SvD > Nyheter

Wednesday, 29 March, 17:14

SvD - 11 jan 17 kl. 23:00

Överraskande franskt väljarstöd för avhoppad socialistMarine Le Pen vinner första omgången i det franska presidentvalet men förlorar sedan till högerns kandidat François Fillon i den andra, enligt en ny opinionsundersökning. Den stora överraskningen är stödet för den förre ekonomiministern Emmanuel Macron, som stadigt knappar in på de bådas förskott. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Le Pen, François Fillon, Emmanuel Macron

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överraskande, franskt, väljarstödför , avhoppad, socialist

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Kollegornas sorg: ”Zaida stod inte ut med orättvisor”

Nyheterna om den omkomne FN-experten och före detta politikern Zaida Catalán har lämnat få oberörda. Minnesutsagor från vänner och kollegor blandas med krav på en grundlig utredning, både av Cataláns död och säkerheten överlag för biståndsarbetare..

SvD - 4 timmar sedan

Lövin efter Cataláns död: Hela partiet är i sorg

– Hon stod inte ut med orättvisor och ville göra världen lite bättre för varje dag, säger Gustav Fridolin om gamla kollegan och vännen Zaida Catalán. .

SvD - 4 timmar sedan

Dylan får sin Nobelmedalj i helgen

Nobelpristagaren Bob Dylan är på väg till Sverige. I helgen ger han två konserter i Stockholm. Under helgen träffas även Dylan och Svenska Akademien..

SvD - 4 timmar sedan

Misstänkt för bombdåd släppt

SvD - 5 timmar sedan

Vändningen: Regeringen ändrar sig om veterandag

Regeringen svänger och vill nu att veterandagen blir en allmän flaggdag för att hedra svenska soldater..

SvD - 6 timmar sedan

Hemma hos galleristen Björn Wetterling

Att inreda sitt liv är en konst – särskilt för Björn Wetterling..

SvD - 6 timmar sedan

Svensk krog inte längre bland världens 50 bästa

Sveriges mest hyllade krog rasar ner från listan över världens 50 bästa restauranger. Nu är Fäviken Magasinet ensam svensk krog bland de 50 till 100 främsta. .

SvD - 6 timmar sedan

Alliansen: Vi delar barnläkarnas oro

Sjuka barn i Sverige ska få den vård de behöver. Vi vet att läkare får dra ett stort lass i en tid när välfärden står inför stora utmaningar. Därför kommer vi att följa utvecklingen noggrant även i fortsättningen och genomföra de förändringar som behövs, skriver representanter för Alliansen i Stockholms läns landsting..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.