Sydöstran > Nyheter

Friday, 21 July, 06:50

Sydöstran - 11 jan 17 kl. 22:08

Örlogsstadens fjärde raka förlustÖrlogsstaden IBK sjunker i division 2-tabellen efter ännu en förlust. – Det sliter hårt på våra spelare just nu, säger tränaren Dennis Sangler..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
IBK, Dennis Sangler

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Örlogsstadens, fjärderaka , förlust
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 22:08

Örlogsstadens fjärde raka förlust

Örlogsstaden IBK sjunker i division 2-tabellen efter ännu en förlust. – Det sliter hårt på våra spelare just nu, säger tränaren Dennis Sangler..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Karlskrona - kontrasternas stad

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nya lägenheter i Vilboken

Ett 50-tal nya lägenheter i kan stå klara i Vilboken under nästa år. – Men det handlar inte om någon nybyggnation, det är befintliga lägenheter som är under renovering, säger Catarina Ceasar- Weston, regionschef på Amasten..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Kyrkan ska vara en öppen plats för dialog"

För första gången någonsin finns Vänstern i Svenska kyrkan representerad med en lista i Lunds stift. Johan Eriksson från Karlskrona kandiderar nu till kyrkofullmäktige i Karlskrona-Aspö pastorat..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Snart dags för glömda valet

Det har kallats för "Det glömda valet" och brukar locka väldigt få till valurnorna. Nu är det knappt två månader kvar till kyrkovalet och i veckan publicerades alla nomineringsgrupper och kandidater..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Det känns som högsta vinsten"

Hon har ägnat en stor del av sin fritid åt våldsutsatta kvinnor. Nu får hon göra det på arbetstid. Den grafiska formgivaren Cilla Bark har fått nytt jobb på Kvinnojouren..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Gropar i vägen väcker ilska

Det mullrar bland ett antal fastighetsägare i Sölve. Framför allt är det gamla Mjällbyvägen som anses vara under all kritik..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Tung kritik mot byggplan i Mörrum

Ett stort antal överklaganden har landat hos kommunen efter ett beslut om en ny detaljplan nära jordbruket i Mörrum..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nu ska Erikssons vänsterfot göra entré

Hon är Sveriges bästa hörnläggare, och en av de bästa huvudspelarna. Egenskaperna passar särskilt bra mot kvällens EM-motståndare: Ryssland. Dags för Magdalena Eriksson från start?

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hizbollah och syriska armén slår mot gränsområde

Syriens armé och den Iranstödda libanesiska shiamilisen Hizbollah har inlett en operation mot militanta grupper i gränsområdet Syrien-Libanon, uppger ett befäl inom den militärallians som stödjer president Bashar al-Assad.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Populär badplats blir utan kiosk

Det blir ingen kioskförsäljning vid Ekenäs badplats och camping i sommar. Handbollsklubben, som driver anläggningen, har ännu inte fått bygglov till den nya byggnaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.