SR > Nyheter

Thursday, 22 February, 03:58

SR - 11 jan 17 kl. 21:51

Snöfall och klass 2-varningar i nattSMHI har tagit bort alla klass 2-varningar i södra Sverige. Men Klass 2-varning i Västernorrlands-län och Västerbottens kustland består.I Dalarna väntas snöfall under natten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SMHI, Sverige, Klass, Västernorrlands, Västerbottens, Dalarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöfalloch , klass, 2-varningari , natt
BT - 10 jan 15 kl. 11:12

Utökade varningar för storm och snö

Kraftiga vindar och rikligt snöfall ställer till det på många håll i landet och färjor har ställts in. SMHI utökar sina klass 2-varningar till att gälla delar av Dalarna, Gävleborg och hela Götaland.- Det gäller vindbyar i söder och snöfall i norr, säger Lovisa Andersson, meteorolog på SMHI.

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 12 kl. 10:14

Fortsatta varningar för drivbildning i Skåne

Flygtrafiken går i det närmaste efter tidtabell på Malmö Sturups flygplats, efter söndagens snöoväder. Enstaka flyg dras med mindre förseningar. Enligt SMHI väntas ytterligare 5?

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 10:29

SMHI klass 1-varnar för snöfall


Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland.I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden på fredagsmorgonen rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

BT - 14 mar 14 kl. 10:29

SMHI klass 1-varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden på fredagsmorgonen rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

Expressen - 03 jan 17 kl. 17:07

Klass 2-varning för kraftiga snöfall

Kraftiga snöfall väntas på tisdagskvällen. Nu har SMHI uppgraderat till klass 2-varningar i Stockholm och Södermanland. Sedan tidigare råder klass 1-varning för stora snöfall i stora delar av landet..

Expressen - 10 feb 16 kl. 07:45

Varning för snöhalka – tio klass 1-varningar

Nu kommer vintern tillbaka med besked. Tio klass 1-varningar för snöfall är utfärdade från Jönköping till Gävleborg. Trafikverket varnar för snöhalka i inre Götaland och Svealand.

SR - 27 dec 17 kl. 08:35

Klass 1-varningar för snöfall

En hel del snö kommer att falla över Västernorrland, östra Jämtland samt Västerbottens kust och inland på onsdagen SMHI har utfärdat fyra klass 1-varningar..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 14 kl. 10:33

SMHI klass 1-varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar har orsakat problem för tåg- och vägtrafiken..

BT - 14 mar 14 kl. 11:47

SMHI varnar för snöfall

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. I norra Lapplandsfjällen råder klass 2-varning för storm, samtidigt har kraftiga snöbyar orsakat problem för tåg- och vägtrafiken. På Malmbanan råder det totalstopp sedan ett containertåg vid 6-tiden i morse rivit ner kontaktledningar och stolpar mellan Narvik och Kiruna.

BT - 14 mar 14 kl. 17:12

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar.Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Regeringen vill införa karensregler för toppolitiker som byter bransch

Regeringen vill att statsråd och statssekreterare som byter jobb ska kunna sättas i karantän i upp till ett år, enligt vad Ekot erfar..

SR - 3 timmar sedan

Svenskt förslag om eldupphör i Syrien framlagt i FN

Sverige och Kuwait har lagt fram ett resolutionsförslag om en 30 dagars vapenvila i Syrien. Men det är fortfarande oklart när FN:s säkerhetsråd ska rösta om det..

SR - 3 timmar sedan

Sverige mer korrupt än våra grannländer

Sverige är mer korrupt är Danmark, Finland och Norge. Det enligt Transparency Internationals årliga globala korruptionsindex..

SR - 5 timmar sedan

Venezolanska oppositionen bojkottar presidentvalet

I Venezuela har oppositionskoalitionen i dag meddelat att de inte kommer att delta i presidentvalet som regeringen utlyst i april i år. Enligt oppositionen finns inga garantier för att valet kommer bli rättvist..

SR - 6 timmar sedan

Fortsatt vapenexport till diktaturer

Svenska vapenexporten ökade i fjol marginellt visar ny statistik. Och på Svenska freds ser man med oro på att länder med bristande respekt för rättigheter finns med på exportlistan..

SR - 6 timmar sedan

Allt fler deltar i modersmålsundervisning

I dag är internationella modersmålsdagen. Antalet elever som deltar i modersmålsundervisning har ökat med 60 procent de senaste fem åren. En av dem är sjuåriga Rayan som läser kurdiska på Västerholms friskola i Skärholmen i Stockholm:.

SR - 12 timmar sedan

Två misstänkta för granat släpps av åklagare

De två 18-åriga män som anhölls misstänkta för den handgranat som dödade en man i Vårby gård har släppts på fri fot. Men misstankarna kvarstår..

SR - 8 timmar sedan

Många flickor befaras kidnappade i Nigeria

I nordöstra Nigeria befaras att ett femtiotal flickor har kidnappats av terrorgruppen Boko Haram, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SR - 8 timmar sedan

Ny modell viktig för Volvo Cars

I dag visade Volvo sin nya modell V60. En modell som är viktig för företaget i Sverige och för fabriken i Göteborg..

SR - 8 timmar sedan

Över 100 flickor befaras kidnappade i Nigeria

I måndags försökte terrorgruppen Boko Haram kidnappa unga flickor i byn Dapchi i nordöstra Nigeria. Beväpnade män körde in i byn med pick up-bilar med siktet inställt på en flickskola i området. Nu uppges 111 nigerianska skolflickor saknas, enligt AFP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.