DN > Utrikes

Saturday, 24 March, 03:08

Liknande nyheter

Taggar: Svensk gripen, Gran, Canaria
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Michael Winiarski: Krigsivraren får nyckelroll i Vita huset

Med John Bolton får Donald Trump en ultrakonservativ och krigsivrande ideolog som sin viktigaste rådgivare i världspolitiken. Det kan få en ödesdiger betydelse inför de beslut som Trump ska fatta om Iran och Nordkorea under de närmaste veckorna..

DN - 5 timmar sedan

14-åring våldtogs - dog vid förlossningen

En 14-årig flicka i Paraguay blev gravid genom en våldtänkt. Hon nekades abort och dog under förlossningen, uppger The Guardian.  – Hennes kropp var inte redo för en graviditet, säger Hernán Martínez, chef över Rikssjukhuset i Itauguá, till lokala medier.

DN - 7 timmar sedan

Polisman bytte plats med gisslan – hyllas av Frankrikes inrikesminister

En fransk polis bytte heroiskt plats med en kvinnlig gisslan under fredagens terrorattentat i södra Frankrike. Polismannen skottskadades sedan svårt.  Nu hyllas han av Frankrikes inrikesminister Gérard Colomb.

DN - 8 timmar sedan

Oslo inför förbud mot retuscherade reklambilder

Oslo förbjuder retuscherade modeller i reklam på kommunens reklamplatser. Förhoppningen är att beslutet ska minska skeva kroppsnormer och stress över vikt och kroppsideal. .

DN - 13 timmar sedan

Detta vet vi om gisslandramat i Frankrike

En gisslansituation pågår på ett köpcenter i staden Trébes i södra Frankrike. Flera skott ha avlossats och en person uppges vara död. Detta vet vi om gisslandramat..

DN - 14 timmar sedan

Spansk domare sätter åt katalanska politiker

 Spanien åtalar hela den katalanska separatistledningen – tretton av dem för ”uppror”, ett av lagbokens svåraste brott..

DN - 15 timmar sedan

Gisslandrama på stormarknad i södra Frankrike

En gisslansituation pågår på en stormarknad i Staden Trèbes i södra Frankrike, uppger AFP på Twitter..

DN - 16 timmar sedan

Uppgifter: Hackaren som läckte Clinton-mejl till Wikileaks var rysk underrättelseagent

Enligt uppgifter till nättidningen Daily Beast ska hackaren ”Guccifer 2.0”, som påstått sig stå bakom läckorna av Demokraternas e-post, ha avslöjat sig som anställd av den ryska militära underrättelsetjänsten GRU. Uppgifterna ska ha kommit fram genom att Guccifer 2.

DN - 18 timmar sedan

Ett steg närmare afrikanskt frihandelsavtal

Vid ett toppmöte i Rwandas huvudstad Kigali har 44 afrikanska länder undertecknat ett frihandelsavtal som ska eliminera tullar och tariffer för varor inom kontinenten. Men flera hinder återstår innan visionen kan bli verklighet..

DN - 18 timmar sedan

150 valar fastnade på australisk strand

Minst 150 valar har strandat i Hamelin Bay, drygt 30 mil söder om delstatshuvudstaden Perth i sydvästra Australien. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.