Expressen > Nyheter

Monday, 27 February, 14:59

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:54

Kommunen varnar för nya sotarbluffarnaGnesta kommun varnar för – sotare. Sedan årsskiftet har nämligen en firma ringt runt till Gnestabor och erbjudit sotning av och rengöring av ventilationskanaler. Firman påstår att man har ett avtal med kommunen – något som inte stämmer. – Det är tydligen ganska många som den här firman har ringt, säger Conny Axelsson, brandinspektör i Gnesta kommun till Sörmlands Nyheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gnestabor, Conny Axelsson, Gnesta, Sörmlands Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, varnarför nya , sotarbluffarna
GT - 13 sep 13 kl. 15:04

Kommunen varnar för mystisk man i Mölndal

Mölndals kommun varnar för en man i en röd bil. Mannen ska ha cirkulerat kring skolor och förföljt en av eleverna på fredagsmorgonen. "Alla uppmanas till ökad vaksamhet och att inte tveka att kontakta polisen om man ser något misstänkt" skriver kommunen på sin hemsida..

BT - 30 apr 14 kl. 20:13

Kommunen varnar: drick inte kranvattnet

Herrljunga kommun varnar för att dricka kranvattnet i Ljung och Annelund. Man påpekar att det inte innebär någon akut risk för hälsan att dricka vattnet, men påpekar att man inte ska dricka vattnet. Orsaken är att vattnet innehåller onormala halter av ämnet etylenglykol, skriver kommunen på sin hemsida.

YA - 19 sep 14 kl. 19:16

Kommunen varnar för bluff


Tomelilla kommun varnar för telefonförsäljare som hävdar att de för kommunens räkning uppdaterar uppgifter i ett företagsregister. En kommuninvånare blev uppringd och fick sedan en faktura på 5000 kronor, enligt tomelilla.se.

SN - 09 feb 16 kl. 09:59

Kommunen varnar för bajslukt

På sin hemsida informerar kommunen för tillfället bland annat om att vattenledningsnätet till fastigheter på Berzelievägen 1-21 kommer att vara avstängt under tisdagen. Kommunen berättar också om att man under måndagen och tisdagen kommer högtrycksspola avloppsledningar på Hållstavägen, detta inför kommande renoveringsarbeten av dag- och spillvattenledningar.Spolningarna kan dock få vissa konsekvenser för det allmänna välbefinnandet i hemmets lugna vrå.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 11 kl. 12:19

Kommunen varnar för bluffakturor

Åstorps kommun har gått ut med en varning på sin hemsida angående bluffakturor som både kommunen och vissa invånare fått. Fakturorna ska vara utsända av Kreatören Kommunikation AB och ha "Cederroth" i fakturahuvudet, med organisationsnummer 556567-6771.Kommunen uppmanar de som drabbats att omgående göra en polisanmälan och bestrida fakturan skriftligen.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 13:54

Kommunen varnar för falsk sjuksköterska

Släpp inte in hemtjänstpersonal som du inte känner igen eller sjuksköterskor som inte avtalat tid. Den varningen utfärdar kommunen. Detta sedan en falsk sjuksköterska försökt ta sig in hos en åldring.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 13 kl. 14:49

Kommunen varnar för svag is

Trots att det har varit ordentligt kallt i några dagar har isen på Klarningen inte blivit särskilt stark. Nu går kommunen ut med en varning. När isen skulle kontrollmätas var den bara fyra centimeter tjock och långt ifrån säker att åka på.

ÖstersundsPosten - 29 jul 15 kl. 10:08

Kommunen varnar för falska p-böter i Östersund

Enligt kommunen är böteslappen mycket välgjord men som betalningsmottagare står "Robur AB". Kommunen uppmanar alla som fått en falsk p-bot att inte betala samt att polisanmäla händelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 13 kl. 14:47

Kommunen varnar för mer regn

Säffle kommun varnar på sin hemsida för att ytterligare stora regnmängder är att vänta under veckan. Detta kan ställa till med problem för kommunens fastighetsägare..

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:49

Kommunen varnar för bluffmäklare

Hässleholms kommun varnar på sin hemsida alla kommuninvånare för att ingå avtal med ett Mellanöstern-företag.
Företaget, med namnet Dubai Egypt Sweden Investment AB, försöker förmedla fastigheter I Hässleholms kommun som de inte äger, till personer i Mellanöstern. De ska bland annat ha lagt ut några av Hässleholms kommuns skolor till försäljning på sin hemsida.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Svensk kvinna gisslan i noshörningsreservat

Tjuvjägarna tog sig in på reservatet för de föräldralösa noshörningarna - och gick till hänsynslös attack. Två djur fick hornen avskurna och lämnades att dö. Tre volontärer togs som gisslan, varav en svensk kvinna, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 30 minuter sedan

En man gripen för delaktighet i mordet i Angered

En man har gripits, misstänkt för delaktighet i mordet i Angered i höstas när en ung man sköts ihjäl.Det skriver SVT Väst.Den gripne är misstänkt för medhjälp till mordet.

Expressen - 1 timme sedan

En person påkörd i Stockholm – avliden

En person blev påkörd på Södermalm i Stockholm. – Personen är avliden, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen..

Expressen - 1 timme sedan

Polis sköt varningsskott mot inbrottstjuv

I samband med att en inbrottstjuv greps i Limhamn i Malmö avlossade polisen varningsskott i marken.– Det ska ha varit en hotfull situation och då avlossade polis ett eller flera varningsskott i marken, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen – försökte ta sig in i tingsrätt med tårgas

En man med en tårgasbehållare försökte komma in i tingsrätten i Flemingsberg – men greps av en ordningsvakt..

Expressen - 1 timme sedan

Bajamaja sprängd vid Vasaloppsmålet

Med hjälp av en krutladdning har någon sprängt en bajamaja vid Vasaloppsmålet i Mora, rapporterar lokala medier.   Enligt polisen, som upprättat en anmälan om skadegörelse, ska krutladdningen ha slängts ner i själva dasstunnan i bajamajan, enligt P4 Dalarna..

Expressen - 1 timme sedan

Pascalidou och Bali i bråk: "Mobbning"

Alexandra Pascalidou har fått nog efter att riksdagsledamoten Hanif Bali (M) har likställt henne med Nils Bildt. I ett Facebook-inlägg anklagar hon riksdagsmannen för systematisk mobbning och trakasserier. – Jag tycker att det är intressant att när jag i en tweet ifrågasätter Fox News, SVT, Pascalidou och Nils Bildt så ser hon det som hat.

Expressen - 1 timme sedan

Trump: Ta miljöpengar till militär storsatsning

Mer pengar till militären och försvaret. Mindre till miljö- och klimatarbetet. Det är största nyheten i Donald Trumps första budgetförslag, som väntas presenteras i kongressen i morgon..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka med skoter – fjällräddare på väg

En person har skadat sig på en skoter i Tänndalen i Härjedalen. Det är oklart hur skadad personen är men fjällräddare, helikopter och ambulans har kallats ut, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

Torterade kvinna till döds – nu vill han bli fri

Han mördade tvåbarnsmamman Birgitta Lönnhager, 43, med gasolbrännare, skruvdragare, nålar och ridpiska. I dag avgörs Kjell-Åke Johanssons framtida öde. – Jag hoppas att de ser till helheten och att han får fortsätta sitta i fängelse, säger Elin Lönnhager, som är dotter till mördade Birgitta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.