YLE > Finland

Saturday, 23 June, 12:23

YLE - 30 jan 17 kl. 17:06

Experter om Trump-yra på börsen: Den håller inte i sigAnalytiker överraskas av börsutvecklingen efter att Donald Trump tillträtt som president i USA. Börskurserna steg märkbart under de första dagarna. Det viktiga indexet Dow Jones nådde stundvis rekordhöjd över 20 000 poäng. - Man hade väntat sig en motsatt effekt, så det här var nog en överraskning, säger den erfarne placeraren Kim Lindström. Det som fick många bedömare att anta att börserna skulle reagera negativt när Donald Trump tillträdde som president är hans protektionistiska politik.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Trump, Donald Trump, USA, Dow Jones, Kim Lindström, Lindström, Anna Savonius, Börsexperter, Trumps, Heidi Schauman, Aktia, Schauman, Paasi, Nordnet, SirenYle, Alla, Martin Paasi, Finlands

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterom , Trump-yra, börsenDen , hållerinte i sig

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Främling, vad döljer du för mig? Finländare är bäst i EU på att lita på obekanta

Kring 50 procent av EU-medborgarna säger att de litar på andra personer i samma land. Finländarna är bäst i klassen, medan slovakerna har skäl att jobba på tilliten..

YLE - 3 timmar sedan

Antikrundans experter tipsar: Så fyndar du på loppis i sommar

På sommarens loppmarknader kan man hitta en massa roliga prylar, kläder och möbler. Antikrundans experter Malin Sveholm och Knut Knutson tipsar om hur man kan göra riktiga fynd - och vad man ska se upp med så man inte blir lurad..

YLE - 3 timmar sedan

Sjundeå IF:s Roope Auvinen spräckte 70-metersgränsen i slägga

Sjundeå IF:s Roope Auvinen kastade för första gången över 70 meter i slägga på fredagen. I samma tävlingar kastade Henri Liipola över EM-gränsen..

YLE - 3 timmar sedan

Container började ryka i Hangö – kemisk reaktion misstänks ligga bakom

Det automatiska brandlarmsystemet började varna i en industribyggnad i Hangö på lördag morgon. Det visade sig vara ett farligt ämne som bildade rök eller ånga..

YLE - 5 timmar sedan

Flygplan nödlandade med vindruteproblem på Helsingfors-Vanda flygplats

Under midsommarnatten fick ett flygplan på väg från Belgien till Japan problem med vindrutan. Flygkaptenen bestämde sig att landa i Vanda där över 20 enheter från räddningsverket väntade på planet..

YLE - 6 timmar sedan

Midsommarvindarna slog ut strömmen i tusentals hushåll

Som mest var ungefär 27 000 hushåll utan el på midsommaraftonen. Meteorologiska institutet förväntar sig fortsättningsvis hårda vindar i vissa delar av landet..

YLE - 15 timmar sedan

Blåsigt midsommarväder - undvik att röra dig på havet nu om du inte är erfaren, varnar båtpolisen

Både båtpolisen och Finlands simundervisnings- och livräddningsförbund uppmanar till försiktighet till sjöss nu på midsommarhelgen. Det varnas nämligen för hård vind på flera sjödistrikt även på midsommardagen..

YLE - 18 timmar sedan

Raseborgs Sommarteaters West Side Story slopar machokulturen: "Man måste tänka på att det är 2018"

På torsdag 28 juni är det premiär för musikalen West Side Story på Raseborgs Sommarteater. Pjäsen har drygt 60 år på nacken och världen har förändrats sedan den första gången såg väldens ljus på Broadway år 1957..

YLE - 18 timmar sedan

Gemensam begäran om krishjälp av EU - skörden har skadats svårt av torkan

Lantbruksproducenter i sex länder på nordliga breddgrader har vänt sig till EU för att få ersättning för de skördeskador som torkan har orsakat..

YLE - 21 timmar sedan

Veera Ruoho får nu hatpost efter domen mot Hakkarainen som försökte kyssa henne med våld

Riksdagsledamoten Veera Ruoho (Saml) har fått ta emot hatpost efter domen mot riksdagskollegan Teuvo Hakkarainen (Sannf) som med våld försökte kyssa henne i riksdagens café. Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo stöder Ruoho och säger att det är obegripligt att man först trakasseras på jobbet, sedan får man hatpost..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.