Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 29 May, 18:58

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 22:22

Över halv miljon i Stockholms bostadsköBostadskön till hyresrätter i Storstockholm bara växer. Under förra året växte antalet köande med närmare 40 000 personer och nu är antalet köande hos Bostadsförmedlingen i Stockholm uppe i 556 000. Det innebär att kön är sju gånger längre än för 15 år.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholms, Storstockholm, Bostadsförmedlingen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över halv, miljoni , Stockholms, bostadskö
Expressen - 23 sep 15 kl. 00:11

En halv miljon i bostadskö – rekord

Stockholms bostadskö väntas slå nytt rekord. Samtidigt lämnas färre lägenheter till bostadsförmedlingen, enligt tidningen Hem & Hyra..

DN - 21 jan 15 kl. 15:33

Bostadskön växer - halv miljon väntar på bostad i Stockholm

Ytterligare 40 942 människor ställde sig i bostadskön i fjol. Totalt väntar nu en halv miljon på en lägenhet i Stockholm..

Alliansfritt Sverige - 04 feb 14 kl. 13:34

Kötiden i Stockholms bostadskö längre än någonsin

Hur var det nu med Stockholms bostadsmarknad? Fungerade den så där härligt och smidigt så att alla invånare via länets bostadskö var garanterade en trygg bostad som deras inkomst räcker till? Eller var det så att alliansen under de senaste åren sålt allmännyttan till underpris så att marknaden i princip nu endast består av bostadsrätter och att kötiden för de som står i Stockholm stads Bostadsförmedlings kö ökat fatalt?

Testfakta - 25 maj 11 kl. 11:33

Borsta.se får böta halv miljon

Stockholms tingsrätt förbjuder PSW Tradings marknadsföring på flera punkter och dömer även ut en halv miljon kronor i böter, skriver Konsumentverket i ett pressutskick. Bolaget har bland annat hävdat att man samarbetar med Cancerfonden, trots att sådana samarbeten inte funnits..

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 14:58

KO kräver halv miljon av guldföretag

Hedbergs Guld krävs på en halv miljon kronor i vite av konsumentombudsmannen (KO), som har lämnat in en stämningsansökan till Stockholms tingsrätt. Det är en följd av att Hedbergs Guld har fortsatt att använda formuleringar om "lägstaprisgaranti" i sin marknadsföring, även efter det att KO förbjöd det i augusti. Annonser om prisgarantin har bland annat funnits på Hedbergs hemsida..

BT - 27 nov 12 kl. 20:21

Hedbergs Guld krävs på halv miljon

Hedbergs Guld krävs på en halv miljon kronor i vite av konsumentombudsmannen (KO), som har lämnat in en stämningsansökan till Stockholms tingsrätt. Det är en följd av att Hedbergs Guld har fortsatt att använda formuleringar om "lägstaprisgaranti" i sin marknadsföring, även efter det att KO förbjöd det i augusti. ?

SvD - 13 sep 14 kl. 18:06

Valet: En halv miljon har ännu inte bestämt sig

I dag ska en halv miljon svenskar bestämma sig. Det är tillräckligt många för att avgöra valet. SvD träffade några osäkra väljare i Stockholms city dagen före valet..

Uppsalanyheter.se - 06 nov 16 kl. 02:08

Förlust men säkrad serieseger gav halv miljon

Superettan: Sirius förlorade bortamötet mot Dalkurd som vände underläge 0-1 till seger med 2-1 mot ett Sirius som varit klart för allsvenskan sedan tre omgångar tillbaka. Trots förlusten vinner Sirius Superettan och får en bonus på en halv miljon kronor utbetalt för "besväret".Sirius förlorade bortamötet mot Dalkurd som vände underläge 0-1 till seger med 2-1 mot ett Sirius som varit klart för allsvenskan sedan tre omgångar tillbaka.

Resume - 10 mar 14 kl. 14:40

Ebba von Sydow gör halv miljon i vinst


SVT-profilen Ebba Kleberg von Sydow minskar nettoomsättningen med cirka en halv miljon kronor till 1 miljon kronor – bolaget har brutet räkenskapsår. Vinsten landar på strax under en halv miljon kronor. Ebba von Sydow plockar ut 150 000 kronor..

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 17:00

Förening slipper betala halv miljon

Arkiv: Tomas Nyberg
Östra Torp Smygehuks FF slipper betala hälften av den miljon som klubben skulle bidra med för att få en konstgräsplan. Det beslutade kommunstyrelsen på sitt möte i onsdags.
För att få en konstgräsplan under hösten 2012 lovade Östra Torp Smygehuks FF att stå för en miljon kronor av kostnaderna.

BT - 27 jan 11 kl. 16:07

Swedbank sponsrar Dalsjöfors med en halv miljon kronor

Dalsjöfors har äntligen hittat en huvudsponsor inför sin första allsvenska säsong. Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och Swedbank går gemensamt in med en halv miljon kronor. ?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Giftmord på Kims halvbror upp i rätten

De båda kvinnor som anklagas för giftmordet på den nordkoreanska diktatorn Kim Jong-Uns halvbror har insisterat att de blev lurade. Nu väntas de framträda i rätten i Malaysia – där de riskerar dödsstraff. Övervakningskamerorna på flygplatsen i Kuala Lum.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

11-åring bland stormoffer i Moskva

Uppemot 13 människor dödades och ett 50-tal skadades när en kraftig storm drog in över Moskva i dag. Vindarna som nådde orkanstyrka fällde hundratals träd, och de flesta av dödsoffren var fotgängare som hamnade under. Bland de dödade finns en 11-årig f.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Woods körde påverkad

Golfens tidigare världsetta Tiger Woods bättrade inte precis på chanserna till en framgångsrik comeback när han på måndagen greps för att ha kört bil påverkad i Jupiter, Florida. Woods greps tidigt på måndagsmorgonen lokal tid, misstänkt för att ha kört.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Turister knivhöggs på Zanzibar

Fyra utländska turister finns bland sex personer som blivit knivhuggna av en man på ön Zanzibar, uppger lokal polis. Alla de knivhuggna – bland dem två yngre tyska kvinnor, en fransyska i 60-årsåldern och en kanadensisk man – är utom fara. Turisterna fi.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Larsson vidare i Paris: "Stadigt"

Johanna Larsson är klar för andra omgången i Franska mästerskapen i tennis efter 6–4, 6–4 mot ryskan Natalja Vichljantseva. – Jag fick väldigt bra rull och längd på bollarna, säger 28-åringen till TT. Den 59-rankade svenskan besegrade den 15 platser läg.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sopsyndare vräks i Örebro

Minst 15 hyresgäster i Örebrostadsdelen Brickebacken har blivit uppsagda av bostadsbolaget Hemgården som låtit filma hyresgäster som slänger sopor fel i soprum och ställer skräp i trapphus, rapporterar tidningen Hem & Hyra. Enligt juristen Thomas Saglin.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nytt stort vägarbete startar – räkna med långa köer på E6:an vid Flädie

Räkna med långa köer på E6:an vid Flädie tisdag morgon.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Woods gripen misstänkt för rattfylla

Golfens tidigare världsetta Tiger Woods bättrade inte precis på chanserna till en framgångsrik comeback när han på måndagen greps för rattfylla hemma i Jupiter, Florida. Woods greps tidigt på måndagsmorgonen lokal tid, misstänkt för att ha kört bil unde.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nigeriansk litteratur digitaliseras i Norge

Norska Nasjonalbiblioteket säger att det ska digitalisera litteratur från Nigeria efter en överenskommelse som man hoppas ska mynna ut i ett digitalt afrikanskt bibliotek. Till en början kommer böcker på hausa-, ibgo- och yoruba-språken att digitalisera.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Utsläppt olja tycks stanna till havs

Kustbevakningen har fått en klarare bild av oljeutsläppet som hotar Bohuskusten. – Det verkar som om oljan inte når land, säger kommunikatör Karin Markhede. Utsläppsområdet inspekterades från luften under måndagseftermiddagen, och tack vare bättre väder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.