DN > Utrikes

Monday, 29 May, 19:07

DN - 11 jan 17 kl. 21:11

Forskare varnar för v-tecknetAlla som har fått möjligheten att ta bilder av en grupp turistande japaner vet hur bilden kommer att se ut. Ett antal glada ansikten och dubbelt så många fingrar i luften. Att göra v-tecknet är ett måste. Nu varnar japanska forskare för detta..
Läs mer på DN

Dela artikeln

194 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, varnarför , v-tecknet
Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång. Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Bussförare varnar förskolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Hon varnar för skolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

BT - 01 sep 13 kl. 15:35

Kerry: Sarin användes i gasattacken

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien. Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.Barack Obama meddelade i går att han vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien.

TA - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin användes i gasattacken

Foto: Scanpix
USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien.Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.
Proverna har kommit till USA "på egen hand" och visat sig innehålla spår av sarin, säger Kerry.

YLE - 02 feb 16 kl. 20:16

Hjärtinfarkt vid snöskottning: Många har för stor skovel

Det är inte ovanligt med hjärtinfarkt vid snöskottning, särskilt då kölden plötsligt tilltar. Snöskottning är år efter år den vanligaste orsaken till akut hjärtdöd vid ansträngning, säger kardiologieprofessor Heikku Huikuri vid Universitetssjukhuset i Uleåborg i en intervju för Yle uutiset. Plötslig död kan vara det första och sista tecknet på kranskärlssjukdom, varnar Huikuri.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:37

Guru spår historiskt ras – hade rätt om IT-kraschen

John Hussman är grundare av fondbolaget Hussman Investment Trust och som har en doktorsexamen i ekonomi vid Stanford University. Nu spår det ansedde börsoraklet att vi står inför ett historiskt ras på aktiemarknaden. Hussman tror att det breda amerikanska S&P-500-indexet inte har mer än 1 procent att ge det kommande decenniet.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Brittisk djurpark utrymd – ledningen tiger

Polis och durparksledning tiger fortfarande om vad som har hänt på Hamerton Zoo i Cambridgeshire. Uppgifter om att en tiger skulle ha kommit lös har avvisats..

DN - 10 minuter sedan

Giftmord på Kims halvbror upp i rätten

De båda kvinnor som anklagas för giftmordet på den nordkoreanska diktatorn Kim Jong-Uns halvbror har insisterat att de blev lurade. Nu väntas de framträda i rätten i Malaysia – där de riskerar dödsstraff..

DN - 15 minuter sedan

Turister knivhöggs på Zanzibar

Fyra utländska turister finns bland sex personer som blivit knivhuggna av en man på ön Zanzibar, uppger lokal polis..

DN - 30 minuter sedan

IS-hotet får Duterte att söka oväntad hjälp

Hundratals civila har ingenstans att ta vägen. De är instängda i den belägrade staden Marawi i södra Filippinerna där regionala militanta islamister, lojala med terrorsekten IS, fått hjälp av utländska rebeller och envist håller stånd mot filippinska regeringstrupper..

DN - 45 minuter sedan

Macron och Putin diskuterade Syrien

Efter att ha satt Donald Trump på plats med ett ovanligt fast handslag ställdes Frankrikes nye president Emmanuel Macron inför nästa diplomatiska utmaning: den ryske presidenten Vladimir Putin. Under ett möte i Versailles har de två dryftat kriget i Syrien, läget i Ukraina och situationen för homosexuella i Tjetjenien, säger Macron..

DN - 1 timme sedan

Storm dödade flera i Moskva

Flera människor dog och tiotals skadades när en kraftig storm drog in över Moskva på måndagen. Vindarna som nådde orkanstyrka fällde hundratals träd, och de flesta av dödsoffren var fotgängare som hamnade under..

DN - 1 timme sedan

Tiger Woods fast för rattfylla

Golfstjärnan Tiger Woods har åkt fast för ha kört onykter, rapporterar ABC News..

DN - 1 timme sedan

Brittisk djurpark utrymd

En brittisk djurpark har utrymts efter en ”allvarlig händelse”, rapporterar tidningen The Guardian. Inga vilda djur är lösa, betonar ledningen för parken efter rykten om att en tiger skulle ha lyckats rymma..

DN - 2 timmar sedan

Svensk död efter krasch mot klippa i Italien

En svensk man i 35-årsåldern dog efter ett fallskärmshopp när han kraschade in i en bergvägg i norra Italien..

DN - 3 timmar sedan

Jemen: Fler döda i koleraepidemi

Antalet döda i koleraepidemin i Jemen har stigit till minst 471, från 242 drygt en vecka tillbaka, uppger Världshälsoorganisationen (WHO)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.