Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 20 January, 08:45

Liknande nyheter

Taggar: PLUSVi , tappar, konceptet
Sydsvenskan - 25 okt 15 kl. 04:00

Joanna Newsom är ett excentriskt original som aldrig tappar konceptet.

Joanna Newsom är en koncept­konstnär, om det någonsin fanns en. Med långa intervall dyker hon upp och presenterar ännu ett excentriskt verk, oberörd av verkligheten utanför den bubbla där hon agerar och som är hennes koncept. Världen är hennes, och hennes värld är konceptet.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 15 kl. 04:00

Joanna Newsom är ett excentriskt original som aldrig tappar konceptet.

Joanna Newsom är en koncept­konstnär, om det någonsin fanns en. Med långa intervall dyker hon upp och presenterar ännu ett excentriskt verk, oberörd av verkligheten utanför den bubbla där hon agerar och som är hennes koncept. Världen är hennes, och hennes värld är konceptet.

Västerbottens Folkblad - 25 dec 16 kl. 19:42

[PLUS] Succékonceptet ska ge Johan Olsson nytt VM-guld

Succékonceptet som gav VM-guld i Falun för två år sedan kopieras. Under de kommande veckorna laddar....

Aftonbladet - 16 feb 16 kl. 21:25

”Tappar konceptet”

Modo föll i måstematchen.

Barometern - 20 feb 14 kl. 07:39

Dragloket tappar fart Kalmar tappar mark Liten ökning för Kalmar Persson inte nöjd med Kalmars siffror Bostadsbrist bakom blygsam folkökning

Bostadsbrist. Det är Johan Perssons enkla förklaring till varför länets ”drag­lok” Kalmar saktar farten och bara ökar med 216 personer. Statistiska Centralbyråns befolkningssiffror för 2013 var ingen munter läsning för länets makthavare.

SmålandsPosten - 16 sep 14 kl. 06:26

Maxialliansen tappar sin majoritet

Maxialliansens majoritet spricker när Moderaterna och Centerpartiet tappar mandat. Nu kan nya konstellationer krävas för att inte Sverigedemokraterna ska bli vågmästare.
– Det är ett komplicerat läge, säger Ingemar Almkvist (S), som hoppas bli kommunalråd.

Sydsvenskan - 04 jan 12 kl. 14:58

Skåne-kommuner går plus

Foto: Conny Sillén/Scanpix
Nu är det inte bara småorterna i Norrlands glesbygder som minskar i antal. Även många mindre orter i Syd- och Mellansverige tappar stadigt invånare, visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).
I Stockholm ökar alla kommuner utom Vaxholm och på Västkusten har orterna söder om Göteborg också ett inflöde av nya invånare.

Cornucopia - 16 dec 16 kl. 13:05

Ekonomistyrningsverket: Staten tappar 49 miljarder nästa år

Ekonomistyrningsverket har uppdaterat sina prognoser. Svenska staten tappar 49 miljarder kronor nästa år relativt i år, när man går från ett budgetöverskott på 46 miljarder till ett budgetunderskott på 3 miljarder. Det finansiella sparandet går från 27 miljarder plus till minus 14 miljarder.

Kristianstadsbladet - 06 jun 14 kl. 08:24

Demoskop: M tappar kraftigt


Moderaterna tappar 4,1 procentenheter och landar på 18,5 procent i Expressen/Demoskops senaste opinionsmätning. Det är den lägsta siffran sedan oktober 2003, då Bo Lundgren lämnade partiledarposten, enligt Expressen.Samtidigt går Miljöpartiet framåt, plus 2,8 procentenheter till 13,0 procent.

BT - 06 jun 14 kl. 08:24

Demoskop: M tappar kraftigt

Moderaterna tappar 4,1 procentenheter och landar på 18,5 procent i Expressen/Demoskops senaste opinionsmätning. Det är den lägsta siffran sedan oktober 2003, då Bo Lundgren lämnade partiledarposten, enligt Expressen. Samtidigt går Miljöpartiet framåt, plus 2,8 procentenheter till 13,0 procent.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Betydande lavinfara i Hemavan

Det råder betydande lavinfara i trakterna av Hemavan och Tärnaby. Det visar årets första lavinprognos från Naturvårdsverket. Enligt prognosen är det farliga förhållanden och personer som vistas i området uppmanas att bedöma snötäcket och terrängen noggrant samt vara mycket försiktiga när de väljer var och hur du åker.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Dyrast varmluftsfritös bäst i test

Frasiga och gyllene pommes frites friterade hälsosamt utan olja, låter det för bra för att vara....

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Två omhändertagna för narkotikabrott

Under natten mot fredag plockade polisen in två misstänkt narkotikapåverkade personer. Först, vid tio i ett på natten, påträffade Umeåpolisen en misstänkt påverkad man i 20-årsåldern vid stadsdelen Berghem. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhädertagande av berusade personer och misstänks för narkotikabrott, eget bruk.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Stigande arbetslöshet bland utlandsfödda

Toppnoteringar för arbetslöshet bland utrikesfödda i Vännäs och Åsele. Ny statistik som Nyhetsbyrån Sirén plockat fram visar att arbetslösheten bland utlandsfödda i Åsele var i december månad 40,8 procent, vilket motsvarar 64 personer. Det är den högsta noteringen på åtta år i kommunen.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Förare skadades vid älgkrock

En person fick föras till sjukhus efter kollision med älg i Storumans kommun. Olyckan inträffade vid 21 på torsdagskvällen, på E12 vid Forsmark i Storumans kommun. Det som hände var att en personbil kolliderade med en älg.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

Saik jagade bort spöket

Femte raka.Skellefteå har inte vunnit borta mot Frölunda sedan i december 2014, men under torsdagen blev det en fullpoängare. Lagets femte raka segern i SHL.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

Klinik missade återbesök – får kritik

Kvinnokliniken i Umeå får kritik efter att ha missat att kalla en patient till återbesök. Kvinnan behandlades för cellförändringar. Hon trodde att allt var i sin ordning tills hon fick veta att patienter ska gå på täta återbesök efter en sådan behandling.

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

Lövenmagazinet: ”Han får jobba övertid”

Nästa ett dygn har gått sedan Markus Åkerblom fick sparken och det blev klart att Joakim Fagervall fick ta över huvudtränarsysslan. I Lövenmagazinet har vi pratat med både Joakim Fagervall och Mikael Salomonsson om beslutet och vad som händer nu. Sportens Gustav Pettersson berättar om vad han tycker om beslutet, hur Björklöven ska agera nu […].

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

Nej, det är inte så det fungerar

Svar på insändaren ”Många frågetecken kring vad som händer i Lycksele” i Folkbladet den 13 januari. Tyvärr framkom i Mårdners insändare många fel i sak och fakta. Jag hoppas att Mårdner i framtiden hör av sig till mig om han undrar över mitt uppdrag.

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

Knappast fler som åker buss för att den är privat

Svar till insändaren ”Busstrafiken bättre i privat drift” i Folkbladet den 9 januari. Anders Ågren (M) skriver att bussåkandet har ökat och att det beror på att det numer bedrivs i privat regi. Jag har svårt att förstå varför vi skulle åka mer buss för att det drivs privat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.