Expressen > Nyheter

Sunday, 18 February, 07:25

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:33

Löfvens svar efter Åkessons hårda ord"Det går bra för Sverige. Så håll dig du till den här statsministern", replikerade Stefan Löfven på Jimmie Åkessons starka ord att han ska göra allt för att avsätta Löfven från den högsta posten. Men det var inte en vädjan till SD-ledaren inför en eventuell framtida statsministeromröstning. – Nej, säger Stefan Löfven..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Åkessons, Sverige, Stefan Löfven, Jimmie Åkessons, Löfven, SD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvens, svarefter , Åkessons, hårda, ord
DN - 25 nov 17 kl. 13:16

Ewa Stenberg: Åkessons hårda linje får alliansens plan att vackla

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson har bytt linje i regeringsfrågan. I sitt tal på partiets landsdagar gick han till hårda angrepp på Moderaterna och Centern och kallade det en plikt att försöka avsätta varje regering som inte samarbetar med SD.  Det får också alliansens strategi i regeringsfrågan att vackla betänkligt, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

Expressen - 26 sep 17 kl. 09:53

Mia Skäringers svar efter hårda kritiken

Isabella "Blondinbella" Löwengrip blev sårad efter Mia Skäringers parodi av henne på Instagram.Men nu ger Skäringer svar på tal efter de hårda orden."Jag kommer aldrig hålla alla kvinnor om ryggen för att de är kvinnor.

Expressen - 27 jan 18 kl. 19:34

Norges svar efter hårda anklagelsen

En dansk professor anklagade norska längdlandslaget för att ha utnyttjat antidopingreglerna – för att få orättvisa fördelar. Nu svarar landslagschefen Vidar Löfshus på de hårda orden.– Vi tar starkt avstånd från hennes allvarliga påståenden, säger han..

Expressen - 28 feb 15 kl. 22:22

Thomas Wassbergs svar på hårda kritiken

Längddelen av den nordiska kombinationen led stort av undermåliga spår när lagtävlingen avgjordes på lördagen. Flera åkare riktade efter loppet skarp kritik mot banan. – Under de förutsättningar vi hade så gick det inte att göra något bättre, det var helt omöjligt, säger den vice banchefen Thomas Wassberg till SportExpressen..

Expressen - 18 apr 15 kl. 14:11

Olivia Wildes svar efter hårda amningskritiken

Olivia Wilde twittrade en bild där hon ammar sonen Otis - och möttes av massiv kritik. Nu försvarar hon bilden och tar ytterligare ställning för offentlig amning. – Jag blev chockad över att det fortfarande finns folk som finner det olämpligt, säger hon i en intervju med Huffington Post..

Expressen - 28 jun 15 kl. 16:00

Skådisens oväntade svar på hårda dissen

Fanet kunde inte se skillnad på Ryan Reynolds med Ryan Gosling. Skådespelaren tipsade om sin egen minnesregel – han är en f***a..

Aftonbladet - 25 okt 15 kl. 22:54

Här är Ibras svar på hårda kritiken

Lipade mot kameran efter islossningen.

Expressen - 07 mar 16 kl. 18:02

Här är Gynnings svar efter hårda kritiken

MALMÖ När Carolina Gynning förra året lanserade sitt eget vin reagerade Konsumentverket för att hon sålde vinet med ett leende och pussmun. Nu svarar Carolina med att släppa nya viner - denna gång alkoholfritt. - Då är det ju inga problem att se glad ut på bilden, säger Carolina med sitt hesa, karaktäristiska skratt..

SVT - 30 aug 16 kl. 22:16

Götblads svar på hårda poliskritiken: ”Vill mana till tålamod”

Polisen befinner sig i fritt fall och den gigantiska omorganisationen är en total katastrof. Det menar Uppsalapolisens Christer Nordström. I SVT:s Aktuellt debatterade han myndighetens ansträngda läge med Carin Götblad från polisens nationella ledningsgrupp.

Expressen - 18 nov 16 kl. 10:40

Polischefens svar på hårda kritiken

Regionpolischefen Annika Stenberg svarar i ett uttalande på polisens hemsida på kritiken som riktats mot henne från Polisförbundet i region Syd.– Det gör mig självfallet bekymrad, säger hon i uttalandet..

Expressen - 06 mar 17 kl. 20:15

Adrian Solanos svar på hårda VM-kritiken

Juha Mieto ville se Adrian Solano utkastad ur VM. Men skidåkaren från Venezuela ger inte mycket för kritiken. – De förstår inte vilket arbete jag har lagt ner, säger Solano till El Nacional..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Röklarm från Berns Salonger – brandkåren på plats

Ett automatlarm utlöstes inne på restaurang Berns Salonger tidigt på söndagsmorgonen.– Det visade sig att det var en rökmaskin som de hade kört under natten, säger Ulf Tholén, operativ chef vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 2 minuter sedan

Här lever bankcheferna lyxliv på din ränta

Mångmiljonlöner, pensionsavtal på hundratals miljoner kronor, exklusiva bostäder i de bästa bostadsområdena och lån med räntor på bara 0,3 procent. Bankdirektörerna lever lyxliv och det är dina bolåneräntor som betalar för kalaset. Swedbanks vd Birgitte Bonnesen skrattar högt när hon får frågan om banken tjänar bra på bolånen.

Expressen - 15 minuter sedan

Elstation i lågor – orsakar strömavbrott

En elstation i Järna utanför Stockholm brinner – och ett flertal enheter från räddningstjänsten är på väg till platsen.Branden har dessutom medfört strömavbrott i Järna och Mölnbo. – Vi påringningar om att det brinner, säger Roger Magnusson, operativ chef vid Södertörns brandförsvarsförbund.

Expressen - 30 minuter sedan

Fler barn faller offer för människohandel i Sverige

Antalet offer för människohandel ökade i Sverige förra året.Många av de drabbade är barn – som utnyttjas för sexuella ändamål och tiggeri, rapporterar Sveriges radio..

Expressen - 45 minuter sedan

Så växer Hells Angels och Bandidos i Sverige

Hells Angels har flyttat till Ale och Bandidos har hittat ett nytt hem i Kungälv.Nu tror polisen att mc-gängen kommer fortsätta sin expandering i Västsverige.– Efter hand kommer de etablera sig på mer eller mindre stora orter, säger Sven Lindgren, polisens mc-expert i region Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Madsens brev till Kim Walls vän – från cellen

Under tiden Peter Madsen suttit i fängelset har Kim Walls vän, journalisten May Jeong, skrivit två brev till honom – med en önskan om att få reda på vad som egentligen hände hennes vän.I en artikel i Wired berättar hon hur olustiga svaren varit att läsa.– Jag slogs av deras obehagliga banalitet, skriver hon i artikeln..

Expressen - 1 timme sedan

Socialtjänsten larmades om Cruz – la ner ärendet

Socialtjänsten i Florida gjorde hembesök hos Nikolas Cruz, 19, efter larm om hans vapenintressen, skriver New York Times.Även FBI har erkänt att de missade ett tips om skolskytten – något som nu kritiseras av Trump."De lägger för mycket tid på att bevisa rysk inblandning i Trumpkampanjen", twittrar presidenten.

Expressen - 1 timme sedan

Kirurg opererade fel finger – anmäls

En patient opererades på ett sjukhus i Stockholm, men när patienten vaknade upptäcktes det att kirurgen gjort ingreppet på fel finger. En lex Maria-anmälan har upprättats efter händelsen, skriver SVT Nyheter. .

Expressen - 4 timmar sedan

Tre gripna för våldsamt upplopp vid fritidsgård

Polisen larmades till en fritidsgård i Eskilstuna efter att flera ungdomar ska ha gått till attack med raketer. Tre män har gripits för våldsamt upplopp, enligt Eskilstuna–Kuriren .

Expressen - 4 timmar sedan

Överlevarnas protest: ”Ni borde skämmas”

Skolelever och politiker demonstrerade under lördagen för skärpta vapenlagar och ett förbud mot vapen av den sort som användes vid masskjutningen i Florida. 17 personer dog när den misstänkte gärningsmannen Nikolas Cruz öppnade eld på skolan Marjory Stoneman Douglas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.