Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 12 December, 09:05

Liknande nyheter

Taggar: Medelålders, Falukvinnaåtalas för , bedrägeri
SN - 06 jun 14 kl. 16:00

När är man medelålders?

När infaller medelåldern? Svaret hänger rätt mycket på den tillfrågades ålder och kön.Yngre sätter gränsen tidigare och vice versa.

Cornucopia - 20 feb 15 kl. 16:51

Fredagsmys: "Bedrägeri, mutor, utpressning, hot" och rekrytering till IS

Arbetsförmedlingens sk etableringslotsar, som alliansregeringen klubbade 2010, har visat sig vara en totalflopp, annat än för etableringslotsarna själva. I själva verket har man förutom en lång rad kriminella aktiviteter även rekryterat till "våldsbenägna stridande grupper", förmodligen IS.

Avslöjandet kommer från Bonnier/Expressen och även Schibsted/SvD skriver om det hela.

Kristianstadsbladet - 06 jun 14 kl. 15:53

Åldern avgör syn på medelåldern


När infaller medelåldern? Svaret hänger rätt mycket på den tillfrågades ålder och kön.Yngre sätter gränsen tidigare och vice versa.

BT - 06 jun 14 kl. 15:53

Åldern avgör syn på medelåldern

När infaller medelåldern? Svaret hänger rätt mycket på den tillfrågades ålder och kön. Yngre sätter gränsen tidigare och vice versa.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 14 kl. 15:43

Åtalad för djurplågeri

Medelålders man gav inte sin sjuka katt vård..

Skånskan - 29 jan 16 kl. 11:33

Blev av med 13 000 – bankomat kan ha preparerats

Eslöv Polisen misstänker att en bankomat i centrala Eslöv preparerats för att komma åt bankkort.
Det efter att en man i 80-årsåldern blev av med sitt kort i automaten och en stund senare upptäckte att tusentals kronor dragits.Vid 16-tiden på torsdagseftermiddagen skulle den äldre mannen ta ut 500 kronor från en bankomat i Eslöv.

YLE - 05 nov 14 kl. 16:40

EU-stöd för sju miljarder användes fel

Felanvända EU-medel, flygplatser som inte används, jordbruksstöd för åkrar där det bara växer sly och buskage. Det är några av de exempel på felanvända EU-pengar som Europeiska revisionsrätten påtalar i sin årsrapport för fjolåret som presenterades på onsdagen. Vi besökte en fårfarm som fick stöd för 150 får, men det fanns inte ett enda får på gården.

SmålandsPosten - 07 jun 14 kl. 09:13

Jurist misstänks för miljonbluff

Brottsmisstankarna mot en jurist i Kronobergs län blir allt mer omfattande. Han har nyligen åtalats för att ha lurat till sig drygt fyra miljoner kronor – förutom bluffen på sex miljoner som han åtalades för redan förra året. "Brottet bör bedömas som grovt eftersom NN missbrukade allmänt förtroende i sin egenskap av jurist" för ett fastighetsbolag, framhåller åklagaren i det senaste åtalet för grova bedrägerier.

BT - 13 aug 12 kl. 14:04

Bidragsfuskare gick poliskurs

En medelålders man sjukskrev sig från sin tjänst på Försäkringskassan och fick under drygt ett år en kvarts miljon i sjukbidrag. Samtidigt gick han bland annat en internutbildning hos polisen i tre månader för att bli civil utredare. Nu åtalas han vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Företagsledare misstänks för grova brott

UPPDATERAD VERSION
En medelålders företagsledare i norra Dalarna har gripits och häktats mot sitt nekande. Han misstänks för bland annat grovt bedrägeri..

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Funkisfestivalen försatte Falan-gallerian i applåder – Linda Bengtzing hejade på: "Jag är som en mysfarmor"

Oavsett talang ska varje människa kunna få känna sig som en artist. Det tycker arrangörerna till Funkisfestivalen – en fartfylld show som på sen måndagseftermiddag gungade liv i Falan-gallerian..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Lokal filmpremiär i Ludvika – "Regnbågens färger har inga gränser"

Förra hösten hade den lokalt producerade "En film om flykt & svalor" galapremiär på Star Bio i Ludvika. Och på torsdag är det dags för ytterligare en filmpremiär..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Kommunens överklagande: "Pop-up-restaurang väldigt utsiktsberoende"

Länsstyrelsen och mark- och miljödomstolen kom fram till olika beslut om dispens från strandskyddet vid Väsmanstranden. Därför är det av vikt för rättstillämpningen att högsta instans prövar ärendet..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Fyrarumsvilla i Tällberg såldes för fem miljoner – här är de senaste fastighetsaffärerna i Dalarna

En fyrarumsvilla i Tällberg, Leksands kommun, såldes för fem miljoner kronor. Det var det objektet som stack ut mest på Lantmäteriets lista över de senast genomförda fastighetsaffärerna i Dalarna. Här nedanför hittar du hela listan – kommun för kommun..

Dalarnas tidningar - 2 timmar sedan

Se unika filmen på lodjursungarna – precis vid Anders hus: "Det bästa länsstyrelsen sett"

Anders Henry i Nora har lyckats filma två lodjur på tomten hemma i Tallåsen längs Dalviksvägen i utkanten av Nora. Det var ett häftigt besök som han sent kommer att glömma. – Jag hade en sagolik tur, säger Anders som också är fotograf..

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Pogue lägger ner sin affär i Avesta – av oklara skäl

För drygt ett år sedan öppnade lågprisaffären Pogue vid Dalahästen i Avesta. Till årsskiftet lägger de ner butiken. Varför de lägger ner har tidningen inte fått något svar på..

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Naturreservat i Hedemora får EU-bidrag för att bli tillgängligt för allmänheten

Det ligger lite undangömt bakom en gammal soptipp. Ett naturreservat fullt med öppna våtmarker och en ö som passar för en picknick. Nu ska det byggas vandringsleder, ramper, fågeltorn och en bro där, tack vare EU-bidrag..

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Mässa i kyrkan till Rättviksmålets lov

Rättviks församling predikar också Rättviksmålets lov. Tredje advent, den 17 augusti, genomför församlingen en gudstjänst på mål. – Vi vill bidra till att hålla dialekten vid liv, samtidigt som vi ....

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Familjeföretag får ny ägare efter 44 år – "har sålt allt utom mitt rum"

Efter 44 år säljs en del av familjeföretaget i Borlänge. Olle Andersson har bestämt sig. – Jag har funderat på det under de senaste åren.

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

De ser hemlöshet varje dag - hemlöse Kent: "Falun behöver ett natthärbärge"

Hemlösheten ökar i Falun. Som mest sex personer är i akut behov av bostad. Kent Nyberg saknar fortfarande adress, men sover hos bekanta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.