, enligt ett larm som inkom klockan 08.24 på tisdagen. Olyckan är en av totalt fyra som har rapporterats in under morgonen..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

TV: Blixthalka i kommunen – larm om flera trafikolyckor under morgonen

En skolbuss och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Vätövägen, enligt ett larm som inkom klockan 08.24 på tisdagen..

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

Ny ägare till mindre hus i Yxlan

.

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

Ny ägare till hus i Väddö

.

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

Nya ägare till 70-talshus i Norrtälje

.

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

Ny ägare till hus i Norrtälje

.

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

1,7 miljoner kronor för stuga i Hallstavik

.

Norrtelje Tidning - 45 minuter sedan

Nya ägare till hus i Vätö

.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.