Skånskan > Nyheter

Tuesday, 23 May, 08:47

Skånskan - 11 jan 17 kl. 21:13

Lusth hyllas och hoppas på segerMALMÖ När Redhawks tar emot Färjestad i kväll hyllas Mats Lusth för sina insatser och får sin tröja hissad i Malmö Arena. ERWP.fif(0)– Häftigt och hedersamt. jag känner mig stolt och ser fram emot ceremonin, förklarar Mats Lusth.
Han har ett speciellt önskemål i samband med firandet:
– Att Malmö vinner.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ När Redhawks, Färjestad, Mats Lusth, Malmö Arena, ERWP, Malmö, Lusths, Redhawkstränaren Peter Andersson, Kim Rosdahl, Pantern, Peter Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lusth, hyllasoch , hoppas, seger
SR - 21 sep 15 kl. 19:53

Seger om nya spelsystemet: ”Hoppas verkligen att det funkar”

Landslagsmittfältaren Caroline Seger har kritiserat förbundskapten Pia Sundhage för ändringen av spelsystemet under VM, nu hoppas Seger att de ska hitta rätt med 4-3-3..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 11 kl. 09:03

Chile hyllas efter seger

Chile besegrade Mexiko med 2?1 i fotbollsturneringen Copa America. Efteråt hyllades Chiles herrar av Mexikos assisterande förbundskapten Luis Fernando Tena.

NT - 05 jul 11 kl. 09:00

Chile hyllas efter seger

Chile besegrade Mexiko med 2-1 i fotbollsturneringen Copa America. Efteråt hyllades Chiles herrar av Mexikos assisterande förbundskapten Luis Fernando Tena..

NT - 14 nov 12 kl. 10:20

Jeffery Taylor hyllas efter seger

Norrköpingskillen Jeffrey Taylor gjorde en stabil insats för sitt Charlotte Bobcats när de vann mot Washington Wizards..

Sydsvenskan - 03 feb 12 kl. 06:30

Lusth hoppas få leda Redhawks

Kärleken från Malmöpubliken var total och motståndarna hatade honom. Mats Lusth är tränare för Olofström och drömmer om att komma tillbaka till Malmö Redhawks. Han lider med klubben i sitt hjärta.

Kristianstadsbladet - 24 nov 16 kl. 03:00

Lusth om hyllningen: Jag är stolt

Nio säsonger som spelare. Fyra som ledare. Nu ska Kristianstads IK:s tränare Mats Lusth, 54, hyllas för åren i Malmö IF/Redhawks..

Trelleborgs Allehanda - 05 dec 13 kl. 22:07

Lusth: Riktigt tungt

Ny målvakt och en spelare tillbaka från skadelistan.Men inget hjälpte: Malmö förlorade mot Timrå med 0-1. - Det här var riktigt, riktigt tungt, sade tränaren Mats Lusth.

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 22:07

Lusth: Riktigt tungt

Ny målvakt och en spelare tillbaka från skadelistan.Men inget hjälpte: Malmö förlorade mot Timrå med 0-1. - Det här var riktigt, riktigt tungt, sade tränaren Mats Lusth.

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 23:26

Cirkus Redhawks hade nått vägs ände med Lusth

Mats Lusth är sparkad från tränarjobbet i Malmö Redhawks.Det kom inte som en chock eller som en blixt från en klar himmel. Rockaderna som gjordes i Redhawks under februari var en tydlig fingervisning.

Expressen - 14 okt 12 kl. 14:08

Mats Lusth: "Saknar uppoffrande spel"

Bara en seger på de sju senaste matcherna. Malmö skapade visserligen chanser men saknade effektivitet och krossades totalt i Södertälje av ett NHL-förstärkt och nytänt SSK. - När det är sol och fint, då är allt glatt.

Trelleborgs Allehanda - 07 sep 13 kl. 04:16

Svensson hyllas för segern i Dublin

En arbetsseger - inte utan brister - med en solklar matchhjälte: Den 37-årige målskytten Anders Svensson.Så beskriver landets sportkrönikörer gårdagens 2-1-seger mot Irland i VM-kvalet.
"Under en tiominutersperiod av den första halvleken var elva gulblå tröjor på väg att spolas rätt ut i Irländska sjön", skriver Erik Niva i Aftonbladet, om den skakiga inledningen, där Sverige hamnade i 0-1-underläge.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Minst 19 döda i misstänkt terrordåd

Minst 19 personer döda och ett 50-tal skadade efter explosions på konsert med Ariana Grande i Manchester. ERWP.fif(0)En explosion ägde rum på Manchester Arena vid halv tolv-tiden på kvällen, svensk tid.

Skånskan - 7 timmar sedan

Värsta ter­ro­risterna un­der Trumps radar

ERWP.fif(2)Do­nald Trump har be­sökt Sau­di­ara­bi­en som sitt första be­sök som ame­ri­kansk pre­si­dent. Den prio­ri­teringen för­vånar, även om in­get som Trump gör läng­re borde för­våna
Än mer upp­se­en­de­väc­kan­de var det att han inte med ett ord nämnde det bru­tala för­trycket av så­väl kvin­nor som alla som inte sla­viskt följer den ex­trema form av is­lam som kung­a­huset på­bjuder.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skapa rätt­visa skat­te­- re­gler för tid­ningarna

ERWP.fif(1)Att de svenska tid­nings­fö­re­tagen har pro­blem är in­gen ny­het. Ett mått på pro­blemen är att de nor­diska tid­ningarna för­lo­rat 40 pro­cent av sina an­nons­in­täkter se­dan 2011, allt­så näs­tan en hal­vering på drygt fem­ år.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tra­fiken måste minska

ERWP.fif(0)Re­plik på re­pliken från Tom­my Letzén, vd Mo­tor­branschens riks­för­bund, den 18/5. Jag delar Tom­my Letzéns, vd Mo­tor­branschens riks­för­bund, op­ti­mism om bil­bran­schens ut­veckling av bilar som går på fos­sil­fria bräns­len och att det går att på­skynda den­na ge­nom en snabb elekt­ri­fiering av for­dons­flot­tan.

Skånskan - 15 timmar sedan

Hög halt av plast i musslor

LUND I april berättade Skånskan om miljöstudenterna som ville undersöka om Höje å innehöll mycket plast. Efter att ha undersökt 64 musslor har de kommit fram till att deras teori stämmer och rapporten ska nu presenteras. ERWP.

Skånskan - 16 timmar sedan

3 000 militärer anländer till Skåne

sydost Helikoptrar, stridsfordon och människor i uniform – det är vad civilbefolkningen i Skåne kan komma att märka av när militärövningen Vårled drar igång i Skåne. ERWP.fif(1)Omkring 3 000 försvarsanställda håller till i Skåne under veckan för militärövningen Vårled som startade under måndagen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Trafik Det är stopp i tågtrafiken längs södra stambanan på grund av ett strömavbrott. ERWP.fif(0)Just nu är tågtrafiken stoppad längs södra stambanan.

Skånskan - 16 timmar sedan

Lämnade kvar hundar i bilen

HÖRBY Tumult uppstod utanför Ica Kvantum den 19 maj. En förbipasserande upptäckte att en bilägare lämnat kvar ett antal hundar i bilen i värmen. ERWP.

Skånskan - 16 timmar sedan

Pensionärer aktiveras för friskare liv

Sjöbo – Hitta balansen men spänn dig inte, utan försök slappna av.
Ann-Charlotte Lindberg instruerar Gunilla Lövgren en maskin i utegymmet på Björkbacken, där det är friskvårdsdag för seniorer. ERWP.

Skånskan - 16 timmar sedan

Misshandlad med flaska

STAFFANSTORP ERWP.fif(3)En 26-årig man misshandlades grovt av tre för honom okända personer.
Det inträffade på kastanjegatan i Staffanstorp i fredags kväll strax före 18.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.