Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 17 January, 13:51

Västerbottens Folkblad - 11 jan 17 kl. 22:50

Misstänkt drograttfylla i UmeåMan i 35-årsåldern misstänks ha kört påverkad. Vid 21.30 på onsdagskvällen stoppade polisen i Umeå man vid stadsdelen Ersboda i Umeå. Polisen fattade vid konroll misstanke om att mannen, som är i 35-årsåldern, ska ha varit narkotikapåverkad. Han fick då följa med polisen för provtagning och förhör..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeå, Ersboda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, drograttfyllai , Umeå
Nyheter Väst - 23 mar 14 kl. 21:06

Misstänkt drograttfylla i Kungälv

Polisen har stoppat en bil utanför Ica Maxi i Kungälv. Föraren misstänkt för att vara drogpåverkad. Foto: Läsarbild   Runt 20:30 tiden stoppas en förare av Polisen i Kungälv, utanför Ica Maxi.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 16 kl. 22:12

Misstänkt drograttfylla på Ersboda

Umeå. Vid en fordonskontroll på Mjölkvägen på Östra Ersboda strax efter 20-tiden på onsdagskvällen åkte en man i 30-årsåldern fast för en misstänkt rattfylla. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör.

SmålandsPosten - 28 jan 15 kl. 09:00

Misstänkt drograttfylla och narkotikabrott

Polisen stoppade natten mot onsdagen en personbil på E4:an i höjd med Ljungby norra. Föraren och passageraren omhändertogs för provtagning misstänkta för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott. En uppringare slog larm till polisen och berättade om en misstänkt rattfyllerist som nyss lämnat Strömsnäsbruk.

Nerikes Allehanda - 19 sep 13 kl. 20:00

Misstänkt drograttfylla på Glomman

Vid 18-tiden på torsdagskvällen stoppade polisen en bil på Glomman i Örebro, och en man i 50-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylla.
- Vi har tagit in mannen för provtagning, säger vakthavande befäl Anders Wallin.

(NA).

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 07:37

Misstänkt drograttfylla

Vid midnatt stoppade en polispatrull en bil i Transval, Åhus.
Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på drogpåverkan och omhändertogs för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylla..

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 06:42

Misstänkt drograttfylla vid polishuset

En mopedist körde av vägen vid polishuset. Vid kontroll verkar mannen vara drogpåverkad.
Någon gång efter halv fyra under natten till tisdag körde en 26-årig man på moped av Vattentornsvägen i Kristianstad.

Alingsås tidning - 05 mar 16 kl. 11:27

Misstänkt drograttfylla

Strax innan klockan fem på lördag morgon stoppas en person av polisen på Bollvägen, misstänkt för drograttfylla. Personen, en man i 40-årsåldern, medtas för kroppsbesiktning..

Hela Gotland - 06 jul 16 kl. 03:58

Misstänkt drograttfylla

En man stoppades misstänkt för drograttfylla..

Barometern - 17 jul 14 kl. 14:54

Misstänkt drograttfylla bakom avåkning

En bil körde i diket på väg 136 vid Algutsrum vid 13-tiden på torsdagen. Föraren är misstänkt för drograttfylleri. Det var vid halv två-tiden på eftermiddagen som en personbil körde i diket i höjd med OKQ8 Algutsrum.

Västerbottens Folkblad - 02 mar 13 kl. 20:53

Misstänkt drograttfylla

Polisen har stoppat en misstänkt drograttfyllerist i Skelleftehamn. Två passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott. De togs tillsammans med föraren till polisstationen för kroppsbesiktning..

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 13 kl. 15:05

Polisjakt efter misstänkt drograttfylla

Efter en biljakt med start i Helsingborg kunde polisen till slut få stopp på en misstänkt bilist i Landskrona..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

53 miljoner i rovdjursersättning till samebyarna

51 samebyar fick förra året dela på 53 miljoner kronor i rovdjursersättning. Det visar siffror från Sametinget som Nyhetsbyrån Siren har sammanställt. Allra mest fick Vilhelmina norra sameby och Tåssåsens sameby.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

larm om trafikolycka

En trafikolycka har inträffat längs Kolbäcksvägen i höjd med Statoil på Carlshem i Umeå. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokollision där två personbilar är inblandade. Enligt SOS Alarm har inga personer skadats i olyckan..

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Larm om skoterolycka

SOS Alarm har fått in ett larm om en skoterolycka som inträffat på skoterleden mellan Vännfors och Östra Spöland. Olyckan ska ha inträffat ungefär mitt mellan Vännäs och Tavelsjö. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, men det råder begränsad framkomlighet, uppger SOS Alarm.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Tre får dela på Sören Wibe-priset

Tre personer; Michael Hoel, universitetet i Oslo och Bjart och Katinka Holtsmark, Statistisk sentralbyrå i Oslo får dela på Sören Wibe-priset för bästa vetenskapliga artiklel i ämnet skogsekonomi under år 2016. Sören Wibe var professor i skogsekonomi, svensk riksdagsledamot och senare ledamot av EU-parlamentet. 1994 grundade Wibe den vetenskapliga tidskriften Journal of Forest Economics.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Byggföretag får böta för brister i arbetsmiljön

Byggföretaget BMG Install SIA får böta 68 100 kronor efter brister i arbetsmiljön vid byggnationen av parkeringshuset vid Järnvägsallén. Bland annat ligger brister i förankring av fallskyddsutrustning bakom böterna. Vid en inspektion den 13 december 2016 på byggarbetsplats Järnvägsallén, Umeå, uppmärksammade Arbetsmiljöverket att det inte fanns tillräckliga fallskydd, samt att byggnadsarbetares personliga fallskyddsutrustning inte var […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Döms för vårdslöshet i trafik

En Umeåbo döms till dagsböter för vårdslöshet i trafik efter att han fått sladd på sin bil i en kurva och således kolliderat med en bil som körde i motsatt riktning. Händelsen inträffade den 15 november en bit utanför Umeå. Tingsrätten i Umeå skriver i sin dom att mannen brustit i omsorg och varsamhet eftersom […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Döms för att ha haft hundar lösa

Trots att det inte var tillåtet så hade mannen sina hundar lösa i närheten av renar. Nu döms han....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Dubbla IFK Umeå-segrar

IFK Umeå-spelare tog hem två klasser vid helgens elittävling i Borlänge. Även IFK:s seriespelare....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Umeåpoliser ska utreda Kalamarksmordet

Efter att HD beslutat om resning i fallet om Kalamarksmordet får nu Umeåpolisen ta över ärendet, skriver SVT Norrbotten. Kaj Linna dömdes mot sitt nekande för det brutala rånmordet i Kalamark i Norrbotten 2004. I slutet av december beviljades han resning av Högsta domstolen.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Nystart ger hopp om uppsving

På kort tid tappade damlaget i Storumans IK Volleybollag både tränare och spelare. Efter bara två....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.