YLE > Finland

Tuesday, 14 August, 11:09

YLE - 30 jan 17 kl. 17:06

Experter om Trump-yra på börsen: Den håller inte i sigAnalytiker överraskas av börsutvecklingen efter att Donald Trump tillträtt som president i USA. Börskurserna steg märkbart under de första dagarna. Det viktiga indexet Dow Jones nådde stundvis rekordhöjd över 20 000 poäng. - Man hade väntat sig en motsatt effekt, så det här var nog en överraskning, säger den erfarne placeraren Kim Lindström. Det som fick många bedömare att anta att börserna skulle reagera negativt när Donald Trump tillträdde som president är hans protektionistiska politik.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Trump, Donald Trump, USA, Dow Jones, Kim Lindström, Lindström, Anna Savonius, Börsexperter, Trumps, Heidi Schauman, Aktia, Schauman, Paasi, Nordnet, SirenYle, Alla, Martin Paasi, Finlands

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterom , Trump-yra, börsenDen , hållerinte i sig

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Åklagaren yrkar på villkorligt fängelse för polischefer - åtalen visar att cheferna känt till bristerna i flera år

Åklagaren yrkar på fyra månaders villkorligt fängelse för de polischefer och poliser som står åtalade för tjänstebrott för Helsingforspolisens hantering av informationskällor. Rättegången i fallet inleddes på tisdagen i Helsingfors tingsrätt..

YLE - 2 timmar sedan

Två generationer mobbade: "Han sa att han inte ens vill finnas"

Susanna Mäkelä och sonen Leevi Ingves bär båda på jobbiga skolupplevelser. De har båda blivit mobbade. Den här veckan gör Yle Västnyland och Västra Nyland en gemensam satsning som lyfter upp mobbning..

YLE - 6 timmar sedan

Lokalt live: Vi följde med när Ronja, 7 år, gick första dagen till skolan i Västerby

Väskan är packad med penal och andra nödvändigheter inför Ronja Holmströms allra första skoldag. Yle Västnyland hade äran att få följa med när hon begav sig till Västerby skola på tisdag (14.8)..

YLE - 3 timmar sedan

THL: Inget samband mellan HPV-vaccin och autoimmuna sjukdomar

Det finns inget samband mellan HPV-vaccin och förhöjd risk för flickor att drabbas av autoimmuna sjukdomar. Det visar en undersökning gjord av Institutet för hälsa och välfärd THL som har publicerats i vetenskapstidskriften Vaccine..

YLE - 3 timmar sedan

Erika Grönqvist har haft bybutiken i Fagersta i tjugo år: "Ibland förlorar jag nattsömnen men det här är världens roligaste jobb"

Många bybutiker får kämpa och ta till nya lösningar för att få verksamheten att gå runt. Service i närområdet är viktigt, enligt en ny utredning som Kesko har beställt. Men ändå är det färre som handlar allt i bybutiken..

YLE - 6 timmar sedan

Lokalt live: Följ med när Ronja, 7 år, går första dagen till skolan i Västerby

Väskan är packad med penal och andra nödvändigheter inför Ronja Holmströms allra första skoldag. Yle Västnyland har äran att få följa med när hon beger sig till Västerby skola på tisdag (14.8)..

YLE - 5 timmar sedan

Morgonkollen: Den mest omfattande rättegången mot poliser i Finland inleds, och maskerade ungdomsgäng satte eld på tiotals bilar i Sverige

Aarniohärvan fortsätter då polischeferna i Helsingfors står åtalade, tiotals bilar sattes i brand i Sverige, och över 70 procent av finländarna tycker att de sover bra..

YLE - Igår: 10:13

Helsingforsföräldrarna kom inte åt kommunikationsverktyget Wilma - problemet löst under måndagen

I Helsgingfors upphörde skolornas kommunikationsverktyg Wilma att fungera under söndagen 12.8 och problemen fortsatte följande dag. Felet var reparerat på måndagseftermiddagen..

YLE - 5 timmar sedan

Över 70 procent av finländarna sover gott om natten

Majoriteten av finländarna i arbetsför ålder upplever att de har en relativt bra sömnkvalitet, visar ny forskning som följt med knappt 5 000 finländare under en tidsperiod på 36 år..

YLE - 5 timmar sedan

Kommer du ihåg hur det var att börja i ettan? Så här har den finska skolan förändrats från 60-talet fram till idag

Skolan har alltid speglat samhället i stort och påverkats av de ideal som råder. Kolla vad för ställe skolan var då du började skolan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.