Expressen > Nyheter

Monday, 22 May, 19:26

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:23

Trots säljstoppet: Förgiftningarna ökarMEDICIN. Förgiftningsfallen av paracetamol har inte minskat sedan Läkemedelsverkets försäljningsstopp av värktabletterna i vanliga butiker. Under förra året fick Giftinformationscentralen ta emot åtta procent fler samtal om misstänkta förgiftningar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Medicin, Läkemedelsverkets, Giftinformationscentralen

Dela artikeln

85 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots säljstoppet, Förgiftningarna, ökar
Corren - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

NT - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

GW:s nya satsning: Viltkött, vin och tobak

Polisprofessor Leif GW Persson har startar ett aktiebolag som ska marknadsföra viltkött, alkoholhaltiga drycker och snus. – Jag vill inte prata om det nu, säger Leif GW Persson när Dina pengar frågar om bolaget. Varumärkesexperten, Urban Karlstam, menar att professorns nykterhetsperioder kan göra det svårt att sälja vin.

Expressen - 15 minuter sedan

Polisen: Stöldligor har etablerat sig i Sverige

Stölder av bildelar har blivit en miljardindustri för kriminella i Sverige. Polisens huvudmisstänkta: Stora stöldligor från Litauen som har kommit till Sverige med just syftet att begå brott. – Det är ett stort problem i Sverige som vi måste komma till rätta med, säger Peter Lundberg, kriminalinspektör vid polisen..

Expressen - 30 minuter sedan

Stora förseningar i Skånes tågtrafik

Det är under måndagskvällen stora förseningar i tågtrafiken i Skåne.Anledningen uppges vara ett strömavbrott som gör att många tåg kör sakta.Flera tåg har också ställts in på grund av felet..

Expressen - 30 minuter sedan

Brand i källare

En brand utbröt på måndagseftermiddagen i en källare i Sofielundsområdet i Malmö.Räddningstjänsten är på plats och bedömde vid 18.30-tiden att branden snart skulle vara under kontroll..

Expressen - 45 minuter sedan

"Jaså, du är från Malmö - var är din skottsäkra väst?"

Stockholm och Malmö har blivit jämförda långt innan jag bestämde mig för att byta stad. Men att det på riktigt skulle vara en så stor skillnad mellan städerna trodde jag aldrig. Efter mörka vintermorgnar på en hektisk T-central vet jag bättre..

Expressen - 45 minuter sedan

Därför dog Lara, 32, efter tvillingfödseln

32-åriga Lara förblödde efter förlossningen på Centralsjukhuset i Kristianstad.Nu visar internutredningen att man gjorde allt man kunde, men inte tillräckligt snabbt.– Vi har gjort allt vi kunnat, men vi kunde inte ge tillräckligt med blod och vätska tillräckligt snabbt, säger Sergio Padoan, chefläkare vid kirurgidivisionen till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Alva, 15, överraskades av idolerna från Skam

I helgen konfirmerades Alva Läckberg Blom, 15, precis som många andra ungdomar runtom i landet.En av presenterna var dock av det ovanligare slaget – en personlig hälsning från skådespelarna i den omåttligt populära norska serien Skam. – Det var en stor överraskning, jag trodde inte att det var sant, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt dubbelmördare döms – för ett annat brott

Sedan i mars sitter han häktad för att ha mördat gängledaren Merhawi Aregai och en till man.Under tiden i häktet har han dömts till fängelse – för ett annat brott.29-åringen döms för grovt bokföringsbrott sedan hans resebyrå, enligt åklagaren, i själva verket var en penningtvättsmaskin..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand i bostadshus

Räddningstjänsten har ryckt ut till ett bostadshus i Mölndal.Enligt larmet till SOS Alarm ska det brinna.– Vi är precis framme.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.