GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 17 January, 11:51

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 22:14

Fotgängare påkörd - kämpar för sitt livEn man i 70-årsåldern har blivit påkörd i Malmö. Enligt uppgifter till Sydsvenskan kämpar mannen för sitt liv. –Han har fått livshotande skador, säger Sara Frostberg-Lowery vid Region Skånes presstjänst till Sydsvenskan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Malmö, Sydsvenskan, Sara Frostberg-Lowery, Region Skånes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotgängare, påkörd, kämparför , sitt, liv
YLE - 31 dec 16 kl. 13:13

Bil körde på fotgängare på Igelkottsvägen i Helsingfors

En manlig bilist har kört på fyra fotgängare på trottoaren vid Igelkottsvägens metrostation i östra Helsingfors, meddelar polisen. Alla har förts sjukhus, liksom även olycksbilens förare. Åtminstone en av de skadade ska ha ådragit sig allvarliga skador.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 14 kl. 21:32

Fotgängare till sjukhus efter krock

Skadade sitt ben..

Alingsås tidning - 05 dec 15 kl. 05:30

Nya bulor dämpar farten

Långsammare bilister och säkrare gångtrafikanter. Det hoppas gatuchef Urban Ericson ska bli resultatet av de nya upphöjda övergångsställen som byggts på Storgatan.
Den som ska köra längs Storgatan får numera ta det vackert.

YLE - 11 feb 16 kl. 05:56

Här ska Kronbroarnas spårvagn gå - Havshagenbor kämpar för en annan rutt

Helsingfors stad vill dra Kronbroarna från Sumparn till Havshagen. Invånarna vill inte att Havshagens mest ostörda hörn ska få en spårvagnsbro. De föreslår att rutten dras via Hanaholmen och norra Havshagen.

UNT - 01 apr 14 kl. 22:15

Vansinnesfärd på Kungsgatan

Efter att ha kört in i tre bilar och nästan en fotgängare flydde chauffören från sitt fordon mot Polishuset..

YLE - 08 okt 15 kl. 14:52

"Trafiksäkerheten inte bara bilisternas ansvar"

Den senaste tidens tragiska händelser i trafiken har fått många att oroa sig över vår trafikkultur. Sju personer dör varje år i Helsingforstrafiken. Många ryter till om bilisten som försummat sitt ansvar.

YLE - 03 jan 14 kl. 15:35

Polisen gav upp: Drumsöbilist hittades aldrig

Helsingforspolisen fick aldrig reda på vem som, enligt flera ögonvittnen, försökte köra på fotgängare på Drumsö i höstas. Polisen har nu lagt ner fallet efter att ha förhört flera personer, berättar överkommissarie Tuomo Lotta. - Vi fick aldrig reda på vem det kunde ha varit.

YLE - 11 dec 15 kl. 17:50

Armbrytning om Havsgatan i Hangö

Frågan om Havsgatan i Hangö ska vara stängd för motorfordonstrafik under sommaren har igen tagit en ny vändning. Nu har stadsstyrelsens ordförande, Jouko Kavander (SDP), beslutat att stadsstyrelsen tar över ärendet och föreslår att gatan är stängd för bilar under sommaren. Ärendet behandlas i stadsstyrelsen på måndag (14.

Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 17:57

Rattfull körde ihjäl sex i Polen


En berusad bilförare dödade sex fotgängare, bland dem ett barn, i staden Kamien Pomorski i nordvästra Polen på nyårsdagen. Mannen förlorade kontrollen över sitt fordon som skenade upp på trottoaren och träffade en grupp fotgängare, av vilka fem dog omedelbart. Tre skadade barn kördes till sjukhus där ett av dem senare avled, enligt den lokala polisen.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 14 kl. 17:59

Rattfull körde ihjäl sex i Polen

En berusad bilförare dödade sex fotgängare, bland dem ett barn, i staden Kamien Pomorski i nordvästra Polen på nyårsdagen. Mannen förlorade kontrollen över sitt fordon som skenade upp på trottoaren och träffade en grupp fotgängare, av vilka fem dog omedelbart. Tre skadade barn kördes till sjukhus där ett av dem senare avled, enligt den lokala polisen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Här är husen som klickades mest

Intresset för bostäder var rekordhögt under 2016, visar statistik från Hemnet. Högst upp på listan över de mest klickade objekten hamnade en miljonvilla i Djursholm..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Infekterat bråk mellan Cityhandlarna och Trafikkontoret

Sedan förra veckan gäller tuffare regler för när tung trafik får köra i området runt Domkyrkan. Beslutet gör att flera handlare nu känner sig motarbetade av Trafikkontoret. – De är kverulanter, säger Anette Thorén på Trafikkontoret..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Finsk seriedränkare på fri fot

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Rysk enklav välkomnar maktskifte i USA

Det råder närmast sibirisk iskyla i den ryskspråkiga enklaven Brighton Beach i New York, men känslorna för USA:s tillträdande president Donald Trump desto varmare. Många hoppas också på töväder i relationerna med Ryssland..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Pia, 76, sköts ihjäl av sin man

Pia Ekstrand vädjade om hjälp i samtalet med SOS. Men det var för sent. Några sekunder senare sköts hon till döds - av sin man.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

16-åringar begärs häktade för våldtäkt

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Försvunnen sjuåring kom till polisen

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vårdpersonal: "Politikerna måste ta sitt ansvar"

Den senaste tiden har larmen om krisen på Sahlgrenska duggat tätt. När politiker besöker sjukhuset i dag samlas vårdpersonal för att uppmana politikerna att ta sitt ansvar..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Finansministern: Inga kraftiga höjningar

Finansminister Magdalena Andersson (S) ser inga behov av skattehöjningar motsvarande 2-3 procent av BNP som bland annat Lars Calmfors efterlyst för att klara av att finansiera välfärden..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dagen som förändrade musikhistorien

I dag är det 50 år sedan John Lennon öppnade upp tidningen och hittade inspirationen till att skriva A day in the life. Låten sägs vara en bidragande orsak till att Beach Boys-kompositören Brian Wilson bröt samman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.