GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 24 February, 04:49

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Liberalerna fel ute om hamnstrejken

Konflikten i Göteborg handlar inte om att undantränga existerande kollektivavtal. Den handlar heller inte om kronor och ören eller påhittade snittlöner, skriver Karl Rudolfsson, Svenska Hamnarbetarförbundet avdelning 4..

GöteborgsPosten - Igår: 16:08

Jippon gör inte staden tryggare

Det är med dans, sång och musik som Socialdemokraterna vill möta gängkriminaliteten och knarkhandeln mitt i centrala Göteborg. Vi tror inte på det, skriver Jonas Ransgård (M)..

GöteborgsPosten - Igår: 16:07

Jämställdheten vinner på en egen myndighet

För att målet ska kunna nås om att kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sina egna liv, krävs en sammanhållen jämställdhetspolitik inom en egen myndighet, skriver Gunilla Carlsson (S)..

GöteborgsPosten - Igår: 16:05

Kollektivtrafiken kommer att nå målet – med råge

Det som för tio år sedan ansågs vara orealistiskt kommer med största sannolikhet att uppfyllas med god marginal. Antalet kollektivtrafikresor har på tio år ökat med 100 miljoner och kommer med nuvarande ökningstakt att slå målet på 404 miljoner resor 2025, skriver Leif Blomqvist (S)..

GöteborgsPosten - Igår: 15:12

Stoppa förlusterna i vården!

I stället för att slutkörd vårdpersonal presenteras lösningar på hur de ska få rimliga arbetsvillkor får de läsa romantiserade beskrivningar av hur viktiga de privata vårdföretagen är för vårdens utveckling, skriver Eva Olofsson (V) och Jan Alexandersson (V)..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:09

Nya höghusen i Göteborg riskerar bli slum

Hur fungerar alla hus som ska byggas i Göteborg som bostäder? Ingen tycks veta. Forskning om boende visar till exempel att höga hus har flera negativa effekter.

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:45

Kommunens projekt måste gå att utvärdera

Det är minst sagt förvånansvärt att kommunledningen släppt ifrån sig en så grundläggande fråga som att det skall vara möjligt att i efterhand utvärdera om skattemedlen använts effektivt eller inte, skriver nationalekonom Charlie Karlsson..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:18

Bära slöja kan inte reduceras till ett val

Hattklädda statsråd anser att hijab inte är förtryckande när den står för kvinnans eget val. Men ett bärbart manligt vapen mot sekularism och jämställdhet som slöjan utgör upprätthåller bara en förtryckande manlig ordning. Är det detta vår feministiska regering och alla hijabaktivister vill?

GöteborgsPosten - 20 feb 17 kl. 15:33

Alla projekt ska ha mätbara mål

Samtliga projekt som tilldelas pengar ur EU:s regionalfond ska ha mätbara målsättningar. Det gäller givetvis också projektet Stadslandet Göteborg, skriver representanter för Tillväxtverket..

GöteborgsPosten - 20 feb 17 kl. 15:31

Anonyma vittnen värt att prova

Den moderna brottsligheten använder sig allt oftare av hot och våld för att skrämma vittnen. Då är det viktigt att vi anpassar rättsväsendets metoder till den förändrade verkligheten, till exempel med anonyma vittnen, skriver David Lega (KD)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.