Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 23:48

Dagensanalys.se - 02 feb 17 kl. 13:00

Annalect Finlands supersnabba modell ska göra AI-baserad webbanalys enklareAnnalect Finland – som är en del av Omnicom Media – har utvecklat en webbanalysmodell som ska effektivisera och underlätta insamlandet av webbdata genom AI och maskininlärning. Den nya modellen blandar AI, maskininlärning och konsumentbeteendeforskning tillsammans med Annalects befintliga data- och teknologiplattform. Den testas nu tillsammans med färjebolaget Tallink Silja Oy inom ramen för ett pilotprojekt. Annalect säger att man kan förutse den digitala besökarens köpbeteende bara några millisekunder efter att webbsidan har laddats. Den kan gruppera olika besökare i konsumentkluster, baserat på likheterna i deras beteendedata.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Finlands, AI, Finland, Omnicom Media, Annalects, Tallink Silja Oy, Tanken, VD, Jusi Piri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annalect, Finlands, supersnabba, modellska , göra, AI-baserad, webbanalys, enklare
HBL - 19 nov 12 kl. 20:46

22-åring Finlands nya modellöfte

Vinnare i årets säsong av modelltävlingen Suomen Huippumalli haussa heter Meri Ikonen från Tammerfors.Finalen sändes på tv-kanalen Fyran i kväll. Enligt juryn är Meri Ikonen, 181 centimeter, den modell som utvecklats mest under tävlingen.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

YLE - 19 apr 14 kl. 16:42

"Finlands språkmodell kunde fungera på Krimhalvön"

Ryskan ska få specialställning i Ukraina. Det lovade Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk och president Oleksandr Turtjynov i ett tal på fredag kväll. I praktiken blir det en lagstadgad rättighet att tala ryska i Ukraina.

HBL - 21 nov 14 kl. 14:43

EU stoppade Finlands ersättningssystem

EU-kommissionen underkänner Finlands sätt att ersätta odlarna för miljönytta i jordbruket. – Samhället ska inte betala kompensation för att bönderna fyller i blanketter eller går på kurs, säger Natur och Miljö.Regeringen godkände landsbygdens utvecklingsprogram i våras.

YLE - 11 jul 17 kl. 14:01

Så tänker tankesmedjor om Finlands framtid

På tisdaf publicerar sju tankesmedjor sina tankar om hur Finland kan se ut i framtiden. Varje tankesmedja presenterar sitt alternativ för hur framtiden ser ut, baserat på ett ämne eller en trend som kräver en lösning. Idén med tankesmedjor är att de ska koppla samman vetenskap och politik.

YLE - 09 dec 14 kl. 17:53

Finlands andel av EU:s krisfond över en miljard euro

EU-ländernas finansministrar har enats om hur mycket pengar bankerna i varje enskilt EU-land ska betala till den gemensamma krisfonden. Finlands andel blir 1 098 miljoner euro - en summa som Finansbranschens Centralförbund tycker är orimligt stor. Finansminister Antti Rinne(SD) säger att summan är i förhållande till Finlands storlek helt i linje med vad de övriga EU-bankerna bör betala.

Nyan - 09 dec 15 kl. 13:07

Ban Ki-moon ser Åland som framgångsrik modell

Finlands arbete för minoriteter och ursprungsfolk och då särskilt Ålandsexemplet som framgångsrik modell, lyfts fram av FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon.  Detta kom fram när generalsekreteraren i dag festtalade, inför drygt 1.000 gäster, i Finlandiahuset i Helsingfors.

YLE - 22 jun 17 kl. 14:41

Finlands hockeyjuniorer bättre än någonsin förr

På natten mellan fredag och lördag är det dags för NHL-draften. De senaste åren har det blivit vanligt att flera finländska hockeyspelare blir valda väldigt tidigt i draften. Uleåborgs Kärpät är ett av de ledande lagen i Finland när det kommer till att producera talanger.

HBL - 03 sep 14 kl. 16:10

Tre felaktiga djurarter i Finlands pass

Tre av djurbilderna i Finlands biometriska pass är inte av samma art som texten under dem anger. Bilderna av sparvhöken, grodan och uttern i passet är enligt experter fel arter.– De här speciella djuren har redan en tid roat oss zoologer, säger planerare Markus Piha på Naturhistoriska museet.

YLE - 29 maj 17 kl. 10:21

Finlands första stödcenter för offer för sexuellt våld öppnar i dag

I dag, måndag öppnar Finlands första stödcenter för offer för sexuellt våld vid Kvinnokliniken i Helsingfors. Centret erbjuder all service för offret direkt under de första veckorna efter brottet. Vid centret arbetar läkare, barnmorskor, psykologer, socialarbetare och sjukhuspräster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.