Expressen > Nyheter

Thursday, 27 April, 12:53

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:52

Här är Silvia tillbaka – efter sjukdomenMARIEFRED. Här gör Silvia sitt första framträdande efter sjukhusvistelsen. På onsdagskvällen närvarade hon och kungen vid en pianokonsert. – Det betyder mycket för oss att de är här, säger Timmy Cox, enhetschef på Gripsholms slott..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Silvia, Mariefred, Timmy Cox, Gripsholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Silviatillbaka efter , sjukdomen
Expressen - 18 okt 16 kl. 17:39

Silvia om kungen: "Måste ta det lugnt"

PARIS. Kungens diskbråck tvingade kungaparet att planera om sina åtaganden förra veckan. Den här veckan trotsar kungen och Silvia sjukdomen och genomför schemat som planerat – men: – Det är klart, det är besvärande, säger drottning Silvia i Paris och berättar att hon åker hem till Sverige på grund av kungens hälsotillstånd..

News55 - 06 okt 16 kl. 15:14

Drottning Silvia om att bli äldre

Drottning Silvias mor Alice Sommerlath var demenssjuk och bodde i en lägenhet på slottet. Vardagen kunde vara påfrestande och vissa dagar kunde Alice fråga kungen fem gånger under samma middag varför han inte hälsat på henne. Drottningens oro för sin mor resulterade i att hon startade Silviahemmet i Stockholm där undersköterskor undervisas i sjukdomen.

Expressen - 05 jan 17 kl. 21:26

Här stöttar Madeleine Silvia efter sjukdomen

Prinsessan Madeleine stöttar mamma Silvia efter den akuta sjukdomen under julhelgen. Just nu är de på en av lyxorterna i schweiziska Alperna där Madeleine och Silvia har setts ta flera promenader ihop. De är där med sina respektive familjer – och flera av kungafamiljens allra närmaste vänner..

Expressen - 16 okt 16 kl. 18:16

Kungen och Silvia trotsar sjukdomen

Kungen kämpar mot sitt diskbråck och har tvingats ändra sitt schema efter läkarens order om att vila. I helgen ställde även drottning Silvia in en jättefest för att stötta maken. Men nu väljer kungaparet att trotsa sjukdomen..

Expressen - 12 jan 17 kl. 21:18

Silvia berättar själv efter sjukdomen

Drottining Silvia är tillbaka på jobbet. På sin andra arbetsdag berättar hon – exklusivt för Expressen – om sjukdomen. Samtidigt vill hon tacka personalen som tog hand om henne under julhelgen.

DN - 3 timmar sedan

Henrik Berggren: Värst var förstås sjukdomen, den är som … död för mig. Jag har fått ge upp allting

Med Broder Daniel förändrade Henrik Berggren svensk rockmusik för alltid. Nu gör den mytomspunne indiesångaren comeback. Här berättar han om sina drömmar, sjukdomen och relationen till Håkan Hellström..

Expressen - 03 apr 11 kl. 10:34

Här gör drottning Silvia comeback

Elin Nordegren, Jesper Parnevik och Andreas Carlsson från "Idol"-juryn var bara några av gästerna på välgörenhetsmiddagen i Florida i natt. - Vi har varit på flera Childhood-tillställningar förut och försöker stötta dem, säger Jesper Parnevik. HILLSBORO BEACH.

Expressen - 15 feb 16 kl. 14:24

Drottning Silvia: Sorg som alltid finns där

Silvia vill att fler uppmärksammar barn som insjuknar i cancer. Drottningen har i vuxen ålder egen smärtsam erfarenhet av sjukdomen: - Min yngsta bror dog i cancer, berättar hon..

Expressen - 20 aug 16 kl. 17:32

Hon skrev om demens till Silvia – här är svaret

I sin förtvivlan skrev Jytte Wad Müller i vintras ett brev till drottning Silvia. Hon redogjorde för sin situation och framförde ett konkret förslag för en tryggare kontakt vid vårdpersonalens hembesök. - Drottningen har ju egen erfarenhet av sjukdomen med sin mamma.

Expressen - 07 dec 16 kl. 18:53

Drottning Silvia: "Klart att det inte är helt lätt"

Under hösten drabbades kungafamiljen av ett tungt besked: Prinsessan Christina har drabbats av kronisk blodcancer. Nu berättar drottning Silvia för Svensk Damtidning om känslorna inför sjukdomen. – Det är klart att det inte är helt lätt, säger hon till tidningen..

News55 - 11 jan 17 kl. 16:13

Silvia tillbaka efter sjukdomen

Idag besökte drottning Silvia, tillsammans med kungen, Gripsholms slott i Mariefred. Det blev hennes första officiella framträdande sedan sjukhusvistelsen i julas, skriver Expressen. – Jag mår bra, låter drottningen hälsa via hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ny studie: Fyra öl kan räcka för att rubba hjärtrytmen

Att vi dricker mer och oftare under semestern är ingen hemlighet.Nu visar ny forskning att hårt drickande under en kort period ökar risken för onormal hjärtrytm - något som i förlängningen kan leda till allvarliga sjukdomar.Och enligt studien behöver det inte handla om enorma mängder..

Expressen - 15 minuter sedan

Mördaren till sjukhus efter Kumla-slagsmål

Mördaren Erik Ljungström har vårdats akut på sjukhus efter ett slagsmål inne på högsäkerhetsfängelset Kumla. Enligt uppgifter till Expressen ska han ha fått svåra skador på ett ben. – Det var två personer som slogs – en till sjukhus och en avskiljd, säger anstaltschef Christer Gustafsson..

Expressen - 30 minuter sedan

Kina förbjuder namnet "Muhammad"

Kina förbjuder namnet "Muhammad". För att motverka religiösa vindar förbjuds nu föräldrar att döpa sina barn till fler än två dussin muslimska namn. Tidigare har staten infört förbud mot bland annat slöjor och långa skägg..

Expressen - 1 timme sedan

Ivanka Trump öppnar för att ta emot syriska flyktingar

Hennes pappa vill stänga gränserna för personer från muslimska länder. Men nu öppnar Ivanka Trump för att USA ska ta emot fler flyktingar från Syrien. – Det måste vara en del av diskussionen.

Expressen - 45 minuter sedan

Expertens sågning av uppvisningen: "Fejk"

I två massiva parader har Nordkorea visat upp sin militära makt - med hot om fem miljoner stridsklara soldater. Nu dömer en militärexpert ut delar av arsenalen som fejk - och säger att inte ens de nordkoreanska soldaternas solglasögon är stridsklara. – Detta handlar mer om att skicka en signal än att vara effektiv i strid, säger experten Michael Pregent till Fox News..

Expressen - 1 timme sedan

Frätande syra läcker på industri i Avesta

Frätande fluorvätesyra läcker på en industri i Avesta. Räddningstjänsten är på plats med kemdykare..

Expressen - 1 timme sedan

Årets första färskpotatis – för 1 500 kronor kilot

Sugen på färskpotatis? Redan nu kan du få tag på det – om du är beredd att betala ett kilopris på 1 500 kronor..

Expressen - 1 timme sedan

Satsningen: Här är nya supertornet i Göteborg

Svenska Mässan storsatsar. Den tredje och sista delen av expansionsplanen har nu presenterats och går allt enligt planerna ska ytterligare ett torn byggas vid Korsvägen  i Göteborg.– Göteborg är en spännande och snabbt växande stad och kommer att vara så i många år framöver med en historisk byggboom på ingång, säger Roger Holtback, stiftelsens ordförande i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Björklund: "Friheten måste försvaras"

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor på försvaret och 2,7 miljarder kronor på ökad trygghet under 2018. – Friheten måste försvaras, säger Liberalernas ledare Jan Björklund..

Expressen - 1 timme sedan

Norsk fyraårig flicka kidnappad i Cypern

En fyraårig flicka från Norge har kidnappats i Cypern, uppge norska TV2. Maskerade man ska ha kidnappat flickan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.