Expressen > Nyheter

Thursday, 30 March, 18:35

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:45

Sex höga VW-chefer misstänkta efter fusketVolkswagen har gått med på att betala 39 miljarder kronor efter dieselskandalen. Summan gäller bara i USA. Samtidigt har sex höga chefer delgivits misstanke för brott, rapporterar New York Times..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VW, USA, New York Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, höga, VW-chefer, misstänktaefter , fusket
Västerbottens Folkblad - 10 sep 14 kl. 01:56

Sex personer misstänkta för stöld

Strax före midnatt, natten till onsdagen, stoppade polisen två utlandsregistrerade bilar för kontroll i Tjärn öster om Burträsk. I bilarna färdades sammanlagt sex personer som frihetsberövades misstänkta för stöld. Enligt polisen så har personerna färdats norrut längs E4 under dagen.

Expressen - 09 okt 15 kl. 02:08

Sex misstänkta extremister jagas

Sex personer som ska ha misstänkta kopplingar till extremism jagas i Sverige, enligt uppgift till GP. Enligt tidningen ska polisens underrättelsetjänst vara mycket angelägna om att identifiera personerna..

Expressen - 03 feb 14 kl. 18:46

Misstänkta mördarna greps – men släpptes

De två bröder som misstänks för mordet på en man i Andersberg i Halmstad stoppades av tysk polis bara sex dagar efter mordet. De misstänkta satt frihetsberövade i München i ett dygn men släpptes sedan och kunde åka vidare..

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 15:46

"Död" man kom hem ? polisen hade redan gripit sex misstänkta för mordNy utredning

VIJAYNAGAR. När sonen varit borta i fyra dagar anmälde hans pappa honom som saknad till polisen. Pappan, Jasodhar Gadtia.

Kristianstadsbladet - 05 apr 13 kl. 08:22

Sex gripna misstänkta för knivattack


Sex män greps under torsdagskvällen misstänkta för inblandning i ett knivöverfall på en man i Göteborg under torsdagen. Några av dem visade sig även vara efterlysta misstänkta för delaktighet i rånet mot Mediamarkt vid Torpavallen i Kålltorp den 25 mars, skriver GT.Polisen grep under kvällen de sex männen, som samtliga är runt 20 år, efter spaning på olika håll i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 13:21

Misstänkta ETA-medlemmar gripna


Sex misstänkta medlemmar av den baskiska separatiströrelsen ETA har gripits i Frankrike, uppger franska myndigheter på tisdagen.Jakten på ETA-medlemmar fortsätter ännu ett år efter det att rörelsen uppgett att de upphört med sin militära aktivism.Gripandena följer på livstidsdomen i april för en högt uppsatt ledare inom ETA för mord 2007.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamman till de misstänkta bröderna i fallet om Lisa Holm talar ut

Mamman till de två misstänkta bröderna för mordet på Lisa Holm, fick i lördags veta att hennes söner gripits. Både mamman och frun till den yngste brodern, som bor i Litauen, är nu i chocktillstånd. Nästa månad skulle bröderna som bott i Sverige de senaste sex åren komma hem till Litauen för gott.

YA - 07 nov 13 kl. 09:59

Alla misstänkta för traktorstölden släppta

De sex personer som suttit anhållna misstänkta för inblandning i traktorstölden för en tid sedan släpptes under onsdagen.
Alla de sex personer som i söndags respektive måndags anhölls misstänka för stöld alternativt häleri släpptes under onsdagen fria. Enligt uppgift från polisen fanns det efter förhör inte anledning att hålla dem frihetsberövade längre.

YLE - 19 jan 16 kl. 13:14

Antalet misstänkta sexbrott under nyårsafton i Helsingfors fördubblades

Antalet sexbrott som kommit till Helsingforspolisens kännedom under nyårsaftonen har nu mer än fördubblats från 7 till 15. Ett rykte om att irakier planerade att samlas för att skapa oroligheter och begå sexbrott spreds strax före nyåret. Polisen ger nu i ett pressmeddelande en sammanfattning av händelserna under nyårsafton i Helsingfors.

Opinionen.se - 14 feb 14 kl. 07:30

Fler misstänkta bedrägerier stoppas


Försäkringsbolagen nekar allt oftare till att betala ut ersättningar på grund av misstänkta bedrägerier. Särskilt vid bilbränder och skador på bilar stoppas utbetalningarna, skriver Dagens Nyheter. 2012 sade bolagen nej till att betala ut 397 miljoner kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Zaida Cataláns sista rapport till FN-rådet

FN-experten Zaida Catalán skickade sin sista rapport till FN:s säkerhetsråd i december. Tillsammans med en expertgrupp övervakade Catalán sanktionerna mot landet och utredde övergrepp. – Det är självklart svårt och riskabelt eftersom det är känsliga frågor, Maria Eriksson Baaz, som forskar om Kongo-Kinshasa..

Expressen - 30 minuter sedan

Utvisas efter sju år – på grund av chefens miss

Kerem Yüksel, 31, har fyra veckor på sig att lämna Sverige. Migrationsverket har beslutat att han ska lämna flickvän, bostad och arbete – och utvisas till Turkiet. – Min utvisning beror på mina tidigare arbetsgivares misstag.

Expressen - 30 minuter sedan

Mina från andra världskriget sprängdes

Här sprängs en mina från andra världskriget.I över 70 år har den legat på havsbottnen utanför Kullen i nordvästra Skåne.– Djupet var endast 30 meter på platsen vilket gav ett stort vattenuppkast, säger Johan Månsson, fartygschef på HMS Vinga..

Expressen - 30 minuter sedan

Så blir du sjuk av det extrema vädret

Sommaren tjuvstartade med rekordtemperaturer på flera orter. Med den tidiga värmen kommer också besvären för landets pollenallergiker. Så påverkar de extrema temperaturerna pollensäsongen.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar kolliderade på Yttre Ringvägen – långa köer

Tre bilar kolliderade på Yttre Ringvägen i Malmö.Trafikverket varnar för långa köer..

Expressen - 1 timme sedan

Privatkliniken har koppling till landstingsråd

Privata kliniken Ultragyn som nu granskas har kopplingar till den politiska ledningen i Stockholm. En av liberala landstingsrådet Anna Starbrinks medarbetare har en nära anhörig som är delägare i kliniken. Samtidigt framkommer att landstinget på onsdagskvällen gav Ultragyn utökade uppdrag.

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på Yttre Ringvägen – långa köer

En trafikolycka har inträffat på Yttre Ringvägen i Malmö.Trafikverket varnar för långa köer..

Expressen - 1 timme sedan

Två unga killar knivskurna – gärningsmännen på fri fot

Två unga killar har blivit knivskurna utomhus i Trollhättan, det skriver polisen på sin hemsida.Den ena ska ha en skada i huvudet, den andra en skada i handen – men båda var vid medvetande när polisen kom till platsen.Två misstänkta gärningsmän har lämnat platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Åklagarna skriver av flera misstankar mot Arbogakvinnan

Åklagarna har skrivit av flera brottsmistankar mot den mordmisstänkta Arbogakvinnan. Det handlar om fem fall av misstänkt stämplig till mord. – Det är riktigt, säger åklagaren Johan Fahlander till Expressen..

Expressen - 2 timmar sedan

Putin redo att möta Trump – i Finland

Vladimir Putin är redo att möta Donald Trump – i Finland. Han kan tänka sig att möta den amerikanska presidenten på ett eventuellt toppmöte för Arktiska rådet. Där kommer även Sverige vara inbjudet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.