SVT Debatt > Opinion

Saturday, 21 April, 06:09

SVT Debatt - 16 feb 17 kl. 13:51

”Hipsterkriminaliteten göder våldet i Malmö””Ska Malmö någonsin kunna genomgå en varaktig och långsiktig förändring, då räcker det inte med aldrig så många poliser. Inte så länge vi inte gör någonting åt efterfrågan på kriminellas varor och tjänster. Den kriminalitet välutbildade svenskar med socialt och kulturellt kapital ägnar sig åt försiggår nämligen inte i någon egen, lite finare, undre värld”, skriver Amanda Wollstad..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Malmö, Amanda Wollstad

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hipsterkriminaliteten, göder, våldeti , Malmö

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 18 timmar sedan

”Kära män, sexuellt våld måste bli en mansfråga”

”Våga vara den som förstör stämningen. Utmana, ifrågasätt och säg ifrån där och då när någon säger något dumt eller drar ett sexistiskt skämt – ta kampen mot vardagssexismen.Rannsaka dig själv.

SVT Debatt - 21 timmar sedan

Professorn: ”Cancer-turismen – ett cyniskt utnyttjande av familjer i kris”

”Jag tycker det är cyniskt av media att exponera sådana här utsatta familjer. Här har man ett ansvar menar jag. Och dessutom: vågar man ställa några kritiska frågor i ett sådant läge?

SVT Debatt - Igår: 20:54

Opinion live 19 april

SVT Debatt - Igår: 14:57

”Hjälp nyanlända kvinnor att få sitt första jobb”

Mina bästa tips för att få jobb är att sätta upp mål och göra allt för att nå dem. Var trevlig, prata med folk och skaffa svenska kompisar. Då blir det lättare med språket och därmed lättare att hitta jobb, skriver Lamia AlBakkour, anställd i en fiskfabrik..

SVT Debatt - Igår: 11:56

Knytblusmanifestationen: ”Tålamodet med män som håller varandra om ryggen är slut”

”Röster höjs om att vi vet för lite. Att vi inte ska agera på knapphändig information. Är det inte precis den retorik som har lett oss till en situation där mäns övergrepp kunnat tystas ned och trivialiseras under årtionden, ja århundranden?

SVT Debatt - Igår: 07:00

Lärarförbundet om SVT:s Uppdrag Granskning: ”Ska alla elever ges samma chans?”

”Skolkolpengens konstruktion behöver förändras. Att hela pengen försvinner när en elev byter skola, samtidigt som nästan alla kostnader finns kvar, är feltänkt. Uppdrag granskning visar exempelvis att skolorna i Angered förlorar mångmiljonbelopp per år på det sättet.

SVT Debatt - I förrgår: 09:54

”Bort med cykelförbudet på tågen, SJ”

”Andra länder i Europa har löst cykelfrågan genom att ha dubbeldäckade tåg med många öppna ytor. I Danmark är det gratis att ta med cykeln på Köpenhamns pendeltåg, resultatet blev succé och ökade andelen cyklister i staden. Det är verkligen något att inspireras av”, skriver Klas Elm och Lars Strömgren..

SVT Debatt - 17 apr 18 kl. 14:04

Caroline Szyber: ”Inför skriftligt avtal vid telefonförsäljning”

”Säljarens inledande fras ”jag ska inte sälja någonting” glider över till ett erbjudande som missuppfattas. Sen kommer fakturan – telefonsamtalet har gått från störande till att bli en mycket dyr historia”, skriver Caroline Szyber (KD)..

SVT Debatt - 17 apr 18 kl. 10:35

”Sinnessjuk, otillräknelig, pajas – när svensk media vinklar Trump”

”Hån, kränkningar och hat mot Trump förekommer dagligen och den som inte sveps med i drevet blir snabbt idiotförklarad, i likhet med Trumps väljare”, skriver Michael Nystås..

SVT Debatt - 16 apr 18 kl. 11:31

”Svensk samepolitik – från skallmätningar till tändvätska och tändstickor”

”Det är den svenska statens nuvarande samepolitik – som vi nu ser resultatet av – som måste komma till vägs ände för att få till stånd förändringar så att detta inte ska upprepas”,skriver Lars-Paul Kroik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.