LV > Nyheter

Sunday, 24 September, 21:24

Liknande nyheter

Taggar: Personbili , singelolycka, väg34
Skånskan - 17 mar 16 kl. 15:48

Singelolycka i höjd med Rosengård

trafik 15.23 inkom larm om en trafikolycka på inre ringen i höjd med Rosengård.– Det är en personbil, singelolycka.

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Singelolycka i Hammerdal

På söndagskvällen fick SOS ett larm om att en personbil kört in i en refug, nära bensinstationen i Hammerdal..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Singelolycka i Hammerdal

På söndagskvällen fick SOS ett larm om att en personbil kört in i en refug, nära bensinstationen i Hammerdal..

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 20:49

Singelolycka vid storvretaavfarten

En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.En singelolycka inträffade strax före klockan 20,00 på tisdagskvällen vid storvretaavfarten, en personbil ska ha kört in i mitträcket men kunde själv ta sig ur bilden och larma räddningstjänsten.   Det var strax före 20,00 som en personbil av okänd anledning kört in i mitträcket på E4 i norrgående riktning i höjd med avfarten till Storvreta.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 17:15

Singelolycka på E4 vid Sävar

UMEÅ. En singelolycka har inträffat på E4 söder om Sävar. Enligt uppgift är det en personbil som har kört in i vajerräcket.

Expressen - 11 dec 16 kl. 12:11

Singelolycka med personbil utanför Hörby

Ytterligare en singelolycka har inrapporterats från mellanskåne under söndagen.Strax före klockan 12 kom larm om en singelolycka med personbil på väg 1082 vid Timan öster om Hörby..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 12 kl. 09:38

Singelolycka i Drängsmark

DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. DRÄNGSMARK Personbil åkte ner i diket. Vid halv tio-tiden på onsdagen fick SOS Alarm in ett samtal om en singelolycka mellan Drängsmark och Lillkågeträsk.

Västerbottens Folkblad - 10 feb 11 kl. 09:46

Singelolycka norr om Umeå

UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå. Det är en personbil med husvagn som är inblandad i en singelolycka. UMEÅ Räddningstjänsten har larmarts till en trafikolycka längs E4 norr om Umeå.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 14:15

Singelolycka på E 18

En personbil har kört ner i diket på E 18. Vid Gräsnäs trafikplats utanför Arboga i riktning mot Västerås har en singelolycka inträffat. En personbil har kört ner i diket och det ska vara en person inblandad i olyckan.

Barometern - 06 okt 13 kl. 10:10

Personbil sladdade i diket

Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. Strax före sju på söndagsmorgonen inträffade en singelolycka på riksväg 31 i höjd med Kyrkslätt. En personbil från Nybrohållet kom ut i vägkanten, fick sladd och for tvärs över vägen och gled ned i diket där den hamnade på taket.

Fler nyheter från LV

LV - 1 timme sedan

Kokkonen matchhjälte för VH

Med sitt andra mål för kvällen avgjorde Jesper Kokkonen för Vimmerby. Målet innebar 3-2 för Vimmerby borta mot Hanhals.

LV - 1 timme sedan

VIF vann stort - på väg mot serieseger

Det har varit en riktigt bra helg för Vimmerby IF:s damlag. Samtidigt som toppkonkurrenten Smedby förlorade sin match körde VIF över Lotorp med 7-0 på hemmaplan..

LV - 2 timmar sedan

Jakten på ny präst i Vimmerby skjuts fram

Det har gått minst sagt trögt för Vimmerby pastorat i sökandet efter en ny kyrkoherde. Och nu har kyrkorådet bestämt sig för att vänta innan man lyser ut tjänsten på nytt. – Vi har ju en t f kyrkoherde fram till årsskiftet.

LV - 3 timmar sedan

"Välj schyssta kläder - bli inte modeslav"

Gamleby Folkhögskola satsar stort på hållbar utveckling under läsåret. Först ut handlar det om modeindustrin och hur vi konsumerar kläder i Sverige..

LV - 4 timmar sedan

VMS-Bjerkert stark trea på Ränneslätt

Vimmerby MS-föraren Carl-Johan Bjerkert svarade för en riktigt stark insats när Ränneslättsloppet avgjordes i Eksjö i dag. Bjerkert körde in på tredje plats (tvåa i Elitklassen), bara slagen av Kinna MK:s stjärnförare Andreas Linusson samt junioren Pontus Skoog..

LV - 4 timmar sedan

70 år i musikens tjänst – nu jubilerar Sevedebygdens musikförening

1947 tyckte några musikintresserade Vimmerbybor att stan nog behövde en musikförening. Och den musikföreningen lever än. – Vi tillhör nog de mer seglivade med våra 70 år, i varje fall med tanke på att vi verkar i en småstad, säger Ingegerd Grundén i Sevedebygdens Musikförenings styrelse.

LV - 7 timmar sedan

Blockerade personer kan höra av sig via Swish

Om du har någon du inte vill bli kontaktad av är det möjligt att blockera personens telefonnummer och även blockera personen på sociala medier. Men du kan fortfarande bli kontaktad via betaltjänsten Swish, rapporterar P3 Nyheter..

LV - 8 timmar sedan

JUST NU: Larm om brand på flyktingboende

Strax efter klockan halv elva på söndagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om att det brinner på ett flyktingboende..

LV - 8 timmar sedan

Tvingade till sig sex med hot

En man i Östergötland hotade att tända eld på en kvinna om hon inte utförde sexuella tjänster åt honom..

LV - 9 timmar sedan

Bluffmakare polisanmäls

Länsstyrelsen i Kalmar tar i med hårdhandskarna mot bluffmakare. Liksom många andra myndigheter drabbas man kontinuerligt av intrångsförsök och bedrägerier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.