BT > Nyheter

Sunday, 17 December, 05:11

BT - 11 jan 17 kl. 22:07

Medier: Ehrling lämnar NordeaNordeas vice styrelseordförande Marie Ehrling kommer att lämna styrelsen vid vårens bolagsstämma den 16 mars, erfar Svenska Dagbladet och Dagens industri. Även dansken Tom Knutzen är på väg bort, enligt SvD. Både Knutzen och Ehrling har suttit i styrelsen i tio.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Nordea, Marie Ehrling, Svenska Dagbladet, Dagens, Tom Knutzen, SvD, Knutzen, Ehrling

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medier, Ehrling, lämnar, Nordea
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 22:07

Medier: Ehrling lämnar Nordea

Nordeas vice styrelseordförande Marie Ehrling kommer att lämna styrelsen vid vårens bolagsstämma den 16 mars, erfar Svenska Dagbladet och Dagens industri. Även dansken Tom Knutzen är på väg bort, enligt SvD. Både Knutzen och Ehrling har suttit i styrelsen i tio.

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 22:07

Medier: Ehrling lämnar Nordea

Nordeas vice styrelseordförande Marie Ehrling kommer att lämna styrelsen vid vårens bolagsstämma den 16 mars, erfar Svenska Dagbladet och Dagens industri. Även dansken Tom Knutzen är på väg bort, enligt SvD. Både Knutzen och Ehrling har suttit i styrels.

UNT - 11 jan 17 kl. 22:28

Medier: Ehrling lämnar Nordea

Nordeas vice styrelseordförande Marie Ehrling kommer att lämna styrelsen vid vårens bolagsstämma den 16 mars, erfar Svenska Dagbladet och Dagens industri..

Affärsvärlden - 12 jan 17 kl. 07:38

Uppgifter: Ehrling lämnar Nordea

Nordeas vice styrelseordförande Marie Ehrling kommer att lämna styrelsen vid vårens bolagsstämma den 16 mars, erfar Svenska Dagbladet och Dagens industri..

DN - 15 jan 17 kl. 17:00

Birgitta Forsberg: Inte underligt att Ehrling lämnar Nordea

Marie Ehrlings sorti från Nordea är logisk med tanke på att styrelseuppdrag i banker blivit allt tyngre, allt tråkigare och allt mer riskfyllda..

UNT - 13 feb 14 kl. 18:10

Ehrling lämnar styrelseuppdrag

Styrelseproffset Marie Ehrling lämnar två av de styrelser hon sitter i för att kunna sitta kvar i Nordeas styrelse. Från halvårsskiftet får bankstyrelsernas ledamöter enligt nya EU-regler ha högst fyra styrelseuppdrag.(TT).

DI - 26 jan 17 kl. 06:52

Ehrling lämnar Nordeas styrelse

Nordea föreslår tre nya styrelsemedlemmar i samband med årsstämman medan två, Marie Ehrling och Tom Knutzen har avböjt omval. Det framgår av ett pressmeddelande..

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 18:10

Ehrling lämnar styrelseuppdrag


Styrelseproffset Marie Ehrling ska lämna två av de styrelser hon sitter i för att kunna sitta kvar i Nordeas styrelse, skriver svd.se. - Jag har meddelat två valberedningar att jag inte ställer upp för omval för att begränsa antalet uppdrag, säger hon till tidningen.

BT - 13 feb 14 kl. 18:12

Ehrling lämnar styrelseuppdrag

Styrelseproffset Marie Ehrling ska lämna två av de styrelser hon sitter i för att kunna sitta kvar i Nordeas styrelse, skriver svd.se. - Jag har meddelat två valberedningar att jag inte ställer upp för omval för att begränsa antalet uppdrag, säger hon till tidningen.

YLE - 05 apr 16 kl. 15:38

Vänsterförbundet lämnar Nordea

Vänsterförbundet meddelar att partiet byter bank. Beskedet gavs av partiledaren Paavo Arhinmäki på Facebook i dag på eftermiddagen, rapporterar Kansan Uutiset.. – Vänsterförbundets bank har varit Nordea sedan länge.

DI - 13 feb 14 kl. 17:30

Marie Ehrling lämnar uppdrag

Styrelseproffset Marie Ehrling kommer sitta kvar i Nordeas styrelse. Men för att följa den nya lagstiftningen släpper hon två av sina andra uppdrag. Men vilka det är vill Teliasoneras ordförande inte berätta..

Fler nyheter från BT

BT - 3 minuter sedan

Utrikes: Man ville sälja robotdelar från Nordkorea

En man i Sydney har gripits, misstänkt för att ha fungerat som agent för Nordkorea i Australien..

BT - 3 minuter sedan

Bäckström målskytt mot Anaheim

Washingtons Nicklas Bäckström gjorde mål i NHL-matchen mot Anaheim som slutade 3-2, efter förlängning. Bäckströms mål kom i början av den tredje perioden när laget låg under med 2-0. Alexander Ovetjkin sköt på mål och när John Gibson släppte retur var Bäckström snabbt framme och satte pucken.

BT - 15 minuter sedan

Väveriet växer: ”Projekten kan börja gro”

Det tog ett år, men nu kan verksamheterna i Väveriet i Uddebo börja växa på riktigt. Detta tack vare en ovanligt bred detaljplan. ”Vi har varit otåliga, men det har ändå gått fort” säger Liv Sonntag, som äger byggnaden ihop med sin sambo Kalle Magnusson..

BT - 15 minuter sedan

Främjar ortens utveckling: ”Ska vara katalysatorer”

Just nu pågår ett projekt som ska ta tillvara på och stötta den positiva utvecklingen i Uddebo. Västra Götalandsregionens kulturnämnd har nyligen beslutat att också satsa 150 000 kronor på att ta fram en utvecklingsplan för Limmared..

BT - 15 minuter sedan

Siktet inställt på skolstart för Uddeboskolan

Uddeboskolan är tänkt att få sin skolstart hösten 2018. Det är mycket arbete som krävs för att starta en friskola - och tack vare Leaderpengar arbetar nu en anställd projektledare med förberedelserna..

BT - 15 minuter sedan

Baik jagar derbyseger: ”Ett lag många vill slå”

Fehim Smajlovic, 23, gick till IFK Göteborg i somras – men vände hem till sitt Borås AIK för bara en månad sedan. I kväll ställs lagen mot varandra i ett västsvenskt prestigederby i futsalligan. – Jag ser bara fram emot en bra match, säger Smajlovic..

BT - 30 minuter sedan

Man ville sälja robotdelar från Nordkorea

En man i Sydney, Australien, har gripits, misstänkt för att ha fungerat som agent för Nordkorea i Australien. Han anklagas för att ha försökt ordna försäljning av bland annat teknologi och komponenter som används i ballistiska robotar på den svarta marknaden, rapporterar Sydney Morning Herald.(TT).

BT - 1 timme sedan

"Jag vet inte hur vanliga stringtrosor är bland blåblodiga, men...”

För bra många år sedan skrev Bengt Ohlsson ett kåseri om stringtrosor, där han ifrågasatte hur sexigt det egentligen är och delgav den enda tanke som far genom hans huvud när han ser ett par: ”Snöre mot bajhålet. Snöre mot bajhålet.” .

BT - 1 timme sedan

Vad talar för att AF verkligen behövs?

Det blir allt svårare att se hur Arbetsförmedlingen ska kunna försvara sin existens. Det bästa för alla parter är att den icke jobbförmedlande jättemyndigheten läggs ner så snart som möjligt..

BT - 1 timme sedan

PJ Anders Linder: Demokratin är större än makten

Demokrati handlar om mer än val och makt. I en god demokrati kan inte makthavarna köra på som de vill bara för att de är valda. Det behövs ett oberoende rättssystem också, och det måste ges skydd för minoriteter och medborgerliga fri- och rättigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.