Expressen > Nyheter

Thursday, 14 December, 16:07

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:52

Här är Silvia tillbaka – efter sjukdomenMARIEFRED. Här gör Silvia sitt första framträdande efter sjukhusvistelsen. På onsdagskvällen närvarade hon och kungen vid en pianokonsert. – Det betyder mycket för oss att de är här, säger Timmy Cox, enhetschef på Gripsholms slott..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Silvia, Mariefred, Timmy Cox, Gripsholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Silviatillbaka efter , sjukdomen
Expressen - 18 okt 16 kl. 17:39

Silvia om kungen: "Måste ta det lugnt"

PARIS. Kungens diskbråck tvingade kungaparet att planera om sina åtaganden förra veckan. Den här veckan trotsar kungen och Silvia sjukdomen och genomför schemat som planerat – men: – Det är klart, det är besvärande, säger drottning Silvia i Paris och berättar att hon åker hem till Sverige på grund av kungens hälsotillstånd..

News55 - 06 okt 16 kl. 15:14

Drottning Silvia om att bli äldre

Drottning Silvias mor Alice Sommerlath var demenssjuk och bodde i en lägenhet på slottet. Vardagen kunde vara påfrestande och vissa dagar kunde Alice fråga kungen fem gånger under samma middag varför han inte hälsat på henne. Drottningens oro för sin mor resulterade i att hon startade Silviahemmet i Stockholm där undersköterskor undervisas i sjukdomen.

Expressen - 05 jan 17 kl. 21:26

Här stöttar Madeleine Silvia efter sjukdomen

Prinsessan Madeleine stöttar mamma Silvia efter den akuta sjukdomen under julhelgen. Just nu är de på en av lyxorterna i schweiziska Alperna där Madeleine och Silvia har setts ta flera promenader ihop. De är där med sina respektive familjer – och flera av kungafamiljens allra närmaste vänner..

Expressen - 16 okt 16 kl. 18:16

Kungen och Silvia trotsar sjukdomen

Kungen kämpar mot sitt diskbråck och har tvingats ändra sitt schema efter läkarens order om att vila. I helgen ställde även drottning Silvia in en jättefest för att stötta maken. Men nu väljer kungaparet att trotsa sjukdomen..

Expressen - 12 jan 17 kl. 21:18

Silvia berättar själv efter sjukdomen

Drottining Silvia är tillbaka på jobbet. På sin andra arbetsdag berättar hon – exklusivt för Expressen – om sjukdomen. Samtidigt vill hon tacka personalen som tog hand om henne under julhelgen.

Expressen - 03 apr 11 kl. 10:34

Här gör drottning Silvia comeback

Elin Nordegren, Jesper Parnevik och Andreas Carlsson från "Idol"-juryn var bara några av gästerna på välgörenhetsmiddagen i Florida i natt. - Vi har varit på flera Childhood-tillställningar förut och försöker stötta dem, säger Jesper Parnevik. HILLSBORO BEACH.

Expressen - 15 feb 16 kl. 14:24

Drottning Silvia: Sorg som alltid finns där

Silvia vill att fler uppmärksammar barn som insjuknar i cancer. Drottningen har i vuxen ålder egen smärtsam erfarenhet av sjukdomen: - Min yngsta bror dog i cancer, berättar hon..

Expressen - 20 aug 16 kl. 17:32

Hon skrev om demens till Silvia – här är svaret

I sin förtvivlan skrev Jytte Wad Müller i vintras ett brev till drottning Silvia. Hon redogjorde för sin situation och framförde ett konkret förslag för en tryggare kontakt vid vårdpersonalens hembesök. - Drottningen har ju egen erfarenhet av sjukdomen med sin mamma.

Expressen - 07 dec 16 kl. 18:53

Drottning Silvia: "Klart att det inte är helt lätt"

Under hösten drabbades kungafamiljen av ett tungt besked: Prinsessan Christina har drabbats av kronisk blodcancer. Nu berättar drottning Silvia för Svensk Damtidning om känslorna inför sjukdomen. – Det är klart att det inte är helt lätt, säger hon till tidningen..

News55 - 11 jan 17 kl. 16:13

Silvia tillbaka efter sjukdomen

Idag besökte drottning Silvia, tillsammans med kungen, Gripsholms slott i Mariefred. Det blev hennes första officiella framträdande sedan sjukhusvistelsen i julas, skriver Expressen. – Jag mår bra, låter drottningen hälsa via hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Aftonbladet - 02 apr 11 kl. 16:24

Silvia ställde in uppdrag ? igen

Drottningen skulle gjort första framträdandet efter sjukdomen ? avstod i sista stundMadeleine anlände ensam till barnhemsbesök i USA.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Förbud mot rasistisk och sexistisk reklam

Sexistisk och rasistisk reklam förbjuds i Stockholms kollektivtrafik.Beslutet fattades på torsdagen av Trafikverket i Stockholms stad.– Som politiker känner jag att vi har ett extra ansvar för att invånarna ska känna sig trygga, säger trafikborgarrådet Daniel Helldén till Resumé..

Expressen - 30 minuter sedan

Man lurade sin vän till bakhåll – sköts i huvudet

Den 26-årige mannen körde sin vän till Dansörgatan i Malmö med ett enda syfte: att få honom dödad, enligt åklagaren. Åtminstone sju skott avlossades mot offret som satt kvar i bilen när 26-åringen försvann. Nu åtalas han – och en medbrottsling – för medhjälp till försök till mord..

Expressen - 15 minuter sedan

Bärgaren Linnéas ilska mot bilisterna

Nu i vintertid ökar olycksrisken på vägarna.Linnéa Johansson, 19, jobbar som bärgare och rycker ut för att se till att trafiken flyter på när olyckan varit framme. – Det finns alltid en risk för att bli påkörd.

Expressen - 1 timme sedan

Bilist har kört ner lyktstolpar – flydde från platsen

En bilist har kört av vägen och in i ett antal lyktstolpar på Angeredsleden, Göteborg.– Vittnen har sett föraren springa från platsen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst..

Expressen - 45 minuter sedan

Trafikolycka på E6 – stopp i trafiken: "Problematiskt"

På torsdagseftermiddagen har en trafikolycka inträffat på E6 i Göteborg i höjd med Örgrytemotet. Det är enligt polisen stopp i norrgående riktning.– Det är väldigt problematiskt i trafiken, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör.

Expressen - 45 minuter sedan

Här är årets bästa – och sämsta julmust

Fyra jurymedlemmar och åtta sorters julmust – två vinnare och en förlorare.Kvällspostens panel utmanade sina sinnen i ett blindtest, för att ta reda på vilken must som förtjänar att stå längst fram på julbordet.– Är det här ens julmust?

Expressen - 45 minuter sedan

Villa brinner utanför Nora

En villa i Gyttorp utanför Nora brinner kraftigt.Brandmän från två brandstationer är på plats för att släcka branden.– Huset är helt övertänt, säger Tobias Frohm vid Örebros räddningstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Ikeas nya larm –  efter upptäckten 

Här är Ikeas nya larm:Se upp med falska kampanjer."Vi ser mycket allvarligt på att människor luras", skriver möbeljätten på sin hemsida.– Det här har blivit vanligare de senaste veckorna, säger presstalespersonen Felix Östman..

Expressen - 1 timme sedan

Så vill politikerna stoppa pensionsskojarna i PPM

Nu vill politikerna ta i med hårdhandskarna för att stoppa pensionsskojarna.En åtgärd är att banta premiepensionens fondtorg.– Vi ser till att kasta ut skurkarna ur pensionssystemet, säger socialminister Annika Strandhäll, S, till TT..

Expressen - 1 timme sedan

Nylagd asfalt kan ha orsakat trafikolycka

En tioårig pojke fördes till sjukhus efter att två bilar frontalkrockat i Norrtälje.Polisen har lagt ner utredningen om olyckan – som kan ha orsakats på grund av nylagd asfalt. – Det är bara olyckliga omständigheter, säger Claes Lundström, förundersökningsledare för trafikbrott vid Norrtäljepolisen, till Norrtelje tidning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.