GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 15 December, 05:23

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Hatet mot Israel göder antisemitismen

Om vi vill motarbeta antisemitismen är det viktigt att också se hur den grova, förenklade och skadliga beskrivningen av Israel underlättar en antisemitism som blir alltmer acceptabel, skriver Ulf Öfverberg, Ordförande Samfundet Sverige-Israel Stockholm..

GöteborgsPosten - Igår: 13:53

Närproducerad ekomat kan rädda klimatet

En ny rapport visar att 37 miljoner nordbor kan försörjas på till större delen regionalt producerad ekologisk mat. Samtidigt skulle det ekologiska fotavtrycket från vår mathållning kraftigt minskas, skriver bland andra Kajsa Pira, AirClim Sverige..

GöteborgsPosten - Igår: 13:45

God köttfri jul!

Julen står för dörren och lagom till vi ska börja förbereda julbordet visar SVT “Köttets lustar” med Henrik Schyffert. Programserien vill lyfta fram den kopiösa köttkonsumtion som rika världsmedborgare står för. I Sverige har köttätandet ökat med 50 procent sedan 1980-talet.

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Se upp för kinesisk flirt i Lysekil

Lysekil riskerar att få en diktatur i knäet. Kina har approcherat lokalpolitikerna för att få bygga en av Nordeuropas större hamnar. Kommunen fick tio dagar på sig att svara, och har nu sagt ja till att fortsätta planeringen.

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:30

En ny politik krävs efter metoo

Efter metoorörelsens tusentals vittnesmål står det klart; det krävs en politik som förändrar maktstrukturerna i grunden skriver bland andra kommunfullmäktige ledamöterna Bettan Andersson (V) och Johanna Eliasson (V)..

GöteborgsPosten - 11 dec 17 kl. 16:43

Göteborgs ökända trädskövling fortsätter

Det nya bostadsområdet ”Flatås Alléer“ skjuter nu ur jorden. Det grönt klingande namnet är ännu ett paradexempel på Göteborgs Stads internationellt ökända greenwashing, skriver bland andra Chris Ceder, Föreningen Trädplan Göteborg..

GöteborgsPosten - 11 dec 17 kl. 14:08

Snedvriden Israeldebatt uppmuntrar till judehat

Vi står i dag tillsammans som vänner i sorg över det allvarliga brandattentatet mot Synagogan i Göteborg. Judiska ungdomar hade fest. Det kan de inte ha i Sverige i dag utan omfattande säkerhetsarrangemang och utan att riskera attacker – för att de är judar.

GöteborgsPosten - 08 dec 17 kl. 15:13

Ge besked, Stefan Löfven!

Efter Göteborgsmötet om EU:s sociala pelare är det nu dags för Stefan Löfven (S) att ge besked hur och om han tänker sätta stopp för en lagstiftning som hotar den svenska modellen, skriver Gunnar Hökmark (M)..

GöteborgsPosten - 08 dec 17 kl. 15:14

Lärarutbildningen nu på högskolornas lågprishylla

Kritik mot lärarutbildningen har hörts i mer än 20 år. Nu är det inte bara flum och kravlöshet som står i fokus för kritiken, utan omfattande avhopp och undermålig kvalitet. Krisen är nu så djup att något drastiskt måste till.

GöteborgsPosten - 08 dec 17 kl. 15:02

Gängbrott borde förena blocken

Det går en tydlig skiljelinje mellan högerns och vänsterns inställning till brott och straff. Det borde det inte göra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.