GöteborgsPosten > Opinion

Saturday, 24 March, 01:33

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Osmakligt av S om privata vårdgivare

Ann-Christine Andersson och Håkan Linnarsson (S) vill tydligen ta billiga politiska poäng på en mycket dåligt skött vårdcentral. En verksamhet som varit till skada för både personal och patienter. Det är beklagligt med en sådan debattnivå, skriver Johan Fält (M) och Lars Holmin (M)..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Västlänken är ingen bromskloss – tvärtom

Utbyggnaden av kollektivtrafiken i Göteborg stannar inte av i och med bygget av Västlänken. Vi behöver alltså inte ställa regional kollektivtrafik mot lokal kollektivtrafik, vi behöver inte välja mellan att gynna göteborgare eller Trollhättebor. För det finns satsningar som gynnar flera grupper samtidigt och det är nu kollektivtrafikens styrka kommer att visa sig på riktigt, skriver Västtrafiks vd Lars Backström..

GöteborgsPosten - Igår: 15:29

Kritiken mot Burka Songs 2.0 ren rasism och islamofobi

Kritiken mot Burka Songs 2.0 grundar sig på rasism och islamofobi. Att stänga ute två muslimska kvinnor från det offentliga rummet med svepande anklagelser är djupt problematiskt, skriver Daniel Bernmar (V), Grith Fjeldmose (V) och Tony Haddou (V)..

GöteborgsPosten - Igår: 15:31

Befria kulturen från politisk styrning

Det är en självklarhet att politiker ska respektera principen om armlängds avstånd i kulturpolitiken. Dessvärre verkar det som att lovsången för principen under lång tid har varit en läpparnas bekännelse. Därför är det dags för ordentliga reformer som garanterar att kulturen står bortom politisk klåfingrighet, skriver Henrik Edin (L) och Karin Veres (L)..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:23

Västlänken bromsar inte ny kollektivtrafik

Nej, Västlänken sinkar inte planeringen av nya satsningar på lokaltrafiken i Göteborg. Vi har tvärtom gjort stora investeringar i att öka resandet med kollektivtrafiken. En satsning som också gett resultat, skriver Lars Holmin (M) och Axel Josefson (M)..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:25

Slapp koll av privat vård av M-ledda majoriteten

Vårdcentralen Angered Care, nu nedlagd, var inte patientsäker. Den 23 mars fattar hälso- och sjukvårdsnämnden beslut om att kräva tillbaka 21,25 miljoner kronor för vård som inte utförts. Den moderatledda majoriteten är dålig på att säkra vården, skriver Ann-Christine Andersson (S) och Håkan Linnarsson (S)..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:18

Samtyckte jag till att bli del av Trumps valrörelse?

Kan det vara lagligt att våra uppgifter på Facebook hamnar mitt i den amerikanska valrörelsen? Eller i någon annan valrörelse? Innan så sker bör ett uttryckligt samtycke ske mellan parterna, skriver Daniel Maxstad och David Schreiber, Front Advokater..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:00

Pengarna till skolan ska fördelas mer likvärdigt

En utsatt skola i en utsatt stadsdel och en utsatt skola i en välbärgad stadsdel har fått helt olika pengar, trots att de dras med samma problem. Det har blivit orättvist. Därför ska pengarna som går till skolan nu fördelas mer likvärdigt, skriver Karin Pleijel (MP), skolkommunalråd..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:44

Låt näringslivet lyfta samhället

Det är företagen som driver tillväxten, skapar en stor del av jobben och genererar resurser som är nödvändiga för välfärden. Därför är det så glädjande att det går bra för näringslivet i Göteborg. Men vi får inte stå stilla.

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:44

Därför behövs ett förbud mot religiösa friskolor

Sverige ska ha en jämlik skola baserad på kunskap, bildning och demokratiska värderingar. Föräldrar och elever ska vara trygga i att utbildningen ger kunskaper som baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet – inget annat. Därför går vi till val på att förbjuda religiösa friskolor, skriver Anna Johansson (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.