Expressen > Nyheter

Monday, 22 January, 16:52

Expressen - 2017-01-11 21:54:00

Kommunen varnar för nya sotarbluffarnaGnesta kommun varnar för – sotare. Sedan årsskiftet har nämligen en firma ringt runt till Gnestabor och erbjudit sotning av och rengöring av ventilationskanaler. Firman påstår att man har ett avtal med kommunen – något som inte stämmer. – Det är tydligen ganska många som den här firman har ringt, säger Conny Axelsson, brandinspektör i Gnesta kommun till Sörmlands Nyheter..
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Gnestabor, Conny Axelsson, Gnesta, Sörmlands Nyheter

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, varnarför nya , sotarbluffarna
Nerikes Allehanda - 26 apr 17 kl. 16:07

Kommunen varnar för falska fönsterputsare

En person som har hemvård fick idag ett samtal om att Örebro kommun beställt fönstertvätt-tjänst åt denne. Kommunen varnar nu för dessa bedragare..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Kommunen varnar för låsförsäljare

Kommunen går nu ut och varnar för personer som uppger sig att på uppdrag av kommunen sälja lås..

GT - 13 sep 13 kl. 15:04

Kommunen varnar för mystisk man i Mölndal

Mölndals kommun varnar för en man i en röd bil. Mannen ska ha cirkulerat kring skolor och förföljt en av eleverna på fredagsmorgonen. "Alla uppmanas till ökad vaksamhet och att inte tveka att kontakta polisen om man ser något misstänkt" skriver kommunen på sin hemsida..

BT - 30 apr 14 kl. 20:13

Kommunen varnar: drick inte kranvattnet

Herrljunga kommun varnar för att dricka kranvattnet i Ljung och Annelund. Man påpekar att det inte innebär någon akut risk för hälsan att dricka vattnet, men påpekar att man inte ska dricka vattnet. Orsaken är att vattnet innehåller onormala halter av ämnet etylenglykol, skriver kommunen på sin hemsida.

YA - 19 sep 14 kl. 19:16

Kommunen varnar för bluff


Tomelilla kommun varnar för telefonförsäljare som hävdar att de för kommunens räkning uppdaterar uppgifter i ett företagsregister. En kommuninvånare blev uppringd och fick sedan en faktura på 5000 kronor, enligt tomelilla.se.

ÖstersundsPosten - 30 sep 17 kl. 16:01

Kommunen varnar för falska parkeringslappar

På flera av Östersunds kommuns parkeringsautomater sitter lappar med budskap om att man kan strunta i att betala. Kommunen går nu ut och varnar för den felaktiga informationen på de falska lapparna..

Länstidningen i Jämtland - 30 sep 17 kl. 16:01

Kommunen varnar för falska parkeringslappar

På flera av Östersunds kommuns parkeringsautomater sitter lappar med budskap om att man kan strunta i att betala. Kommunen går nu ut och varnar för den felaktiga informationen på de falska lapparna..

SN - 09 feb 16 kl. 09:59

Kommunen varnar för bajslukt

På sin hemsida informerar kommunen för tillfället bland annat om att vattenledningsnätet till fastigheter på Berzelievägen 1-21 kommer att vara avstängt under tisdagen. Kommunen berättar också om att man under måndagen och tisdagen kommer högtrycksspola avloppsledningar på Hållstavägen, detta inför kommande renoveringsarbeten av dag- och spillvattenledningar.Spolningarna kan dock få vissa konsekvenser för det allmänna välbefinnandet i hemmets lugna vrå.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 11 kl. 12:19

Kommunen varnar för bluffakturor

Åstorps kommun har gått ut med en varning på sin hemsida angående bluffakturor som både kommunen och vissa invånare fått. Fakturorna ska vara utsända av Kreatören Kommunikation AB och ha "Cederroth" i fakturahuvudet, med organisationsnummer 556567-6771.Kommunen uppmanar de som drabbats att omgående göra en polisanmälan och bestrida fakturan skriftligen.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 13:54

Kommunen varnar för falsk sjuksköterska

Släpp inte in hemtjänstpersonal som du inte känner igen eller sjuksköterskor som inte avtalat tid. Den varningen utfärdar kommunen. Detta sedan en falsk sjuksköterska försökt ta sig in hos en åldring.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hela Sofies familj låg däckade i magsjuka – räddades av främling

Snabbt och helt utan mänsklig kontakt, det var planen för att lämna över matkassen till Sofie Tilliander, 28, och resten av hennes magsjuka familj i Åkers styckebruk.Och allt orkestrerades genom den lokala Facebook-gruppen. – Allt började sina i kylskåpet, vi hade ingenting och både jag och min man var jättedåliga.

Expressen - 3 timmar sedan

Område kring polishus avspärrat – misstänkt föremål hittat

På måndagen spärrade polisen av ett område vid polisstationen i centrala Sala i Västmanland. Ett misstänkt cylinderformat föremål har hittats på en brevlåda tillhörande polisstationen i Sala. Bombgruppen undersökte föremålet – som visade sig vara ofarligt.

Expressen - 2 timmar sedan

Rasistangrepp på Meghan Markle kan fälla partiledare

LONDON. Pressen ökar på brittiska Ukip:s partiledare Henry Bolton att avgå. Förtroendet är i botten efter att hans flickvän skrivit rasistiska kommentarer om prins Harrys fästmö Meghan Markle..

Expressen - 2 timmar sedan

Giftmördade Kim Jong-Uns halvbror – riskerar dödsstraff

Det har snart gått ett år sedan Kim Jong-Uns halvbror, Kim Jong-Nam, mördades på den internationella flygplatsen i Kuala Lumpur. Kvinnorna som misstänks ha gnuggat det dödliga nervgiftet i Kim Jong-Nams ansikte nekar till mordanklagelsen och hävdar att de trodde att de var med i ett dolda kameran-program.  Regimen i Nordkorea förnekar all inblandning i mordet, trots misstankar om att landets underrättelsetjänst tränat kvinnorna och planerat attacken.

Expressen - 1 timme sedan

17-årig flicka tände eld på grannens hår

Den då 17-åriga flickan misshandlade en busschaufför, stal en bil och tände eld på sin grannes hår. Nu har hon dömts till ungdomsvård.– Jag vände mig och frågade vad hon ville.

Expressen - 1 timme sedan

Första steget – till nya stationen på Rosengård

Under måndagen togs det första spadtaget till den nya tågstationen på Rosengård i Malmö. – Äntligen! Vi har hållit på med det här projektet sedan 1996, säger kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) i ett tal.

Expressen - 1 timme sedan

Trafikstörningar efter krock mellan tre bilar

Tre personbilar har krockat och polisen är på väg dit.Det råder begränsad framkomlighet vid olycksplatsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Skjutning på skola i USA – skytten gripen

En skjutning har rapporterats på en skola i Texas, skriver Fox News och hänvisar till polisen. Den misstänkta skytten ska ha gripits, skriver kanalen. .

Expressen - 45 minuter sedan

Här är de 18 rikaste svenskarna under 40

De är en brokig skara med skiftande bakgrund – men har två saker gemensamt. De tillhör Sveriges exklusiva skara18 miljardärer som är under 40 år. Veckans Affärer har sammanställt listan som rymmer såväl Zlatan, som Spotifygrundaren Daniel Ek och fastighetskungens Fredrik Lundbergs döttrar Katarina Martinson och Louise Lindh.

Expressen - 30 minuter sedan

Ernstberger tar strid om lyxbåt värd 7,6 miljoner

Allras grundare Alexander Ernstberger befinner sig i bråk med Kronofogden.Striden gäller den beslagtagna lyxbåten. Kronofogden vill av kostnadsskäl  sälja båten innan fallet är avgjort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.