SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 24 January, 06:47

SVT Debatt - 16 feb 17 kl. 13:51

”Hipsterkriminaliteten göder våldet i Malmö””Ska Malmö någonsin kunna genomgå en varaktig och långsiktig förändring, då räcker det inte med aldrig så många poliser. Inte så länge vi inte gör någonting åt efterfrågan på kriminellas varor och tjänster. Den kriminalitet välutbildade svenskar med socialt och kulturellt kapital ägnar sig åt försiggår nämligen inte i någon egen, lite finare, undre värld”, skriver Amanda Wollstad..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Malmö, Amanda Wollstad

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hipsterkriminaliteten, göder, våldeti , Malmö

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Därför borde mobilförbud i skolan vara lika självklart som rökförbud”

”Svenska myndigheter bör ta till sig den senaste forskningen. Barn är inte mogna att ta ansvar eller se konsekvensen av denna typ av beslut. Skärmstressen kommer att minska liksom nätmobbning”, skriver Hugo Lagercrantz, Josef Milerad och Åse Victorin..

SVT Debatt - 19 jan 18 kl. 07:00

”Vi måste hjälpa de aggressiva männen” 

”För att stoppa våldsspiralen tycker jag att man ska höja straffen för dödliga vapen och att man borde fokusera på att rehabilitera före detta kriminella istället för att bara låsa in dem”, skriver Musa ”Musse” Elias. .

SVT Debatt - 18 jan 18 kl. 15:53

”Varför undviker UG hamnkonfliktens smärtpunkt?”

”Vad händer om APM Terminals accepterar majoritetsprincipen och skriver kollektivavtal med Hamnarbetareförbundet i stället för med Transport? Eftersom frågan inte ställs vet vi inte. Men en välgrundad gissning är att då får APM Terminals problem med stora Transport och LO i stället för med lilla Hamnarbetareförbundet”, skriver Gert Gelotte efter Uppdrag gransknings reportage..

SVT Debatt - 18 jan 18 kl. 14:08

Opinion live 18 januari

SVT Debatt - 18 jan 18 kl. 07:00

”Det finns ingen quick-fix, Morgan Johansson”

”Ungdomar dör dagligen. Vi måste jobba tillsammans – annars kan vi lika gärna ge upp innan vi ens har börjat”, skriver Bahareh Andersson..

SVT Debatt - 17 jan 18 kl. 13:59

”Hamnkonflikten hotar jobb nu och i framtiden”

”Att LO-distriktet i Västsverige jobbar tillsammans med Västsvenska Handelskammaren kan verka omaka men omsorgen om jobben i Västsverige och övriga landet, samt osäkerheten i hamnen, förenar oss i vår vädjan till parterna att skapa en långsiktig lösning”, skriver Bengt Forsling LO och Johan Trouvé, Västsvenska handelskammaren..

SVT Debatt - 17 jan 18 kl. 07:00

”Sluta svartmåla Arbetsförmedlingen”

”Det är uppseendeväckande, men faktiskt även i viss mån allvarligt på det sätt som Arbetsförmedlingen svartmålas. Det får vara slut med lögner om Arbetsförmedlingen”, skriver Johan Berg, arbetsförmedlare..

SVT Debatt - 16 jan 18 kl. 07:00

”Inför mail-förbud efter arbetstid”

”Att vara ständigt tillgänglig bidrar till stressen och skapar suddiga gränser och förväntningar. Ett förbud inom all slags digitala kommunikationssätt kan bidra till en normförskjutning”, skriver Ingemar Tigerberg..

SVT Debatt - 15 jan 18 kl. 07:00

”Sverige och EU bör lägga om sin Iranpolitik”

”Likt utrikesminister Margot Wallström (S) är de europeiska ledarna nästan besatta av kärnteknikavtalet och sanktionslättnaderna. Detta ger regimen i Teheran en möjlighet att dölja dess systematiska brott mot de mänskliga rättigheterna och framställa ledarna i Teheran som folkets representanter istället för deras förtryckare”, skriver Mojtaba Ghotbi..

SVT Debatt - 12 jan 18 kl. 09:00

”FN-politik stärker Sverige”

”Trots att Sverige sitter i FN:s säkerhetsråd och trots att global säkerhet är en förutsättning för nationell säkerhet saknas FN-perspektivet när Folk och Försvar håller rikskonferens”, skriver Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.