Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 12 December, 09:08

Liknande nyheter

Taggar: Efterlystsvensk man , greps, Gran, Canaria
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 5 minuter sedan

Fantomen kan komma att resas i Östersund – kommunens tjänstemän positiva till idén

Person Invest vill uppföra en staty, Mr Walker, i en rondell. Bakom verket står "Fantomenkonstnären" Jan Håfström..

Länstidningen i Jämtland - 5 minuter sedan

Ny ägare till tomten på Hopptornsstigen 5 på Frösön

Fastigheten med adressen på adressen Hopptornsstigen 5 på Frösön har fått en ny ägare. Det är Ingrid Susanne Larsson, 53 år, som tar över tomten efter Leif Ture Magnusson. Tomten är 3 235 kvadratm....

Länstidningen i Jämtland - 5 minuter sedan

Ny ägare till hus i Östersund

Pär Håkan Larsson, 43 år, har tagit över fastigheten på adressen Krondikesvägen 49 i Östersund från Barbro Andreasson. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2017. Husets byggår är 19....

Länstidningen i Jämtland - 5 minuter sedan

Ny ägare till fastighet i Östersund i september

Abdulkareem Takrity, 35 år, från Östersund, är ny ägare till fastigheten med fastighetsbeteckningen Tand 2:166 i Östersund. Säljare är Östersunds Kommun. Ägarbytet blev klart i september 2017 och ....

Länstidningen i Jämtland - 5 minuter sedan

400 000 kronor för hus i Kälarne

Försäljningen av huset på adressen Öster-Övsjö 127 i Kälarne är nu klar. Ny ägare blir Erik Magnus Johan Eriksson, 19, sedan tidigare boende på just Öster-Övsjö, som köper fastigheten av Leif Stef....

Länstidningen i Jämtland - 45 minuter sedan

Norska landslagsstjärnan kritisk mot egna landslaget: "Förtjänar att höras lika mycket som männen"

Norska skiddamerna dominerade pallarna i helgen. Men de har inte lika lätt att hävda sig mot männen inom det egna landslaget, menar stjärnan Ragnhild Haga. – Vi förtjänar att få samma respekt, säger hon till NRK..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Körde med 2,23 promille i blodet – döms för grov rattfylla

En man i 40-årsåldern döms till två månaders fängelse efter att ha kört bil med 2,23 promille alkohol i blodet. Mannen döms för grov rattfylla..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Borgsjö utpekas som nod längs S:t Olavsleden – men problem har uppstått vid Jämtlandsgränsen

Satsningen på att utveckla S:t Olavsleden fortsätter. Nyligen pekades Borgsjö ut som en av flera noder längs vandringsleden, samtidigt som det också konstaterades att det uppstått ett problem vid gränsen mot Jämtland..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Avsparkstiden satt för ÖFK:s största match någonsin – då spelas hemmamötet med Arsenal

På måndagskvällen spikades avsparkstiderna till ÖFK:s största match någonsin – den i Europa League mot Arsenal. Och ÖFK fick det mest barnvänliga alternativet..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Åtgärdsplanen: Så försöker sjukvården bli kvitt dyr hyrpersonal

Förhoppningarna var stora efter årsskiftet på det åtgärdsprogram som skulle komma tillrätta med de galopperande stafettkostnaderna inom vården. Elva månader in i projektet, berättar Lisbet Gibson, hälso- och sjukvårdsdirektör hur arbetet går..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.