SVT Debatt > Opinion

Saturday, 27 May, 19:22

SVT Debatt - 16 feb 17 kl. 13:51

”Hipsterkriminaliteten göder våldet i Malmö””Ska Malmö någonsin kunna genomgå en varaktig och långsiktig förändring, då räcker det inte med aldrig så många poliser. Inte så länge vi inte gör någonting åt efterfrågan på kriminellas varor och tjänster. Den kriminalitet välutbildade svenskar med socialt och kulturellt kapital ägnar sig åt försiggår nämligen inte i någon egen, lite finare, undre värld”, skriver Amanda Wollstad..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Malmö, Amanda Wollstad

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hipsterkriminaliteten, göder, våldeti , Malmö

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - Igår: 10:45

”Sverige var mindre grönt på Birger Schlaugs tid”

”Det finns tre genomgående teman för Birger Schlaugs kritik mot MP. De är i tur och ordning att den sanna gröna politiken drevs när han styrde och att all förnyelse är av ondo, att den nuvarande partiledningen är maktfullkomlig och att allt kompromissande är dåligt”, skriver Tomas Eriksson (MP)..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”MP:s kongress riskerar att förvärra utvecklingen”

”Besluten som Gustav Fridolin, Isabella Lövin och de miljöpartistiska kongressombuden ska fatta riskerar att försvaga regeringen ytterligare”, skriver Tomas Tobé (M) och  Elisabeth Svantesson (M)..

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 14:55

”Genusglasögonen gör allt svart och vitt”

”Det är ironiskt att en roman med uttalat feministisk agenda tecknar precis lika platta kvinnoporträtt som den värsta kulturman”, skriver Lisa Magnusson..

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 10:31

??

””, skriver.

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 07:00

”MP måste ta gräsrötternas kritik på allvar”

”Partiledningen har i praktisk politik gjort mycket av den löfvenska socialdemokratins politik till sin”, skriver Miljöpartiets före detta språkrör Birger Schlaug..

SVT Debatt - 23 maj 17 kl. 15:57

”I de mörkaste stunder behövs ett ljus allra mest”

”Vad kan man säga som tröst när över 20 personer dör, varav de flesta är barn? Det som är lättast att greppa efter chocken är rädsla. Ur rädslan föds ett hat och ur hatet föds en ilska som för oss ner i den spiral som de onda krafterna försöker locka oss in i”, säger Damon Rasti som är den som anordnade kärleksmanifestationen på Sergels torg efter terrordådet i Stockholm i april 2017.

SVT Debatt - 23 maj 17 kl. 13:40

”Min första tanke var att det var bildäck som exploderade”

”Jag hörde hur det small till utanför. Det lät liksom ljusare än man förväntar sig, och det ekade över området jag bor i. Min första tanke var att det var bildäck som exploderade”, skriver Teddy Löfström..

SVT Debatt - 23 maj 17 kl. 13:17

Var finns Gud när det djävulska sker?

”När man inte orkar ett enda steg därför att sorgen förlamar och förtvivlan förtär så är vi inte utlämnade”, skriver biskop Åke Bonnier..

SVT Debatt - 23 maj 17 kl. 07:00

”Vänta med att slå på stora haveritrumman”

”Fallet Kevin driver en tydlig tes utifrån en förutbestämd uppfattning om att de två barn som sades vara inblandade överhuvudtaget inte var det”, skriver Malin Lernfelt..

SVT Debatt - 22 maj 17 kl. 16:25

”Herregud, jag är sååå imponerad”

”Herregud, en sådan match. Det var så in i helvete spännande. Jag är så imponerad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.