Skånskan > Nyheter

Sunday, 26 March, 19:00

Skånskan - 11 jan 17 kl. 21:35

Person påkörd på JägersrovägenEn man har förts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd på Jägersrovägen. En man som misstänks vara föraren har gripits av polisen efter att först ha smitit från platsen. ERWP.fif(0)Bilen har även tagits i beslag. Skadeläget för den påkörda mannen är i nuläget oklart..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Jägersrovägen, ERWP, Bilen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, Jägersrovägen
Sydsvenskan - 19 jul 16 kl. 00:04

Just nu: Jägersrovägen avstängd efter misstänkt skottlossning

Jägersrovägen i Malmö är just nu avspärrad väster om Inre Ringvägen efter larm om en misstänkt skottlossning..

Sydsvenskan - 15 mar 13 kl. 15:49

Krock på Jägersrovägen

Två personbilar kolliderade i korsningen Jägersrovägen/Skrittgatan på fredagseftermiddagen. Fem personer färdades i bilarna när den ena bilen körde in i den andra bakifrån. Larmet kom till SOS alarm klockan 15.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 18:13

Cyklist påkörd vid Jägersrovägen

Vid klockan 18 kommer larm om att en cyklist har blivit påkörd på Jägersrovägen nära moskén.Skadeläget på platsen är inledningsvis oklart..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 20:42

En person påkörd på Jägersrovägen

En person har blivit påkörd på Jägersrovägen i Malmö..

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 12:53

Två skadade vid mc-olycka i Malmö

Flera polispatruller har larmats till Jägersrovägen i Malmö, där en motorcykel kolliderat med en personbil. Två personer har skadats, enligt polisen.— Skadeläget är ännu oklart, säger Calle Persson vid ledningscentralen i polisregion syd.

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 15 kl. 12:53

Två skadade vid mc-olycka i Malmö

Flera polispatruller har larmats till Jägersrovägen i Malmö, där en motorcykel kolliderat med en personbil. Två personer har skadats, enligt polisen.— Skadeläget är ännu oklart, säger Calle Persson vid ledningscentralen i polisregion syd.

Skånskan - 16 okt 15 kl. 22:13

Körde nästan på polis

Malmö En biljakt slutade med att en 25-årig förare kunde gripas - misstänkt för försök till grov misshandel. Vid tjugo i tio på fredagskvällen försöker polisen stanna en bil för kontroll vid korsningen Jägersrovägen/Cypressvägen i Malmö. – Men han stannar inte utan kör iväg i en mycket hög hastighet längs med Cypressvägen, berättar Mia Sandgren, polisens pressinformatör.

Skånskan - 22 okt 15 kl. 06:00

Ny ankomstcentral ska öppna vid Centralen

Malmö Migrationsverket ska öppna en ny ankomstcentral för flyktingar ett stenkast från Malmö C. I den 4 000 kvadratmeter stora lokalen på Vintergatan ska upp till 1 500 asylsökanden per dygn kunna hanteras.Stadsbyggnadskontoret har fått in en ansökan om tillfälligt bygglov gällande en fastighet i korsningen Vintergatan-Marsgatan.

Sydsvenskan - 15 mar 13 kl. 00:15

Bil välte i rondell

Runt midnatt inträffade en trafikolycka i rondellen på Jägersrovägen i höjd med Käglingevägen..

Skånskan - 07 jul 16 kl. 08:34

Cyklist till sjukhus efter olycka

En cyklist har förts till sjukhus efter en olycka vid Jägersro på torsdag morgon.Olyckan inträffade vid 7-tiden i korsningen Agnesfridsvägen-Jägersrovägen. Cyklisten uppges av polisen ha fått lindriga skador..

Nyhetskanalen - 31 maj 12 kl. 06:43

Mangsmålet: Skottplatser synas i Malmö

Stadsdelarna Rosengård och Holma i Malmö får under torsdagseftermiddagen besök av Malmö tingsrätt. De som ska döma i Mangsmålet ska med egna ögon titta på två av de fastigheter som den misstänkte serieskytten Peter Mangs enligt åtalet beskjutit.Rättegångsdagen inleds med den åtalspunkt som handlar om skotten mot moskén på Jägersrovägen i Malmö på nyårsafton 2009..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ulf Erlandsson lämnar partiet

ERWP.fif(0)”Jag har nu lämnat in avsägelse för samtliga av mina politiska uppdrag i kommunen och bolagsstyrelser. Jag har även begärt utträde ur partiet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Väg 108 avstängd i norrgående riktning

Svedala Det råder stopp på väg 108 från cirkulationsplats Klörup till Aggarp i riktning mot Svedala efter en olycka. ERWP.fif(0)Två personbilar kolliderade på vägen strax efter klockan fyra på söndagseftermiddagen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fortsatt kokningsrekommendation i delar av Lund

Lund Det otjänliga vattnet i Lund fortsätter att gäcka VA Syd. ERWP.fif(0)Det kan ta tid innan vattnet åter går att dricka.

Skånskan - 3 timmar sedan

Rattfull körde in i stolpe

Malmö Under söndagsmorgonen larmas polis, räddningstjänst och ambulans till Nobelvägen efter att en 25-årig man kört in i en stolpe. ERWP.fif(0)Mannen ska ha blåst positivt och tagits om hand enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Skånskan - 3 timmar sedan

S:t Pauli strålar i all sin glans

MALMÖ Söndagen var en glädjens dag för alla M Efter att ha varit stängd i två år, togs kyrkan åter i bruk på söndagen med en festhögmässa.
Biskop Johan Tyrbergs närvaro markerade vikten av händelsen för Malmö pastorat och Lunds stift. ERWP.

Skånskan - 3 timmar sedan

”De bor i koncentrationsläger”

Eslöv Ungern sätter sina flyktingar i koncentrationsläger. Det uttalandet kom under söndagen från kommunfullmäktiges ordförande och tidigare kommunalrådet Cecilia Lind (S) när det anordnades en manifestation mot kvinnoförtryck i Eslöv. ERWP.

Skånskan - 6 timmar sedan

Vinslöv till kval efter dramaslut mot H65

HANDBOLL H65 Höör hade i den sista omgången i söderettan i handboll ett avgörande finger med i spelet om kvalbiljetterna. ERWP.fif(0)Den sista omgången blev högdramatisk.

Skånskan - 6 timmar sedan

Vem? Var? När? Många frågetecken i Lågan inför kvalet

HANDBOLL IK Lågan avslutade division 2 södra-spelet med förlust hemma i Hörby mot serievinnarna HK Ankaret med 26-28. Nu väntar kval uppåt för Lågan. Frågan är bara var det ska spelas, mot vem och när.

Skånskan - 7 timmar sedan

Irritation när återvinningen försvinner

Rydsgård I slutet av mars försvinner återvinningsstationen på Rydsgård. ERWP.fif(0)Det har Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) beslutat.

Skånskan - 9 timmar sedan

80-åring avled efter frontalkrock

YSTAD En 80-årig kvinna avled i samband med en frontalkrock mellan Öja och Stora Herrestad på väg 19 på lördagseftermiddag. ERWP.fif(0)Det var vid 14-tiden som polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen, där två billar hade frontalkrockat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.