Expressen > Nyheter

Wednesday, 25 April, 10:36

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:52

Här är Silvia tillbaka – efter sjukdomenMARIEFRED. Här gör Silvia sitt första framträdande efter sjukhusvistelsen. På onsdagskvällen närvarade hon och kungen vid en pianokonsert. – Det betyder mycket för oss att de är här, säger Timmy Cox, enhetschef på Gripsholms slott..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Silvia, Mariefred, Timmy Cox, Gripsholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Silviatillbaka efter , sjukdomen
Expressen - 18 okt 16 kl. 17:39

Silvia om kungen: "Måste ta det lugnt"

PARIS. Kungens diskbråck tvingade kungaparet att planera om sina åtaganden förra veckan. Den här veckan trotsar kungen och Silvia sjukdomen och genomför schemat som planerat – men: – Det är klart, det är besvärande, säger drottning Silvia i Paris och berättar att hon åker hem till Sverige på grund av kungens hälsotillstånd..

Expressen - 45 minuter sedan

Kejsarinnans speciella fråga till drottning Silvia

TOKYO. Kungaparet var hembjudna till det japanska kejsarparet – och det blev en helkväll.Nu berättar drottningen om en viktig fråga som kejsarinnan tog upp med Silvia under kvällen.

News55 - 06 okt 16 kl. 15:14

Drottning Silvia om att bli äldre

Drottning Silvias mor Alice Sommerlath var demenssjuk och bodde i en lägenhet på slottet. Vardagen kunde vara påfrestande och vissa dagar kunde Alice fråga kungen fem gånger under samma middag varför han inte hälsat på henne. Drottningens oro för sin mor resulterade i att hon startade Silviahemmet i Stockholm där undersköterskor undervisas i sjukdomen.

Expressen - 05 jan 17 kl. 21:26

Här stöttar Madeleine Silvia efter sjukdomen

Prinsessan Madeleine stöttar mamma Silvia efter den akuta sjukdomen under julhelgen. Just nu är de på en av lyxorterna i schweiziska Alperna där Madeleine och Silvia har setts ta flera promenader ihop. De är där med sina respektive familjer – och flera av kungafamiljens allra närmaste vänner..

Expressen - 16 okt 16 kl. 18:16

Kungen och Silvia trotsar sjukdomen

Kungen kämpar mot sitt diskbråck och har tvingats ändra sitt schema efter läkarens order om att vila. I helgen ställde även drottning Silvia in en jättefest för att stötta maken. Men nu väljer kungaparet att trotsa sjukdomen..

Expressen - 12 jan 17 kl. 21:18

Silvia berättar själv efter sjukdomen

Drottining Silvia är tillbaka på jobbet. På sin andra arbetsdag berättar hon – exklusivt för Expressen – om sjukdomen. Samtidigt vill hon tacka personalen som tog hand om henne under julhelgen.

Expressen - 03 apr 11 kl. 10:34

Här gör drottning Silvia comeback

Elin Nordegren, Jesper Parnevik och Andreas Carlsson från "Idol"-juryn var bara några av gästerna på välgörenhetsmiddagen i Florida i natt. - Vi har varit på flera Childhood-tillställningar förut och försöker stötta dem, säger Jesper Parnevik. HILLSBORO BEACH.

Expressen - 15 feb 16 kl. 14:24

Drottning Silvia: Sorg som alltid finns där

Silvia vill att fler uppmärksammar barn som insjuknar i cancer. Drottningen har i vuxen ålder egen smärtsam erfarenhet av sjukdomen: - Min yngsta bror dog i cancer, berättar hon..

Expressen - 20 aug 16 kl. 17:32

Hon skrev om demens till Silvia – här är svaret

I sin förtvivlan skrev Jytte Wad Müller i vintras ett brev till drottning Silvia. Hon redogjorde för sin situation och framförde ett konkret förslag för en tryggare kontakt vid vårdpersonalens hembesök. - Drottningen har ju egen erfarenhet av sjukdomen med sin mamma.

Expressen - 07 dec 16 kl. 18:53

Drottning Silvia: "Klart att det inte är helt lätt"

Under hösten drabbades kungafamiljen av ett tungt besked: Prinsessan Christina har drabbats av kronisk blodcancer. Nu berättar drottning Silvia för Svensk Damtidning om känslorna inför sjukdomen. – Det är klart att det inte är helt lätt, säger hon till tidningen..

News55 - 11 jan 17 kl. 16:13

Silvia tillbaka efter sjukdomen

Idag besökte drottning Silvia, tillsammans med kungen, Gripsholms slott i Mariefred. Det blev hennes första officiella framträdande sedan sjukhusvistelsen i julas, skriver Expressen. – Jag mår bra, låter drottningen hälsa via hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Chaufför åtalas för mord på ung kvinna

Nu åtalas en 33-årig yrkeschaufför, misstänkt för mord efter att ha strypt en ung kvinna i en bostad i Vällingby i nordvästra Stockholm.Mannen ringde själv till polisen och angav sig:– Enligt min mening är det någon form av svartsjuka som ligger bakom det här, säger kammaråklagare Tomas Mattsson..

Expressen - 15 minuter sedan

Så blev Lena, 34, campingdrottning

Lena Kempe, 34, stod i campingens kiosk redan som 7-åring. Nu är hon vd och har utvecklat familjecampingen till en resort med internationell standard.– Det känns så himla härligt att driva ett bolag som har möjlighet att sälja glädje, säger Lena Kempe som har utsetts till Årets kvinna i besöksnäringen av branschorganisationen Visita..

Expressen - 15 minuter sedan

Janne Josefssons stora ånger: "Hur kunde jag?"

Janne Josefsson gör sitt sista "Uppdrag granskning".Det finns inslag han ångrar.– Jag kände: Hur kunde jag göra detta?

Expressen - 45 minuter sedan

Emily avbokade aldrig bordet – hängdes ut av restaurangen

Emily Quinlan hade bokat bord på den lokala restaurangen Bullys, menefter en nödsituation dök hon aldrig upp.Då bestämde sig restaurangen för att hämnas ordentligt..

Expressen - 45 minuter sedan

Kejsarinnans speciella fråga till drottning Silvia

TOKYO. Kungaparet var hembjudna till det japanska kejsarparet – och det blev en helkväll.Nu berättar drottningen om en viktig fråga som kejsarinnan tog upp med Silvia under kvällen.

Expressen - 45 minuter sedan

Kommunen trodde donation på en kvarts miljon var spam

När Ljungby kommun fick ett meddelande från USA, som sa att en kvinna testamenterat en kvarts miljon till dem, misstänkte de en bluff.Senare visade det sig dock stämma.– Det var helt fantastiskt att vi fick den här donationen, säger Margareta Engström, verksamhetschef för äldreomsorgen i Ljungby kommun..

Expressen - 45 minuter sedan

Williams ord till Kate – utanför sjukhuset

Hertiginnan Kate, 36, och prins William har fått sitt tredje barn – en pojke. Nu står det klart vad paret sa till varandra när de visade upp sitt lilla underverk för första gången, på trappan utanför Lindo Wing på St Mary's Hospital i London. Detta tack vare en specialist på läpptydning, skriver Mirror.

Expressen - 45 minuter sedan

”Visa tjänstepensionen i anställdas lönekuvert”

Arbetsgivare måste börja redovisa tjänstepensionen i lönekuvertet.Det säger pensionsrådgivaren Anna Allerstrand på PTK.– Det är olyckligt att så få arbetsgivare talar om den här förmånen, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Kristerssons hårda kritik   efter Centerns besked

"Moderaterna aldrig skulle ingå i en regering som inte kan föra en ansvarsfull migrations- och integrationspolitik", skriver M-ledaren Ulf Kristersson på Facebook. Detta efter att Centerpartiet under tisdagen berättade att de kommer att släppa igenom regeringens lagförslag om att låta 9 000 ensamkommande stanna. .

Expressen - 1 timme sedan

Vit makt-butik fälls för tio fall av hets mot folkgrupp

Den ansvarige utgivaren för västsvenska vit maktbutiken Midgård fälls för totalt tio fall av hets mot folkgrupp.Butiken, som bland annat stöder nazistiska Nordiska motståndsrörelsen ekonomiskt, har under de senaste åren utretts för liknande brott.Domen blev denna gång villkorlig dom och dagsböter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.