Nerikes Allehanda > Opinion

Monday, 11 December, 08:40

Liknande nyheter

Taggar: Låt, Moderaterna, rasaefter sina , gycklarspel
SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 09:45

Moderaterna har fått biståndspolitiken att rasa

BISTÅND Sverige ska föra en utvecklingspolitik som bidrar till en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar demokratisk utveckling. Men för moderaterna har den internationella solidariteten en gräns, och biståndsminister Gunilla Carlsson har förändrat och försämrat det svenska utvecklingssamarbetet, skriver Kenneth G Forslund, Biståndspolitisk talesperson (S). Vi socialdemokrater har under våren drivit ett öppet arbete för att utveckla vår politik för global utveckling med fokus på det svenska bilaterala utvecklingssamarbetet.

Expressen - 23 feb 17 kl. 07:51

M fortsätter rasa – närmar sig SD

Moderaterna fortsätter att rasa i opinionsmätningarna. På onsdagen hamnade de under 20 procent i DN/Ipsos – något som cementeras i SVT/Novus mätning på torsdagen. M har inte haft så lågt stöd sen mätningarna började för elva år sen..

Expressen - 09 sep 16 kl. 10:32

Moderaterna planerar att stoppa vinsttaket

Uppgifterna om vinsttak i Ilmar Reepalus utredning om välfärdsbolagen fick branschen att rasa. Nu avslöjar Dagens Industri att Moderaterna planerar att fälla förslaget i riksdagen. – Vi kan aldrig gå med på att man ger sig på de mest grundläggande reglerna för hur företag fungerar, säger en M-källa..

Expressen - 22 mar 17 kl. 16:34

Mätning: Moderaterna är nu mindre än SD

Moderaterna fortsätter rasa. Nu är de mindre än Sverigedemokraterna, enligt DN/Ipsos. Tidigare i mars gick SD om M i Expressen/Demoskops mätning.

BT - 25 jan 12 kl. 22:17

S slutar inte rasa

När når Socialdemokraterna botten i opinionen? Nu noteras det krisande partiet för 22,9 procent i TV4/Novus senaste väljarbarometer. Ett statistiskt säkerställt ras med 3,3 procentenheter sedan december.

Helsingborgs Dagblad - 08 dec 16 kl. 04:00

"Det duger inte att rasa mot borgerliga kommuner för att de inte kan ta emot flyktingar i bostäder som inte finns."

Debattinlägg av de två moderaterna Boriana Åberg och Pia Almström..

Sydsvenskan - 08 dec 16 kl. 04:00

"Det duger inte att rasa mot borgerliga kommuner för att de inte kan ta emot flyktingar i bostäder som inte finns."

Debattinlägg av de två moderaterna Boriana Åberg och Pia Almström..

NSD - 05 apr 11 kl. 14:50

Taket nära att rasa

Taket över ena fotbollsläktaren på Lombia håller på att rasa. Orsaken är den tunga snön, och plåten har böjts sönder. - Jag tror den kommer att rasa i dag eller i morgon, säger Jesper Ingo, vaktmästare..

Magazin24 - 07 apr 11 kl. 15:50

JUST NU: Tak riskerar rasa från höghus

Ett tak riskerar att rasa från ett höghus på Furuvägen i Köping. Det är cirka tio kvadratmeter plåttak på Furuvägen 10 som lossnat i blåsten och riskerar att rasa ner.
En plåtslagare är nu på plats tillsammans med räddningstjänsten och försöker sätta fast plåten igen.

Sydsvenskan - 19 sep 15 kl. 00:29

Norskt berg hotar att rasa

Berget Mannen i Rauma, nordväst om Trondheim i Norge, hotar att rasa — än en gång. På fredagskvällen höjdes risknivån till den högsta, röd. Tre hushåll som hotas evakuerades, totalt nio personer.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Sveriges säkerhet kräver kärnvapen

Sverige skyddas av Natos kärnvapen. Det ska vi tänka på innan vi okritiskt hyllar att Nobels fredspris gick till en organisation som verkar för ratificering av ett avtal om förbud mot kärnvapen..

Nerikes Allehanda - Igår: 05:00

Bekämpa sexhandeln – lagstifta inte i utlandet

Det finns goda skäl att – som regeringen – vilja kriminalisera sexköp i utlandet. Enligt FN är ungefär fyra miljoner människor drabbade av sexuell människohandel och då främst kvinnor och barn. Nä....

Nerikes Allehanda - I förrgår: 10:17

Britter i Örebro kan andas ut – men inte Kopparbergs bryggeri

Brittiska medborgare som bor i Örebro, Stockholm, Sundsvall och Falun kan andas ut. Och samma med örebroare som bor i London. Deras rättigheter kommer att regleras på ett rimligt sätt, när Storbritannien lämnar EU..

Nerikes Allehanda - 08 dec 17 kl. 05:00

Patriotrobotar till Rinkeby?

Åklagaren Lise Tamms uttalande i Sveriges radio om att "Rinkeby är nästan som en krigszon" är inte bara dumt. Det är jubelidiotiskt!.

Nerikes Allehanda - 08 dec 17 kl. 05:00

Tröttsam tradition med skarvande politiker

Vad har ni för traditioner inom familjen? En som vi numera har efter krav från mina syskonbarn är att varje jul leka charader eller som de säger "parader". I min repertoar ingår att vara en apa, a....

Nerikes Allehanda - 08 dec 17 kl. 05:00

Farligaste som finns är missbrukat förtroende

Minns ni skandalen med felaktig isolering som NA skrev om tidigare? Det handlade om att entreprenörer som vid upphandlingar slarvat med material för att spara pengar. Händelser som visar hur mycke....

Nerikes Allehanda - 07 dec 17 kl. 11:09

Elefanten Donald Trump kliver in i porslinsbutiken

Donald Trump har beslutat att flytta USA:s ambassad i Israel till Jerusalem. I USA finns en kristen höger som stöder beslutet. Och Israels nationalistiske premiärminister Benjamin Netanyahu hyllar beslutet..

Nerikes Allehanda - 07 dec 17 kl. 05:00

Självklart trilskas alltid UD

Det har stormat rejält kring Sveriges kandidatur till FN:s säkerhetsråd och nu senast då Utrikesdepartementet (UD) inte har diariefört 900 sidor som handlar om själva valkampanjen. Enligt utrikesm....

Nerikes Allehanda - 06 dec 17 kl. 13:07

Finlands självständighetsdag: "Tala långsamt jag är svensk"

Ett tunt snötäcke ligger över gatorna i Helsingfors denna märkesdag. Dagen då det är exakt 100 år sedan den finländska lantdagen förklarade Finland självständigt från Ryssland..

Nerikes Allehanda - 06 dec 17 kl. 05:00

I dag fyller Finland 100: Tack för den finska tangon!

I dag är det en alldeles speciell dag. Fråga en svensk varför vi firar vår nationaldag den 6 juni så kommer personen att få något tomt i blicken. Men fråga en finländare varför självständighetsdagen firas den 6 december, så vet personen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.