SVT Debatt > Opinion

Monday, 20 November, 01:18

SVT Debatt - 16 feb 17 kl. 13:51

”Hipsterkriminaliteten göder våldet i Malmö””Ska Malmö någonsin kunna genomgå en varaktig och långsiktig förändring, då räcker det inte med aldrig så många poliser. Inte så länge vi inte gör någonting åt efterfrågan på kriminellas varor och tjänster. Den kriminalitet välutbildade svenskar med socialt och kulturellt kapital ägnar sig åt försiggår nämligen inte i någon egen, lite finare, undre värld”, skriver Amanda Wollstad..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Malmö, Amanda Wollstad

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hipsterkriminaliteten, göder, våldeti , Malmö

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Antibiotikaresistensen skördar tusentals liv redan idag”

”Antibiotikaresistensen är redan i dag ansvarig för uppskattningsvis minst 25 000 dödsfall per år, enbart i EU. Den nuvarande globala dödligheten på grund av antibiotikaresistens beräknas till 700 000 dödsfall per år”, skriver Fredrick Federley (C)..

SVT Debatt - I förrgår: 07:00

”Vad är en proklamation, Löfven?”

”Europas högdjur lämnar Göteborg i kväll, men Europas problem kvarstår. Därför är det hög tid för regeringen och LO att formulerar en politik som gjuter mod i Europasamarbetet och svarar mot de verkliga problem Europa och Sverige har”, skriver Christofer Fjellner (M)..

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 21:23

”Vargen förstör våra drömmar”

”Man behöver inte vara inuit för att leva av och älska jakt, det räcker alldeles utmärkt med att vara värmlänning”, skriver Bertil Forsberg..

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 17:49

”Därför är EU-toppmötet så viktigt just nu”

”Jag tror att det finns ett direkt samband mellan ökande klyftor, att nazister marscherar på Europas gator och att länder vill lämna EU. Om klyftorna är stora i ett land så kommer andra EU-länder att påverkas. Därför är det så viktigt att vi samarbetar i EU just nu”, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (s) till SVT Opinion.

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 15:26

”Överstatlighet är inte svaret på allt”

”Vi kristdemokrater ser gärna ett socialt Europa, men vi tycker inte att detta ska lösas genom en maktförflyttning av välfärdsfrågorna till Bryssel. Överstatlighet är inte svaret på alla problem”, skriver Ebba Busch Thor (KD), Lars Adaktusson (KD) och Désirée Pethrus (KD)..

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 14:30

”Den sociala pelaren är ett hot mot demokratin”

”Inledningsvis är den sociala pelaren utformad att vara av en mellanstatlig karaktär. Men om EU implementerar EU-kommissionens förslag fullt ut, så kommer Sverige på sikt förlora självbestämmandet”, skriver Johnny Skalin (SD)..

SVT Debatt - 15 nov 17 kl. 15:32

SD:s EU-topp: ”Det där är sånt jag kallar fake news”

SD utmärker sig i EU-frågan. En majoritet av partiets väljare skulle nämligen rösta nej till EU om det ordnas en ny folkomröstning. – Nyligen presenterades en studie som visade att EU var populärare än någonsin.

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 10:42

Svenskarna allt mer positiva till EU

”Vad effekten beror på är svårt att slå fast, men Brexit har hänt”.

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 08:11

”Demokratin i Sverige fortsatt stark – men den utmanas globalt”

”Sverige måste visa globalt ledarskap för att värna demokratin”, skriver Yves Leterme och Jan Eliasson..

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 07:00

”EU måste se marknaden – och människan”

”Ekonomisk tillväxt är avgörande för att jobben ska bli fler, men räcker inte för att människor ska få bra liv. Många upplever att de förlorar på globaliseringen – och vi ser hur den tilltagande frustrationen tar sig uttryck i både nationalism och protektionism. Därför är det helt avgörande att EU klarar av att se både marknaden och människan”, skriver Ann Linde (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.