Skånskan > Nyheter

Friday, 24 March, 22:51

Liknande nyheter

Taggar: Pantern, klättrari , Allsvenskan
Skånskan - 31 mar 15 kl. 22:56

Pantern nära allsvenskan


Stark avslutning gav seger mot AIK - på torsdag kan uppflyttningen säkras..

Sydsvenskan - 13 jan 15 kl. 04:00

Pantern – enÅshöjdenstorysom fascinerar

Nya tider, nya seder. Är Malmö redo för ytterligare ett hockeylag på professionell nivå?Efter Panterns framfart i allettan är det en berättigad fråga.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 22:01

Tåget gick för Pantern

Ishockey allsvenskan Pantern0 (0, 0, 0) Vita Hästen 2 (0, 1, 1) Pantern kan begrava drömmen om att gå till slutspel i allsvenskan. Nådastöten kom när Vita Hästen vann streckmatchen med 0–0. Ett resultat som Panterns tränar Stephan Lundh inte hade några bortförklaringar till.

Sydsvenskan - 24 mar 15 kl. 11:23

Pantern vill förlänga med succétränaren Lundh

Pantern är på väg mot allsvenskan och har bestämt sig. Kirsebergsklubben vill ha kvar tränaren Stephan ”Lillis” Lundh.– Klart att vi vill behålla honom, vi sitter i förhandlingar med honom.

Sydsvenskan - 30 nov 14 kl. 04:00

Pantern bland Sveriges trettio bästa hockeylag

Pantern avancerar i hierarkin. Kirsebergsklubben toppar den södra division 1-serien och kan för tillfället räknas in bland de 30 bästa lagen i Sverige.Anmärkningsvärt med tanke på att Pantern de två senaste säsongerna har kvalat sig kvar i ettan.

Sydsvenskan - 01 dec 15 kl. 07:00

Smartaste draget för Pantern: säkra upp ”Lillis” Lundh

Konsten att överleva som ett litet djur i en stor djungel är alltid en utmaning. Pantern gör det mesta av sin position en bit ned i näringskedjan. Mycket talar för att Kirsebergslaget hänger kvar i den näst högsta hockeyserien utan att behöva kvala.

Sydsvenskan - 03 apr 15 kl. 14:37

Pantern reser jorden runt när Malmöidrotten lyfter

Framgången har alltid ett pris. För Pantern kan priset till och med mätas i mil. Resan i allsvenskan blir 680 mil längre än den för Redhawks i SHL och förstås mycket längre än Panterns vanliga resor i division 1.

Skånskan - 14 nov 15 kl. 06:00

Från allsvenskan till hetaste SHL-målvakt

MALMÖ Jonas Gunnarsson har haft en smått osannolik inledning på säsongen. Han började med allsvenskt spel i Pantern – nu har han högsta räddningsprocenten i hela SHL, före Rögleprofilen Oscar Dansk.92,17.

Skånskan - 18 jun 16 kl. 02:16

Redhawksprodukten Dyker upp i Pantern

ISHOCKEY Ryktena har funnits där ett bra tag, men nu är det även bekräftat att den förre Redhawksspelaren Sebastian Dyk återvänder till Malmöhockeyn.
Den här gången för att förstärka IK Pantern i allsvenskan.– Känns jäkligt skönt att komma hem till Malmö efter fem säsonger i andra klubbar.

Sydsvenskan - 12 sep 15 kl. 18:58

Historisk seger för Pantern trots mardrömsstart

ISHOCKEY Allsvenskan Sundsvall 1 Pantern 3 Panterns allsvenska hockeyäventyr började med en historisk seger borta mot Sundsvall. – Det är jätteskoj, många av killarna har ju aldrig spelat på den här nivån, säger Panterns tränare Stephan ”Lillis” Lundh. Ändå fick Pantern en mardrömsstart.

Uppsalanyheter.se - 11 feb 17 kl. 01:16

Almtuna tappade två målsledning mot Pantern

Allsvenskan: Almtuna förlorade mot Pantern på fredagskvällen med 2-5 sedan man tappat en tidig ledning med 2-0.Almtuna förlorade mot Pantern på fredagskvällen med 2-5 sedan man tappat en tidig ledning med 2-0.   Almtuna förlorade för fjärde gången på raken mot Malmölaget PAntern när man möttes i Gränbyhallen på fredagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Pär Palmgren (M) inte överraskad

HÄSSLEHOLM – Det är bra. Vi har annat som vi behöver fokusera på i Hässleholm, och för hans eget bästa är det nog bra.
Så kommenterar kommunstyrelsens ordförande Pär Palmgren (M) beskedet om att SD:s partiledning uppmanar Ulf Erlandsson att avgå.

Skånskan - 1 timme sedan

Inspiration på syfestivalen

MALMÖ Det snackas mönster och sy- och sticktekniker överallt på Malmömässan i helgen när den populära Sy- och hantverksfestivalen hålls. Skånskan tog pulsen på festivalens första dag. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Skånskan - 3 timmar sedan

Malmöklinik kritiseras på flera punkter av IVO

ERWP.fif(0)MALMÖ
Bristfällig behandlingsplan, tvivelaktiga ingrepp samt felaktig ordination av antibiotika – det är några av anmärkningarna som Inspektionen för vård och omsorg, IVO, riktar mot en tandläkarklinik i Malmö. Det var i april i fjor som en kvinna från Malmö inkom med klagomål om bristfällig tandvårdsbehandling.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vågen har nått Ystad

ystad Organisationen Onewave firade fyra år med en mänsklig våg på 67 stränder i 14 länder i går för att uppmärksamma psykisk ohälsa. ERWP.fif(1)Nu har trenden nått Ystad.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mässa för fler än de redan invigda

lund Hembiobutiken The Rock vill att fler än de initierade ska komma till deras mässa.
– Entusiasterna kommer ändå, säger arrangören Marcus Hellberg. ERWP.

Skånskan - 4 timmar sedan

Första planen klar för ”Malmhattan”

CENTRALEN Förverkligandet av Malmös Manhattan tar ett steg vidare. Ett första planförslag för fyra kvarter med blandad bebyggelse i 12-16-våningshus – kanske högre – skickas nu ut på samråd.
I planen finns också plats för en ny domstolsbyggnad för Malmö tings- och förvaltningsrätt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tre områden för museum

MALMÖ I kommande Amiralsstaden, i Varvsstaden på före detta Kockumsområdet eller Nyhamnen – tre tänkbara områden för ett nationellt demokrati- och migrationsmuseum. ERWP.fif(0)Planerna för museet tuffar på.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lundabor uppmanas koka vattnet igen

VA Syd uppmanar åter igen Lundaborna att koka sitt vatten, enligt ett pressmeddelande. ERWP.fif(0)Kokningsrekommendationen gäller som förut boende kring Kobjer och Möllevången.

Skånskan - 5 timmar sedan

Dom för utnyttjande av barn för sexuell posering

Malmö En 29-årig man som spelat en pojke på nätet döms till skyddstillsyn och samhällstjänst efter att ha förmått en tioåring att posera sexuellt för honom. ERWP.fif(0)Den 29-årige Malmöbon åtalades för fem fall av övergrepp mot barn på nätet och fälls nu i fyra av fallen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.