NT > Nyheter

Wednesday, 29 March, 17:13

Liknande nyheter

Taggar: Klart man inte är på , gott, humör
BT - 17 apr 14 kl. 22:37

Nyblivna pappan: "Rätt gott humör"

Nyblivna pappan Anders Svensson, kunde åka hem med tre poäng till familjen. – Jag kommer vara på bättre humör nu när jag kommer hem till dem nu än om vi förlorat, helt klart, säger Anders Svensson efter 1-0 mot Helsingborg. I går fick familjen Svensson tillökning av en flicka.

BT - 17 apr 14 kl. 22:37

Nyblivna pappan: "Rätt gott humör"

Nyblivna pappan Anders Svensson, kunde åka hem med tre poäng till familjen. – Jag kommer vara på bättre humör nu när jag kommer hem till dem nu än om vi förlorat, helt klart, säger Anders Svensson efter 1-0 mot Helsingborg. I går fick familjen Svensson tillökning av en flicka.

BT - 13 jun 12 kl. 09:50

Nevs styrelsetopp på "gott humör"

Nu har Saabs konkursbo fått en köpare. Det står klart i dag.
Elbilskonsortiet National Electric Vehicle Sweden (Nevs) har pekats ut som köpare under den senaste veckan.

Sydsvenskan - 12 mar 14 kl. 05:30

Sarah Kittel: Man blir på gott humör av Pink Martini & The von Trapps

De fyra Portlandbaserade syskonen har sjungit stämsång runtom i världen. Sofia, Melanie, Amanda and August von Trapp är styvbarnbarnsbarn till Maria von Trapp – den musikälskande nunnan som spridit sin glädje genom musikalen ”Sound of Music”. Tillsammans med cocktailorkestern Pink Martini, från samma stad, ger syskonen nu ut sitt första album under namnet ”The von Trapps”.

Sydsvenskan - 06 aug 14 kl. 05:30

Eskil Fagerström: Nu gör matte mig på gott humör

Det ligger en vacker, välskriven bok på redaktionens bord. ”Strömningar i matematikens filosofi”, av Petter Rasmusson. Jag väger dess 500 sidor i handen, läser baksidestexten.

DI - 10 mar 16 kl. 07:14

Tokyobörsen på gott humör

Tokyobörsen var på gott humör på torsdagen och lyste grönt för första gången den här veckan. På de kinesiska fastlandsbörserna var stämningen blandad med stigande kurser på Shenzhenbörsen medan Shanghaibörsen faller..

DI - 10 mar 16 kl. 16:19

USA-börser: Gott humör smittar

En hyfsad uppgång syntes i den inledande torsdagshandeln på Wall Street, som sannolikt påverkades av ett gott humör på Europabörserna..

YLE - 27 apr 16 kl. 20:50

Lejonlotsen fick till slut tag på lugn Laine: ”Han var på gott humör”

Fyra spelare från FM-ligafinallagen kommer att ansluta sig till Finlands VM-förberedande trupp inom kort. Från guldgänget Tappara får anfallstrion Patrik Laine, Ville Lajunen och Kristian Kuusela plats, medan målvakten Ville Husso ryms med i lejonens lägertrupp från finalförlorarna Helsingfors IFK. – Alla fyra vet nu att vi gör de slutliga valen på söndag, och att de finns med i den grupp spelare som finns på förslag, säger Finlands förbundskapten Kari Jalonen till Yle efter onsdagskvällens träningar.

SvD - 10 nov 14 kl. 22:34

Gott humör på amerikanska börser

Humöret på de amerikanska börserna var gott på måndagen och de ledande aktieindexen stängde på plus. En tunn makroagenda flyttade fokus mot bolagsspecifika händelser, där bland annat kabeloperatörerna Comcast och Times Warner Cable tappade efter ett uttalande från Barack Obama..

Expressen - 08 jul 12 kl. 09:44

Bruce på gott humör

Roskilde/Stockholm. Bruce Springsteens Skandinavienpremiär blev en perfekt uppladdning inför konsertfesten i Göteborg om tre veckor. 80 000 Roskildebesökare fick se "bossen" på ett strålande humör.

Alingsås tidning - 30 mar 13 kl. 13:16

Mopedentusiaster på gott humör i årets Chickenrace 

ALINGSÅS På långfredagen anordnades Chickenrace för 21:a gången. 454 mopedister på strålande humör deltog i racet, som genomfördes i soligt men kallt väder..

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Körfält avstängt på E4 vid Nyköping

Ett körfält på E4 söder om Nyköping i riktning mot Norrköping är avstängd under eftermiddagen..

NT - 45 minuter sedan

Kimstads första SM gav mersmak

Kimstad Goif gjorde debut i SM-sammanhang under SM i Lima..

NT - 1 timme sedan

Klart med ny målvakt i IFK

IFK Norrköping har knutit till sig målvakten Otto Martler..

NT - 1 timme sedan

"Vi står inför en stor teknikrevolution"

Medieteknik är ämnet för den mässa som just nu anordnas på Campus i Norrköping..

NT - 1 timme sedan

Tiomila arrangeras i Valdemarsvik

Nu är det helt klart att Tiomila 2021 ska arrangeras i Valdmarsvik med tävlingscentrum vid Grännäs IP..

NT - 1 timme sedan

E4 från Nyköping avstängd

E4 söder om Nyköping i riktning mot Norrköping är avstängd under eftermiddagen..

NT - 2 timmar sedan

Migrationsverket får kritik av Riksrevisionen

Migrationsverket och Regionala etikprövningsnämnden i Linköping får viss kritik i Riksrevisionens granskning av myndigheternas årsredovisningar..

NT - 3 timmar sedan

Efter glädjebeskedet: "Vi har kämpat hårt"

"Vi har verkligen kämpat och slitit hårt för att ha textilutbildningen kvar i Norrköping, så det här känns jättebra", säger Annika Glimren, lärare..

NT - 3 timmar sedan

Efter jättebeslaget: Langare greps igen

Senast fick den misstänkte langaren ett långt fängelsestraff efter att polisen hittat en större mängd kokain i hans frys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.