Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 April, 12:54

Skånskan - 11 jan 17 kl. 21:35

Person påkörd på JägersrovägenEn man har förts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd på Jägersrovägen. En man som misstänks vara föraren har gripits av polisen efter att först ha smitit från platsen. ERWP.fif(0)Bilen har även tagits i beslag. Skadeläget för den påkörda mannen är i nuläget oklart..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Jägersrovägen, ERWP, Bilen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, Jägersrovägen
Sydsvenskan - 19 jul 16 kl. 00:04

Just nu: Jägersrovägen avstängd efter misstänkt skottlossning

Jägersrovägen i Malmö är just nu avspärrad väster om Inre Ringvägen efter larm om en misstänkt skottlossning..

Sydsvenskan - 15 mar 13 kl. 15:49

Krock på Jägersrovägen

Två personbilar kolliderade i korsningen Jägersrovägen/Skrittgatan på fredagseftermiddagen. Fem personer färdades i bilarna när den ena bilen körde in i den andra bakifrån. Larmet kom till SOS alarm klockan 15.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 18:13

Cyklist påkörd vid Jägersrovägen

Vid klockan 18 kommer larm om att en cyklist har blivit påkörd på Jägersrovägen nära moskén.Skadeläget på platsen är inledningsvis oklart..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 20:42

En person påkörd på Jägersrovägen

En person har blivit påkörd på Jägersrovägen i Malmö..

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 12:53

Två skadade vid mc-olycka i Malmö

Flera polispatruller har larmats till Jägersrovägen i Malmö, där en motorcykel kolliderat med en personbil. Två personer har skadats, enligt polisen.— Skadeläget är ännu oklart, säger Calle Persson vid ledningscentralen i polisregion syd.

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 15 kl. 12:53

Två skadade vid mc-olycka i Malmö

Flera polispatruller har larmats till Jägersrovägen i Malmö, där en motorcykel kolliderat med en personbil. Två personer har skadats, enligt polisen.— Skadeläget är ännu oklart, säger Calle Persson vid ledningscentralen i polisregion syd.

Skånskan - 16 okt 15 kl. 22:13

Körde nästan på polis

Malmö En biljakt slutade med att en 25-årig förare kunde gripas - misstänkt för försök till grov misshandel. Vid tjugo i tio på fredagskvällen försöker polisen stanna en bil för kontroll vid korsningen Jägersrovägen/Cypressvägen i Malmö. – Men han stannar inte utan kör iväg i en mycket hög hastighet längs med Cypressvägen, berättar Mia Sandgren, polisens pressinformatör.

Skånskan - 22 okt 15 kl. 06:00

Ny ankomstcentral ska öppna vid Centralen

Malmö Migrationsverket ska öppna en ny ankomstcentral för flyktingar ett stenkast från Malmö C. I den 4 000 kvadratmeter stora lokalen på Vintergatan ska upp till 1 500 asylsökanden per dygn kunna hanteras.Stadsbyggnadskontoret har fått in en ansökan om tillfälligt bygglov gällande en fastighet i korsningen Vintergatan-Marsgatan.

Sydsvenskan - 15 mar 13 kl. 00:15

Bil välte i rondell

Runt midnatt inträffade en trafikolycka i rondellen på Jägersrovägen i höjd med Käglingevägen..

Skånskan - 07 jul 16 kl. 08:34

Cyklist till sjukhus efter olycka

En cyklist har förts till sjukhus efter en olycka vid Jägersro på torsdag morgon.Olyckan inträffade vid 7-tiden i korsningen Agnesfridsvägen-Jägersrovägen. Cyklisten uppges av polisen ha fått lindriga skador..

Nyhetskanalen - 31 maj 12 kl. 06:43

Mangsmålet: Skottplatser synas i Malmö

Stadsdelarna Rosengård och Holma i Malmö får under torsdagseftermiddagen besök av Malmö tingsrätt. De som ska döma i Mangsmålet ska med egna ögon titta på två av de fastigheter som den misstänkte serieskytten Peter Mangs enligt åtalet beskjutit.Rättegångsdagen inleds med den åtalspunkt som handlar om skotten mot moskén på Jägersrovägen i Malmö på nyårsafton 2009..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Alliansen: Nu är situationen akut

skåne Omfördela resurserna till primärvården och se över hela sjukvårdsorganisationen i Skåne. ERWP.fif(3)De kraven ställer nu alliansen i Region Skåne i ett initiativärende till regionstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Primärvården saknar 266 läkare

SKÅNE Region Skåne har 282 utbildningsplatser för läkare som vill specialisera sig i allmänmedicin. Med det tar upp till sju år innan man är färdig att börja arbeta på en vårdcentral. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Inne i en ond cirkel

Skåne – Vi har påpekat det och gör det igen. Vården behöver tillföras mer resurser. ERWP.

Skånskan - 45 minuter sedan

Spritsnattare i farten

SIMRISHAMN ERWP.fif(0)Två män försökte snatta varor för 627 kronor på systembolaget i onsdags. När personalen upptäckte det släppte de varorna och lämnade platsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Spelet kan börja.

Kävlinge På onsdagen levererades Kävlinges senaste offentliga utsmyckning, den datorspelsinspirerade skulpturen Tetris. ERWP.fif(0)Det är spelklassikern med samma namn som gett konstnären Jacob Dahlgren idén till sitt konstverk, som från och med onsdagen ska pryda torget på Unionsgatan i Kävlinge.

Skånskan - 2 timmar sedan

Överklagar ”paddbeslut”

MALMÖ Politikerna i stadsbyggnadsnämnden tänker inte låta en padda hindra planen för Limhamns gamla skjutbaneområde. ERWP.fif(1)Nämnden beslöt på onsdagen att överklaga till sista instans, mark- och miljööverdomstolen, och hoppas på att få prövningstillstånd.

Skånskan - 2 timmar sedan

Husiebeslut sköts upp

HUSIE Det blev inget beslut i det kontroversiella ärendet om bygglov för bostadsmoduler vid Husie mosse. ERWP.fif(0)Politikerna i stadsbyggnadsnämnden valde att skjuta på ärendet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kitty Crowther med ny bok i bagaget

Litteralund På onsdagen kom den belgiska författaren, illustratören och Alma-pristagaren Kitty Crowther till Litteralund. Med sig hade hon Sagor om natten, en rosa bilderbok om björnar, människor och den stora skogen som kommer ut direkt på svenska 3 maj.Kitty Crother om vad det har betytt att få Almapriset:
”Det är en stor, stor ära och ett stort sätt att få veta att det man gör är bra.

Skånskan - 5 timmar sedan

Kraftiga explosioner vid Damaskus flygplats

Flygplatsen i Damaskus har drabbats av flera explosioner nu på torsdagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) ska explosionerna ha skett vid en vapendepå vid den internationella flygplatsen som används av iranska styrkor, uppger Reuters.

Skånskan - 5 timmar sedan

Halvklart och lokala regnskurar

Här är ett urval av nattens och morgonens viktigaste nyheter: ERWP.fif(0)LOKALT
Raset på näringslivsrankingen oroar
ESLÖV Eslövs ras på Svenskt Näringslivs senaste näringslivsranking – från plats 115 till 162 – har fått Astrid Nilsson (L) att reagera. Kommunen anmäls för miljöbalksbrott
MALMÖ Förorenade jordmassor från Rörsjöskolans tomt blev utfyllnadsmaterial i Norra hamnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.