Expressen > Nyheter

Thursday, 19 January, 16:04

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:45

Sex höga VW-chefer misstänkta efter fusketVolkswagen har gått med på att betala 39 miljarder kronor efter dieselskandalen. Summan gäller bara i USA. Samtidigt har sex höga chefer delgivits misstanke för brott, rapporterar New York Times..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VW, USA, New York Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, höga, VW-chefer, misstänktaefter , fusket
Västerbottens Folkblad - 10 sep 14 kl. 01:56

Sex personer misstänkta för stöld

Strax före midnatt, natten till onsdagen, stoppade polisen två utlandsregistrerade bilar för kontroll i Tjärn öster om Burträsk. I bilarna färdades sammanlagt sex personer som frihetsberövades misstänkta för stöld. Enligt polisen så har personerna färdats norrut längs E4 under dagen.

Expressen - 09 okt 15 kl. 02:08

Sex misstänkta extremister jagas

Sex personer som ska ha misstänkta kopplingar till extremism jagas i Sverige, enligt uppgift till GP. Enligt tidningen ska polisens underrättelsetjänst vara mycket angelägna om att identifiera personerna..

Expressen - 03 feb 14 kl. 18:46

Misstänkta mördarna greps – men släpptes

De två bröder som misstänks för mordet på en man i Andersberg i Halmstad stoppades av tysk polis bara sex dagar efter mordet. De misstänkta satt frihetsberövade i München i ett dygn men släpptes sedan och kunde åka vidare..

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 15:46

"Död" man kom hem ? polisen hade redan gripit sex misstänkta för mordNy utredning

VIJAYNAGAR. När sonen varit borta i fyra dagar anmälde hans pappa honom som saknad till polisen. Pappan, Jasodhar Gadtia.

Kristianstadsbladet - 05 apr 13 kl. 08:22

Sex gripna misstänkta för knivattack


Sex män greps under torsdagskvällen misstänkta för inblandning i ett knivöverfall på en man i Göteborg under torsdagen. Några av dem visade sig även vara efterlysta misstänkta för delaktighet i rånet mot Mediamarkt vid Torpavallen i Kålltorp den 25 mars, skriver GT.Polisen grep under kvällen de sex männen, som samtliga är runt 20 år, efter spaning på olika håll i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 13:21

Misstänkta ETA-medlemmar gripna


Sex misstänkta medlemmar av den baskiska separatiströrelsen ETA har gripits i Frankrike, uppger franska myndigheter på tisdagen.Jakten på ETA-medlemmar fortsätter ännu ett år efter det att rörelsen uppgett att de upphört med sin militära aktivism.Gripandena följer på livstidsdomen i april för en högt uppsatt ledare inom ETA för mord 2007.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamman till de misstänkta bröderna i fallet om Lisa Holm talar ut

Mamman till de två misstänkta bröderna för mordet på Lisa Holm, fick i lördags veta att hennes söner gripits. Både mamman och frun till den yngste brodern, som bor i Litauen, är nu i chocktillstånd. Nästa månad skulle bröderna som bott i Sverige de senaste sex åren komma hem till Litauen för gott.

YA - 07 nov 13 kl. 09:59

Alla misstänkta för traktorstölden släppta

De sex personer som suttit anhållna misstänkta för inblandning i traktorstölden för en tid sedan släpptes under onsdagen.
Alla de sex personer som i söndags respektive måndags anhölls misstänka för stöld alternativt häleri släpptes under onsdagen fria. Enligt uppgift från polisen fanns det efter förhör inte anledning att hålla dem frihetsberövade längre.

YLE - 19 jan 16 kl. 13:14

Antalet misstänkta sexbrott under nyårsafton i Helsingfors fördubblades

Antalet sexbrott som kommit till Helsingforspolisens kännedom under nyårsaftonen har nu mer än fördubblats från 7 till 15. Ett rykte om att irakier planerade att samlas för att skapa oroligheter och begå sexbrott spreds strax före nyåret. Polisen ger nu i ett pressmeddelande en sammanfattning av händelserna under nyårsafton i Helsingfors.

Opinionen.se - 14 feb 14 kl. 07:30

Fler misstänkta bedrägerier stoppas


Försäkringsbolagen nekar allt oftare till att betala ut ersättningar på grund av misstänkta bedrägerier. Särskilt vid bilbränder och skador på bilar stoppas utbetalningarna, skriver Dagens Nyheter. 2012 sade bolagen nej till att betala ut 397 miljoner kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

"Vi utesluter inte fler gärningsmän"

I somras hittades kvarlevorna efter Jacob Tillman, 24 i en brunn på en gård utanför Hörby. Sedan i höstas sitter en 51-årig man häktad misstänkt för mordet.– Men vi håller det fortfarande öppet i utredningen om det är en eller flera gärningsmän, säger åklagare Pernilla Trimmel..

Expressen - 15 minuter sedan

Misstänkt rysk hackare har gripits i Spanien

Spansk polis har gripit en rysk programmerare som anklagas för att vara en hackare, rapporterar spanska El Mundo. Mannen ska vara efterlyst av USA och Interpol, men det är inte tydligt vad exakt han ska ha gjort..

Expressen - 15 minuter sedan

Domen mot Martin Jonsson överklagas

Riksåklagare Anders Perklev vill att Martin Jonsson, 33, döms till livstids fängelse för mordet på Lotta Rudholm och har överklagat hovrättsdomen till Högsta domstolen (HD). "Enligt riksåklagaren ger ett livstidsstraff bättre skydd mot att den dömde begår nya brott", skriver åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 minuter sedan

Ygeman utesluter inte "kraftfulla åtgärder"

I morgon faller domen över Dan Eliasson. Inrikesministern utesluter inte "kraftfulla åtgärder" om fredagens möte med rikspolischefen inte levererar enligt förväntan. Men vad det betyder vill han inte gå in på.

Expressen - 45 minuter sedan

Museet där man måste hålla andan har öppnat

Kanarieöarna har fått ett nytt helt unikt museum. Ett konstmuseum beläget 12-14 meter under vattenytan..

Expressen - 45 minuter sedan

Snart blir vi 10 miljoner personer i Sverige

Nu blir vi 10 miljoner i Sverige – snart. SCB:s prognos visar att vi kliver över den åttasiffriga gränsen fredagen den 20 januari 2017, klockan 07.48..

Expressen - 1 timme sedan

IS i Libyen bombat av amerikanska stridsflyg

Amerikanska bombflyg har fällt bomber över IS i Libyen, rapporterar nyhetsbyrån AP. Bombräderna ska ha riktats mot IS-terrorister som samlats i ett läger – efter att ha flytt när staden Sirte befriades i höstas..

Expressen - 1 timme sedan

Trump tar över Obamas twitter

LONDON. Donald Trump har gjort sig känd för angrepp på sitt Twitterkonto. Nu tar han över även Barack Obamas – och får 13,6 miljoner nya följare, skriver Recode..

Expressen - 2 timmar sedan

Pappan låste in barn i garberob i flera timmar

Skräckpappan ansåg att skrämma barn var en "nödvändig uppfostringsmetod".I flera år terroriserade han fru och minderåriga barn – nu döms han till fyra års fängelse för en serie brott mot familjen.– Han har slagit oss så många gånger att det är svårt att berätta om alla, säger ett av barnen, enligt domen.

Expressen - 1 timme sedan

Här tjuvstartar Birgitta födelsedagsfesten

Här tjuvstartar prinsessan Birgitta födelsedagsfesten. Tillsammans med sina syskon och ett 20-tal andra åt hon lunch på Lisa Elmqvist på Östermalm. – Det väntar överraskningar för oss alla i dag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.