Expressen > Nyheter

Friday, 20 January, 18:56

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:54

Kommunen varnar för nya sotarbluffarnaGnesta kommun varnar för – sotare. Sedan årsskiftet har nämligen en firma ringt runt till Gnestabor och erbjudit sotning av och rengöring av ventilationskanaler. Firman påstår att man har ett avtal med kommunen – något som inte stämmer. – Det är tydligen ganska många som den här firman har ringt, säger Conny Axelsson, brandinspektör i Gnesta kommun till Sörmlands Nyheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gnestabor, Conny Axelsson, Gnesta, Sörmlands Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, varnarför nya , sotarbluffarna
GT - 13 sep 13 kl. 15:04

Kommunen varnar för mystisk man i Mölndal

Mölndals kommun varnar för en man i en röd bil. Mannen ska ha cirkulerat kring skolor och förföljt en av eleverna på fredagsmorgonen. "Alla uppmanas till ökad vaksamhet och att inte tveka att kontakta polisen om man ser något misstänkt" skriver kommunen på sin hemsida..

BT - 30 apr 14 kl. 20:13

Kommunen varnar: drick inte kranvattnet

Herrljunga kommun varnar för att dricka kranvattnet i Ljung och Annelund. Man påpekar att det inte innebär någon akut risk för hälsan att dricka vattnet, men påpekar att man inte ska dricka vattnet. Orsaken är att vattnet innehåller onormala halter av ämnet etylenglykol, skriver kommunen på sin hemsida.

YA - 19 sep 14 kl. 19:16

Kommunen varnar för bluff


Tomelilla kommun varnar för telefonförsäljare som hävdar att de för kommunens räkning uppdaterar uppgifter i ett företagsregister. En kommuninvånare blev uppringd och fick sedan en faktura på 5000 kronor, enligt tomelilla.se.

SN - 09 feb 16 kl. 09:59

Kommunen varnar för bajslukt

På sin hemsida informerar kommunen för tillfället bland annat om att vattenledningsnätet till fastigheter på Berzelievägen 1-21 kommer att vara avstängt under tisdagen. Kommunen berättar också om att man under måndagen och tisdagen kommer högtrycksspola avloppsledningar på Hållstavägen, detta inför kommande renoveringsarbeten av dag- och spillvattenledningar.Spolningarna kan dock få vissa konsekvenser för det allmänna välbefinnandet i hemmets lugna vrå.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 11 kl. 12:19

Kommunen varnar för bluffakturor

Åstorps kommun har gått ut med en varning på sin hemsida angående bluffakturor som både kommunen och vissa invånare fått. Fakturorna ska vara utsända av Kreatören Kommunikation AB och ha "Cederroth" i fakturahuvudet, med organisationsnummer 556567-6771.Kommunen uppmanar de som drabbats att omgående göra en polisanmälan och bestrida fakturan skriftligen.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 13:54

Kommunen varnar för falsk sjuksköterska

Släpp inte in hemtjänstpersonal som du inte känner igen eller sjuksköterskor som inte avtalat tid. Den varningen utfärdar kommunen. Detta sedan en falsk sjuksköterska försökt ta sig in hos en åldring.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 13 kl. 14:49

Kommunen varnar för svag is

Trots att det har varit ordentligt kallt i några dagar har isen på Klarningen inte blivit särskilt stark. Nu går kommunen ut med en varning. När isen skulle kontrollmätas var den bara fyra centimeter tjock och långt ifrån säker att åka på.

ÖstersundsPosten - 29 jul 15 kl. 10:08

Kommunen varnar för falska p-böter i Östersund

Enligt kommunen är böteslappen mycket välgjord men som betalningsmottagare står "Robur AB". Kommunen uppmanar alla som fått en falsk p-bot att inte betala samt att polisanmäla händelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 13 kl. 14:47

Kommunen varnar för mer regn

Säffle kommun varnar på sin hemsida för att ytterligare stora regnmängder är att vänta under veckan. Detta kan ställa till med problem för kommunens fastighetsägare..

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:49

Kommunen varnar för bluffmäklare

Hässleholms kommun varnar på sin hemsida alla kommuninvånare för att ingå avtal med ett Mellanöstern-företag.
Företaget, med namnet Dubai Egypt Sweden Investment AB, försöker förmedla fastigheter I Hässleholms kommun som de inte äger, till personer i Mellanöstern. De ska bland annat ha lagt ut några av Hässleholms kommuns skolor till försäljning på sin hemsida.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Regnet öser ner – när Trump börjar tala

Donald Trump svärs i dag in som USA:s 45:e president. I samma stund Trump inleder sitt historiska tal började regnet ösa ner. "Ett tecken på den storm som väntar USA", skriver en person på Twitter..

Expressen - 45 minuter sedan

Gick för att köpa biljett – fick parkeringsböter

Leif Hagelin gick för att betala parkeringsbiljetten.Då lappade parkeringsvakten hans bil.– Pratar du med Q-Park igen kan du hälsa att det här mycket väl kan gå till rättegång, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Basshunter har gift sig: "Var jättevackert"

Artisten Jonas ”Basshunter” Altberg, 32, har gift sig.Hans hustru heter Tina och är 27.Det berättar Aftonbladet, som skriver att bröllopet skedde på en exklusiv klubb i Dubai.

Expressen - 1 timme sedan

Rysk butik firar Trump – med Putin-rabatter

MOSKVA. Ryska makthavare applåderade Donald Trumps seger och för att fira in den presidenten erbjuder en rysk butik amerikaner rabatt på Putin-tröjor och kläder med militärtema. Samtidigt avfärdar ryska regeringen att Trump är Rysslands man.

Expressen - 1 timme sedan

Basshunter har gift sig på lyxsemester

Artisten Jonas ”Basshunter” Altberg, 32, har gift sig. Hans hustru heter Tina och är 27. Det berättar Aftonbladet, som skriver att bröllopet skedde på en exklusiv klubb i Dubai.

Expressen - 1 timme sedan

Obamas sista farväl: Stannar vid er sida

I dag svärs Donald Trump in som USA:s president. Samtidigt twittrar Barack Obama – till folket. "Jag kommer vara precis där vid er sida", skriver han..

Expressen - 2 timmar sedan

Donald Trump svärs in som president

Här anländer Donald Trump till Kapitolium.Nu inleds ceremonin för att USA:s 45:e president ska sväras in.Samtidigt pågår våldsamma protester mot den blivande presidenten i Washington DC..

Expressen - 1 timme sedan

Ivanka Trumps vädjan – till tvivlande kvinnor

På fredagen står Ivanka Trump vid sin pappas sida när han svärs in som president. Hon gör det med en vädjan till de kvinnor som tvivlar på Donald Trump. – Ge min pappa en chans, säger dottern..

Expressen - 1 timme sedan

Nya semlan som ska hjälpa utsatta barn

Det är förvisso 39 dagar kvar till årets semmeldag. Men redan nu säljs de gräddiga bakverken, och Nathalie Folcker gör sitt för att sticka ut – med sin egen marängla. Och ser dessutom till att samla in pengar till utsatta barn och ungdomar.

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil körde rakt in i vägskylt – mitt i centrala Malmö

Här kör en lastbil rakt in i vägskylten i centrala Malmö.Anledningen till vad som bedöms vara en olycka är oklar.– Det är faktiskt ganska vanligt förekommande, säger Calle Persson på polisens ledningscentral..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.