LV > Nyheter

Monday, 24 April, 21:02

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , singelolycka, väg34
Skånskan - 17 mar 16 kl. 15:48

Singelolycka i höjd med Rosengård

trafik 15.23 inkom larm om en trafikolycka på inre ringen i höjd med Rosengård.– Det är en personbil, singelolycka.

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 20:49

Singelolycka vid storvretaavfarten

En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.   Det var strax före 20,00 som en personbil av okänd anledning kört in i mitträcket på E4 i norrgående riktning i höjd med avfarten till Storvreta.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 17:15

Singelolycka på E4 vid Sävar

UMEÅ. En singelolycka har inträffat på E4 söder om Sävar. Enligt uppgift är det en personbil som har kört in i vajerräcket.

Expressen - 11 dec 16 kl. 12:11

Singelolycka med personbil utanför Hörby

Ytterligare en singelolycka har inrapporterats från mellanskåne under söndagen.Strax före klockan 12 kom larm om en singelolycka med personbil på väg 1082 vid Timan öster om Hörby..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 12 kl. 09:38

Singelolycka i Drängsmark

DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. Vid halv tio-tiden på onsdagen fick SOS Alarm in ett samtal om en singelolycka mellan Drängsmark och Lillkågeträsk.

Västerbottens Folkblad - 10 feb 11 kl. 09:46

Singelolycka norr om Umeå

UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå. Det är en personbil med husvagn som är inblandad i en singelolycka. UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 14:15

Singelolycka på E 18

En personbil har kört ner i diket på E 18. Vid Gräsnäs trafikplats utanför Arboga i riktning mot Västerås har en singelolycka inträffat. En personbil har kört ner i diket och det ska vara en person inblandad i olyckan.

Barometern - 06 okt 13 kl. 10:10

Personbil sladdade i diket

Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. En personbil från Nybrohållet kom ut i vägkanten, fick sladd och for tvärs över vägen och gled ned i diket där den hamnade på taket.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 14 kl. 07:44

Singelolycka i Sävar

En personbil körde in i mitträcket på E4 vid Sävar. Ingen uppges vara skadad, men trafiken flyter trögt förbi. Klockan 07.

Kristianstadsbladet - 29 apr 14 kl. 14:57

Singelolycka med personbil med husvagn


En trafikolycka inträffade på E22 vid 14.30 på tisdagen. Olyckan inträffade i östergående riktning i höjd med Bäckaskog.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Dan Reed höll en personlig spelning på Näs – utsålt för andra gången

Stjärnliv, drogträsk, munkar, passion – och en och annan känga till USA:s politik. Rockstjärnan Dan Reed höll en personlig spelning när han gästade Vimmerby och Astrid Lindgrens Näs i lördags kväll..

LV - 5 minuter sedan

Ljuset – inte alltid glädjande

För många betyder vårljuset lycka och glada dagar i solen. Men många påverkas också annorlunda. Tusentals svenskar drabbas av vårdepression när solen tittar fram..

LV - 30 minuter sedan

Inför bevattningsförbud

Det blir bevattningsförbud i Vimmerby kommun från och med den 15 maj..

LV - 45 minuter sedan

Pias efterträdare besökte Hultsfred: "Han hade inte uppskattat om jag åkt hit"

Han är damlandslagets blivande förbundskapten. I augusti tar Peter Gerhardsson över efter Pia Sundhage. I fredags besökte han Hultsfred och Hotell Hulingen för att dela med sig av sin målsättning, minnen från SM-finalen med Hammarby 1982, jobbet som bingoutropare och att det egentligen var spelarnas likhet med rockstjärnorna i Sweet som fick honom att bli ett inbitet Hammarbyfan redan som liten grabb..

LV - 1 timme sedan

Här kan turisterna bo i sommar: "Vi planerar att öppna i juni"

Det blir turistboende i Mariannelund i sommar. Pensionat Solhöjden planerar att öppna i juni månad. – Vi renoverar just nu och det kommer att vara ett pensionat precis som innan..

LV - 1 timme sedan

Jonas Blom vann igen – sonens tävling tog dock slut snabbt

Jonas Blom har kört lysande i säsongsstarten i enduro. I Hovdalajakten i Hässleholm tog han sin sjätte seger för året, då han vann motionsklassen i överlägsen stil. – Det kändes bra, säger den rutinerade VMS-föraren..

LV - 1 timme sedan

75-årig snattare stal fruktpress – stoppades av en butikskontrollant

En 75-årig man försökte stjäla en fruktpress från Ica Maxi i lördags. Men han stoppades av en butikskontrollant och fick invänta förhör av polisen..

LV - 2 timmar sedan

Lyckad vårstafett i Målilla – här är klubben som vann två av klasserna

Trots en ganska kraftig blås och lite regn tog sig 22 lag genom den årliga vårstafetten. En runda som landade på en längd mellan 3,5 och 4,2 mil beroende på vilken klass man sprang i. Klockan 11.

LV - 2 timmar sedan

Socialnämnden fruktar kostnadsökning på sex miljoner per år

Socialnämnden spår ett underskott på 5,5 miljoner kronor för 2017. Men det kan bli mycket mer än så, upp emot ytterligare sex miljoner kronor i ökade kostnader kan vara att vänta beroende på Försäkringskassans bedömningar..

LV - 3 timmar sedan

Dödligheten minskar även om antalet upptäckta fall av prostatacancer ökar

Det var i onsdags som ett trettiotal åhörare tagit sig till Västerviks sjukhus och restaurang Blåklinten där Maria Lander, urolog vid Resc Uro AB, berättade om vägen till behandlingsbeslut. Det handlade i stora delar om vem som bör behandlas och vem som hellre bör vänta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.