Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 27 May, 02:37

Västerbottens Folkblad - 11 jan 17 kl. 21:27

[PLUS] Analys:”Övermänsklig uppgift”Sportens Isak Angerbjörn svarar här på fyra snabba frågor om Björklövens förlust mot BIK Karlskoga..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
PLUS, Övermänsklig, Isak Angerbjörn, Björklövens, BIK Karlskoga

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PLUS, Analys, Övermänsklig, uppgift
Uppsalanyheter.se - 20 jul 14 kl. 21:13

Crusaders övermäktig uppgift för 86ers

Amerikansk Fotboll: De regerande Svenska mästarna Carlstad Crusaders blev en övermäktig uppgift för Uppsala 86ers i söndagens möte av Superserien på Studenternas IP.De regerande Svenska mästarna Carlstad Crusaders blev en övermäktig uppgift för Uppsala 86ers i söndagens möte av Superserien på Studenternas IP.   Carlstad började bra och gjorde matchens första touchdown, 86ers Amat Jobe trodde att han kvitterade något senare men domarna godkände inte poängen och istället för kvittering 7-7 fick man nöja sig med tre poäng.

IDG - 07 maj 13 kl. 08:48

Här är masken som gör dig övermänsklig

Studenter vid ett universitet i Storbritannien har skapat en mask som ger dig övermänsklig syn och hörsel..

Expressen - 20 jan 16 kl. 13:26

Nilsson: Övermäktig uppgift på papperet

WROCLAW. På papperet är det en övermäktig uppgift. Men under kupolen i polska Wroclaw finns inga omöjliga uppdrag.

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 13 kl. 06:00

Övermäktig uppgift för decimerat Arvika

Arvikas Basket tjejer stod inför en svår uppgift i ”hängmatchen” mot Norrköpings Dolphins i lördags, både med tanke på kvalitén på motståndet – och antalet spelare som saknades i den egna uppställningen..

Västerbottens Folkblad - 21 apr 14 kl. 20:56

[PLUS] Södras inledning förstörde allt

Umeå Södra gav sig själva en övermäktig uppgift när de gav bort två baklängesmål i första halvlek.....

Nyheter 24 - 17 jun 12 kl. 23:06

Danska EM-drömmen över ? Tyskland övermäktiga


De inledde med en skräll som ekade över Europa - men två förluster senare är Danmark ändå ute ur EM. LVIV. Inför sin sista gruppspelsmatch hade våra grannar allt i egna händer.

DN - 03 maj 13 kl. 10:46

?Springsteen är nästan övermänsklig?

Fem frågor till Po Tidholm, som har recenserat samtliga Bruce Springsteen-konserter i Sverige sedan 1999. I kväll är det dags för en till..

GöteborgsPosten - 09 sep 14 kl. 15:16

Letterman: "Du måste vara övermänsklig"

Henrik Lundqvists stjärnstatus är enorm i USA. Under måndagskvällen gästade han legendariske David Letterman..

Uppsalanyheter.se - 25 aug 14 kl. 01:36

Mästarinnorna övermäktig uppgift för Storvreta

Träningsmatch: Storvreta hade ingen chans mot svenska mästarinnorna Djurgården när lagen drabbade samman i Prästängshallen på söndagen.Storvreta hade ingen chans mot svenska mästarinnorna Djurgården när lagen drabbade samman i Prästängshallen på söndagen.   Att det är skillnad på toppen av Superligan och Division 1 var ganska tydligt när Storvretas damer mötte Djurgården i Sigtuna under söndagen.

Expressen - 04 apr 11 kl. 15:22

Stuart Baxter blir expert i Canal Plus

Från förbundskapten i Finland till expert i tv. På måndagskvällen gör Stuart Baxter debut som expert i Canal Plus allsvenska sändningar. Första uppgift blir derbyt mellan Djurgården och AIK - AIK som Stuart Baxter är involverad i som teknisk rådgivare.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 14 kl. 09:01

[PLUS] En omänsklig historia

Om den mänskliga kroppen för några hundra år sedan var helig och okränkbar styr maskinens bilder och språk i dag allt mer synen på vad som är tillåtet att byta ut om vi blir sjuka eller saknar....

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Singelolycka i Umedalen

En personbil körde vid 01-tiden in i ett träd på J A Linders väg i Umeå. Det finns i skrivande stund inga uppgifter om hur det gått för de som färdades i fordonet och ambulans och räddningstjänst är just nu på plats..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Just nu: Svärdman omhändertagen i Dorotea

Polisen har omhändertagit en person som gått omkring med svärd i centrala Dorotea. Flera personer ska ha sett mannen gå med vapnet på centralorten vid 21-tiden. – Folk kände oro och obehag, säger Peder Jonsson, kommunikatör vid Västerbottenspolisen.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Bil fastnade i stängsel

En trafikolycka inträffade på väg 95 utanför Skellefteå strax innan klocka 21 på fredagen. Enligt polisen så rör det sig om en singelolycka där en förare ska ha fastnat med bilen i ett viltstängsel. Det finns ingen uppgift om eventuella skador men föraren ska inte ha behövt assistans av ambulans, enligt SOS.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

TV: Skogen ett bra verktyg i SFI-undervisningen

I veckan i Dorotea berättade Peter Ahlqvist, projektledare, och Michael Tjärnlund, lärare, om det lyckade projektet Natur för alla. Se ett tv-klipp här. SFI-elever i Dorotea tillbringar en del av studietiden i en skolskog, vilket ger flera fördelar.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Erkände klotterattack mot skola

Natten mot fredagen upptäcktes att Sunnanåskolan i Skellefteå blivit nedklottrad till den grad att polisen rubricerar brottet som grov skadegörelse. Saneringen av klottret skolan bedöms av polisen att bli väldigt kostsamt. – Det är den väldiga yta som de målat på, hela skolan är nedklottrad.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Terroristbekämpning kan inte ske med rysshat

Liberalerna är det enda parti, som tydligt anser, att kampen mot terrorism måste ske med militär upprustning riktad mot Ryssland. Det är en paradoxal uppfattning då det finns internationella uppfattningar, till och med i USA, att Ryssland behövs för att bekämpa terroristorganisationen IS, som är den största av alla organisationer med terror mot andra länder […].

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Vad är det som skett bakom kulisserna i Nordmaling?

Det har varit en del skrivelser om Nordmalings kommuns skolchef. Vi kan inte sitta tysta och bara se på i denna fråga. Vänsterpartiet har därför lämnat in en interpellation ställd till kommunalrådet Madelaine Jakobsson (C) där vi ställer följande frågor: 1.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

”Klimatet är allas vårt ansvar”

I onsdags besökte president Trump påven i Rom, under den långa resa han gör i Europa och mellanöstern. Av tradition utbytes presenter vid den sortens möten. Påven fick Martin Luther Kings samlade verk i specialutgåva av Trump, medan påven gav bort sitt brev om vad som behöver göras mot klimatförändringarna från 2015.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

En vård som finns när vi behöver den

Vårdköerna måste kortas, arbetsmiljön förbättras och närvården måste stärkas. Det skriver Niklas Sandström (M) och Liv Granbom (M). Västerbotten har en väl fungerande hälso- och sjukvård som till viss del är världsledande.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Heja, Postnord – tack för all hjälp med mitt brev

Stort tack till brevbäraren. Efter mycket letande kom brevet till rätt adress. Ni har lagt ned mycket tid och ert engagemang betyder mycket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.