GöteborgsPosten > Opinion

Thursday, 30 March, 08:46

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Samarbeta med oss så löser vi vårdkrisen

I januari 2014, ett drygt halvår före valet, fanns 3 400 vårdplatser. Tre år senare har platserna minskat till 2 978. Resultatet är ständiga överbeläggningar som ökar otryggheten och risken för vårdskador liksom arbetsbelastningen för personalen.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Förskolan bra för barns hälsa

Att barns psykiska ohälsa ökar och dessutom skiljer sig så pass från övriga Norden kan rimligen inte enbart förklaras med tillgången till förskola, skriver bland andra Magnus Jägerskog, Bris..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Farlig okunskap om trafikregler bland våra unga

I takt med att allt färre tar körkort och skolan sedan 80-talet inte har någon trafikutbildning saknar allt fler som rör sig i trafiken grundläggande kunskaper om trafikregler och trafikvett. Det är dags att trafikundervisningen kommer upp på skolans dagordning, skriver Christer Folkesson och Göran Sydhage, MHF..

GöteborgsPosten - Igår: 16:07

Fler invandrade kvinnor måste jobba

Regeringen proklamerar gärna att man är feministisk men gör väldigt lite för att ta tag i det verkliga jämställdhetsproblemet; invandrarkvinnors möjligheter att försörja sig själva, skriver Elisabeth Svantesson (M)..

GöteborgsPosten - Igår: 11:41

Läkare – vägra medverka vid deportationerna!

Hur är det etiskt möjligt för läkare att medverka vid deportationer till Afghanistan? Enligt EU:s råd ska minst en läkare följa med på planen som deporterar unga människor från Sverige till Afghanistan. Den danska läkarföreningen rekommenderar sina medlemmar att inte medverka vid utvisningstransporter.

GöteborgsPosten - Igår: 15:02

Åtala Dawit Isaaks plågoandar för folkrättsbrott

Den tysta diplomatin i fallet Dawit Isaak har havererat. Sverige bör nu växla spår och har nu möjlighet agera mot en av Dawit Isaaks ökända plågoandar, den tidigare eritreanske informationsministern Ali Abdu, och se till att hans ställs inför rätta för folkrättsbrott, skriver Lars Adaktusson (KD)..

GöteborgsPosten - Igår: 14:31

Klåfingriga politiker undanbedes

Uppsättningen av föreställningen Jihadisten på Göteborgs stadsteater har väckt mycket ont blod, tyvärr även bland politiker. Även om kulturuttryck kan vara provocerande är det nödvändigt att politiker inte lägger sig i vad som skapas, annars riskerar man att rasera ett av fundamenten för ett fritt och öppet samhälle. Demokratiska partier – i synnerhet liberala – måste försvara ett fritt kulturskapande som står på armlängds avstånd från politisk klåfingrighet, skriver Henrik Edin (L)..

GöteborgsPosten - 24 mar 17 kl. 12:32

Vi behöver justera – inte skrota – pensionssystemet

Pensionssystemet behöver justeras, med tydligare och skärpta regler för att komma åt oseriösa aktörer. Självklart. Men låt oss förbättra systemet i stället för att panikslaget rusa åt ett annat håll och helt skrota det, skriver Solveig Zander (C) och Ingrid Lindblad (C)..

GöteborgsPosten - 24 mar 17 kl. 12:56

Medierna måste rusta sig bättre mot säkerhetshoten

Alt fler aktörer arbetar systematiskt med att störa ut seriös nyhetsförmedling för att kringskära vårt öppna samhälle. Det är ett alarmerande tryck som måste hanteras. Därför stärker vi vårt säkerhetsarbete på flera plan, skriver Hanna Stjärne, vd SVT..

GöteborgsPosten - 24 mar 17 kl. 12:53

Stoppa påstridiga föräldrar - låt lärarna göra sitt jobb

Elevernas föräldrar håller på att bli lärarnas största arbetsmiljöproblem. Skollagen måste bli tydligare med att det är lärarna som ansvarar för undervisningen – ingen annan, skriver Christer Nylander (L) och Helene Odenjung (L)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.