ÖstersundsPosten > Nyheter

Tuesday, 17 January, 13:51

ÖstersundsPosten - 11 jan 17 kl. 21:57

Efterlyst svensk man greps på Gran CanariaEn svensk 43-årig man som har varit internationellt efterlyst har gripits på Cran Canaria under onsdagskvällen, uppger tidningen La Provincia..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Gran Canaria, Cran Canaria, La Provincia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlystsvensk man , greps, Gran, Canaria
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

Krafttag mot nedskräpning – Vasaloppsåkarna riskerar tidstillägg

Det kastas alldeles för mycket skräp längs spåret under loppen under Vasaloppsveckan. Nu tas krafttag av arrangörerna för att komma tillrätta med problemet. Den som ertappas med att skräpa ned bestraffas med ett tidstillägg på 15 minuter..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Skoterleder hålls öppet längre för att inte störa påsklovsfirare

Länsstyrelsen har beslutat att skoterleder inom naturreservat och regeleringsområden inom Jämtlands län ska vara öppna fram till 23 april..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Springsteen-coverband hoppar av Trumpgala

Galan till USA:s blivande president Donald Trumps ära blir en allt kortare affär sedan ytterligare en artist hoppat av..

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

Storbritanniens premiärminister Theresa May: "Brexit ska göra oss starkare"

Storbritanniens premiärminister Theresa May höll idag ett tal om hur hon ser på landets utträde ur EU.
Som väntat var hon tydlig med att det inte blir någon halvmesyr till utträde..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Allsvensk rutin ska förbättra ÖFK i den nya säsongen

Det uttalade målet från ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg är att nå ut till europaspel. Det krävs en del för att nå upp till den nivån. I år har truppen spetsas med allsvensk rutin och klass..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Oro i Ytterhogdal när fiskodling kan stänga- tror det blir "katastrof" för fisket

Många fiskevårdsområden i Härjedalen köper fisk från Bengt Ångströms fiskodling i Ljusdal. Redan idag har många svårt att få tag på öring och röding att sätta ut.
– Jag tror att det blir katastrof, säger Bertil Persson i Ytterhogdal, om att fiskodlingen i Ljusdal kan komma att stänga..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Kommunen hoppas på lokal fiskodling - blir en "kvalitetssäkring" enligt fiskekonsulent

Janne Gabrielsson, fiskekonsulent på Härjedalen, vill inte tala om någon "katastrof" när fiskodlingen i Ljusdal kan komma att lägga ner.
– Vi har vetat om att det varit på gång och jobbat för en lokal lösning, säger han..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Så kommenterar Andnor, Kindberg och Svensson oenigheten

Hör dem utveckla sina resonemang..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.