LV > Nyheter

Friday, 20 January, 08:45

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , singelolycka, väg34
Skånskan - 17 mar 16 kl. 15:48

Singelolycka i höjd med Rosengård

trafik 15.23 inkom larm om en trafikolycka på inre ringen i höjd med Rosengård.– Det är en personbil, singelolycka.

Barometern - 6 timmar sedan

Larm om singelolycka nära väg 25

En singelolycka med personbil ska ha inträffat nära väg 25 vid Trekanten..

BT - 4 timmar sedan

Larm om singelolycka utanför Herrljunga

En personbil har voltat på väg 181 väster om Herrljunga, enligt uppgift till SOS Alarm..

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 20:49

Singelolycka vid storvretaavfarten

En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.   Det var strax före 20,00 som en personbil av okänd anledning kört in i mitträcket på E4 i norrgående riktning i höjd med avfarten till Storvreta.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 17:15

Singelolycka på E4 vid Sävar

UMEÅ. En singelolycka har inträffat på E4 söder om Sävar. Enligt uppgift är det en personbil som har kört in i vajerräcket.

Expressen - 11 dec 16 kl. 12:11

Singelolycka med personbil utanför Hörby

Ytterligare en singelolycka har inrapporterats från mellanskåne under söndagen.Strax före klockan 12 kom larm om en singelolycka med personbil på väg 1082 vid Timan öster om Hörby..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 12 kl. 09:38

Singelolycka i Drängsmark

DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. Vid halv tio-tiden på onsdagen fick SOS Alarm in ett samtal om en singelolycka mellan Drängsmark och Lillkågeträsk.

Västerbottens Folkblad - 10 feb 11 kl. 09:46

Singelolycka norr om Umeå

UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå. Det är en personbil med husvagn som är inblandad i en singelolycka. UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 14:15

Singelolycka på E 18

En personbil har kört ner i diket på E 18. Vid Gräsnäs trafikplats utanför Arboga i riktning mot Västerås har en singelolycka inträffat. En personbil har kört ner i diket och det ska vara en person inblandad i olyckan.

Barometern - 06 okt 13 kl. 10:10

Personbil sladdade i diket

Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. En personbil från Nybrohållet kom ut i vägkanten, fick sladd och for tvärs över vägen och gled ned i diket där den hamnade på taket.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Fimp trolig orsak till branden i Ankarsrum

Polisens har gjort en teknisk undersökning av lagerbyggnaden vid Ankarsrums station. Den visar att branden troligtvis startade genom en fimp som släcktes mot fasaden..

LV - just nu

Våldsbrotten ökade under förra året

Antalet anmälda brott ökade i Kinda och Åtvidaberg men minskade i Ydre under 2016 jämfört med året innan. Det visar preliminär statistik från Brottsförebyggande rådet. Våldsbrotten stod för en stor del av ökningen i Kinda och Åtvidaberg..

LV - 5 minuter sedan

EXTRA: Kraftig villabrand utanför Virserum

Under fredagsmorgonen började det brinna i en villa i Rås, utanför Virserum..

LV - 15 minuter sedan

Firandet fortsätter på sjukhuset

På Västerviks sjukhus fortsätter firandet efter onsdagens utmärkelse som landets bästa sjukhus. Kommunalrådet Tomas Kronståhl (S) och kommundirektör Anders Björlin passade på att gratulera ledningsgruppen under gårdagen..

LV - 15 minuter sedan

BLÅLJUS: Singelolycka utanför Vimmerby

Under torsdagsnatten skedde det en singelolycka på riksväg 40, strax öster om Vimmerby..

LV - 45 minuter sedan

Då ska det vara tyst i centrum

Efter 24.00 ska det vara tyst i centrala Västervik - oavsett om musiken kommer från en uteservering eller en scen på Fiskaretorget. Det säger de nya riktlinjerna som miljö- och byggnadsnämnden beslutade om i onsdags..

LV - 45 minuter sedan

Polisen tar starkare lokalt grepp om allmänhetens anmälningar

Ett nytt prioriteringssystem innebär att polisen i länets norra kommuner tar tillbaka greppet om allmänhetens anmälningar om mindre lokala problem, upphittat gods eller tips till polisen..

LV - 1 timme sedan

Hittills inga överklaganden - upphandlingen nära att gå igenom

Vid midnatt gick överklagningstiden ut för SKLs upphandling. Och strax innan förvaltningsrätten stängde för dagen hade ännu inga överklaganden kommit in..

LV - 1 timme sedan

Misstänkt för juldagsmordet vill ha ersättning

En man som satt frihetsberövad i 47 dagar, misstänkt för mord och försök till mord under juldagsmorgonen 2015, vill få ersättning av Justitiekanslern..

LV - 9 timmar sedan

Virserum vann över serieledaren

Vissa segrar är skönare än andra... "Helt fantastiskt. Jag är stolt över killarnas insats", säger Virserums tränare Fredrik Pettersson efter 7-4 mot serieledande Sölvesborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.