SR > Nyheter

Friday, 24 November, 10:16

Liknande nyheter

Taggar: Frysa, tillgångar, effektivt, vapenmot , penningtvätt
DI - 27 feb 14 kl. 16:23

Schweiz redo frysa tillgångar

Schweiz säger att man är redo att frysa de tillgångar Janukovytj eventuellt har i landets banker..

DI - 14 aug 15 kl. 07:58

USA vill frysa tillgångar värda 1 miljard dollar

Amerikanska myndigheter har begärt av sina europeiska motsvarigheter att tillgångar värda cirka 1 miljard dollar, 8,5 miljarder kronor, ska frysas i spåren av den under fjolåret aviserade undersökningen av korruption relaterad till Telia Soneras, Vimpelcoms och ryska Mobile Telesystems affärer i Uzbekistan..

DI - 04 mar 14 kl. 20:41

EU fryser ukrainska tillgångar

EU:s 28 medlemsländer har nått en preliminär överenskommelse om att frysa tillgångar som tillhör 18 ukrainska medborgare, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Affärsvärlden - 10 jul 14 kl. 13:24

EU fryser tillgångar för ytterligare 11 personer

EU har enats om att frysa tillgångar för ytterligare 11 personer under onsdagen, samt begränsa deras möjlighet att resa..

Expressen - 05 feb 13 kl. 16:31

Hives tillgångar fryses

Tvisten mellan banden The Hives och The Cardigans är på väg att avgöras. Enligt Sydsvenskan har Lunds tingsrätt beslutat att frysa 16 miljoner kronor av Hives bolags tillgångar..

Expressen - 05 feb 13 kl. 16:31

Hives tillgångar fryses av Lunds tingsrätt

Tvisten mellan banden The Hives och The Cardigans är på väg att avgöras. Enligt Sydsvenskan har Lunds tingsrätt beslutat att frysa 16 miljoner kronor av Hives bolags tillgångar..

EU-Parlamentet - 25 feb 14 kl. 13:28

Pressmeddelande - Nya regler gör det lättare att konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU

Plenarsammanträde : Regler som underlättar för nationella myndigheter att frysa och konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU godkändes av parlamentet på tisdagen. Idag blir mindre än en procent av vinsterna från knarkhandel, förfalskningar, människosmuggling och vapensmuggling frysta och konfiskerade. Lagförslaget som redan är informellt överenskommet med medlemsländernas regeringar i ministerrådet, är en del av en bredare EU-strategi för att bekämpa bedrägerier och korruption.

DI - 03 mar 14 kl. 11:47

EU överväger att frysa ryska tillgångar

EU:s utrikesministrar ska på måndagen överväga hot om frysningar av ryska tillgångar och visumförbud för ledande ryska representanter..

Sydsvenskan - 06 sep 17 kl. 19:42

USA: Frys Kim Jong-Uns tillgångar

USA vill införa ett oljeembargo mot Nordkorea samt frysa diktatorn Kim Jong-Uns tillgångar. Det framgår av ett amerikanskt resolutionsutkast för FN:s säkerhetsråd. Sanktionerna, om de antas, är ett svar på Pyongyangs senaste kärnvapenprov.

GöteborgsPosten - 06 sep 17 kl. 20:54

USA: Frys Kim Jong-Uns tillgångar

USA vill införa ett oljeembargo mot Nordkorea samt frysa diktatorn Kim Jong-Uns tillgångar. Det framgår av ett amerikanskt resolutionsutkast för FN:s säkerhetsråd..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Tidslinje: Sverigedemokraterna

SR - 45 minuter sedan

Alla partiledare kommer till politikerveckan Järva

Nu är det klart att partiledarna för alla riksdagspartier kommer att delta i politikerveckan Järva i mitten av juni nästa år..

SR - 2 timmar sedan

Tysklands socialdemokrater kan tänka sig samarbeta

Det kan finnas en lösning på regeringskrisen i Tyskland. Socialdemokraterna, SPD, håller inte längre fast vid sin vägran att ingå in en stor koalition..

SR - 2 timmar sedan

Ilska i Indien efter att misstänkt för Bombaydåden släppts fri

Den misstänkte hjärnan bakom terrordåden i Bombay 2008, Hafiz Saeed har satts på fri fot. Terrordåden som pågick i flera dagar utfördes av tio pakistanska män med kopplingar till Saeed och beslutet har väckt vrede i Indien..

SR - 2 timmar sedan

SJ:s nattåg från Kiruna står stilla

SJ:s nattåg från Kiruna står stilla i Hällnäs i Västerbotten sen flera timmar tillbaka..

SR - 3 timmar sedan

Regnblöta åkrar försvårar skörden av betor i Skåne

Medan stora delar av Sverige kämpar med riktigt besvärligt vinterväder, har jordbrukarna i Skåne väderproblem av ett helt annat slag. Det har regnat så mycket i höst att det på många ställen inte går att komma ut på åkrarna, där potatis och sockerbetor väntar på att tas tillvara..

SR - 3 timmar sedan

Right Livelihood-pristagare fast i hemlandet

Den grävande journalisten Khadija Ismayilova från Azerbajdzjan har reseförbud och kan inte komma till Sverige och ta emot Right Livelihoodpriset, som också kallas det alternativa nobelpriset, den 1 december..

SR - 4 timmar sedan

"Krokodilen" svärs in som ny president

Emmerson Mnangagwa ska nu sväras in som president i Zimbabwe, efter många dagars politisk turbulens. Ceremonin ska äga rum under fredagen i huvudstaden Harare på en nationell idrottsarena som rymmer 60 000 åskådare..

SR - 11 timmar sedan

Fransk fackförening: Böter till företag utan plan mot sexuella trakasserier

Fackföreningsrrörelsen CGT driver på Frankrikes regering att skärpa lagstiftningen om sexuella övergrepp på arbetsplatser..

SR - 4 timmar sedan

Omstridda australiska flyktinglägret tömt

Polisen i Papua Nya Guinea har tömt det omstridda australiska flyktinglägret på ön Manus. Bilder på sociala medier visar hur personer släpas i väg av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.