SVT Debatt > Opinion

Monday, 27 February, 16:46

SVT Debatt - 16 feb 17 kl. 13:51

”Hipsterkriminaliteten göder våldet i Malmö””Ska Malmö någonsin kunna genomgå en varaktig och långsiktig förändring, då räcker det inte med aldrig så många poliser. Inte så länge vi inte gör någonting åt efterfrågan på kriminellas varor och tjänster. Den kriminalitet välutbildade svenskar med socialt och kulturellt kapital ägnar sig åt försiggår nämligen inte i någon egen, lite finare, undre värld”, skriver Amanda Wollstad..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Malmö, Amanda Wollstad

Dela artikeln

53 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hipsterkriminaliteten, göder, våldeti , Malmö

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 2 timmar sedan

”Blunda inte för den överhettade ekonomin”

”Mycket talar för att den närmaste tiden blir betydligt tuffare för Sverige. Att ekonomin rusar handlar inte nödvändigtvis om att vi uppfinner och producerar mer”, skriver Mattias Svensson..

SVT Debatt - 5 timmar sedan

”Smakpendeln svänger”

”Många hus hastas fram idag och blir med nödvändighet förenklade och tråkiga. Så är det, men det finns inget intellektuellt stiltak, inget motstånd hos arkitektkåren. Tvärtom”, säger arkitekten Gert Wingårdh.

SVT Debatt - 9 timmar sedan

”Inse en sak: du kan inte jobba dygnet runt!”

”Mitt jobb pågår jämt, om det händer något måste jag vara där. Jag har valt det och accepterat konsekvenserna. Jag har hittat egna strukturer för att koppla bort jobbet och vara ledig också.

SVT Debatt - 24 feb 17 kl. 13:30

”Oljeborra i Arktis? Vi ses i rätten, Norge!”

”Ska vi ha någon chans att inte värma upp planeten mer än 1.5 grader och undvika extremväder och naturkatastrofer, så måste fossila bränslen stanna i marken. Världen tål inte mer.

SVT Debatt - 24 feb 17 kl. 10:42

Janouch: ”Det liggs för lite i Sverige”

Kulturjournalisten Nina Lekander och författaren Katerina Janouch diskuterar..

SVT Debatt - 24 feb 17 kl. 07:00

”Dags att se ridning som friskvård – lägg ner diskrimineringen nu!”

”Är en ridlektion en personlig omkostnad, men inte massage? Det ena klassas som friskvård, det andra inte”, skriver Ulrika Fåhraeus..

SVT Debatt - 23 feb 17 kl. 17:12

”Sex på jobbschemat? Nej, tack!”

”Detta förslag är så heteronormativt att det stinker om det. Borde inte ett feministiskt parti reflektera mer över sina motioner och vad de speglar?”, skriver Linnéa Lindberg, kommunstyrelens ordförande i Åsele..

SVT Debatt - 23 feb 17 kl. 15:51

”Sverige – varken paradis eller helvete”

”Malmö förvandlas till ett slagträ mot invandring, islam och solidaritet. Ingen av dem som sprider den närmast postapokalyptiska malmöbilden har Malmös bästa för ögonen. Detta måste faktiskt få ett slut”, skriver Nils Karlsson (MP)..

SVT Debatt - 23 feb 17 kl. 11:07

Opinion live 23 februari

Om Trump och bilden av Sverige - och veckans nyheter..

SVT Debatt - 23 feb 17 kl. 10:48

”Owe Thörnqvist – sista hoppet för Melodifestivalen”

”Jag vill inte framstå som en gnällig gubbe som hävdar att det var bättre förr– men det var rakare, renare, ärligare. Då var det inga fjantiga effekter som tog uppmärksamheten från musiken. Då var det låten och artisten som gällde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.