Skånskan > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:25

Skånskan - 22 jan 17 kl. 17:06

Tillståndet stabilt för skottskadade 18-åringenFOSIE Tillståndet för den 18-åring som på lördagen träffades av flera skott var på söndagen fortfarande allvarligt men stabilt. ERWP.fif(0)– Hans tillstånd bedömdes på förmiddagen vara allvarligt men stabilt, ej livshotande, uppger Klas Andersson på Region Skånes pressinformation.
Någon misstänkt för dådet finns ännu inte. Polisen förhörde under söndagen vittnen och gick igenom de uppgifter man fick på lördagskvällen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
FOSIE Tillståndet, ERWP, Klas Andersson, Region Skånes, SDS, Folksångsgatan, Malmö, Munkhättegatan, Sus Malmö, Kantatgatan, Larsson

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillståndet, stabiltför , skottskadade, 18-åringen
NT - 13 jul 12 kl. 18:32

Tillståndet stabilt för 15-åringen

Tillståndet är stabilt för den 15-årige pojken som kraschade in i en parkerad bil på torsdagsmorgonen, enligt en bulletin från Landstinget i Östergötland..

Jmini.se - 14 jul 16 kl. 15:21

Tillståndet stabilt för 20-åringen

Två personer var under onsdagen inblandade i en trafikolycka på väg 195 söder om Brandstorp.  Den ena mannen, född 1997, avled på platsen. Den andra, född 1996, fördes till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

GöteborgsPosten - 05 jan 13 kl. 10:09

Tillståndet för 4-åringen fortsatt allvarligt

Tillståndet för fyraåringen är oförändrat och bedöms som allvarligt men stabilt, enligt Robert Sjölund på Sahlgrenska sjukhuset pressjour..

Sydsvenskan - 12 maj 13 kl. 11:29

17-åringens tillstånd stabilt

Tillståndet för 17-åringen som föll från en balkong i centrala Lund natten till lördagen är stabilt..

GöteborgsPosten - 05 jan 13 kl. 10:09

Tillståndet för pojken fortsatt allvarligt

Tillståndet för fyraåringen är oförändrat och bedöms som allvarligt men stabilt, enligt Robert Sjölund på Sahlgrenska sjukhuset pressjour..

Barometern - 20 jun 13 kl. 07:16

Tillståndet kan dras in för krogar

Efter domen mot Thomas Axeheim riskerar nu samtliga krogar i Invest ­Kalmar att mista sitt serveringstillstånd. Enligt socialnämndens ordförande Roger Holmberg (S) kommer det nu att öppnas ett tillsynsärende där eventuella åtgärder mot krogimperiet ska kartläggas.
?

GöteborgsPosten - 27 nov 14 kl. 17:26

Tillståndet förvärrat för Pelé

Tillståndet för den brasilianska fotbollslegendaren Pelé har förvärrats och han har förflyttats till en specialvårdsenhet på kliniken i São Paulo. 74-åringen lades in på sjukhus för urinvägsinfektion i måndags, lite mer än en vecka efter att ha genomgått en njurstensoperation..

DN - 16 okt 15 kl. 09:45

Tillståndet bättre för de Angelis

Tillståndet för roadracing-föraren Alex de Angelis förbättras, men lungskadan oroar och 31-åringen från San Marino kan ännu inte förflyttas från sjukhuset i Japan till Europa..

SmålandsPosten - 17 dec 13 kl. 17:54

Tillståndet bättre för den påkörda flickan

Den 16-åriga flicka som i måndags blev påkörd vid Lineborgsrondellen har nu flyttats från intensivavdelningen. Det var på måndagsmorgonen, klockan 8.19, som SOS Alarm fick in samtal om att en flicka blivit påkörd och låg skadad vid övergångsstället på Linnégatan vid Lineborgsplan.

DN - 27 nov 14 kl. 17:22

Tillståndet för Pelé har förvärrats


Fotbollslegendaren Pelés tillstånd har förvärrats, rapporterar AFP. 74-åringen, som vårdas på sjukhus, flyttades på torsdagen till en avdelning för specialvård, enligt AP..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Nu får stadsbussarna nya turer

lund Nytt byggkaos väntar Lundaborna i centrala delarna av staden under hösten.
Sex busslinjer, ett till sex, får nya turer när Kyrkogatan stängs av.Bussarna får ändrade turer eftersom busshållplatserna Lundagård, Domkyrkan, Stadsbiblioteket och Åke Hans stängs av under de månader arbetet pågår.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tragedi lockade fram minnen om övergrepp

UTNYTTJAD Varför vågade jag inte berätta? Varför gjorde vuxenvärlden så lite? Det är frågor som José R Franco ställer sig när han tänker tillbaka på en barndom där han utsattes för sexuella övergrepp av både män och kvinnor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fem detaljer du säkert missat i Harry Potter-filmerna

WEBB-TV Har du lagt märke till de här sakerna tidigare? Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 4 timmar sedan

Hem­ligt vad som ska byggas på åkern

Staffanstorp Vid ron­dellen mot Åk­arp har stäng­sel satts upp ute på åkern. Byg­get av den 15 000 kvad­rat­me­ter stora an­lägg­ningen har på börjats.Nu har mark­ar­be­tena satt i gång på Väs­tan­vä­gen, som Ki­len­krys­set AB köpte för drygt ett år se­dan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kungsgatan klockan 15:32

– Det är inte höst än, sa min vän bestämt när jag råkade nämna mysbelysning och svampplockning en regnig eftermiddag.
Jag insåg direkt att jag hade trampat på en öm tå och backade långsamt ur samtalsämnet.
Regnet, mörkrets intrång och frånvaron av värmebölja gör dock att jag undrar.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bekräftas: Det är samma bil

markaryd Samma bil som stals efter det misstänkta mordet på 70-åriga Gert-Inge Bertinsson, Markaryd i Småland, har synts i trakterna i Malå i Västerbotten, där en 80-årig man varit försvunnen sedan i början av augusti.Det skriver tidningen Norra.
– Det är konstaterat att den bil som stals i samband med mordet är samma bil som synts i trakterna av Adak i Malå i början av augusti, säger Johann Kristiansson vid polisen i Skellefteå, till tidningen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bennison tillbaka i FC Rosengårds trupp

Bortamatch mot gamla klubben – då är FC Rosengårds nyförvärv Anna Anvegård inte med i truppen. Däremot gör Hanna Bennison comeback efter skada.Anna Anvegård gjorde succé när hon debuterade för FC Rosengård och blev målskytt direkt i Malmöderbyt mot LB07.

Skånskan - 6 timmar sedan

Guide ska främja arbete utomhus

MALMÖ Ett bord, några stolar och ett parasoll. Mer behövs inte för att flytta ut arbetsplatsen och under måndagen invigdes flera tillfälliga utearbetsplatser på stadshusets innergård.Ett 50-tal anställda från Malmö stad har deltagit i forskningsprojektet StickUt och deras erfarenheter har nu resulterat i en guide med massor av tips och reflektioner.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sex nyfödda barn smittades på SUS

MALMÖ Neonatalavdelningen på SUS i Malmö anmäler sig själv sedan sex nyfödda barn smittats med colibakterier. Smittvägarna har inte kunnat spåras och nu vidtas en rad hygieniska åtgärder på avdelningen för nyfödda barn.Det var i januari som det upptäcktes att sex nyfödda barn som vårdades på neonatalavdelningen på SUS i Malmö bar på E colibakterier.

Skånskan - 8 timmar sedan

Flera bilar i krock på E6

Trafik Flera personbilar, samt en lastbil är inblandade i en trafikolycka på E6.Enligt polisen har olyckan inträffat i norrgående körriktning i höjd med Löddeköpinge, E6 är nu avstängd.
Det är ännu oklart om någon skadats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.