Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 September, 01:39

Skånskan - 07 feb 17 kl. 13:06

Dolt syfte när Trump listar MalmöbrandMalmö Västlig media undviker att rapportera om islamistiska terrorattentat. Det menar USA:s president Donald Trump, som pekar ut en mordbrand i Malmö som exempel. Men om fallet har med terror att göra är ännu oklart. ERWP.fif(0)Media är oärligt och underrapporterar om terroristattacker.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trump, Malmöbrand, Västlig, USA, Donald Trump, Malmö, ERWP, Media, Europa, Washington Post, Köpenhamn, Krudttønden, Lars Vilks, Omar Abdel Hamid El-Hussein, Paris, Nice, Magnus Ranstorp, Molotov, Aldorrs, IS, naba, Stefan Sinteus, Trumps, Ranstorp, Christiania

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dolt, syftenär , Trump, listar, Malmöbrand
GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

Sydsvenskan - 15 jul 18 kl. 15:33

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet. Europeiska unionen är USA:s fiende i handelsfrågor, svarar.

UNT - 15 jul 18 kl. 17:49

Trump listar EU och Ryssland som "fiender"

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin..

Skånskan - 05 aug 16 kl. 06:54

Trump i nytt utspel: Invandrare ett ”dolt hot”

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump anser att somalier och andra flyktingar från "terroristnationer" inte bör få komma in i USA.

-Vi släpper in folk från terroristnationer som inte borde tillåtas eftersom du inte kan utreda dem, sade Trump vid ett valmöte i Maine. Han pekade ut somalierna som ett exempel.

Dagens PS - 02 nov 16 kl. 08:43

Hatar du Trump? Fly till Sverige

För första gången på länge har Donald Trump ett litet övertag på demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton, enligt en färsk opinionsmätning som Washington Post och ABC News rapporterar om, skriver tabloiden New York Post. Dagens PS berättade nyligen om professorn som fått rätt i 30 år i sina profetior om utgången i amerikanska presidentval. Vår krönikör Tommy Jacobsen har tidigare skrivit om varför fenomenet Trump existerar.

SVT - 31 jan 17 kl. 15:02

EU-topp listar Trump som ett hot mot EU

EU:s rådsordförande Donald Tusk går ut och kallar Donald Trumps för ett externt hot mot EU. Tusk listar Trump som ett hot tillsammans med Kina, Ryssland och radikal islam..

Expressen - 21 feb 18 kl. 23:57

Trump: Lärare med vapen kan stoppa skolskjutningar

Donald Trump lovar hårdare kontroller av personer som köper vapen.Samtidigt öppnar han för att lärare ska kunna bära vapen – för att kunna stoppa skolskjutningar.– En lärare skulle i så fall bära ett dolt vapen.

Affärsvärlden - 26 maj 16 kl. 10:36

Fotbollslista avslöjar dolt aktievärde

Två anrika fotbollsklubbar delar förstaplatsen när KPMG listar vilka som är världens mest värdefulla. Siffrorna visar också att en av de börsnoterade klubbarnas aktie kan vara rejält undervärderad.

Sydsvenskan - 05 aug 16 kl. 03:53

Trump: Invandrare ett "dolt hot"

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump sade till anhängare på torsdagen att somalier och andra flyktingar från "terroristnationer" bör förbjudas att komma in i USA..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Riv inte sko­lor och för­sko­lor i onö­dan

Flera sko­lor och åt­skil­liga för­sko­lor stängs just nu på grund av brist­fäl­lig ven­ti­la­ti­on. Många av des­sa rivs och byggs om från grunden. Un­der tiden får barn och elever finna sig i att flytta till pro­vi­so­riska lo­kaler.

Skånskan - 45 minuter sedan

Allt­för få kryssar för sin kan­di­dat i valen

Per­son­kryssen till riks­dagen har räknats och det visar sig att få tar chansen att ange vil­ken kan­di­dat de helst vill ha vald. I hela landet är det mind­re än var fjär­de som kryssat, 24 pro­cent. I Skåne är siff­ran un­ge­fär den­sam­ma, med små va­ria­tioner mel­lan de fyra val­kretsarna.

Skånskan - 3 timmar sedan

Färdtjänstavtal förlängs

lund Under tisdagskvällen beslutade tekniska nämnden att göra en direktupphandling av färdtjänsten. Ett avtal för nio månader har tecknats med Taxi Helsingborg/Sverigetaxi.Lena Fällström (S), ordförande för nämnden på tisdagskvällen, uppger att alla partier var eniga med undantag för Vänsterpartiet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Höllviken börjar mot nykomling

INNEBANDY Väntan är över. På onsdagskvällen startar Svenska superligan för herrar.
Höllvikens IBF spelar borta mot nykomlingen FBC Kalmarsund.

Skånskan - 5 timmar sedan

Femåring försvann och hittades

Malmö En pojke i femårsåldern försvann från sitt hem nära Nydala under torsdagskvällen. Polisen och anhöriga sökte i flera timmar efter barnet innan en privtperson hittade pojken vid Mobilia.
Pojken försvann vid 18-tiden och återfanns ungefär två timmar senare..

Skånskan - 8 timmar sedan

Ny podd ska ge elever vägledning

YSTAD
Fyra studie- och yrkesvägledare på Ystad gymnasium har skapat en podd som ska stötta och vägleda gymnasieelever, men även elever på grundskolan. SYV-poddens första avsnitt handlar om att vara ny på gymnasiet, om ”det kaosiga livet på gymnasiet och hur ni kan reda ut det”, skriver studie- och yrkesvägledarna Sigrid Nordström och Petra Parmvi.
De skriver också att de kommer att prata om valsituationer, motivation, hur det känns att börja gymnasiet, vad som händer efter utbildningen, studieteknik, smarta mål och allt annat som elever har nytta av.

Skånskan - 8 timmar sedan

Mopedförare till sjukhus efter olycka

Åkarå En person har förts till sjukhus efter en olycka mellan en bil och en moped i Åkarp. Olyckan har inträffat i i korsningen Kristallvägen/Resedavägen.
Enligt Skånepolisen har mopedföraren förts till sjukhus i ambulans.

Skånskan - 9 timmar sedan

Pehrson (L) kryssar sig in

höör Gammal är äldst. I alla fall tycks uttrycket gälla när det kommer till väljarnas förtroende för Höörs tidigare kommunalråd Pehr-Ove Pehrson (L) och Per-Olof Ågren (M). Båda är nära en plats i kommunfullmäktige tack vare många personkryss.

Skånskan - 9 timmar sedan

Skadegörelse på skola

HÖÖR Två gånger de senaste veckorna har vandaler sparkat sönder fasadskivor på moduler på Ringsjöskolan i Höör.
Den gångna helgen drabbades fem fasadskivor och onsdag-fredag 31 augusti slogs två fasadskivor sönder på skolan..

Skånskan - 9 timmar sedan

Inbrott hos ryttarförening

HÖÖR Ringsjöortens ryttarförening på Fädriftsvägen i Höör har haft inbrott i sina lokaler den gångna helgen. Inbrotten upptäcktes på måndag förmiddag och tros ha skett någon gång sedan söndagskvällen.
Någon har gått in i en foderkammare som normalt är låst med kodlås.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.