GöteborgsPosten > Opinion

Monday, 26 June, 00:25

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 22 jun 17 kl. 15:17

Nej till privatisering

Nej, vi har inga planer på att privatisera Sahlgrenska universitetssjukhuset, skriver Grönblå samverkan..

GöteborgsPosten - 22 jun 17 kl. 15:11

Universitetssjukhusen ska inte privatiseras

Vi vill inte privatisera några universitetssjukhus. Däremot är regeringens förslag till en ny lag inom hälso- och sjukvårdens område illa förbered, skriver Per Ramhorn (SD) och Heikki Klaavuniemi (SD)..

GöteborgsPosten - 22 jun 17 kl. 14:56

Verkligheten är Alliansens problem

Samtidigt som Liberalerna bråkar internt är det fortsatt oroligt inom Alliansen. Partierna är oeniga om både en gemensam budget och hur man ska hantera Sverigedemokraterna, skriver Jesper Bengtsson..

GöteborgsPosten - 22 jun 17 kl. 14:49

Politisk korruption har blivit vardagsmat

Korruption brukar svenskar tala om som något som sker i andra länder, men inte här i fina Sverige. Men det stämmer inte. Vi är inte förskonade från korruption.

GöteborgsPosten - 22 jun 17 kl. 12:36

Anhöriga: kräv en vårdplan för äldre och multisjuka

Sjukvårdsreformerna de senaste åren har lett till ett ännu sämre omhändertagande av de sjukaste patienterna i primärvården. Anhöriga: beställ tid för en medicinsk vårdplanering. En sådan är primärvården skyldig att göra.

GöteborgsPosten - 21 jun 17 kl. 17:12

Hemtjänsten ska lyftas – inte privatiseras

Att privatisera hemtjänsten kommer leda till otrygghet för äldre och försämrade arbetsvillkor för personalen. Vi rödgröna vill i stället fokusera på att lyfta hemtjänsten, skriver Daniel Bernmar (V)..

GöteborgsPosten - 21 jun 17 kl. 17:03

Svenska modellen måste fungera på alla arbetsplatser

Den långvariga arbetsmarknadskonflikten i Göteborgs Hamn är ett exempel på en situation där den svenska modellen inte fungerar tillfredsställande. Regeringen tillsätter därför i dag en utredning som ska se över modellen, skriver Ylva Johansson (S)..

GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 14:13

Radikalisering motverkas med minskad segregation

För att rekryteringen till IS i våra förorter ska upphöra behövs mer vuxennärvaro och att den sociala isolering som segregationen innebär på allvar börjar motverkas, skriver sociolog Evin Ismail..

GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 14:29

En matsked öl är inget smakprov

Inkomster från en bryggerivisning med tillhörande avsmakning är en viktig pusselbit i ett hantverksbryggeris ekonomi. Att då bara tillåta en matsked öl vid provsmakning är en ren skrivbordsprodukt, skriver Mats Wahlström, Poppels Bryggeri..

GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 16:54

Låt containerhamnen bli kommunal igen

Ulrica Messing (S) och styrelsen för Göteborgs Hamn har makten och skulle kunna få containerhamnen att fungera lysande – precis som sina övriga hamnar. Det är sannolikt bara att göra sig av med APM Terminals och återta driften i kommunal regi, skriver Lars Henriksson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.