Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 25 April, 02:53

Länstidningen i Jämtland - 11 jan 17 kl. 21:57

Efterlyst svensk man greps på Gran CanariaEn svensk 43-årig man som har varit internationellt efterlyst har gripits på Cran Canaria under onsdagskvällen, uppger tidningen La Provincia..
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Gran Canaria, Cran Canaria, La Provincia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlystsvensk man , greps, Gran, Canaria
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Man misstänks ha kört bil drogpåverkad – stoppades i centrala Östersund

En man misstänks ha kört bil drogpåverkad i Östersund under tisdagskvällen. Mannen stoppades av polisen vid 21-tiden..

Länstidningen i Jämtland - 4 timmar sedan

Bråkig tornfalk omhändertagen av polis

På tisdagen ryckte polisen i Bräcke ut för att ta hand om en skadad tornfalk..

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

Politikerna om Torvalla hälsocentrals framtid

Under onsdagen fattar regionstyrelsen beslut om det blir en stängning av Torvalla hälsocentral, och politikernas åsikter går isär..

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

Därför föreslås Torvalla hälsocentral stänga - "Vi har tappat patienter till privata Ripan"

Primärvårdschefen Anna Granevärn svarar på varför just Torvalla hälsocentral föreslås läggas ner och vad som händer med patienterna och personalen i Torvalla..

Länstidningen i Jämtland - 6 timmar sedan

Yngling kastade handkontroll på sin mamma – döms för misshandel

En yngling i länet har dömts för ringa misshandel efter att ha kastat en handkontroll på sin mamma. Han döms även för skadegörelse efter att ha kastat sönder en mobil och ringa narkotikabrott efter att ha rökt hasch..

Länstidningen i Jämtland - 7 timmar sedan

Östersundsrevyn kvalar in med fyra bidrag till Revy SM

Fyra av fem inskickade bidrag från Östersundsrevyn har antagits av juryn för revy SM. I augusti avgörs tävlingen i Halmstad..

Länstidningen i Jämtland - 8 timmar sedan

Nu påbörjas arbetet med en ny återvinningscentral i Järpen

Den 25 april inleds arbetet med att bygga en ny återvinningscentral i Järpen. Klockan 13.00 invigs arbetet med ett första spadtag av ordförande för kommunfullmäktige i Åre, Thomas Hägg..

Länstidningen i Jämtland - 8 timmar sedan

Femvåningshus vid Ströms Vattudal prövas

Här vill Strömsunds hyresbostäder bygga ett så kallat punkthus med upp mot 30 lägenheter..

Länstidningen i Jämtland - 10 timmar sedan

Då hyllas Avicii på Stortorget i Östersund

På torsdag 26 april mellan kl 21 och 22 hyllas dj-stjärnan Tim "Avicii" Bergling på Stortorget i Östersund. Flera av stadens dj:s med Oscar Scott i spetsen spelar världsartistens musik. Kvällen....

Länstidningen i Jämtland - 10 timmar sedan

Östersund hyllar Avicii

På torsdag 26 april hyllas dj-stjärnan Tim "Avicii" Bergling på Stortorget i Östersund. Flera av stadens dj:s med Oscar Scott i spetsen spelar världsartistens musik. Kvällen inleds med en tyst....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.