LV > Nyheter

Friday, 21 July, 04:43

LV - 11 jan 17 kl. 23:44

Personbil i singelolycka på väg 34Vid 22.35 på onsdagskvällen kom ett larm om en singelolycka på väg 34..
Läs mer på LV

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , singelolycka, väg34
Skånskan - 17 mar 16 kl. 15:48

Singelolycka i höjd med Rosengård

trafik 15.23 inkom larm om en trafikolycka på inre ringen i höjd med Rosengård.– Det är en personbil, singelolycka.

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 20:49

Singelolycka vid storvretaavfarten

En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.   Det var strax före 20,00 som en personbil av okänd anledning kört in i mitträcket på E4 i norrgående riktning i höjd med avfarten till Storvreta.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 17:15

Singelolycka på E4 vid Sävar

UMEÅ. En singelolycka har inträffat på E4 söder om Sävar. Enligt uppgift är det en personbil som har kört in i vajerräcket.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 12 kl. 09:38

Singelolycka i Drängsmark

DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. Vid halv tio-tiden på onsdagen fick SOS Alarm in ett samtal om en singelolycka mellan Drängsmark och Lillkågeträsk.

Expressen - 11 dec 16 kl. 12:11

Singelolycka med personbil utanför Hörby

Ytterligare en singelolycka har inrapporterats från mellanskåne under söndagen.Strax före klockan 12 kom larm om en singelolycka med personbil på väg 1082 vid Timan öster om Hörby..

Västerbottens Folkblad - 10 feb 11 kl. 09:46

Singelolycka norr om Umeå

UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå. Det är en personbil med husvagn som är inblandad i en singelolycka. UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 14:15

Singelolycka på E 18

En personbil har kört ner i diket på E 18. Vid Gräsnäs trafikplats utanför Arboga i riktning mot Västerås har en singelolycka inträffat. En personbil har kört ner i diket och det ska vara en person inblandad i olyckan.

Barometern - 06 okt 13 kl. 10:10

Personbil sladdade i diket

Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. En personbil från Nybrohållet kom ut i vägkanten, fick sladd och for tvärs över vägen och gled ned i diket där den hamnade på taket.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 14 kl. 07:44

Singelolycka i Sävar

En personbil körde in i mitträcket på E4 vid Sävar. Ingen uppges vara skadad, men trafiken flyter trögt förbi. Klockan 07.

Kristianstadsbladet - 29 apr 14 kl. 14:57

Singelolycka med personbil med husvagn


En trafikolycka inträffade på E22 vid 14.30 på tisdagen. Olyckan inträffade i östergående riktning i höjd med Bäckaskog.

Fler nyheter från LV

LV - 5 timmar sedan

Västervik vände och vann mot Vargarna

Peter Ljung är återigen kung i Västervik. När laget slog Vargarna - för fjärde(!) gången denna säsong körde lagkaptenen in full pott..

LV - 10 timmar sedan

WIBK:s poängmaskin till Allsvenskan

Det har ryktats om det en tid och nu är kontraktet påskrivet och affären officiell. Nils Söderquist, från Västervik, kommer att spela för Craftstaden den kommande säsongen..

LV - 9 timmar sedan

Brandtillbud i maskinen

Räddningstjänsten i Södra Vi fick under eftermiddagen rycka ut till Nyllinge , strax utanför samhället, sedan det börjat ryka kraftigt ur en ensilagemaskin..

LV - 13 timmar sedan

P18-laget vann – men P16 utslagna

Vinst för en och förlust för en annan. Vimmerby P18 vann sin första slutspelsmatch mot Åkersberga efter straffar. P16 fick se sig besegrade mot amerikanska St.

LV - 14 timmar sedan

Han lever drömmen med landslaget

Som ung drömmer många om att bli fotbollsproffs. Före detta Mörlundabon Fredrik Madestam likaså. Han märkte snart att den önskan inte skulle slå in, men hade bestämt sig, han skulle jobba med fotboll på något sätt.

LV - 14 timmar sedan

Kinda på plats 40 i solcellstoppen

Med en effekt av installerade solceller per kommuninvånare hamnar Kinda med 22,8 watt per kommuninvånare på plats 40 genom Energimyndigheten undersökning av Sveriges kommuner..

LV - 15 timmar sedan

Hasselörodd i medvind

I onsdags var det dags för en av Västervikssommarens höjdpunkter; Hasselörodden. Kajen och hamnen var sprängfylld av människor som ville se träbåtar och få en fläkt av svunna tider. Svag medvind och solsken gjorde att det blev en lätt färd för roddarna..

LV - 16 timmar sedan

Vinna eller försvinna som gäller

Båda Vimmerbylagen har kvalificerat sig för A-slutspel i Gothia Cup. Blir det vinst väntar sextondelsfinal för båda lagen men blir det förlust får de packa sina väskor och åka hem till Vimmerby igen..

LV - 17 jul 17 kl. 15:56

VIF stormar fram i Gothia Cup

Vimmerby IF P16 fick en flygande start på Gothia Cup. Mot det amerikanska laget St. Paul Blackhawks 2 blev det nämligen vinst med hela 11-0..

LV - 18 timmar sedan

VM-Guld och Guldplakett

För två år sedan blev Daniel, 19 år, antagen paralandslaget i bordtennis och under världsmästerskapet i mitten av maj i år vann han, tillsammans med Tobias Andersson från Malmö, lag- VM i bordtennis i Bratislava, Slovakien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.