Skånskan > Nyheter

Tuesday, 19 February, 12:20

Skånskan - 07 feb 17 kl. 13:06

Dolt syfte när Trump listar MalmöbrandMalmö Västlig media undviker att rapportera om islamistiska terrorattentat. Det menar USA:s president Donald Trump, som pekar ut en mordbrand i Malmö som exempel. Men om fallet har med terror att göra är ännu oklart. ERWP.fif(0)Media är oärligt och underrapporterar om terroristattacker.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trump, Malmöbrand, Västlig, USA, Donald Trump, Malmö, ERWP, Media, Europa, Washington Post, Köpenhamn, Krudttønden, Lars Vilks, Omar Abdel Hamid El-Hussein, Paris, Nice, Magnus Ranstorp, Molotov, Aldorrs, IS, naba, Stefan Sinteus, Trumps, Ranstorp, Christiania

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dolt, syftenär , Trump, listar, Malmöbrand
GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

Sydsvenskan - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

UNT - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin..

Skånskan - 05 aug 16 kl. 06:54

Trump i nytt utspel: Invandrare ett ”dolt hot”

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump anser att somalier och andra flyktingar från "terroristnationer" inte bör få komma in i USA.

-Vi släpper in folk från terroristnationer som inte borde tillåtas eftersom du inte kan utreda dem, sade Trump vid ett valmöte i Maine. Han pekade ut somalierna som ett exempel.

Dagens PS - 02 nov 16 kl. 08:43

Hatar du Trump? Fly till Sverige

För första gången på länge har Donald Trump ett litet övertag på demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton, enligt en färsk opinionsmätning som Washington Post och ABC News rapporterar om, skriver tabloiden New York Post. Dagens PS berättade nyligen om professorn som fått rätt i 30 år i sina profetior om utgången i amerikanska presidentval. Vår krönikör Tommy Jacobsen har tidigare skrivit om varför fenomenet Trump existerar.

SVT - 31 jan 17 kl. 15:02

EU-topp listar Trump som ett hot mot EU

EU:s rådsordförande Donald Tusk går ut och kallar Donald Trumps för ett externt hot mot EU. Tusk listar Trump som ett hot tillsammans med Kina, Ryssland och radikal islam..

Expressen - 21 feb 18 kl. 23:57

Trump: Lärare med vapen kan stoppa skolskjutningar

Donald Trump lovar hårdare kontroller av personer som köper vapen.Samtidigt öppnar han för att lärare ska kunna bära vapen – för att kunna stoppa skolskjutningar.– En lärare skulle i så fall bära ett dolt vapen.

SR - 13 jan 19 kl. 16:34

Trump kan ha dolt dokumentation från Rysslandsmötet

USA:s president Donald Trump har enligt tidningen Washington Post helt lyckats dölja all dokumentation från möten med Rysslands president Vladimir Putin. Artikeln som fått stor uppmärksamhet kommer samtidigt som kriget mellan Trump och landets stora tidningar trappats upp på nytt..

Affärsvärlden - 26 maj 16 kl. 10:36

Fotbollslista avslöjar dolt aktievärde

Två anrika fotbollsklubbar delar förstaplatsen när KPMG listar vilka som är världens mest värdefulla. Siffrorna visar också att en av de börsnoterade klubbarnas aktie kan vara rejält undervärderad.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till hus i Skurup

Skurup Försäljningen av fastigheten på adressen Östra Gränsgatan 15 i Skurup är nu klar. Nya ägare är Sara Hadrys, 34, och Szymon Sliwinski, 36, och säljare är Eva Ann-Christin Jönsson och Iréne Ann-Louise Larsson. Det 82 kvadratmeter stora huset är byggt 1957.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilförare körde in i två cyklister

HÖLLVIKEN Två kvinnliga cyklister, 35 och 20 år gamla, fördes på torsdagen med ambulans efter att en 73-årig kvinnlig bilförare kolliderat med dem utanför Coop i korsningen Falsterbovägen och Polisvägen i Höllviken.
Klockan var strax efter klockan 13 då olyckan inträffade och enligt polisen misstänks hon för att ha brustit i att lämna företräde när hon svängde och korsade cykelleden.
Ouppmärksamheten medförde att kvinnan först körde på en cyklist och en andra cyklist hann inte väja och körde in i sidan på den 73-åriga kvinnans bil.

Skånskan - 2 timmar sedan

Våldtäktsmisstänkt gör motanmälan

SVEDALA En 20-årig man från Svedala kommun anmäler en några år yngre kvinna för att på falska grunder ha anklagat honom för våldtäkt förra året.
Enligt mannen mår han både dåligt och är förvånad över anklagelsen att han skulle ha våldtagit kvinnan som han varit vän med.
Polisen utreder nu både den misstänkta våldtäkten samt anklagelsen om så kallad falsk tillvitelse..

Skånskan - 2 timmar sedan

Skadegörelse och inbrott vid skola

SVEDALA Stora stenar har kastats mot rutorna på Aggarpsskolans bibliotek i Svedala och orsakat krosskador.
Skadegörelsen av eller flera gärningspersoner har skett någon gång under helgen fram till måndags morse då skadorna upptäcktes.
Enligt polisanmälan ska en lätt lastbil som parkerats vid skolans sporthall även utsatts för skadegörelse som rubriceras som inbrottsförsök.

Skånskan - 2 timmar sedan

Gränslös tandläkare reser ut igen

RESA. Om ett par dagar lämnar Veronica Aragon Malmö för att tillbringa två veckor i Burkina Faso i Västafrika. Där ska hon och en kollega se om det kan bygga upp en verksamhet för organisationen Tandläkare utan gränser.

Skånskan - 2 timmar sedan

Elever springer sig trötta i jakt på bollträff

Skurup Padel var en nyhet på årets sportlovschema.
– 42 elever kom det på förmiddagen, berättar tränare Lars Klannemark.Tränare Klannemark fick en kort lunch efter att ha coachat 42 elever i åldern nio till tolv år på måndagsförmiddagen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fastighet i Skurup har fått nya ägare

Skurup Försäljningen av fastigheten på adressen Fenjagatan 1 i Skurup är nu klar. Nya ägare är Helén Inger Kristina Lund, 49, och Tomas Johnsson, 57, och säljare är Jan och Ulla Larsson. Huset är 169 kvadratmeter stort och byggdes 2011.

Skånskan - 7 timmar sedan

Lös hund bet Milla svårt

Hässleholm Linda Lunds kvällspromenad med hunden Milla slutade i onsdags kväll med att den lilla hunden nästan miste livet.
En lösspringande hund, typ pitbull, högg Milla så svårt att hon miste ett öga och fick svåra skador i käken.Linda Lund låter orolig på rösten när hon pratar med personal på djursjukhuset i Hässleholm.

Skånskan - 5 timmar sedan

Försökte utlösa bomben när polis var på plats

Hässleholm Enligt uppgifter till Aftonbladet hade utgången kunnat vara annorlunda.Det var den 12 januari i år som en bilägare upptäckte ett misstänkt föremål under sin bil på en parkering i centrala Hässleholm. Polis kom till platsen, spärrade av parkeringen och utrymde fastigheter i området.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lägenhet besköts i Landskrona – en gripen

En gärningsman greps under tisdagsmorgonen misstänkt för försök till mord.Strax efter klockan två på tisdagsmorgonen fick polis larm om misstänkt skottlossning mot en lägenhet på Koppargården i Landskrona. Innergården spärras av och kriminaltekniker kallades till platsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.