SR > Nyheter

Wednesday, 25 April, 10:55

Liknande nyheter

Taggar: Snöfalloch , klass, 2-varningari , natt
BT - 10 jan 15 kl. 11:12

Utökade varningar för storm och snö

Kraftiga vindar och rikligt snöfall ställer till det på många håll i landet och färjor har ställts in. SMHI utökar sina klass 2-varningar till att gälla delar av Dalarna, Gävleborg och hela Götaland.- Det gäller vindbyar i söder och snöfall i norr, säger Lovisa Andersson, meteorolog på SMHI.

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 12 kl. 10:14

Fortsatta varningar för drivbildning i Skåne

Flygtrafiken går i det närmaste efter tidtabell på Malmö Sturups flygplats, efter söndagens snöoväder. Enstaka flyg dras med mindre förseningar. Enligt SMHI väntas ytterligare 5?

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 10:29

SMHI klass 1-varnar för snöfall


Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland.I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden på fredagsmorgonen rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

BT - 14 mar 14 kl. 10:29

SMHI klass 1-varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden på fredagsmorgonen rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

Expressen - 03 jan 17 kl. 17:07

Klass 2-varning för kraftiga snöfall

Kraftiga snöfall väntas på tisdagskvällen. Nu har SMHI uppgraderat till klass 2-varningar i Stockholm och Södermanland. Sedan tidigare råder klass 1-varning för stora snöfall i stora delar av landet..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 14 kl. 10:33

SMHI klass 1-varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken..

Expressen - 10 feb 16 kl. 07:45

Varning för snöhalka – tio klass 1-varningar

Nu kommer vintern tillbaka med besked. Tio klass 1-varningar för snöfall är utfärdade från Jönköping till Gävleborg. Trafikverket varnar för snöhalka i inre Götaland och Svealand.

SR - 27 dec 17 kl. 08:35

Klass 1-varningar för snöfall

En hel del snö kommer att falla över Västernorrland, östra Jämtland samt Västerbottens kust och inland på onsdagen SMHI har utfärdat fyra klass 1-varningar..

BT - 14 mar 14 kl. 11:47

SMHI varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden i morse rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

BT - 14 mar 14 kl. 17:12

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar.Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Kristersson kritiserar C-beslut om ensamkommande

Moderatledaren Ulf Kristersson är mycket kritisk till att Centerpartiet stödjer regeringens förslag om ensamkommande..

SR - 1 timme sedan

Intresset för att studera till lärare minskar

Intresset för att studera till lärare minskar, och tydligast märks det på förskollärarutbildningen..

SR - 1 timme sedan

Lägre vinst för Nordea och Handelsbanken

Nordea redovisade under morgonen en vinst på cirka 11,1 miljarder kronor under årets första kvartal, något lägre än motsvarande period i fjol, men ändå ett bättre resultat än vad analytiker hade räknat med..

SR - 2 timmar sedan

Åkesson: En urholkning av asylsystemet

I P1 morgon debatt är tonen hård mot att Centerpartiet godkänner regeringens förslag om ensamkommande som ger 9000 unga en ny chans i Sverige..

SR - 3 timmar sedan

Centern gör Åkesson tuffare mot M

Ulf Kristerssons chanser att bli statsminister utan att göra upp med Sverigedemokraterna blev lite mindre efter tisdagens centerbesked om unga ensamkommande, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg.

SR - 3 timmar sedan

Omfattande manifestation på förskolor i Finland

I södra Finland uppmanas förskolepersonal att protestera idag genom att marschera ut från sina arbetsplatser. Det är förslaget på ny lag om småbarnsfostran som upprör..

SR - 3 timmar sedan

Uppgifter från dagens nationella prov sprids

Uppgifter från dagens nationella prov i engelska som skrivs av gymnasieelever har läckts via sociala medier, rapporterar TV4 Nyheterna..

SR - 3 timmar sedan

Analys: Centern gör Åkesson tuffare mot M

Ulf Kristerssons chanser att bli statsminister utan att göra upp med Sverigedemokraterna blev lite mindre efter tisdagens centerbesked om unga ensamkommande, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg.

SR - 4 timmar sedan

Lägre vinst för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 5 161 miljoner kronor för första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 5 347 miljoner kronor motsvarande period i fjol..

SR - 4 timmar sedan

Protester i Mexiko efter att studenter mördats

I Mexiko hölls i går protestmarscher till stöd för tre filmstudenter som torterats och mördats av en knarkkartell. Studenterna försvann för över en månad sedan och först nu har åklagarmyndigheten hittat DNA-spår efter deras kvarlevor. Morden har blivit en fråga i valkampanjen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.