GöteborgsPosten > Opinion

Thursday, 25 May, 06:49

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Elever ska inte bli nikotinberoende under skoltid

I en tid när rökningen minskar stadigt bland vuxna och allt fler offentliga miljöer blir rökfria är skolan fortfarande en riskmiljö för våra barn. Rökning smittar och det är i skolan smittan sprids, skriver bland andra Helen Stjerna, A Non Smoking Generation..

GöteborgsPosten - Igår: 15:18

Överskott är knappast några förluster

Kommuner och landsting redovisar ett överskott 2016. Att då fokusera på förluster blir märkligt, skriver chefekonom Annika Wallenskog, Sveriges kommuner och landsting..

GöteborgsPosten - Igår: 15:18

Nya skärpta miljözoner ger renare luft

Kommuner måste ges möjlighet att införa miljözoner där nedsmutsande fordon och maskiner förbjuds. Detta är också det mest kostnadseffektiva sättet att gynna biogas- och elfordon, skriver bland andra Karin Svensson Smith (MP)..

GöteborgsPosten - Igår: 15:19

Ta inte Volvo och AstraZeneca för givna!

Det är hög tid för reformer som långsiktigt stärker Sveriges konkurrenskraft. Villkoren för globala företag måste helt enkelt vara bättre än de som erbjuds utomlands, skriver Mats Persson (L) och Robert Hannah (L)..

GöteborgsPosten - Igår: 12:01

Har vår dotter Iris inte rätt att få andas?

I mitt knä sitter en ettårig flicka och undrar varför hennes mamma gråter. Men barnet är för litet för att förstå att hennes liv enligt lagens mening inte är berättigat goda levnadsvillkor. Inte när kommun och stat ska spara pengar, skriver Lisa Rembeck..

GöteborgsPosten - I förrgår: 13:27

Sverige måste rösta nej till EU:s illegala handelsavtal

Måste EU följa EU-lag? Det tycker tydligen inte EU-kommissionen. Kommissionen vill nu att handeln med konfliktprodukter från ockuperade Västsahara ska få fortsätta, trots att det strider mot domstolsbeslut från EU-domstolens högsta instans.

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:36

(V)i storsatsar på jämställda löner

Allt högre personalomsättning gör det svårare att ge vård av hög kvalitet. Med vårt budgetförslag fyrdubblar vi satsningen på jämställda löner. För att klara storsatsningen på personalen föreslår vi att skatten höjs med 30 öre, skriver Eva Olofsson (V) och Jan Alexandersson (V)..

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 16:55

Bostäder och ny arena ger liv åt ödslig stadsdel

Området mellan Ullevi och Liseberg behöver ett rejält tillskott med bostäder för att bli en levande och attraktiv del i centrala Göteborg. Dessutom måste Scandinavium och Valhalla snarast ersättas med nya anläggningar, skriver bland andra Gunilla Grahn-Hinnfors, Västsvenska Handelskammaren..

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 16:52

Linbanan riskerar att bli ett nytt Gobigas-fiasko

Linbanan drivs med en extrem brådska för att bli klar till Göteborgs 400-årsjubileum. Resultat; ogenomtänkta lösningar, trafikkaos och enorm låneskuld, skriver Vägvalet..

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 16:52

Påverka Kina systematiskt under ert besök

Läget för de mänskliga rättigheterna i Kina försämras snabbt. När Göteborgs stad nu ska förnya sitt samarbete med Shanghai krävs ett större fokus på mänskliga rättigheter, skriver Amnestys Kinasamordning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.