Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 November, 19:30

Skånskan - 07 feb 17 kl. 13:06

Dolt syfte när Trump listar MalmöbrandMalmö Västlig media undviker att rapportera om islamistiska terrorattentat. Det menar USA:s president Donald Trump, som pekar ut en mordbrand i Malmö som exempel. Men om fallet har med terror att göra är ännu oklart. ERWP.fif(0)Media är oärligt och underrapporterar om terroristattacker.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trump, Malmöbrand, Västlig, USA, Donald Trump, Malmö, ERWP, Media, Europa, Washington Post, Köpenhamn, Krudttønden, Lars Vilks, Omar Abdel Hamid El-Hussein, Paris, Nice, Magnus Ranstorp, Molotov, Aldorrs, IS, naba, Stefan Sinteus, Trumps, Ranstorp, Christiania

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dolt, syftenär , Trump, listar, Malmöbrand
GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

Sydsvenskan - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

UNT - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin..

Skånskan - 05 aug 16 kl. 06:54

Trump i nytt utspel: Invandrare ett ”dolt hot”

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump anser att somalier och andra flyktingar från "terroristnationer" inte bör få komma in i USA.

-Vi släpper in folk från terroristnationer som inte borde tillåtas eftersom du inte kan utreda dem, sade Trump vid ett valmöte i Maine. Han pekade ut somalierna som ett exempel.

Dagens PS - 02 nov 16 kl. 08:43

Hatar du Trump? Fly till Sverige

För första gången på länge har Donald Trump ett litet övertag på demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton, enligt en färsk opinionsmätning som Washington Post och ABC News rapporterar om, skriver tabloiden New York Post. Dagens PS berättade nyligen om professorn som fått rätt i 30 år i sina profetior om utgången i amerikanska presidentval. Vår krönikör Tommy Jacobsen har tidigare skrivit om varför fenomenet Trump existerar.

SVT - 31 jan 17 kl. 15:02

EU-topp listar Trump som ett hot mot EU

EU:s rådsordförande Donald Tusk går ut och kallar Donald Trumps för ett externt hot mot EU. Tusk listar Trump som ett hot tillsammans med Kina, Ryssland och radikal islam..

Expressen - 21 feb 18 kl. 23:57

Trump: Lärare med vapen kan stoppa skolskjutningar

Donald Trump lovar hårdare kontroller av personer som köper vapen.Samtidigt öppnar han för att lärare ska kunna bära vapen – för att kunna stoppa skolskjutningar.– En lärare skulle i så fall bära ett dolt vapen.

Affärsvärlden - 26 maj 16 kl. 10:36

Fotbollslista avslöjar dolt aktievärde

Två anrika fotbollsklubbar delar förstaplatsen när KPMG listar vilka som är världens mest värdefulla. Siffrorna visar också att en av de börsnoterade klubbarnas aktie kan vara rejält undervärderad.

Sydsvenskan - 05 aug 16 kl. 03:53

Trump: Invandrare ett "dolt hot"

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump sade till anhängare på torsdagen att somalier och andra flyktingar från "terroristnationer" bör förbjudas att komma in i USA..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Skötte inte bokföringen

ESLÖV En företagare inom byggbranschen döms för bokföringsbrott. Företagaren stod åtalad för att inte löpande ha bokfört uppkomna affärshändelser under cirka 1,5 års tid.
Brottet är egentligen värt en månads fängelse men Lunds tingsrätt nöjer sig med villkorlig dom och dagsböter på totalt 10 000 kronor med tanke på att mannen lever under ordnade förhållanden och inte förmodas återfalla i brott.

Skånskan - 45 minuter sedan

Larmades till flerbostadshus

Räddningstjänsten är på väg till en lägenhet på Palmgatan i Eslöv. Larmet kom klockan 18.39.

Skånskan - 1 timme sedan

Skånska stensimpor till danskt musselprojekt

tomelilla 450 stensimpor håvades upp i Trydeån och Kulleån i Fyledalen på onsdagen. De transporterades till ett påbörjat danskt Life-projekt som ska återetablera målarmusslan med hjälp av fiskarna.Det svenska projektet Målarmusslans återkomst har fått en dansk efterföljare.

Skånskan - 1 timme sedan

Arrendeområden överlämnas

YSTAD Ystad hamn får lämna tillbaka flera arrendeområden till kommunen eftersom bolaget inte längre har behov av dem. Det handlar om det nordvästra området, ridhusområdet och Lantmännens område och Hamntorget.
Hamnen vill dock behålla området närmast kajkanten för egen verksamhet och behålla ansvaret för snöröjning vid ingång till Bornholmsterminalen Fyrkajen och för körslingan med busshållplatser vid samma terminal vid Hamntorget.

Skånskan - 1 timme sedan

En månads fängelse för rattfylla

YSTAD En 28-årig man körde berusad på Dragongatan tills hans stoppades av en polispatrull. Den kunde konstatera att mannen alkoholkoncentration i blodet uppgick till 1,72 promille.
Det hände den 6 maj och nu har han fått sin dom för grovt rattfylleri: en månads fängelse.

Skånskan - 1 timme sedan

Utpressare på nätet i farten

TOMELILLA Se upp för bedragare som hotar att avslöja surfhistorik för släkt och bekanta, om man inte betalar 900 dollar till ett bitcoinkonto. Många har drabbats av den här utpressningen. Mellan den 15 och 20 november drabbades en man i 50-årsåldern av sådana mejl från en bedragare.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till hus i Eslöv

Eslöv Fastigheten på adressen Långåkravägen 18 i Eslöv har fått nya ägare. Köpare är Dan Alexander och Ermina Ström, 33 och 34 år, och säljare är Bertil Ingemar Binkowskys dödsbo och Siv Elsy Ingalill Binkowsky. Köpet blev klart i november 2018 och priset blev 3 020 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Mejlbedragare genomskådad

YSTAD En kvinna fick ett mejl från en bedragare i onsdags som utgav sig vara en vän. Bedragaren skrev att hon behövde 19 000 kronor omedelbart, eftersom hon hade fastnat i Ukraina. Kvinnan blev misstänksam trots att det såg ut som om det var vännen som hade mejlat henne, så hon ringde vännen och kunde konstatera att det var en bluff..

Skånskan - 1 timme sedan

Försäljare blåst på fyra däck

ystad Två män i 30-årsåldern köpte fyra däck för 4 5600 kronor av en Ystadsbo och betalade med hjälp av en bankdosa och visade att betalningen var godkänd. När säljaren senare kollade betalningen visade det sig att han inte hade fått några pengar för däcken..

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ansikten i topp när politiker byts ut

SJÖBO Efter åtta år blir det ett byte på ordförandestolen i familjenämnden.
Enligt valberedningens förslag ska Susan Melsen (M) ersätta partikamraten Magnus Hammarskjöld.2010 lämnade moderaten Kent-Ivan Andersson familjenämnden efter 12 år som ordförande och gick vidare till kommunstyrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.