Expressen > Nyheter

Monday, 21 August, 16:00

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:23

Trots säljstoppet: Förgiftningarna ökarMEDICIN. Förgiftningsfallen av paracetamol har inte minskat sedan Läkemedelsverkets försäljningsstopp av värktabletterna i vanliga butiker. Under förra året fick Giftinformationscentralen ta emot åtta procent fler samtal om misstänkta förgiftningar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Medicin, Läkemedelsverkets, Giftinformationscentralen

Dela artikeln

85 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots säljstoppet, Förgiftningarna, ökar
Corren - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

NT - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Pojke i 10-årsåldern har avlidit efter drunkningstillbud

En pojke i 10-årsåldern som var med om ett drunkningstillbud i Värnamo i juni har avlidit.Det uppger Värnamo.nu..

Expressen - 45 minuter sedan

Tjuv stal lyxchoklad för en miljon kronor

Fyra ton lyxchoklad har stulits från ett lastbilssläp i Skåne. Den fanns på åtta lastpallar som försvann i ett industriområde i Åstorp natten till fredag, rapporterar Helsingborgs Dagblad. .

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på Essingeleden – ambulanshelikopter på plats

En motorcyklist och en personbil har kolliderat på Essingeleden i Stockholm.En person har förts till sjukhus i ambulanshelikopter.Det är i nuläget oklart hur många som skadats..

Expressen - 1 timme sedan

Mallorca kan tvingas ta bort all växtlighet

Utplåna all växtlighet på Mallorca!Nej, det är inget skämt utan ett EU-förslag som kan bli verklighet.En förödande smitta hotar inte bara den vackra semesterön utan hela Spanien och Italien..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Barnfamilj i krock – flera skadade

En trafikolycka har inträffat i Stenungsund.En barnfamilj ska ha varit inblandad i krocken och bland annat fanns ett spädbarn i bilen.– Det är flera skadade, säger Roger Broqvist, räddningstjänstens insatsledare på platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil voltade i krock – en person kvar i bilen

En bil har voltat efter en krock på Huddingevägen utanför Rågsved i södra Stockholm.Räddningstjänst på plats arbetar nu för att få ut en person som sitter fast i bilen.Huddingevägen är avstängd i norrgående riktning under arbetet..

Expressen - 1 timme sedan

Skoluniform planeras i värmländsk grundskola

En ny grundskola har just startat i Norrköping, och nästa läsår kan Nordic International School dra i gång i Karlstad.Klädkod: pikétröja och cardigan.– Vi vill skydda lite mot märkeshysteri, men framför allt förstärka intrycket av en internationell skola, säger Christine Karmfalk, vd för Nordic International School..

Expressen - 2 timmar sedan

VW bekräftar: Släpper ny eldriven folkabuss

I början av året visade Volkswagen upp sin eldrivna framtidsversion av folkabussen. Nu bekräftar tillverkaren att den kommer att släppas på riktigt. .

Expressen - 2 timmar sedan

Hur ska de som drabbats av Möllers våld kunna gå vidare?

Hur ska de som drabbats av Johanna Möllers våld kunna gå vidare?Själv har hon dömts till livstids fängelse.Men de ynkliga skadestånden till hennes offer kan inte läka det de drabbats av..

Expressen - 2 timmar sedan

Brigitte Macron får ny roll i presidentpalatset

Emmanuel Macron har sedan han tillträdde försökt ändra grundlagen för att kunna ge sin hustru med makt och en egen budget.Nu får den omtyckta presidentfrun Brigitte Macron en officiell roll i presidentpalatset.Men någon lön blir hon utan, skriver nyhetsbyrån AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.