Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 February, 20:50

Expressen - 26 jan 17 kl. 07:24

Nordea ökade sin vinst fjärde kvartaletNordea redovisar ett rörelseresultat på 1 248 miljoner euro i det fjärde kvartalet. Det kan jämföras med väntade 1 080 miljoner euro, enligt nyhetsbyrån Direkt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Direkt

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ökadesin , vinst, fjärdekvartalet
Realtid - 30 jan 13 kl. 08:36

Nordea ökar vinst

Nordea redovisar ökad vinst på 1,059 miljarder EUR för fjärde kvartalet..

LV - 06 maj 15 kl. 08:35

Småföretagen ökade i värde 2014

Småföretagen i Hultsfred ökade i genomsnitt sitt värde med 5,4 procent under förra året.
Ett av de företag som framhålls är Järnforsens Plåtslageri..

DI - 09 jan 19 kl. 09:03

Addvise orderingång ökade i fjärde kvartalet

Addvise orderingång under fjärde kvartalet 2018 ökade med 12 procent jämfört med samma kvartal 2017 och uppgick till 74,8 miljoner kronor (66,8)..

Nerikes Allehanda - 27 sep 17 kl. 14:59

Länets små- och medelstora företag ökade i värde

Värdet på små- och medelstora företag i Örebro län ökade kraftigare i Örebro län än i Sverige som helhet. Det visar företaget Valuations värdebarometer..

DI - 15 mar 17 kl. 09:42

SCB: Svensk tillväxt ökade farten fjärde kvartalet

Under det fjärde kvartalet stegrades BNP-tillväxten och Sveriges ekonomi växte i snabbare takt än tidigare kvartal under året..

Affärsvärlden - 15 mar 17 kl. 09:54

SCB: Tillväxten ökade i fjärde kvartalet

Under det fjärde kvartalet stegrades BNP-tillväxten och Sveriges ekonomi växte i snabbare takt än tidigare kvartal under året. Det konstaterar SCB i publikationen Statistiskt perspektiv som släpptes på onsdagsmorgonen..

DI - 14 feb 18 kl. 08:02

Tyska tillväxten ökade i fjärde kvartalet

Den tyska bruttonationalprodukten steg 0,6 procent under det fjärde kvartalet jämfört med det närmast föregående. .

DI - 06 feb 19 kl. 22:21

Gopros omsättning ökar och vände till vinst fjärde kvartalet

Actionkameratillverkaren Gopro redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan..

DI - 13 feb 20 kl. 08:56

Gold Town Games förlust ökade i fjärde kvartalet

Gamingbolaget Gold Town Games hade en nettoomsättning på 1,7 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019, jämfört med 3,9 miljoner….

SR - 28 jan 15 kl. 08:05

Högre vinst och utdelning i Nordea

Banken Nordea ökade sin vinst med ungefär 10 procent det fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Resultatet var bättre än förhandstipsen och Styrelsen föreslår kraftigt ökad aktieutdelning..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Kravet inifrån partistyrelsen: Diskutera Löfvens framtid

Krisen för Socialdemokraterna fördjupas, och nu måste Stefan Löfvens framtid som partiledare diskuteras på allvar. Det menar Johan Lindholm, som sitter i Socialdemokraternas partistyrelse och är ordförande för LO-förbundet Byggnads.– Allt måste upp på bordet, även Löfven, säger han till Expressen.

Expressen - 45 minuter sedan

Malmöborna får betala – då får museet kritik

Förväntningarna i Malmö är höga inför Moderna museets utställning med Hilma af Klint, en av Sveriges främsta konstnärer. Men besöket kommer inte bli gratis då museet inför entréavgift – något som möts av kritik.– Jag hoppas att detta bara är ett undantag, säger socialdemokraternas kulturkommunalråd Frida Trollmyr till Sydsvenskan.

Expressen - 1 timme sedan

Två cyklister i krock – en till sjukhus

Två cyklister krockade på tisdagen i Jönköping.Den ena av dem fördes till sjukhus med skador på bland annat huvudet.Den andre cyklisten misstänks för trafikbrott..

Expressen - 1 timme sedan

Vapensamlaren hade flera möjliga Palmevapen

Flera möjliga Palme-vapen fanns hos vapensamlaren - Skandiamannen Stig Engströms nära vän.Expressen kunde i maj för två år sedan avslöja att Palmegruppen skickat in två vapen för undersökning till Nationellt forensiskt centrum, NFC – och fått svar. – Vi jobbar väldigt intensivt nu, sade spaningsledaren Hans Melander 2018.

Expressen - 1 timme sedan

Åtalad fick kvarts miljon – drabbade noll kronor

Den utpekade mördaren fick 230 000 kronor i ersättning för att han suttit häktad i fyra och en halv månad.Men offrets anhöriga blir utan ersättning.Om offret själv agerar riskfyllt utgår inga pengar till anhöriga, konstaterar Brottsoffermyndigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Domare utreds av JO – efter samtal om släkting

En domare vid Göteborgs tingsrätt kontaktade en åklagare i Jönköping för att prata om en släkting och en bekant som var misstänkta för brott.Nu startar justitieombudsmannen en utredning för att se om domarens agerande var olämpligt, skriver SVT Nyheter Väst. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisaspirantens miss – höll på att stoppa kungen

När polisaspiranter på Södermalm skulle öva trafikkontroller i centrala Stockholm kom kungaparet körandes.En av dem klev ut framför Kung Carl Gustaf – men stoppades i sista stund av handledaren.– Kungen släpps förbi, säger Viktor Adolphson, yttre befäl på Södermalmspolisen..

Expressen - 2 timmar sedan

”Madde” berättar: Min son knivrånade ett barn

När ”Madde” såg sin 15-åriga son i ”Efterlyst” bestämde hon sig för att polisanmäla honom.Sonen hade överfallit och knivrånat en annan pojke – efter att ha legat i bakhåll i en buske.– Om jag skulle förneka att min son varit delaktig i det här så hjälper jag inte honom, jag stjälper, säger hon i Sveriges Radios ”Studio Ett”..

Expressen - 2 timmar sedan

”Ingen användning för en halvinvalid”

Kronprins Frederik skadade sig i en skidolycka och tvingades under måndagen till operation. Nu oroar sig den danska kungahusexperten Søren Jakobsen för den blivande danska regentens äventyrliga fritidsintressen. – Vi har ingen användning av en kronprins som är halvinvalid, säger han till BT.

Expressen - 3 timmar sedan

Leif GW Perssons teori: Palmes mördare är död

Beslut om åtal eller nedläggning i Palmeutredningen ska komma innan sommaren, enligt utredaren Krister Petersson.Kriminologen Leif GW Persson tror att Olof Palmes mördare är död.– Det är inte ett avskrivningsbeslut som man fattar chansmässigt, säger Leif GW Persson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.