Expressen > Nöje

Wednesday, 29 March, 03:18

Expressen - 11 jan 17 kl. 22:15

Birgittas starka öde i SVT:s "Gatans kör"Birgitta levde som narkoman och hennes barn blev hämtat av socialtjänsten. I SVT:s "Gatans kör" berättar hon om sitt hårda livsöde - och får chans att sjunga i kör. – Det kom en tid i mitt liv då jag insåg att "jag vill inte hålla på med det här", säger hon i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Gatans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Birgittas, starka, ödei , SVT:s, Gatans, kör
SVT - 26 feb 15 kl. 16:39

Starka reaktioner på artikel om endometrios

Reaktionerna blev många och starka på SVT Nyheters artikel i går om endometrios. På vår Facebooksida berättar många kvinnor om sin smärta och hur svårt det är att bli trodd av sjukvården..

SVT - 31 mar 14 kl. 11:14

Starka reaktioner mot idrottsministerns förslag

Att stoppa bortasupportrar från arenorna. Det är inget SVT:s tittare och läsare gillar. Starka reaktioner mot idrottsministerns förslag rasar in på SVT Sports Facebooks-sida..

SVT Debatt - 06 apr 14 kl. 14:00

Här är dina väldigt starka skäl, Anders Borg

PENSIONER Sverige är med stor säkerhet det enda land i världen där pensionärer betalar högre skatt än löntagare. Och då ska man komma ihåg att många pensionärer lever med knappa marginaler. För en kort tid sedan presenterade Skattebetalarnas förening en rapport som visar att ett genomsnittligt pensionärshushåll har betalat över 100 000 kronor mer i skatt sedan 2007 än motsvarande löntagarhushåll.

SVT - 06 feb 12 kl. 20:30

Starka reaktioner på SVT:s granskning av Ryanair

I söndags berättade Rapport om piloter som varnar för att deras hårda arbetsvillkor äventyrar flygsäkerheten. Reaktionerna har varit starka i dag..

SVT - 24 mar 17 kl. 13:07

Starka reaktioner på avslöjandet om handel med köplatser

Nu kommer flera starka reaktioner på Ekots och SVT:s avslöjande om misstänkt handel med köplatser till intervjuer om familjeåterförening på Sveriges ambassad i Jordanien. – Jag reagerar mycket starkt på uppgifterna, säger Madeleine Seidlitz, jurist på Amnesty International..

SVT Debatt - 25 mar 14 kl. 07:00

SVT bekräftar fördomar om ridsporten

RYTTARELITEN TV-programmet Ryttareliten riskerar cementera bilden av ridning som en sport endast för överklassen. Det hade varit klädsamt om åtminstone en av elitryttarna kom från något enklare förhållanden. Har SVT för avsikt att bekräfta fördomar?

SVT - 15 jun 15 kl. 16:00

SVT anlitade Carl Philips kompis

PR-byrå med starka kopplingar till prinsparet producerade bröllopsintervju i SVT. ”Jag kan inte se något problem med det”, säger SVT:s nöjeschef Thomas Hall. Publicistklubbens ordförande Björn Häger tycker dock att SVT:s hållning är tveksam..

SVT - 22 jan 13 kl. 16:56

Anja Pärson VM-expert i SVT

Nu är det klart att Anja Pärson ansluter till SVT:s redan starka expertrupp under ?VM-månaden? då SVT sänder världsmästerskapen i alpint, längdskidor och skidskytte i februari..

SVT - 31 okt 14 kl. 20:35

SVT tar upp lajvkampen

Lajvsändningar på webben har inte varit SVT:s starka sida. Men nu är nya webbstudion klar. SVT tar upp lajvkampen..

SVT - 09 feb 11 kl. 13:40

Starka reaktioner på djurskyddsavslöjande

Hallandsnytt har kunnat avslöja att anmälningar om vanvård av djur blir liggande i månader innan länsstyrelsen reagerar. Och avslöjandet har väckt starka reaktioner. Medverkande: Irene Laigar ordförande Norra Hallands djurskyddsförening, Göran Svensson f d djurskyddsinspektör, Eskil Erlandsson (C) landsbygdsminister.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Vinner "Ung och bort- skämd" – skriker högt

I finalavsnittet av "Ung och bortskämd" ska det utses vem av Josefine, Karl-Inar och William som vinner hela klabbet. Efter att deltagarna ha fått visa upp sina matlagningskunskaper och testa på sina drömjobb – står det klart att Karl-Inar Svensson, 20, vinner allting. – Jag var inte beredd på någonting.

Expressen - 5 timmar sedan

Smärtan för stor – Forsberg fick lämna

Smärtan efter otäcka cykelvurpan spökade för Magdalena Forsberg under tisdagens avsnitt av "Superstars" - och hon förlorade och åkte ut ur programmet. – Jag har ont efter min vurpa. Man ska jag inte ramla på cykel.

Expressen - 6 timmar sedan

Vågade bilderna på Skarsgård förvirrar

Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i senaste avsnittet av "Big little lies" när han visar upp sin penis. Tittarna kan nämligen inte bestämma sig för om det är en protes eller inte, skriver Men's Health. "Bäst för er att det där är Alexander Skarsgårds penis, annars kommer jag stämma er" skriver en person på Twitter..

Expressen - 7 timmar sedan

Orden om en ny säsong av serien

På tisdag sänds säsongens sista avsnitt av populära "Parneviks" i TV3. Ännu finns inga besked om det blir en ny säsong - men på TV3 är man hoppfulla. – Vi skulle så klart jättegärna vilja det och kommer att föra en dialog med familjen Parnevik och se om det går att lösa, säger Susanne Nylén, presschef på MTG som äger TV3.

Expressen - 7 timmar sedan

Prins Harrys plötsliga beslut med kärleken

Prins Harry och Meghan Markle planerar att flytta in i Kensington Palace – så snart renoveringarna är över. Enligt uppgiftslämnare till Daily Mail vill Prince Harry skynda sig att flytta ihop med flickvännen och "Suits" skådespelaren. – Han verkar ha väldigt brottom att flytta ihop med Meghan, säger källan..

Expressen - 7 timmar sedan

Så är Parneviks liv utanför kamerorna

Parneviks är slut för säsongen – kanske för alltid. Men hur kommer deras liv att se ut nu? Här är svaret – familjen Parneviks liv efter att kamerorna har slocknat..

Expressen - 9 timmar sedan

Nya beskedet för Claes Malmbergs sjuka flickvän

Claes Malmbergs brasilianska flickvän nekades fortsatt vård i Sverige - och var inställd på att åka hem till Brasilien för ny operation. Men nu har det svenska sjukhuset ändrat sig, skriver Aftonbladet. – Det har varit väldigt dramatiskt men nu ska hon opereras igen på torsdag, säger Claes Malmberg till tidningen..

Expressen - 10 timmar sedan

Stora ilskan efter stjärnans tilltag

Här lyfter skådespelaren Cuba Gooding Jr. på sin kollega Sarah Paulsons kjol under ett panelframträdande, skriver Variety. Nu kritiseras Gooding Jr.

Expressen - 13 timmar sedan

Sweden Rock Festival har bokat alla band

Årets upplaga av Sweden Rock är färdigbokad. Bland de 82 akterna finns giganter som Aerosmith och Svenska favoriter som In Flames. Festivalen äger rum i Sölvesborg 7 - 10 juni..

Expressen - 14 timmar sedan

Pernilla Wahlgrens ilska efter resan

Pernilla Wahlgrens resa till flyktinglägren i Libanon kritiseras av hennes läsare som tycker att hon "minglar". Nu slår Wahlgren tillbaka mot de hårda orden. "Vilka ÄR ni egentligen?!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.