Realtid > Ekonomi

Saturday, 26 September, 09:47

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Vinnarna i Årets AdvokatbyråDelphi utses till Årets Advokatbyrå och Stora Klientpriset går till Mannheimer Swartling i Regis årliga branschstudie där kundnöjdheten mäts bland Sveriges advokatbyråer specialiserade inom affärsjuridik. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Årets Advokatbyrå, Stora Klientpriset, Mannheimer Swartling, Regis, Sveriges

Dela artikeln

274 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnarnai Årets , Advokatbyrå
Realtid - 15 nov 12 kl. 13:26

Magnusson vann årets advokatbyrå

På onsdag kvällen prisades vinnarna i undersökningen årets advokatbyrå vid en ceremoni på Berns..

DI - 09 jan 20 kl. 17:11

Advokatbyrån Schjødt tog hem storslam – nu ska de växa ytterligare

Advokatfirman Schjødt, tidigare Hamilton, tog hem en storslam när vinnarna i Årets Advokatbyrå utsågs under….

HBL - 04 jun 13 kl. 08:38

Urpilainen: Advokatbyrån fattade inte beslutet

Finansminister Jutta Urpilainen (SDP) bestrider att Finansministeriet lät en advokatbyrå fatta beslutet om att hemlighålla dokumenten om Greklandssäkerheterna.Rättslärda som intervjuats av Helsingin Sanomat anklagar ministeriet för att lagt ut beslutet till en advokatbyrå. En del av avtalstexten har skrivits av advokatbyrån Hannes Snellman.

DI - 09 mar 17 kl. 15:05

Här är vinnarna på nya 3:12-regler

Det finns även vinnare på de föreslagna förändringarna av 3:12. Partnerföretag som till exempel advokatbyråer och revisionsjättar kan bli vinnare – på flera sätt..

HBL - 22 nov 13 kl. 07:52

HS: Talvivaaras advokatbyrå jävig

Den advokatbyrå som vidtalats för att sköta gruvbolaget Talvivaaras företagssanering misstänks vara jävig, skriver Helsingin Sanomat.Den advokatbyrå som tagit emot uppdraget att sköta en eventuell företagssanering av gruvbolaget Talvivaara misstänks vara jävig. Byrån har tidigare skött uppdrag av såväl Talvivaara som företag som har fordringar i gruvbolaget.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

"Advokatbyråer måste klättra i värdekedjan"

Tidigare var juridiska mallar kronjuvelerna i verksamheten hos många advokatbyråer. Men, digitaliseringen innebär att advokatbyråerna behöver hitta nya affärsmodeller. För Realtid.

Realtid - 07 dec 16 kl. 00:00

Lindwalls advokatbyrå åter i hetluften

Advokatbyrån Lindwall & Partners stämmer börsnoterat fastighetsbolag som i sin tur står redo att polisanmäla advokatbyrån för att ha tömt dess klientmedelskonto. Samtidigt pågår en rad tvistemål samt ett brottmål i anslutning till advokatbyrån..

Realtid - 28 okt 19 kl. 12:10

Nova-advokater bildar ny advokatbyrå

Advokatbyrån Nova kommer att upplösas. Resterande jurister går samman med jurister från ytterligare advokatbyråer och bildar den nya advokatbyrån Astra Advokater, som inriktar sig mot entreprenörsledda företag. .

Dagensanalys.se - 24 jan 20 kl. 10:09

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå. I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

Nyan - 05 mar 20 kl. 08:00

Advokatbyrå öppnar i Helsingfors

Den åländska advokatbyrån DKCO öppnar kontor i Helsingfors, berättar byrån i ett pressmeddelande. Det blir företagets tredje kontor, vid sidan av verksamheten i Österbotten och i Mariehamn. Byrån är sedan tidigare specialiserad på affärsrätt, kommersiella avtal, arbetsgivarjuridik och offentlig upphandling.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.