Expressen > Nyheter

Monday, 27 February, 08:04

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:30

Uppgift: Sandvik smider börsplanerSandvik är på väg att ge Stockholmsbörsen ett nytt stålföretag, enligt Dagens Industri. Enligt uppgifter är det affärsområdet SMT, som tillverkar specialstål, som ska börsnoteras. Detta efter misslyckade försök att hitta en köpare..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Dagens Industri, SMT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgift, Sandvik, smider, börsplaner
Skånskan - 26 jan 16 kl. 15:00

Så här visar Lunds konsthall sina klor

Recension/Konst KONST
Vårt arbete
Lunds konsthall
Till och med 1 maj 2016Lunds konsthall befinner sig i stormens öga. Det förefaller visserligen som om höstens hot om nedläggning av verksamheten är avvärjt, men vad som framledes skall ske i Klas Anselms flerfaldigt prisbelönta konsthallsbyggnad är ovisst.
Den 14 januari offentliggjorde kommunalnämndens ordförande, Joakim Friberg, sitt beslut att på temat ”Utredning av Lunds konsthall – rusta för framtidens upplevelse” tillsätta en kommitté som ska ”undersöka hur tröskeln till konsthallen kan sänkas på ett sätt som värnar konstens autonomi, men samtidigt gör den tillgänglig för fler målgrupper.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Hus brinner kraftigt

Ett hus brinner kraftigt i Skåne. Det var en förbipasserande som observerade att det slog lågor kring huset – och larmade SOS. – Det brinner ganska kraftigt i byggnaden, säger räddningstjänsten från platsen.

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Villa brinner kraftigt

En villa brinner kraftigt i Skåne. Det var en förbipasserande som observerade att det slog lågor kring huset – och larmade SOS. – Det brinner ganska kraftigt i byggnaden, säger räddningstjänsten från platsen.

Expressen - 15 minuter sedan

Sean Spicer jagar läckor i Vita huset

Donald Trumps kontroversielle presschef Sean Spicer försöker täppa igen medieläckorna i Vita huset. Han kallade till sig sina närmaste medarbetare och gick igenom deras mobiltelefoner för att kolla om någon ringt till journalister, uppger CNN. Efteråt läckte uppgifter om mötet ut till pressen..

Expressen - 30 minuter sedan

S nobbar Socialistinternationalen

Socialdemokraterna väljer att lämna Socialistinternationalen. En enhällig partistyrelse har röstat för ett utträde som kommer att meddelas senare i veckan..

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om villabrand – synliga lågor

En villa ska brinna, enligt SOS alarm.En förbipasserande observerade att det slog lågor kring huset, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Cyklist påkörd vid rondell

En person har blivit påkörd i morgontrafiken.Enligt polisen har en cyklist fört till sjukhus med ambulans.– Det hände vid en rondell utanför brandstationen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 1 timme sedan

Cyklist förd till sjukhus efter trafikolycka

En person har blivit påkörd i morgontrafiken.Enligt polisen har en cyklist fört till sjukhus med ambulans.– Det hände vid en rondell utanför brandstationen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 1 timme sedan

Allvarlig krock på E45 – man till sjukhus

En man har skadats allvarligt efter en trafikolycka vid E45 i höjd med Sunne.En personbil körde ihop med en backande timmerbil.– Jag kan inte säga hur allvarligt det är, vi är på väg till sjukhuset, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen i Värmland..

Expressen - 1 timme sedan

Bland det värsta man kan säga till sina barn

Jag vet inte om ni någonsin har hört det eller sagt det själva, men det tillhör det värsta en förälder kan säga till sitt barn. Vänta bara, unga dam, unge man… en dag kommer ni att vara exakt som vi är. Vi blir vad de var, ibland mot vår vilja..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu känns det rimligt med en svensk Oscar

Nej, det blev ingen Oscar för Ove. Men vad spelar det för roll när galasäsongen redan har överträffat alla våra förväntningar. När Hollywood och 1,7 miljoner svenska biobesökare förenats i kärlek till en grinig gubbe med Saab..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.