Expressen > Nyheter

Thursday, 24 August, 08:38

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:45

Sex höga VW-chefer misstänkta efter fusketVolkswagen har gått med på att betala 39 miljarder kronor efter dieselskandalen. Summan gäller bara i USA. Samtidigt har sex höga chefer delgivits misstanke för brott, rapporterar New York Times..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VW, USA, New York Times

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, höga, VW-chefer, misstänktaefter , fusket
Västerbottens Folkblad - 10 sep 14 kl. 01:56

Sex personer misstänkta för stöld

Strax före midnatt, natten till onsdagen, stoppade polisen två utlandsregistrerade bilar för kontroll i Tjärn öster om Burträsk. I bilarna färdades sammanlagt sex personer som frihetsberövades misstänkta för stöld. Enligt polisen så har personerna färdats norrut längs E4 under dagen.

Expressen - 09 okt 15 kl. 02:08

Sex misstänkta extremister jagas

Sex personer som ska ha misstänkta kopplingar till extremism jagas i Sverige, enligt uppgift till GP. Enligt tidningen ska polisens underrättelsetjänst vara mycket angelägna om att identifiera personerna..

Expressen - 03 feb 14 kl. 18:46

Misstänkta mördarna greps – men släpptes

De två bröder som misstänks för mordet på en man i Andersberg i Halmstad stoppades av tysk polis bara sex dagar efter mordet. De misstänkta satt frihetsberövade i München i ett dygn men släpptes sedan och kunde åka vidare..

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 15:46

"Död" man kom hem ? polisen hade redan gripit sex misstänkta för mordNy utredning

VIJAYNAGAR. När sonen varit borta i fyra dagar anmälde hans pappa honom som saknad till polisen. Pappan, Jasodhar Gadtia.

YLE - 09 jun 17 kl. 04:41

Jaktförening: De misstänkta tjuvjägarna har tagit bytet med sig

Staffan Rönnbacka som är ordförande för Vestersundby jaktförening i Jakobstad tvivlar på de misstänkta tjuvjägarnas berättelse till polisen att djuren lämnats döda eller skadskjutna i skogen. Det handlar om så många djur att de borde ha hittats i markerna redan tidigare anser Rönnbacka. Jaktföreningen är målsägande i tjuvjaktshärvan i Jakobstad där bland annat ett femtontal rådjur och tre vitsvanshjortar har skjutits av fem personer från Jakobstadsregionen, ingen av de misstänkta skyttarna är hemma från Jakobstad.

Kristianstadsbladet - 05 apr 13 kl. 08:22

Sex gripna misstänkta för knivattack


Sex män greps under torsdagskvällen misstänkta för inblandning i ett knivöverfall på en man i Göteborg under torsdagen. Några av dem visade sig även vara efterlysta misstänkta för delaktighet i rånet mot Mediamarkt vid Torpavallen i Kålltorp den 25 mars, skriver GT.Polisen grep under kvällen de sex männen, som samtliga är runt 20 år, efter spaning på olika håll i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 13:21

Misstänkta ETA-medlemmar gripna


Sex misstänkta medlemmar av den baskiska separatiströrelsen ETA har gripits i Frankrike, uppger franska myndigheter på tisdagen.Jakten på ETA-medlemmar fortsätter ännu ett år efter det att rörelsen uppgett att de upphört med sin militära aktivism.Gripandena följer på livstidsdomen i april för en högt uppsatt ledare inom ETA för mord 2007.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamman till de misstänkta bröderna i fallet om Lisa Holm talar ut

Mamman till de två misstänkta bröderna för mordet på Lisa Holm, fick i lördags veta att hennes söner gripits. Både mamman och frun till den yngste brodern, som bor i Litauen, är nu i chocktillstånd. Nästa månad skulle bröderna som bott i Sverige de senaste sex åren komma hem till Litauen för gott.

YA - 07 nov 13 kl. 09:59

Alla misstänkta för traktorstölden släppta

De sex personer som suttit anhållna misstänkta för inblandning i traktorstölden för en tid sedan släpptes under onsdagen.
Alla de sex personer som i söndags respektive måndags anhölls misstänka för stöld alternativt häleri släpptes under onsdagen fria. Enligt uppgift från polisen fanns det efter förhör inte anledning att hålla dem frihetsberövade längre.

YLE - 19 jan 16 kl. 13:14

Antalet misstänkta sexbrott under nyårsafton i Helsingfors fördubblades

Antalet sexbrott som kommit till Helsingforspolisens kännedom under nyårsaftonen har nu mer än fördubblats från 7 till 15. Ett rykte om att irakier planerade att samlas för att skapa oroligheter och begå sexbrott spreds strax före nyåret. Polisen ger nu i ett pressmeddelande en sammanfattning av händelserna under nyårsafton i Helsingfors.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Rånräd i Uppsala – fyra unga män utsatta flera gånger

En rånräd har genomförts i Uppsala natten mot torsdagen, skriver Upsala Nya Tidning.Fyra personer har utsatts – vid flera tillfällen.– De har hotat med kniv och tvingat målsägandena att följa med till en bankomat och ta ut pengar, säger Daniel Ågren, befäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen.

Expressen - 45 minuter sedan

Lastbilsolycka - stopp i trafiken på riksväg 26

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 26 vid Tidaholm natten mot torsdagen.Lastbilens släp har vält.Riksväg 26 har stängts av och det beräknas vara stopp i trafiken fram till klockan 14, meddelar Trafikverket..

Expressen - 1 timme sedan

Försökte spränga bankomat – höga smällar över Malmö

Klockan 03.37 vaknar flera Malmöbor upp av ljudet av höga smällar.En eller flera gärningspersoner har sprängt en bankomat vid Nydalatorget.

Expressen - 1 timme sedan

Gotland ställer sig bakom avgångskravet på Kinberg Batra

Ytterligare ett distrikt ställer sig nu bakom avgångskravet på Kinberg Batra.Nu uppger även Moderaterna på Gotland att de vill se M-ledarens avgång, skriver SVT Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Analyssvar i Kevin-utredningen avbeställdes

Bröderna Robin och Christian pekades ut som ansvariga för mordet på Kevin.Då avbeställde man analyssvaren på de föremål som skickats in till teknisk analys, skriver Aftonbladet.– Man kan ha synpunkter på att man ansåg sig färdiga innan man hade alla analyssvar, säger chefsåklagare Niclas Wargren, till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig brand i stor maskinhall

En kraftig brand rasade i en maskinhall i Säffle tidigt på torsdagsmorgonen. – Den var helt övertänd när vi kom till platsen och det fanns inget vi kunde göra, säger Hans Eriksson, räddningsledare vid räddningstjänsten i Säffle..

Expressen - 2 timmar sedan

Madsens okända ord – till polisen

Peter Madsen var ensam när han räddades från ubåten morgonen den 11 augusti.Tidigare okända klipp från danska TV2 visar nu samtal mellan Madsen och polisen, som ber honom om kontaktuppgifter till Kim Wall.– Jag kollar inte bakgrunden på en journalist, de ringer och frågar: Kan jag få en intervju, säger Peter Madsen, enligt Ekstrabladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil körde in i bro – förseningar i tunnelbanan

En lastbil har kört in i en tunnelbanebro mellan Sockenplan och Enskede gård i Stockholm, skriver Aftonbladet.Olyckan orsakade förseningar på tunnelbanans gröna linje under torsdagsmorgonen..

Expressen - 2 timmar sedan

Värsta farorna för bilisterna längs E6

E6 är Västsveriges i särklass mest trafikerade väg och för den som kör här lurar en mängd faror.Särskilt under sommaren, då såväl intensiteten i trafiken som kriminaliteten är som störst längs Västsveriges pulsåder.– Den allt aggressivare körningen, hänsynslösheten, blir ett allt större problem, säger Jenny Wester, chef för trafiksektionen vid polisen i region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Blocketbedragare "sålde" dyra telefoner – lurades

Med löfte om billiga telefoner lurade den 25-årige bedragaren till sig tusentals kronor efter Blocket-annonser. Bedragaren har i samtliga tio fall uppgett sitt riktiga namn – och har dömts för liknande brott flera gånger. – De här personerna gömmer sig inte, säger Thomas Bäcker, kundsäkerhetschef på Blocket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.