GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 26 February, 11:23

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 22:14

Fotgängare påkörd - kämpar för sitt livEn man i 70-årsåldern har blivit påkörd i Malmö. Enligt uppgifter till Sydsvenskan kämpar mannen för sitt liv. –Han har fått livshotande skador, säger Sara Frostberg-Lowery vid Region Skånes presstjänst till Sydsvenskan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Malmö, Sydsvenskan, Sara Frostberg-Lowery, Region Skånes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotgängare, påkörd, kämparför , sitt, liv
YLE - 31 dec 16 kl. 13:13

Bil körde på fotgängare på Igelkottsvägen i Helsingfors

En manlig bilist har kört på fyra fotgängare på trottoaren vid Igelkottsvägens metrostation i östra Helsingfors, meddelar polisen. Alla har förts sjukhus, liksom även olycksbilens förare. Åtminstone en av de skadade ska ha ådragit sig allvarliga skador.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 14 kl. 21:32

Fotgängare till sjukhus efter krock

Skadade sitt ben..

Alingsås tidning - 05 dec 15 kl. 05:30

Nya bulor dämpar farten

Långsammare bilister och säkrare gångtrafikanter. Det hoppas gatuchef Urban Ericson ska bli resultatet av de nya upphöjda övergångsställen som byggts på Storgatan.
Den som ska köra längs Storgatan får numera ta det vackert.

YLE - 11 feb 16 kl. 05:56

Här ska Kronbroarnas spårvagn gå - Havshagenbor kämpar för en annan rutt

Helsingfors stad vill dra Kronbroarna från Sumparn till Havshagen. Invånarna vill inte att Havshagens mest ostörda hörn ska få en spårvagnsbro. De föreslår att rutten dras via Hanaholmen och norra Havshagen.

UNT - 01 apr 14 kl. 22:15

Vansinnesfärd på Kungsgatan

Efter att ha kört in i tre bilar och nästan en fotgängare flydde chauffören från sitt fordon mot Polishuset..

YLE - 08 okt 15 kl. 14:52

"Trafiksäkerheten inte bara bilisternas ansvar"

Den senaste tidens tragiska händelser i trafiken har fått många att oroa sig över vår trafikkultur. Sju personer dör varje år i Helsingforstrafiken. Många ryter till om bilisten som försummat sitt ansvar.

YLE - 03 jan 14 kl. 15:35

Polisen gav upp: Drumsöbilist hittades aldrig

Helsingforspolisen fick aldrig reda på vem som, enligt flera ögonvittnen, försökte köra på fotgängare på Drumsö i höstas. Polisen har nu lagt ner fallet efter att ha förhört flera personer, berättar överkommissarie Tuomo Lotta. - Vi fick aldrig reda på vem det kunde ha varit.

YLE - 11 dec 15 kl. 17:50

Armbrytning om Havsgatan i Hangö

Frågan om Havsgatan i Hangö ska vara stängd för motorfordonstrafik under sommaren har igen tagit en ny vändning. Nu har stadsstyrelsens ordförande, Jouko Kavander (SDP), beslutat att stadsstyrelsen tar över ärendet och föreslår att gatan är stängd för bilar under sommaren. Ärendet behandlas i stadsstyrelsen på måndag (14.

Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 17:57

Rattfull körde ihjäl sex i Polen


En berusad bilförare dödade sex fotgängare, bland dem ett barn, i staden Kamien Pomorski i nordvästra Polen på nyårsdagen. Mannen förlorade kontrollen över sitt fordon som skenade upp på trottoaren och träffade en grupp fotgängare, av vilka fem dog omedelbart. Tre skadade barn kördes till sjukhus där ett av dem senare avled, enligt den lokala polisen.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 14 kl. 17:59

Rattfull körde ihjäl sex i Polen

En berusad bilförare dödade sex fotgängare, bland dem ett barn, i staden Kamien Pomorski i nordvästra Polen på nyårsdagen. Mannen förlorade kontrollen över sitt fordon som skenade upp på trottoaren och träffade en grupp fotgängare, av vilka fem dog omedelbart. Tre skadade barn kördes till sjukhus där ett av dem senare avled, enligt den lokala polisen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Två gripna efter brand i Skåne

Polis och räddningstjänst har larmats till ett vårdboende i Tomelilla, Skåne, den tidiga söndagsmorgonen efter att bland annat en papperskorg ska ha börjat brinna. En anmälan gällande grov mordbrand har inletts..

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Ingemarsdotter och Nilsson till final

Sverige satsade på beprövade kort i dagens sprintstafetter i VM. Ida Ingemarsdotter och Stina Nilsson tog sig utan problem till final. Gör Emil Jönsson och Teodor Peterson det även på herrsidan?.

GöteborgsPosten - 2 minuter sedan

Nordkoreaexpert: "Han levde under hot"

Den mördade halvbrodern till Nordkoreas diktator Kim Jong-Un var förföljd under sitt sista år i livet och anade att något skulle hända. Det säger en av de ledande experterna på den styrande eliten i den slutna diktaturen, som även träffat den mördade Kim Jong-Nam..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Rohani sägs ställa upp för ny mandatperiod

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Slutna paragrafryttare kensligare för stavfel

Är du en av dem som bara måste rätta alla fel – med det ädla syftet att vara en fyrbåk mot den ständigt hotande kulturskymningen? En ny studie ger världens alla språkpoliser en tankeställare om motivet till sitt självpåtagna kall..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Klänningsbråk förstör Streeps galakväll

Ett bråk med modeskaparen Karl Lagerfeld överskuggar, och förstör, Meryl Streeps kväll på Oscarsgalan. Åtminstone enligt filmstjärnan själv..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fox "rekommenderades" att prata med Bildt

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

10.30: Svenskarna jagar revansch i sprinten

Han var petad från att köra den individuella sprinten, men i dagens lagsprint kör Emil Jönsson tillsammans med Teodor Peterson. På damsidan jagar Stina Nilsson revansch tillsammans med Ida Ingemarsdotter..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Tjejer som flyr ensamma gör revolution"

Mahboba Madadi kommer från ett land där "en bra tjej är en tyst tjej" – Afghanistan. Nu är hon nybliven ordförande för Ensamkommandes förbund. Andelen tjejer bland de ensamkommande växer..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Carolina hittade sina rötter

Det var först när Carolina Skyldberg fick egna barn som längtan väcktes efter att söka sina rötter.När hon träffade sin biologiska mamma i Colombia - för första gången på 35 år - föll en pusselbit på plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.