Skånskan > Opinion

Monday, 01 June, 02:10

Skånskan - 21 jan 17 kl. 08:00

Butiker lämnar Gallerian i vår …sjöbo De tre butikerna i Gallerian i Sjöbo har bestämt sig för att lämna lokalerna i vår. ERWP.fif(0)Den gamla sportbutiken på Västergatan blev affärsbyggnad för fyra företagare i januari 2014. Men nu försvinner snart de trognaste av dem, Nixi Orvoën och Ulla-Britt Nilsson som haft syateljé respektive modebutik. Nixi Orvoën flyttar sin verksamhet Textilverkstad till Hunden och Herdens lokaler några meter ner på Västergatan när den butiken lämnar Sjöbo.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gallerian, De, Sjöbo, ERWP, Den, Västergatan, Orvoën, Ulla-Britt Nilsson, Textilverkstad, Hunden, Herdens, Britt Nilsson, Stilhuset, Hörby

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butiker, lämnar, Galleriani vår
Corren - 27 feb 19 kl. 11:39

Tre butiker lämnar gallerian

Tre affärsidkare står redo att lämna Filbytergallerian med omedelbar verkan..

Dalarnas tidningar - 07 aug 13 kl. 22:20

Butiker lämnar Kupolen

Flera butiker lämnar Kupolen. Även kommunens fastighetsbolag tappar en stor hyresgäst till Norra Backa. ?

Dalarnas tidningar - 08 aug 13 kl. 05:41

Flera butiker lämnar Kupolen

Flera butiker lämnar Kupolen. Även kommunens fastighetsbolag tappar en stor hyresgäst till Norra Backa. ?

Blekinge Läns tidning - 29 sep 17 kl. 18:00

Flera butiker lämnar kritiserad gata

Den ena butiken efter den andra lämnar Konstapelgatan. – Det är egentligen ett kanonläge, men ingen hittar dit, säger Gith Palmér, ägare till Torsås Fajan..

YLE - 03 maj 17 kl. 19:39

Seppälä lämnar Jakobstad

Affärskedjan Seppälä blev kortvarig i det nya Jakob Center vid torget i Jakobstad.Sent i höstas invigdes hela gallerian med tre klädbutiker, bland dem Seppälä, och ett café. I juni kommer Seppälä att lämna gallerian.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 18 kl. 09:33

Stal från kända Umeåbutiker

18-åringen gick in på två butiker i MVG-gallerian i Umeå och plockade på sig varor. Nu åtalas han för stöld. Händelsen inträffade i slutet av november förra året.

Nya Wermlands Tidningen - 12 jul 11 kl. 11:11

Fler butiker på gång i Duvan-gallerian

I maj köpte Karlstadbolaget Albèr fastigheter Duvan och 15-huset. Nu berättar man att det blir omfattande förändringar och ytterligare ett antal butiker i Duvan-gallerian..

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 16:55

Ytterligare en butik i Gallerian slår igen

När klädbutiken Individ Prestige stänger dörrarna för gott nu under september finns bara elva butiker kvar i Gallerian Strömstad. Affärs­centret planerades ursprung­ligen för omkring 35 butiker och serveringar..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 17 kl. 18:00

Tre butiker lämnar Magnus Stenbocks-gallerian – inga nya hyresgäster klara

Lekia, Camilla Malmströms, Nille och Toy World slår igen..

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 14 kl. 15:35

Nya butiker i city

Under hösten flyttar tre nya butiker in i Gallerian Magnus Stenbock på Kullagatan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:56

Modeföretag i konkurs – fler att vänta

Ekonomi Coronakrisen tvingar företag i modebranschen och hotell- och restaurangnäringen i konkurs.Vi tror att det här bara är en början, säger Richard Damberg, ekonom på kreditmarknadsföretaget UC.
När kunderna uteblir och marginalerna är små behövs inte lång tid innan ekonomin kraschar och konkursen är ett faktum.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Nya skyltar på lekplatserna

STAFFANSTORP Kommunens lekplatser har fått nya hänvisningsskyltar.
Här ges information om vem som har ansvaret, var man kan vända sig med en felanmälan samt var man kan ringa om en olycka inträffar.
Namnet på respektive lekplats på skylten är det vedertagna namnet men många lekplatser har också egna smeknamn utifrån de teman som de är uppförda kring..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Motion om gupp får bifall

STAFFANSTORP En S-motion med yrkandet att det ska göras en översyn av förekomsten av vägbulor med målsättningen att halvera antalet, vann stort gehör i kommunfullmäktige, från alla håll.
Werner Unger (S) som skrivit motionen fick bifall till sitt förslag. Han föreslog en översyn för att kunna minska antalet vägbulor till hälften och en översyn ska nu göras.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Första kvinnliga biskopen

PIONJÄR. Hon är Sveriges första kvinnliga biskop och har varit präst i över 50 år. Vid 80 bistår Christina Odenberg fortfarande kyrkan – men som pensionär unnar hon sig lugn och ro till morgonkaffet.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Klotter har polisanmälts

STAFFANSTORP Någon har klottrat ett hakkors på ett staket vid Önsvalavägen i Staffanstorp.
Det har hänt någon gång mellan den 9 och 21 mars och har polisanmälts.
Eftersom klottret föreställer ett hakkors blir brottsrubriceringen utöver skadegörelse även hets mot folkgrupp..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:37

Häktad efter mord i Furulund

Furulund Den 35-årige man som i helgen greps misstänkt för mord på en 25-årig kvinna i Furulund har häktats.Det var i fredags som en kvinna i 25-årsåldern hittades död i en lägenhet i ett flerbostadshus i Furulund.
En 35-årig man greps.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:40

Femårig flicka nära krossas av kollapsad lekanordning

ESLÖV Femåriga Ida Pettersson skadades svårt när hon i helgen lekte på en gård som hör till en av kommunens förskolor. Ett träd till en lekanordning knäcktes plötsligt i markhöjd och ramlade rakt över henne.
Hon fördes med ambulans till sjukhuset och har bland annat brutit benet och fått flera frakturer på bäckenet.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:40

Förvaltningchefen: Vi får titta på konstruktionen

ESLÖV Efter olyckan ska kommunen granska konstruktionen i den lekanordning som ledde till att femåriga Ida Pettersson skadades allvarligt.
– Vi ska se till att vi har säkra förskolegårdar, säger Kerstin Melén Gyllensten som är förvaltningschef på Barn och Utbildning.Rektorn på Ekebackens förskola vill inte kommentera den allvarliga olyckan som inträffat.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:16

Tredje rånaren fanns i häktet

Sjöbo/sydost Det har funnits misstankar om att det varit en tredje person inblandad i gårdsrånen i sydöstra Skåne – och nu kan personen ha hittats – i häktet.Sedan de två misstänkta rånarna greps efter rånet mot gården i Vollsjö har polisen letat efter en tredje gärningsperson. Flera av offren har i förhör berättat att det varit tre personer som kommit hem till dem.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 17:14

Nu är det sluthängt vid bardisken

Inrikes För att begränsa smittspridningen införs strängare regler för landets alla restauranger, barer och kaféer. De nya reglerna kan börja gälla redan på onsdagen.Vi kommer bara att tillåta servering vid sittande bord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.