Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 January, 12:22

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:30

Uppgift: Sandvik smider börsplanerSandvik är på väg att ge Stockholmsbörsen ett nytt stålföretag, enligt Dagens Industri. Enligt uppgifter är det affärsområdet SMT, som tillverkar specialstål, som ska börsnoteras. Detta efter misslyckade försök att hitta en köpare..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Dagens Industri, SMT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgift, Sandvik, smider, börsplaner
Dagens PS - 03 okt 17 kl. 14:57

Vägkrogen lockar Wall Street-kändis

Det är Warren Buffett som smider affärsplaner. Den stenrike affärsmannen – en av världens rikaste – har köpt in sig i den amerikanska vägkrogskedjan Pilot Flying J. Det hela har skett via Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway, som nu äger knappt 40 procent av vägkrogskedjan, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt.

Skånskan - 26 jan 16 kl. 15:00

Så här visar Lunds konsthall sina klor

Recension/Konst KONST
Vårt arbete
Lunds konsthall
Till och med 1 maj 2016Lunds konsthall befinner sig i stormens öga. Det förefaller visserligen som om höstens hot om nedläggning av verksamheten är avvärjt, men vad som framledes skall ske i Klas Anselms flerfaldigt prisbelönta konsthallsbyggnad är ovisst.
Den 14 januari offentliggjorde kommunalnämndens ordförande, Joakim Friberg, sitt beslut att på temat ”Utredning av Lunds konsthall – rusta för framtidens upplevelse” tillsätta en kommitté som ska ”undersöka hur tröskeln till konsthallen kan sänkas på ett sätt som värnar konstens autonomi, men samtidigt gör den tillgänglig för fler målgrupper.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Krocktestare nonchalerar fortfarande kvinnor

Trots att en prototyp för en kvinnlig krockdocka finns framtagen används den fortfarande inte. Det innebär att krocktester med bilar blir missvisande för hälften av befolkningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Danske Bank samlar ihop dina kontouppgifter

Bankerna tvingas bli mer öppna och dela med sig av kunddata till andra bolag, om kunder vill det, genom betaltjänstdirektivet PSD2 som planeras träda i kraft  maj.  Danske Bank berättar för dagens industri, Di, att de kommer lansera en ny tjänst som bygger på direktivet. – Vi kommer leverera en lösning för våra kunder som gör det möjligt för kunden att se information om konton och transaktioner i andra banker, säger Stojko Gjurovski, vid Danske Bank i Sverige, till Di.

Expressen - 1 timme sedan

Männen avslöjas – ville köpa sex av ”Sara, 18”

I onsdagens "Uppdrag granskning" i SVT skapar en kvinna en fejkad profil på sajten "Sugar Daters" – och får omgående flera mejl. Två män konfronteras sedan av kvinnan som i själva verket är reporter. ”Om du går med på hotellet och allt känns tryggt och vi har sex.

Expressen - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: Det vill jag prata med Trump om

DAVOS. Finansminister Magdalena Andersson ser fram emot Donald Trumps besök i Davos. Får hon chansen tänker hon prata med honom om jämlikhet.

Expressen - 1 timme sedan

Magnus fick vänta i 2 timmar på färdtjänst

Magnus Johansson fick förgäves vänta två och en halv timme på färdtjänsten i december.Nu rasar hans mamma, Karin Eriksson Mathiesen, mot taxibolaget:– Vi litar inte på färdtjänsten längre. Det här inskränker Magnus liv, säger Karin..

Expressen - 1 timme sedan

Bil genom isen i Vimmerby

Enligt polisen har en bil kört av vägen och ner i vattnet nära Vimmerby.Räddningstjänsten har dykare på plats och en person har tagits upp ur vattnet.Polisen har stoppat trafiken runt olycksplatsen.

Expressen - 45 minuter sedan

Chefen avslöjar: Så blir Volvos nya värstingbil

Polestar 1 inleder Volvos elbilsoffensiv nästa år. Nu avslöjar vd:n Thomas Ingenlath flera detaljer om den exklusiva hybriden – däribland priset på cirka 1,5 miljoner kronor. – Vi behöver sådana bilar, precis som vi också behöver billigare modeller, säger han till Autocar.

Expressen - 2 timmar sedan

Prinsessan Sofias syster och maken skiljer sig

Prinsessan Sofias syster Lina Frejd, 36, skiljer sig.Hon och maken Jonas Frejd, 37, har lämnat in en ansökan om skilsmässa efter drygt två års äktenskap.Paret gifte sig ombord på en båt i Stockholm med Carl Philip som gäst och Sofia som brudtärna..

Expressen - 2 timmar sedan

Towe blåste Instagram – med fejkade följare

Går det att köpa sig till framgång på Instagram?På Breakit berättar Towe Boström hur hon bluffade sig till att bli sociala medier-stjärna – och blåste svenska och utländska annonsörer med hjälp av fejkade följare, likes och kommentarer.”Jag bestämde mig för att själv bli influencer, och bygga ett falskt Instagram-konto”, skriver Towe Boström på Breakit..

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i villa – en till sjukhus med brännskador

En person har förts till sjukhus med brännskador efter en brand i en villa i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.