LV > Nyheter

Tuesday, 28 February, 18:06

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , singelolycka, väg34
Skånskan - 17 mar 16 kl. 15:48

Singelolycka i höjd med Rosengård

trafik 15.23 inkom larm om en trafikolycka på inre ringen i höjd med Rosengård.– Det är en personbil, singelolycka.

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Singelolycka vid Munkatorp – personbil åkte in i vägräcket

En singelolycka på E20/E18 orsakades av att en person kört in i vägräcket..

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 20:49

Singelolycka vid storvretaavfarten

En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.   Det var strax före 20,00 som en personbil av okänd anledning kört in i mitträcket på E4 i norrgående riktning i höjd med avfarten till Storvreta.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 17:15

Singelolycka på E4 vid Sävar

UMEÅ. En singelolycka har inträffat på E4 söder om Sävar. Enligt uppgift är det en personbil som har kört in i vajerräcket.

Expressen - 11 dec 16 kl. 12:11

Singelolycka med personbil utanför Hörby

Ytterligare en singelolycka har inrapporterats från mellanskåne under söndagen.Strax före klockan 12 kom larm om en singelolycka med personbil på väg 1082 vid Timan öster om Hörby..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 12 kl. 09:38

Singelolycka i Drängsmark

DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. Vid halv tio-tiden på onsdagen fick SOS Alarm in ett samtal om en singelolycka mellan Drängsmark och Lillkågeträsk.

Västerbottens Folkblad - 10 feb 11 kl. 09:46

Singelolycka norr om Umeå

UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå. Det är en personbil med husvagn som är inblandad i en singelolycka. UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 14:15

Singelolycka på E 18

En personbil har kört ner i diket på E 18. Vid Gräsnäs trafikplats utanför Arboga i riktning mot Västerås har en singelolycka inträffat. En personbil har kört ner i diket och det ska vara en person inblandad i olyckan.

Barometern - 06 okt 13 kl. 10:10

Personbil sladdade i diket

Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. En personbil från Nybrohållet kom ut i vägkanten, fick sladd och for tvärs över vägen och gled ned i diket där den hamnade på taket.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 14 kl. 07:44

Singelolycka i Sävar

En personbil körde in i mitträcket på E4 vid Sävar. Ingen uppges vara skadad, men trafiken flyter trögt förbi. Klockan 07.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

TOMMYS KRÖNIKA: Röd färg i mat, dryck och smink görs av löss

Vi människor gillar ofta starka och klara färger. Detta är medfött, så barn vill ofta ha läsk och godis med de finaste och starkaste färgerna..

LV - just nu

SD vill få mer makt i kommunpolitiken

Sverigedemokraterna (SD) känner att de har medvind. De hoppas kunna fördubbla sina mandat i kommunfullmäktige och få nära samarbete med något eller några etablerade partier vad det gäller kommunpolitiken..

LV - just nu

"Varför tas parkeringsplatser bort"?

Sverigedemokraten Anders Loman, vill få svar från kommunstyrelsens ordförande Tomas Kronståhl (S), om varför fyra parkeringsplatser försvunnit utanför Mejeriet..

LV - 15 minuter sedan

Dags att sluta fred i Vimmerby

Knappt har krutröken lagt sig efter den infekterade frågan om nedläggelse av landsortsskolorna, neddragningar av kulturskolan, äldrevården etc så är det dags för nästa turbulenta situation..

LV - 45 minuter sedan

Boka hela paketet vid Gotlandsresa

Boka ett helt paket när du reser till Gotland – resa och boende i ett. Detsamma gäller för gotlänningar som besöker Västervik..

LV - 1 timme sedan

2016 var tungt på flera sätt: "Ett år man minns som ett dystert år"

I söndags hade Kisa BK årsmöte med ett 15-tal medlemmar på plats i klubblokalen. Förra året var dystert enligt ordförande Thomas Blixt..

LV - 1 timme sedan

Föreningen där det går som en dans

Vimmerby Folkdanslag har fått en ny ordförande Maria Jendestam efterträder Roland Frost. Och det här är danslaget som verkligen har glid under sulorna. – Andra folkdanslag tvingas tyvärr lägga ner.

LV - 1 timme sedan

Bertil Axelsson om kommunens svek: "I efterhand ser jag mötet som fejkat"

Vimmerby OK vill framöver vara minst tre representanter när de ska ha möten om VOK-skogen med Vimmerby kommun. Allt på grund av det svek som Bertil Axelsson känner efter att kommunen vill bebygga VOK-skogen..

LV - 2 timmar sedan

Thåström till Linköping

Pricka in den 11 november i kalendern om du gillar Thåström för då kommer han till Linköping och Saab-arena. Med sig har han en ny platta och sitt formidabla band. Biljetterna släpps på onsdag den förste mars..

LV - 2 timmar sedan

Andningsuppehåll under sömnen påverkar kroppen negativt

Sover du intill en snarkare, eller är du kanske själv en? Så länge det "bara" rör sig om oljud är det egentligen ingen större fara för hälsan, men när snarkaren blir helt tyst för att sedan starta med ett rejält oväsen igen handlar det om sömnapné något som bland annat innebär minskad syresättning av hjärna och hjärta samt andra inre organ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.