Skånskan > Nyheter

Wednesday, 26 September, 07:24

Skånskan - 29 jan 17 kl. 19:55

Stor hockeyfest när Pantern vann i arenanMALMÖ Pantern bjöd på stor hockeyfest när laget gjorde debut i Malmö Arena inför nästan 7500 åskådare på söndagen. Dessutom blev det seger – med 3-2 över Modo – och detta med en 18-årig målvakt i en av huvudrollerna. ERWP.fif(0)Malmö Redhawks juniormålvakt Tim Hultstrand kastades in i hetluften när ordinarie Panternmålvakten Tex Williamsson blev sjuk. Och det såg illa ut för 18-åringen när matchen började med att Modo gjorde två snabba mål.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Pantern, MALMÖ Pantern, Malmö Arena, Modo, ERWP, Malmö Redhawks, Tim Hultstrand, Panternmålvakten Tex Williamsson, Hultsrand, Hultstrand, J20, Panterns, Håkan Åhlund, Tim Hultsrand, Robin Dahse, Martin Janohls, Axel Wemmenborn, Wemmenborn, Kirsebergs, Malmö Isstadion, Percy

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, hockeyfestnär , Panternvann i , arenan
Helsingborgs Dagblad - 27 aug 14 kl. 16:40

Stor ortopedkongress fyller arenan

Stor ortopedkongress fyller arenan.

Expressen - 03 apr 12 kl. 12:17

Stor hockeyfest i TV4 - sänder alla VM-möten

TV4 direktsänder hockey-VM:s samtliga 64 matcher.
Under över 160 timmars livesändning ska Peter Jihde och Niklas Wikegård lotsa tittarna - från första nedsläpp 4 maj till och med finalen 20 maj.
- Det är tänkt att jag, förutom att vara expert och ­tyckare, även ska fungera lite som programledare, säger Wikegård..

Nya Wermlands Tidningen - 24 dec 13 kl. 06:00

All star-game blev en stor hockeyfest

Inför en fullsatt läktare gick Krons tröja till väders, och där sitter den nu strax under taket på Helmia Arena och så kommer det att förbli. Nummer 33 har blivit pensionerad..

GöteborgsPosten - 23 aug 18 kl. 10:00

Dags för stor hockeyfest i Strömstad

För femte året är det dags för Strömstad Hockey Classic med klassiska hockeylagen Leksand, Frölunda och Färjestad.
– Det känns bra nu, vi är väldigt taggade, säger Daniel Olofsson..

Sydsvenskan - 03 apr 15 kl. 14:37

Pantern reser jorden runt när Malmöidrotten lyfter

Framgången har alltid ett pris. För Pantern kan priset till och med mätas i mil. Resan i allsvenskan blir 680 mil längre än den för Redhawks i SHL och förstås mycket längre än Panterns vanliga resor i division 1.

Skånskan - 03 nov 17 kl. 21:47

Pantern föll på övertid i seriefinalen

ISHOCKEY IK Pantern fick till slut ge sig. Den allsvenska serieledaren Timrå avgjorde i förlängningen och vann med 3-2. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 14 jul 16 kl. 10:10

Modos damer petas från hockeyfest

17 September samlar Örnsköldsvik alla sina elithockeylag för en hockeyfest när säsongen sätts igång. Det är bara det att damerna inte får vara med. – Det känns underligt att damerna inte får vara med i ett arrangemang som heter Hockeystad, säger Modo dams sportchef Robert Elfving till allehanda.

Skånskan - 27 jan 17 kl. 21:42

Pantern kan få kvala i Arenan

ISHOCKEY IK Pantern går för publikrekord då ma Och troligen kommer även ett eventuellt SHL-kval att spelas där. ERWP.fif(0)– Det hade varit en häftig grej att möta Rögle i Arenan, och i sådana fall har herr Nilsson (arenaägare Percy) lovat mig att den står till vårt förfogande, konstaterar ordförande Mattias Schönhult på fredagens presskonferens.

Skånskan - 23 sep 15 kl. 17:36

Blomqvist tillbaka i Pantern

MALMÖ Anton Blomqvist är tillbaka efter sin avstängning när Pantern tar sig an Timrå på torsdagskvällen.– Det ska bli skitkul att vara med igen. Jag satt ju på läktaren och blev inspirerad av insatsen mot Leksand och hade gärna velat vara med själv, säger han.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 21:51

Dåliga starter fällde Pantern

MALMÖ En dålig förstaperiod och en andra fylld med utvisningar gav ett underläge IK Pantern aldrig kunde resa sig från i Hockeyallsvenskan.Till slut blev det förlust med 1-3 hemma i Isstadion mot BIK Karlskoga.
– Vi gjorde två blöta ingripanden redan efter fyra minuter och då hugger ett lag som Bofors direkt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Elevassistent åtalas för våldtäkt mot barn

HÄSSLEHOLM En vid tidpunkten drygt 20-årig man som arbetade som elevassistent på en skola i nordöstra Skåne åtalas för våldtäkt mot barn.
Mannen hade vid ett flertal tillfällen samlag med en minderårig flicka som gick på skolan.
Under onsdagen inleds rättegången i Hässleholms tingsrätt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Varnar för hårda vindstötar

Malmö Vindkänsliga fordon uppnmanas att inte köra över Öresundsbron på grund av hårda kastvindar. Varningen utfärdades vid 03.30-tiden under onsdagsnatten.

Skånskan - 1 timme sedan

Två togs om hand efter bråk

Lund Två personer omhändertogs efter ett bråk på järnvägsstationen i Lund sent under tisdagskvällen. Enligt Skånepolisen skickades en patrull till Bangatan efter samtal om bråk mellan två personer som befann sig utomhus.
Väl på plats hittade patrullen också en man och en kvinna som visade tecken på att vara påverkade av narkotika.

Skånskan - 2 timmar sedan

Malmöscouter vill att plan görs redo

VANSTAD Inom kort kommer Malmös scouter få en hel fotbollsplan i Sjöbo
Men innan kommunen överlämnar den måste planen rustas upp.Det kräver Bengt Granelli, ordförande för den ekonomiska föreningen Malmö scoutkårers lägerområde, i ett brev till kommunen.
Det handlar om en fotbollsplan som ligger intill scouternas lägerområde i början av Stora Vanstadsvägen.

Skånskan - 2 timmar sedan

SD vill ta över tjänst som oppositionsråd

SVEDALA Sverigedemokraterna tänker göra anspråk på tjänsten som oppositionsråd tillsammans med vice ordförandeposter i samtliga Svedalas nämnder.– Vi är ju största parti, så vi kommer att göra anspråk på både oppositionsrådstjänsten och minst andre vice ordförandeposterna i samtliga nämnder.
Det säger Ronny Johnsson, gruppledare för SD, som med sina 13 mandat nu blir största partiet i fullmäktige.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

Skånskan - 2 timmar sedan

Snart beslut om Zlatanstatyn

MALMÖ Statyn av Zlatan som Svenska Fotbollförbundet vill donera till staden har kommit ett steg närmare ett förverkligande.
Flera förslag på placeringar finns med i underlaget från fritidsförvaltningen men ingen plats är bestämd än.Fritidsförvaltningen föreslår som väntat att staden ska tacka ja till donationen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sprängdådet var ett led i grov utpressning

MALMÖ Explosionen på Mäster Nilsgatan den 9 september var ett led i en grov utpressning riktad mot en man i 40-årsåldern. Två män sitter nu häktade för brottet.
En 35-åring ska ha gett en 18-åring i uppdrag att utföra sprängdådet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya kulturskolan kan föra med sig dyr trafiklösning

ESLÖV När gamla spritfabriken blir Kulturskola behöver trafikmiljön rustas upp för att öka trafiksäkerheten. Den mer omfattande lösningen skulle kräva investeringar på 31 miljoner kronor.Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden tar nu höjd för att klara en upprustning av trafikmiljön runt det som ska bli Kulturskolan i gamla spritfabrikens lokaler.

Skånskan - 4 timmar sedan

Historisk seger för Bridge Jumper

TRAV Han kom, han sågs och han segrade.
Daniel Olsson är kusk (och tränare) med Solvalla som bas, så dök han plötsligt upp på Jägersro en småkall septemberkväll.
– Det här är orsaken, sa Daniel och visade på Bridge Jumper som precis vunnit karriärens första seger.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.