Expressen > Nöje

Monday, 23 April, 00:01

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:15

Birgittas starka öde i SVT:s "Gatans kör"Birgitta levde som narkoman och hennes barn blev hämtat av socialtjänsten. I SVT:s "Gatans kör" berättar hon om sitt hårda livsöde - och får chans att sjunga i kör. – Det kom en tid i mitt liv då jag insåg att "jag vill inte hålla på med det här", säger hon i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Gatans

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Birgittas, starka, ödei , SVT:s, Gatans, kör
SVT - 26 feb 15 kl. 16:39

Starka reaktioner på artikel om endometrios

Reaktionerna blev många och starka på SVT Nyheters artikel i går om endometrios. På vår Facebooksida berättar många kvinnor om sin smärta och hur svårt det är att bli trodd av sjukvården..

SVT - 31 mar 14 kl. 11:14

Starka reaktioner mot idrottsministerns förslag

Att stoppa bortasupportrar från arenorna. Det är inget SVT:s tittare och läsare gillar. Starka reaktioner mot idrottsministerns förslag rasar in på SVT Sports Facebooks-sida..

SVT Debatt - 06 apr 14 kl. 14:00

Här är dina väldigt starka skäl, Anders Borg

PENSIONER Sverige är med stor säkerhet det enda land i världen där pensionärer betalar högre skatt än löntagare. Och då ska man komma ihåg att många pensionärer lever med knappa marginaler. För en kort tid sedan presenterade Skattebetalarnas förening en rapport som visar att ett genomsnittligt pensionärshushåll har betalat över 100 000 kronor mer i skatt sedan 2007 än motsvarande löntagarhushåll.

SVT - 06 feb 12 kl. 20:30

Starka reaktioner på SVT:s granskning av Ryanair

I söndags berättade Rapport om piloter som varnar för att deras hårda arbetsvillkor äventyrar flygsäkerheten. Reaktionerna har varit starka i dag..

SVT - 24 mar 17 kl. 13:07

Starka reaktioner på avslöjandet om handel med köplatser

Nu kommer flera starka reaktioner på Ekots och SVT:s avslöjande om misstänkt handel med köplatser till intervjuer om familjeåterförening på Sveriges ambassad i Jordanien. – Jag reagerar mycket starkt på uppgifterna, säger Madeleine Seidlitz, jurist på Amnesty International..

SVT - 23 apr 17 kl. 16:49

Fillons anhängare segervissa i ett av rivierans starka högerfästen

”Vi hoppas på Fillon, trots allt!” När SVT Nyheter besöker det starka högerfästet, Sainte Maxime på franska rivieran, på valdagen är det anhängare till Republikanerna..

SVT - 14 jul 17 kl. 13:24

Mazzi Fritz: Livstidsdomarna starka – finns inga förmildrande omständigheter

Elisabeth Mazzi Fritz, advokat och specialiserad på hedersbrott, anser att domarna i Ramin Scherzaj-fallet är mycket starka för flera av de tilltalade. – Det finns inga förmildrande omständigheter, däremot en mängd försvårande, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 22 aug 17 kl. 12:29

Starka vittnesmål om postkaoset

Försenade brev, försvunna försändelser samt saftiga påminnelseaavgifter på räkningar som aldrig delats ut. SVT Nyheters avslöjanden om postkaoset och Postnords oförmåga att leva upp till postlagens krav har väckt starka reaktioner hos läsare och tittare. Här är ett par vittnesmål ur mejlskörden..

SVT - 17 feb 18 kl. 18:52

Starka reaktioner på assistansutredningens läckta förslag

Igår avslöjade SVT att regeringens utredare planerar att föreslå att barn under 12 och äldre över 80 bör förlora rätten till personlig assistans. De politiska reaktionerna har varit starka. – För oss är det helt otänkbart och oacceptabelt, det här är att backa tillbaka en lagstiftning som inkluderar människor till att stänga in dem, säger Bengt Eliasson, riksdagsledamot för Liberalerna..

SVT Debatt - 25 mar 14 kl. 07:00

SVT bekräftar fördomar om ridsporten

RYTTARELITEN TV-programmet Ryttareliten riskerar cementera bilden av ridning som en sport endast för överklassen. Det hade varit klädsamt om åtminstone en av elitryttarna kom från något enklare förhållanden. Har SVT för avsikt att bekräfta fördomar?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Polisens besked om hur Avicii dog - inget misstänkt

MUSKAT. Den omanska polisens rapport om Tim Berglings död har skjutits upp två gånger.Enligt Expressens källor offentliggörs den i början av veckan och kommer att vara den enda information som lämnas från officiellt håll
– Ärendet sköts på högsta nivå inom polisen eftersom det uppmärksammats i hela världen, säger en källa.

Expressen - 2 timmar sedan

Är det riggat för att det ska bli bra tv?

Och så står de där mot varandra i Nattduellen.Ingemar Stenmark och Peter Forsberg.För bra för att vara sant?.

Expressen - 3 timmar sedan

Därför bröt SVT duellen mellan Foppa och Stenmark

Idrottslegendarerna Peter ”Foppa” Forsberg och Ingemar Stenmark ställdes mot varandra i en sista och avgörande nattduell.I det mest nervkittlande ögonblicket valde SVT att bryta veckans avsnitt.– Jag föredrar det gamla vanliga sättet, där man får reda på vad som händer, säger hockeyspelaren Maria Rooth..

Expressen - 3 timmar sedan

Stenmarks känslosamma avslöjande för Forsberg

Genom sin karriär har Ingemar Stenmark alltid gett intryck av att vara lugn och samlad. Men under ett förtroligt samtal med Peter ”Foppa” Forsberg avslöjar skidlegendaren att han varit förbannad många gånger - utan att visa det för någon. – Jag hade ingen annan att reta upp mig på, det var mitt fel om det gick snett, säger han i ”Mästarnas mästare”..

Expressen - 4 timmar sedan

Jackie Ferm misshandlad: "Har gråtit och mår skitdåligt"

Bloggaren Jackie Ferm har polisanmält en kvinna för att ha misshandlat henne i lördags kväll.Enligt Ferm var kvinnans tillstånd labilt och slaget var så kraftigt att hon tvingats söka läkarvård.– Jag ser hemsk ut.

Expressen - 5 timmar sedan

Anton Körbergs ord om halvbroderns död

Världen sörjer superstjärnan Tim ”Avicii” Bergling som gick bort i fredags.Nu tackar hans halvbror Anton Körberg för stödet på sin Facebooksida:”Ni är underbara, jag älskar er” skriver han..

Expressen - 5 timmar sedan

Makens stöd till Annika Lantz efter diagnosen

I februari 2015 diagnosticerades Annika Lantz med livmoderhalscancer. Nu berättar radioprofilen om stödet från sin make under den tuffa perioden. – Tomas är helt fantastisk, säger hon till Svensk Damtidning.

Expressen - 7 timmar sedan

Ingvar Oldsberg vill se Filip & Fredrik leda ”På spåret”

Kristian Luuk och Fredrik Lindström leder SVT:s succéformat ”På spåret” med bravur.Men hade det varit upp till företrädaren Ingvar Oldsberg hade en helt annan duo lett det populära programmet.– Jag föreslog att Filip och Fredrik skulle köra det, säger han i podcasten ”Tv-fabriken”..

Expressen - 8 timmar sedan

Vännernas fina gest – så hedrar de Avicii

Artisten Tim Avicii Bergling hittades död i Omans huvudstad på fredagen.Sorgen efter den svenska stjärnan är stor. Vid hans hem i Beverly Hills syntes vänner till honom lämna blommor och Aviciis skivbolag, Universal Music, hyllar honom på Twitter.

Expressen - 8 timmar sedan

Foppas hårda kritik mot elitsatsning bland barn

Peter ”Foppa” Forsberg lyfter diskussionen om överengagerade idrottsföräldrar i kvällens ”Mästarnas mästare”.Ämnet väcker starka känslor och flera av deltagarna tar avstånd från den hårda press som sätts på dagens unga idrottare.– Jag är för att man har utbildning för föräldrar om hur man beter sig, säger Kennet Andersson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.