Skånskan > Nyheter

Tuesday, 23 May, 08:58

Liknande nyheter

Taggar: Pantern, klättrari , Allsvenskan
Skånskan - 31 mar 15 kl. 22:56

Pantern nära allsvenskan


Stark avslutning gav seger mot AIK - på torsdag kan uppflyttningen säkras..

Sydsvenskan - 13 jan 15 kl. 04:00

Pantern – enÅshöjdenstorysom fascinerar

Nya tider, nya seder. Är Malmö redo för ytterligare ett hockeylag på professionell nivå?Efter Panterns framfart i allettan är det en berättigad fråga.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 22:01

Tåget gick för Pantern

Ishockey allsvenskan Pantern0 (0, 0, 0) Vita Hästen 2 (0, 1, 1) Pantern kan begrava drömmen om att gå till slutspel i allsvenskan. Nådastöten kom när Vita Hästen vann streckmatchen med 0–0. Ett resultat som Panterns tränar Stephan Lundh inte hade några bortförklaringar till.

Sydsvenskan - 24 mar 15 kl. 11:23

Pantern vill förlänga med succétränaren Lundh

Pantern är på väg mot allsvenskan och har bestämt sig. Kirsebergsklubben vill ha kvar tränaren Stephan ”Lillis” Lundh.– Klart att vi vill behålla honom, vi sitter i förhandlingar med honom.

Sydsvenskan - 30 nov 14 kl. 04:00

Pantern bland Sveriges trettio bästa hockeylag

Pantern avancerar i hierarkin. Kirsebergsklubben toppar den södra division 1-serien och kan för tillfället räknas in bland de 30 bästa lagen i Sverige.Anmärkningsvärt med tanke på att Pantern de två senaste säsongerna har kvalat sig kvar i ettan.

Sydsvenskan - 01 dec 15 kl. 07:00

Smartaste draget för Pantern: säkra upp ”Lillis” Lundh

Konsten att överleva som ett litet djur i en stor djungel är alltid en utmaning. Pantern gör det mesta av sin position en bit ned i näringskedjan. Mycket talar för att Kirsebergslaget hänger kvar i den näst högsta hockeyserien utan att behöva kvala.

Sydsvenskan - 03 apr 15 kl. 14:37

Pantern reser jorden runt när Malmöidrotten lyfter

Framgången har alltid ett pris. För Pantern kan priset till och med mätas i mil. Resan i allsvenskan blir 680 mil längre än den för Redhawks i SHL och förstås mycket längre än Panterns vanliga resor i division 1.

Skånskan - 14 nov 15 kl. 06:00

Från allsvenskan till hetaste SHL-målvakt

MALMÖ Jonas Gunnarsson har haft en smått osannolik inledning på säsongen. Han började med allsvenskt spel i Pantern – nu har han högsta räddningsprocenten i hela SHL, före Rögleprofilen Oscar Dansk.92,17.

Skånskan - 18 jun 16 kl. 02:16

Redhawksprodukten Dyker upp i Pantern

ISHOCKEY Ryktena har funnits där ett bra tag, men nu är det även bekräftat att den förre Redhawksspelaren Sebastian Dyk återvänder till Malmöhockeyn.
Den här gången för att förstärka IK Pantern i allsvenskan.– Känns jäkligt skönt att komma hem till Malmö efter fem säsonger i andra klubbar.

Sydsvenskan - 12 sep 15 kl. 18:58

Historisk seger för Pantern trots mardrömsstart

ISHOCKEY Allsvenskan Sundsvall 1 Pantern 3 Panterns allsvenska hockeyäventyr började med en historisk seger borta mot Sundsvall. – Det är jätteskoj, många av killarna har ju aldrig spelat på den här nivån, säger Panterns tränare Stephan ”Lillis” Lundh. Ändå fick Pantern en mardrömsstart.

Uppsalanyheter.se - 11 feb 17 kl. 01:16

Almtuna tappade två målsledning mot Pantern

Allsvenskan: Almtuna förlorade mot Pantern på fredagskvällen med 2-5 sedan man tappat en tidig ledning med 2-0.Almtuna förlorade mot Pantern på fredagskvällen med 2-5 sedan man tappat en tidig ledning med 2-0.   Almtuna förlorade för fjärde gången på raken mot Malmölaget PAntern när man möttes i Gränbyhallen på fredagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Minst 19 döda i misstänkt terrordåd

Minst 19 personer döda och ett 50-tal skadade efter explosions på konsert med Ariana Grande i Manchester. ERWP.fif(0)En explosion ägde rum på Manchester Arena vid halv tolv-tiden på kvällen, svensk tid.

Skånskan - 7 timmar sedan

Värsta ter­ro­risterna un­der Trumps radar

ERWP.fif(2)Do­nald Trump har be­sökt Sau­di­ara­bi­en som sitt första be­sök som ame­ri­kansk pre­si­dent. Den prio­ri­teringen för­vånar, även om in­get som Trump gör läng­re borde för­våna
Än mer upp­se­en­de­väc­kan­de var det att han inte med ett ord nämnde det bru­tala för­trycket av så­väl kvin­nor som alla som inte sla­viskt följer den ex­trema form av is­lam som kung­a­huset på­bjuder.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skapa rätt­visa skat­te­- re­gler för tid­ningarna

ERWP.fif(1)Att de svenska tid­nings­fö­re­tagen har pro­blem är in­gen ny­het. Ett mått på pro­blemen är att de nor­diska tid­ningarna för­lo­rat 40 pro­cent av sina an­nons­in­täkter se­dan 2011, allt­så näs­tan en hal­vering på drygt fem­ år.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tra­fiken måste minska

ERWP.fif(0)Re­plik på re­pliken från Tom­my Letzén, vd Mo­tor­branschens riks­för­bund, den 18/5. Jag delar Tom­my Letzéns, vd Mo­tor­branschens riks­för­bund, op­ti­mism om bil­bran­schens ut­veckling av bilar som går på fos­sil­fria bräns­len och att det går att på­skynda den­na ge­nom en snabb elekt­ri­fiering av for­dons­flot­tan.

Skånskan - 15 timmar sedan

Hög halt av plast i musslor

LUND I april berättade Skånskan om miljöstudenterna som ville undersöka om Höje å innehöll mycket plast. Efter att ha undersökt 64 musslor har de kommit fram till att deras teori stämmer och rapporten ska nu presenteras. ERWP.

Skånskan - 16 timmar sedan

3 000 militärer anländer till Skåne

sydost Helikoptrar, stridsfordon och människor i uniform – det är vad civilbefolkningen i Skåne kan komma att märka av när militärövningen Vårled drar igång i Skåne. ERWP.fif(1)Omkring 3 000 försvarsanställda håller till i Skåne under veckan för militärövningen Vårled som startade under måndagen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Trafik Det är stopp i tågtrafiken längs södra stambanan på grund av ett strömavbrott. ERWP.fif(0)Just nu är tågtrafiken stoppad längs södra stambanan.

Skånskan - 16 timmar sedan

Lämnade kvar hundar i bilen

HÖRBY Tumult uppstod utanför Ica Kvantum den 19 maj. En förbipasserande upptäckte att en bilägare lämnat kvar ett antal hundar i bilen i värmen. ERWP.

Skånskan - 16 timmar sedan

Pensionärer aktiveras för friskare liv

Sjöbo – Hitta balansen men spänn dig inte, utan försök slappna av.
Ann-Charlotte Lindberg instruerar Gunilla Lövgren en maskin i utegymmet på Björkbacken, där det är friskvårdsdag för seniorer. ERWP.

Skånskan - 17 timmar sedan

Misshandlad med flaska

STAFFANSTORP ERWP.fif(3)En 26-årig man misshandlades grovt av tre för honom okända personer.
Det inträffade på kastanjegatan i Staffanstorp i fredags kväll strax före 18.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.