GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 20 October, 10:42

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 17:14

Trepartsavtal får slut på hamnstrejken – inte lögnerHenrik Kristensen påstår att APMT och han själv som högst ansvarig följer svensk lag. En av de få punkter som den pågående hamnkonflikten handlar om är att APMT inte följer semesterlagen eller lagen om föräldraledighet, skriver Robert Lindelöf, Svenska Hamnarbetarförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Kristensen, APMT, Robert Lindelöf, Hamnarbetarförbundet

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepartsavtalfår , slut, hamnstrejkeninte , lögner
Cornucopia - 06 nov 16 kl. 09:11

Svensk media och debatt har noll påverkan på amerikanska presidentvalet - ändå skriker trollen i högan sky med sina lögner

Svensk debatt och media har i princip noll påverkan på det amerikanska presidentvalet. USA:s president har också mycket mindre makt än dåligt insatta svenskar och troll verkar tro, då USA som en av världens främsta demokratier har en väl fungerande maktdelning. Det positiva är dock att en lång rad Internetdebattörer nu har utvisat sig själva från all framtida debatt, då de okritiskt eller medvetet upprepar främst Trumps bevisade lögner.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 09:49

Avskrift: Ryska ambassadörens samtliga lögner

Nedan följer en avskrift av intervjun med den ryska ambassadören till Sverige från gårdagens SVT Aktuellt. De direkta lögnerna, som visar att ambassadören inte är att lita på och att Kremldiktaturen är fientliga och angriper grannländer, är kommenterade nedan.
Till en början vill nyttiga volontärer och inflytelseagenter att man ska tolka in diverse "inte" där ambassadören inte säger dessa, som i det inledande citatet nedan.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 07:26

Letar lyckligt slut för De oskyldiga

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. De oskyldiga blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"De rasistiska handlingarna blev till slut en dödlig dos"Gästkrönikör

I början av 2014 befann jag mig på en mycket mörk plats. Huvudet var tungt av sorg och depression. Jag kände att alla såg det på mig.

NT - 04 sep 13 kl. 08:09

Jenny Andreasson letar lyckligt slut för "De oskyldiga"

En internatskola, lögner och förbjuden kärlek. "De oskyldiga" blev en omsusad succé i sin tid. Men när Jenny Andreasson sätter upp pjäsen på Dramaten tar hon fasta på det allmänmänskliga..

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: Sverigedemokraternas fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 05:03

Ströman: SD:s fem lögner

Jonas Millard och Kent Ekeroth ljuger. Inte så att varje siffra är felaktig. Men ur det källmaterial som de hänvisar till väljer de enbart sådant som passar deras egna syften.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 04:00

Fem sanningar är fler än fyra lögner

Magnus Härenstams självbiografi är näst intill unik:Här har vi en offentlig person som mot slutet av ett långt liv i rampljuset verkar ha en realistisk självbild.Jag tror aldrig att jag har läst något liknande.En självbiografi som är liksom …helt trovärdig.

Expressen - 06 sep 16 kl. 15:00

Galenskapen om ålder måste få ett slut

Det är inte lögnerna från en del ensamkommande som är den stora skandalen, utan samhällets kollektiva lögner..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

För att klara nollvisionen behövs trafikvett

Illegala aktörer som utger sig för att vara riktiga trafikskolor leder till ännu längre köer till förar- proven. Det är oacceptabelt, skriver Monica Gren, NTF..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Satsa på Västra Stambanan – nu!

Det krävs omedelbara åtgärder för att komma till rätta med de bekymmer som finns på Västra stambanan – främst på sträckan Alingsås–Göteborg. Det är viktigt för Västsverige och för hela landet, skriver riksdagsledamöterna för Socialdemokraterna i Skaraborg..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

AP-fonderna måste få en grönare profil

Om vi ska få AP-fonderna att sluta placera våra pensionspengar i kärnvapen- och fossilindustrin måste det till ett tydligt krav att fonderna måste respektera Sveriges internationella åtaganden när det gäller mänskliga rättigheter, miljö och klimat, skriver bland andra Amnesty International..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Gränsen är nådd – #metoo kräver mer feminism

Efter många år i en bransch som svämmat över av kvinnoförnedring har jag tvingas in i en ofrivillig roll som moralkärring. Men nu är det nog. Det är nu inte längre en fråga om nödvändigheten att skrika feminism, utan en fråga om hur högt, skriver Therese Höglund..

GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Sverige kan få fossilfria transporter snabbare än väntat

De klimatpåverkande utsläppen från svenska lastbilar minskar tack vare att allt fler kör på förnybara drivmedel. Om trenden håller i sig kan Sveriges lastbilar vara fossiloberoende redan 2025, fem år före regeringens mål. Men mycket arbete kvarstår, och vi i branschen gör nu fem åtaganden för att växla upp omställningen till förnybart, skriver bland andra Tomas Nilsson, Sekab, och Robert Sobocki, Scania Sverige..

GöteborgsPosten - Igår: 15:50

Lantmäteriet effektiv bromskloss för tillväxt

Lantmäteriet är en effektiv bromskloss för utvecklingen i Stenungsund-Tjörn-Orust-området. Kortsiktigt föreslår vi att Lantmäteriet övergår i kommunal regi. Långsiktigt måste regeringen se över hela styrelsen, skriver Henric Carlsson och Benny Carlsson..

GöteborgsPosten - 16 okt 17 kl. 16:31

Islamistiska extremister smiter under radarn

Samtidigt som Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Göteborg kunde en annan extremistisk grupp med radikala islamister arbeta ostört och helt utan mediebevakning. Vi behöver få upp ögonen för all slags extremism, skriver Sofie Löwenmark..

GöteborgsPosten - 16 okt 17 kl. 16:29

Antal vårdplatser inget mått på kvalitet

Vi kan inte lösa de problem som finns gällande tillgänglighet, jämlikhet eller rättvisa inom vården med att göra mer av samma. I stället behöver vi förändra och modernisera, skriver Nicklas Attefjord (MP)..

GöteborgsPosten - 16 okt 17 kl. 14:45

Dags att se vidden av fattigdomen i Göteborg

Det finns grupper av mycket utsatta och fattiga människor som vi har allt för lite kunskap om, och som ofta saknas i den offentliga statistiken. Samtidigt höjs tröskeln för att få hjälp från samhället från år till år. Det oroar oss, skriver Göteborgs kyrkliga stadsmission..

GöteborgsPosten - 13 okt 17 kl. 14:21

Använd DNA-teknik i jakten på invasiva arter

Främmande arter är ett hot mot den biologiska mångfalden och kan ha vittgående ekonomiska effekter. Tidig upptäckt är avgörande för att kunna åtgärda problemet och här öppnar modern DNA-teknik nya möjligheter att upptäcka främmande arter. Men det kräver långsiktiga satsningar från berörda myndigheter, skriver Per Sundberg och Thomas Dahlgren, Göteborgs universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.