Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 February, 08:28

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:23

Trots säljstoppet: Förgiftningarna ökarMEDICIN. Förgiftningsfallen av paracetamol har inte minskat sedan Läkemedelsverkets försäljningsstopp av värktabletterna i vanliga butiker. Under förra året fick Giftinformationscentralen ta emot åtta procent fler samtal om misstänkta förgiftningar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Medicin, Läkemedelsverkets, Giftinformationscentralen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots säljstoppet, Förgiftningarna, ökar
Corren - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

NT - 19 apr 16 kl. 07:01

Det här hände medan du sov

Par misshandlade taxichaufför, fem döda efter översvämningar i Texas och säljstoppet av paracetamol i vanliga butiker har inte gjort att förgiftningarna minskat – här är nattens nyheter..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tre explosioner vid domstol i Pakistan

Tre explosioner har smällt av nära en domstol i Tangi Tehsil i Charsadda-distriktet i nordvästra Pakistan, skriver pakistanska Dawn. Vissa lokala medier rapporterar om många döda och skadade men uppgifterna är ännu obekräftade..

Expressen - 15 minuter sedan

Varning för halka i snömodden

Nattens snöfall har ställt till det i trafiken. På morgonen har flera olyckor rapporterats i bland annat Stockholm, Sörmland och Örebro. – Man ska vara medveten om att det kan finnas risk för halka, Veronika Gustafsson, pressinformatör på Trafikverket..

Expressen - 30 minuter sedan

Kroggäst tog flaska sprit – drog kniv

Den fräcke kroggästen gick själv in bakom bardisken, tog en flaska sprit – och serverade sig själv. När han konfronterades, drog han kniv. Sedan flydde de från polisen – med alkohol från restaurangen i gömmorna..

Expressen - 30 minuter sedan

Forskare kan mäta flyttmönster från rymden

Att kunna mäta människors flyttmönster har varit ett svårlöst problem. Men nu har några forskare i Lund hittat en metod som fungerar, rapporterar Vetenskapsradion. .

Expressen - 45 minuter sedan

Brand i matbutik i Malmö

Taket till matbutiken Lidl vid Erikslust i Malmö började brinna på tisdagsmorgonen.— Det har brunnit igenom taket på ett begränsat område, säger Paul Bjurhag, inre befäl vid Räddningstjänsten Syd..

Expressen - 45 minuter sedan

Krisen i Eltel – och morgonens rapporter

I dagens Börsmorgon talar vi om krisen i Eltel, vars aktie handelsstoppades i går och sedan rasade när handeln återupptogs. Dessutom går vi igenom de viktigaste rapporterna som kommit nu på morgonen..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i krock

En lastbil och en personbil har krockat på Hisingen i Göteborg tidigt på tisdagsmorgonen.– Alla ska vara ute ur fordonen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i region väst..

Expressen - 1 timme sedan

”Giraff-lägenhetens” ägare byter mäklare

Den unika lägenheten i Gamla stan – med giraffhuvud och skelett – har ännu inte sålts. Nu väljer säljarna att byta mäklare till Wrede. – Detta är verkligen ett unikt objekt med ett fantastiskt läge, säger bolagets managing partner, Harald Ericsson..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt för trippelmord: "Jag drack själv av giftet"

I ett dygn låg han utslagen och hjälplös i samma hus som de tre döda männen i Skivarp. Men 52-åringen lyckades repa sig och åkte hem till Malmö.När han till sist anmälde dödsfallen blev han själv misstänkt för trippelmord.

Expressen - 2 timmar sedan

Karolinska anmäls till ArbetsmiljöverketOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.