DN > Utrikes

Sunday, 20 May, 23:34

Liknande nyheter

Taggar: Svensk gripen, Gran, Canaria
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 21:19

Svensk gripen på Gran Canaria

En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen. Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten.(TT).

Nyheter 24 - 23 nov 11 kl. 12:54

Explosion på svenskhotell på Gran Canaria


Tusen människor har evakuerats och fyra har skadats vid en gasexplosion på ett svenskhotell på Gran Canaria. GRAN CANARIA. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en explosion som orsakade kraftig rökutveckling vid ett hotell på turistön Gran Canaria - där det bor 140 svenskar.

YLE - 28 dec 14 kl. 07:41

IS: Finländsk turist omkom på Gran Canaria

Tidningen Ilta-Sanomat skriver att en ung finländsk kvinna har omkommit i en olycka på Kanarieöarna. Den 18-åriga kvinnan föll 50 meter ner i en ravin då hon fotvandrade ensam i det klippiga området Guayadeque på ön Gran Canaria. Olyckan inträffade i mitten av december.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 00:50

Hajattack vid strand på Gran Canaria

En 38-årig kvinna blev biten av en haj när hon badade vid stranden Risco Verde i Arinaga på semesterön Gran Canaria, skriver lokala medier.Kvinnan ska ha simmat 20 meter från stranden när hajen högg tag i hennes vänstra arm.— Jag kände att det stack till litegrann men tänkte inte mer på det till jag kände hur trycket ökade.

The Local - 24 aug 16 kl. 10:30

Gran Canaria: 'So much more than beaches'

Gran Canaria may be best known for its beaches, but it’s got a lot more to offer than sand and surf. The Local spoke with an expert about Gran Canaria’s hidden gem: the countryside..

NT - 03 jan 11 kl. 14:30

Gran Canaria istället för gran...

Vi hade ingen julgran denna jul. Den gran vi satsade på heter Gran Canaria..

Alingsås tidning - 02 aug 11 kl. 09:10

Cecilia lever drömmen på Gran Canaria 

ALINGSÅS: Sommaren 2010 besökte Cecilia Hallberg sina vänner som arbetade med shower på en resort på Rhodos. Nu är hon själv Show-lead på Sunwing resort och spa i Arguineguin, Gran Canaria..

NSD - 04 okt 11 kl. 10:40

Gran Canaria resefavorit i vinter

Svenskarna vill fortsätta resa i vinter - trots oron på finansmarknaderna. Gran Canaria håller ställningarna som den mest populära vinterdestinationen. Näst populärast är Thailand, följt av USA, enligt resebyrån Ticket..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Gran Canaria vinterfavorit

De flesta svenskar reser lika mycket som de brukar i vinter, trots ekonomisk oro. Och favoritresmålet? Jo, senaste 40 årens vintersolmagnet, Gran Canaria, visar en ny undersökning..

UNT - 23 nov 11 kl. 11:35

Explosion på hotell på Gran Canaria

En explosion har inträffat på ett charterhotell på Gran Canaria, där det bland annat finns danska och norska gäster, meddelar det danska resebolaget Star Tour. Inga större skador rapporteras. (TT).

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

USA: Vi erkänner inte valresultatet i Venezuela

Venezuelas opposition bojkottar söndagens omstridda presidentval.  Nu står det klart att USA inte kommer att erkänna valresultatet, uppger USA:s biträdande utrikesminister John Sullivan. .

DN - 2 timmar sedan

Japans största korallrev nästan förstört

Japans största korallrev har ännu inte hämtat sig från flera år av höjda vattentemperaturer. Bara en procent av revet är friskt, uppges i en nyligen genomförd studie..

DN - 3 timmar sedan

Trump kräver utredning om påstådd spion under valkampanjen

USA:s president Donald Trump kommer i morgon, måndag, att beordra justitiedepartementet att utreda om Barack Obama beordrade avlyssning och spioneri mot hans presidentvalskampanj 2016..

DN - 6 timmar sedan

Politiker: Färre ingångar ska förhindra skolskjutningar

Färre ingångar där eleverna kan ta sig in i skolorna. Det är ett av de förslag som politikerna i Texas lägger fram efter fredagens skolskjutning.  – Vi måste komma ned till två ingångar i våra skolor, säger Texas näst högste politiker, Dan Patrick på söndagen..

DN - 8 timmar sedan

Svår uppgift för al-Sadr att bilda regering

ISTANBUL. En krånglig väg mot regeringsbildning har börjat i Irak. Vinnaren av parlamentsvalet – predikanten Muqtada al-Sadr – har börjat träffa de andra partierna.

DN - 11 timmar sedan

Skottlands ledare flaggar för möjlig ny omröstning om självständighet

När en Brexituppgörelse börjar bli klar och det är tydligare vilket förhållande Storbritannien ska ha med EU vill Skottlands försteminister Nicola Sturgeon börja fundera på en ny folkomröstning om självständighet. Det sade hon i en intervju på söndagen..

DN - 18 timmar sedan

Puma dödade cyklist i USA

En puma dödade under lördagen en cyklist och skadade en annan allvarligt i den amerikanska delstaten Washington, efter att de två cyklat in i pumans revir..

DN - 23 timmar sedan

Fyra orsaker till den ekonomiska krisen i Venezuela

Venezuela befinner sig mitt i en akut ekonomisk kris som slår hårt mot befolkningen. Sex av tio venezuelaner lever i extrem fattigdom. Invånarna gick i fjol ner i genomsnitt en tiondel av sin vikt på grund av matbrist.

DN - 23 timmar sedan

Pensionärer drabbas värst när diktaturen närmar sig

På söndag väntas Venezuela i praktiken bli en diktatur när regimen går till val för att återvälja Nicolás Maduro. De som kan flyr landet. De som inte kan tvingas bli medlemmar i partiet för att få mat.

DN - Igår: 22:31

Var tredje flicka i Indien räknar med att bli sexuellt trakasserad

Var tredje indiska flicka räknar med att bli utsatt för sexuella trakasserier när de vistas på offentliga platser. En av fem flickor är rädd för att utsättas för våldtäkt eller andra fysiska övergrepp, visar en stor undersökning av Rädda Barnen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.