GöteborgsPosten > Opinion

Saturday, 19 August, 15:00

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - Igår: 09:53

Att utvisa till krig är inte värdigt en demokrati

Migrationsverket har klarlagt att de utvisningshotade Afghanska ungdomarnas öde ligger i politikernas händer. Därför vänder vi oss nu till regering och riksdag: Ta ert ansvar, sluta peka finger och göm er inte bakom teknokratiska principer! Inför omedelbart ett moratorium för utvisningar till Afghanistan, skriver bland andra Martin Harling och Eva Reimers vid Göteborgs universitet..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:39

Engagerade föräldrar höjer elevers skolresultat

Sommarlovet är slut och det är det återigen dags för Göteborgs elever att gå tillbaka till skolan. Då är det också upp till bevis för den rödgröna ledningen att visa hur de tänker agera för att alla barn i Göteborg ska få en möjlighet att nå sin fulla potential. Vi vill ge föräldrar verktyg för att bättre kunna stötta sina barn, skriver David Lega (KD)..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:37

Vi har ett färdigt paket för att lösa segregationen

Närvaro i skolan och godkända betyg är en oöverträffad försäkring mot att hamna i gängkriminalitet. Därför är skolan, tillsammans med insatser för ökad trygghet, fler bostäder och en utvecklad arbetslinje de viktigaste verktygen för att vända det utanförskap flera av Göteborgs områden befinner sig i, skriver Jonas Ransgård (M)..

GöteborgsPosten - 16 aug 17 kl. 10:38

Vänd dem inte ryggen – inför amnesti

De sittstrejkande ungdomarna kräver inga mirakel. Allt de önskar är att Migrationsverket tar konsekvenserna av sina egna analyser om säkerhetsläget i Afghanistan på allvar, skriver Martin Harling, doktor i pedagogiskt arbete, tillsammans med en lång rad lärarutbildare och forskare..

GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 12:39

Det finns ingen quick-fix för ett delat Göteborg

Vänsterpartiernas monumentala misslyckande avspeglar sig i de stora skillnader som präglar Göteborg. Förbättrat företagsklimat, stärkt civilsamhälle och fler tidiga insatser för barn är bland de viktigaste insatserna för att rätta till problemen, skriver David Lega (KD)..

GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 12:41

Samverka med lokala samfund mot radikalisering

Risken för att den våldsbejakande fundamentalismen sprider sig i Sverige när IS så kallade kalifat kollapsar är högst reell. Samtidigt ser vi allt fler tecken på sekteristiska motsättningar mellan shia- och sunnimuslimer även i Sverige. För att motverka detta är det avgörande att kommuner och myndigheter arbetar tätt samman med de lokala muslimska samfunden och föreningarna, skriver bland andra professor Klas Borell..

GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 12:25

Privata välfärdsaktörer behövs

Kommuner och landsting står inför stora utmaningar för att möta befolkningsutvecklingen. Lägger man till Välfärdsutredningens förslag som skulle leda till att många privata utförare försvann skulle den utmaningen anta proportioner som vi aldrig tidigare varit i närheten av, skriver Anna-Karin Hatt, vd, Almega..

GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 11:57

Nu kan unga över 18 slippa flyttkarusellen

I dag tvingas de flesta ensamkommande ungdomar som fyllt 18 år att flytta till Migrationsverkets anläggningar som oftast ligger långt bort. Många är skräckslagna och väljer hemlöshet i kommunen de etablerat sig i framför långväga flytt. Därför är det välkommet med nya statliga pengar riktade till juste dessa ungdomar.

GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 11:55

Göteborg måste öka tempot för fler solceller

Klimathotet gör att delar av jorden riskerar att bli obeboeliga inom våra barns livstid. Havsnivåhöjningar hotar att översvämma delar av centrala Göteborg. Därför måste Göteborg satsa på solel nu, skriver medlemmar i Klimatsamling..

GöteborgsPosten - 09 aug 17 kl. 15:28

Ett jämlikt Göteborg kräver satsningar över hela staden

Berndt Sandberg hävdar i en replik att det i realiteten skulle vara så att centrum prioriteras framför utsatta områden i staden. Så ligger det inte till. Snarare är det tvärtom, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.