DN > Utrikes

Tuesday, 17 October, 11:25

Liknande nyheter

Taggar: Svensk gripen, Gran, Canaria
Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Nathan Shachar: Gripandet kan riva upp känslor

Två separatister har gripits och anklagas efter beslut av en domare i Madrid. DN:s Nathan Shachar förklarar de senaste turerna i Katalonien och Spanien..

DN - 1 timme sedan

Terese Cristiansson: Kirkuks fall kan gynna IS

Tre frågor till DN:s Turkietkorrespondent Terese Cristiansson efter Iraks erövring av staden Kirkuk i norra Irak,.

DN - 1 timme sedan

Henrik Brandão Jönsson: Krav på omröstning kan förvärra Venezuelas kris

Regimen har nått sitt mål och tagit kontroll över 75 procent av Venezuelas delstater. Det visar valresultatet efter söndagens regionval. Oppositionen erkänner inte resultatet och kräver att rösterna räknas om.

DN - 3 timmar sedan

Erik Ohlsson: Koalitionen riskerar att kriga på bägge sidor

Den internationella koalition som stöder Iraks krigsmakt i kampen mot IS hamnar i en svår situation när regeringsstyrkorna nu vänder vapnen mot de irakiska kurdernas peshmerga. Sverige och de 72 andra länderna i koalitionen riskerar att kriga på bägge sidor..

DN - 3 timmar sedan

Tre företag vill söka efter försvunna MH370

Efter att sökandet efter det försvunna malaysiska passagerarplanet MH370 avbrutits har landet fått en förfrågan från tre privata företag som erbjuder sig att fortsätta att leta..

DN - 5 timmar sedan

288 byar förstörda i Rakhine

Minst 288 byar har delvis eller helt bränts ned i delstaten Rakhine i norra Burma sedan den 25 augusti, enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW)..

DN - 5 timmar sedan

16-åring mördad i Köpenhamn

En 16-årig pojke har skjutits till döds i Köpenhamn..

DN - 22 timmar sedan

Minst 39 döda i bränder i Portugal och Spanien

Minst 39 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal och Spanien. Omkring 6.000 brandmän kämpar mot elden.

DN - 22 timmar sedan

Minst 32 döda i bränder i Portugal

Minst 27 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal, uppger civilförsvaret för den statliga nyhetsbyrån Lusa. Flera av bränderna, som förvärras av hög temperatur och kraftiga vindar, har anlagts, enligt myndigheterna..

DN - 12 timmar sedan

Skolinspektionen granskar krav på skoluniform

På den nystartade friskolan Nordic International School i Norrköping måste eleverna bära skoluniform. Nu ska Skolinspektionen avgöra om ordningsreglerna är förenliga med skollagen, rapporterar Sveriges Radio. Nästa år kommer Nordic International School att starta skolor i bland annat Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.