Expressen > Nyheter

Thursday, 30 March, 12:44

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:23

Trots säljstoppet: Förgiftningarna ökarMEDICIN. Förgiftningsfallen av paracetamol har inte minskat sedan Läkemedelsverkets försäljningsstopp av värktabletterna i vanliga butiker. Under förra året fick Giftinformationscentralen ta emot åtta procent fler samtal om misstänkta förgiftningar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Medicin, Läkemedelsverkets, Giftinformationscentralen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots säljstoppet, Förgiftningarna, ökar
Corren - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

NT - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Skott mot radhus i Malmö – kvinna hörde att det small

Skott avlossades under natten mot en radhusdörr i södra Malmö, men ingen människa kom till skada. En kvinna hörde att det small någon gång under natten och hittade på morgonen ett misstänkt hål i ytterdörren..

Expressen - 15 minuter sedan

Stockholm får ny tunnelbanelinje

Stockholm får en ny tunnelbanelinje. Den nya linjen kommer att sträcka sig mellan Fridhemsplan och Älvsjö. Utöver har förhandlingarna lett fram till 100 000 nya bostäder i Stockholm..

Expressen - 30 minuter sedan

Ministern: "Jag blir så jäkla förbannad"

Sjukvårdsminister Gabriel Wikström rasar efter Expressens avslöjande om Ultragyn på Sophiahemmet.– Jag blir så jäkla förbannad. Att man för egen vinnings skull utnyttjar rädda och sjuka kvinnor är så cyniskt.

Expressen - 30 minuter sedan

Cyklist påkörd i korsning

En cyklist har blivit påkörd i Malmö. Cyklisten kunde själv larma SOS. .

Expressen - 30 minuter sedan

Cyklist förd med ambulans till sjukhus efter krock

En person har förts med ambulans till sjukhus efter en krock i Helsingborg.Enligt polisen är det en cykel och bil som krockat.Skadeläget är okänt..

Expressen - 30 minuter sedan

46-åring misstänks för övergrepp på 24 barn

En man i Danmark misstänks för sexuella övergrepp mot 24 barn.Han arbetar på ett daghem och var engagerad i scouterna.– 46-åringen har under förhör berättat om en rad sexuella övergrepp.

Expressen - 45 minuter sedan

Gravid i åttonde månaden räddades från prostitution

Åtta män greps i stor polisrazzia mot sexhandeln i Jönköping.– En kvinna som är gravid i åttonde månaden kunde räddas från prostitution och fick hjälp av socialtjänsten, säger polisens gruppchef Charlie Rendahl.Under insatsen greps även en hallick som nu sitter häktad..

Expressen - 45 minuter sedan

Kändisadvokat säger upp sina anställda

Kändisadvokaten Martin Cullberg säger upp sina anställda, kan Expressen avslöja. Cullberg har företrätt bland annat Hells Angels-medlemmar, misstänkta mördare – och Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt för mordet på Jacob Tillman släppt

Åklagaren Pernilla Tillman fick inte fram tillräckligt med bevis. Den 51-årige man som misstänks för mord på Jacob Tillman har försatts på fri fot, rapporter TT. 51-åringen har suttit häktad i två månader.

Expressen - 1 timme sedan

Yxa hittad i jakten på misstänkte mördaren

Therese Palmkvist, 31, tros ha hittats död i sitt hus utanför Långshyttan. I jakten på den misstänkte – en man som är dömd för yxhot – har polisen gjort ett nytt fynd. Enligt Expressens uppgifter har en bil beslagtagits – inuti låg en tveeggad yxa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.