DN > Utrikes

Saturday, 25 November, 02:39

DN - 11 jan 17 kl. 21:11

Forskare varnar för v-tecknetAlla som har fått möjligheten att ta bilder av en grupp turistande japaner vet hur bilden kommer att se ut. Ett antal glada ansikten och dubbelt så många fingrar i luften. Att göra v-tecknet är ett måste. Nu varnar japanska forskare för detta..
Läs mer på DN

Dela artikeln

194 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, varnarför , v-tecknet
Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång. Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Bussförare varnar förskolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Hon varnar för skolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

BT - 01 sep 13 kl. 15:35

Kerry: Sarin användes i gasattacken

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien. Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.Barack Obama meddelade i går att han vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien.

TA - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin användes i gasattacken

Foto: Scanpix
USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien.Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.
Proverna har kommit till USA "på egen hand" och visat sig innehålla spår av sarin, säger Kerry.

YLE - 02 feb 16 kl. 20:16

Hjärtinfarkt vid snöskottning: Många har för stor skovel

Det är inte ovanligt med hjärtinfarkt vid snöskottning, särskilt då kölden plötsligt tilltar. Snöskottning är år efter år den vanligaste orsaken till akut hjärtdöd vid ansträngning, säger kardiologieprofessor Heikku Huikuri vid Universitetssjukhuset i Uleåborg i en intervju för Yle uutiset. Plötslig död kan vara det första och sista tecknet på kranskärlssjukdom, varnar Huikuri.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:37

Guru spår historiskt ras – hade rätt om IT-kraschen

John Hussman är grundare av fondbolaget Hussman Investment Trust och som har en doktorsexamen i ekonomi vid Stanford University. Nu spår det ansedde börsoraklet att vi står inför ett historiskt ras på aktiemarknaden. Hussman tror att det breda amerikanska S&P-500-indexet inte har mer än 1 procent att ge det kommande decenniet.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Bråk skapade terrorlarm i London

Ett bråk mellan två män på en tunnelbaneplattform i London fick antiterrorpolis att rycka ut och tusentals människor att fly på fredagen. 16 personer skadades i det tumult som uppstod..

DN - 2 timmar sedan

Försvunne aktivisten dog av drunkning

28-årige Santiago Maldonados försvinnande i södra Argentina har ännu inte fått någon säker förklaring. En obduktion av aktivistens kropp visar nu att han dog av drunkning och nedkylning..

DN - 7 timmar sedan

Marinen om ubåten: ”Önskar jag kunde ge er bättre nyheter”

Nio dagar efter det att den argentinska flottans ubåt ARA San Juan försvann med 44 personer ombord finns det ännu inga spår efter den. – Jag önskar att jag kunde ge er bättre nyheter, säger marinens talesman Enrique Balbi..

DN - 8 timmar sedan

Tunnelbanestationer evakuerades i London

Tre tunnelbanestationer i London utrymdes efter larm om skottlossning på Oxford Circus station.  En större insats inleddes ”som om det vore ett terrordåd”, men inga tecken på några misstänkta eller bevis för skottlossning har hittats.  ”Om du befinner dig i en byggnad, så stanna där.

DN - 8 timmar sedan

Tunnelbanestation evakueras i London

Tunnelbanestationen Oxford circus i London har evakuerats. Enligt BBC har flera personer sprungit från platsen och beväpnad polis finns på plats..

DN - 19 timmar sedan

Oppositionen enas om Syriensamtal

FN påbörjar nästan vecka nya försök att åstadkomma en politisk lösning på kriget i Syrien. Men parterna är långt ifrån varandra, främst i frågan om president Bashar al-Assads framtida roll..

DN - 10 timmar sedan

Erik Ohlsson: Numera råder närmast krigstillstånd på delar av den omstridda Sinai-halvön

Terrorgrupperna som regelmässigt utför dåd i Egypten, främst i norra Sinai och i och omkring huvudstaden Kairo, brukar normalt inte attackera moskéer. Oftast är det kyrkor eller militära installationer som är målet för deras terror. .

DN - 11 timmar sedan

Minnesmonument byggdes utanför politikers hem

En kopia av det stora minnesmonumentet för Förintelsen, vars original står i hjärtat av Berlin, fördes upp bredvid en tysk politikers bostad, enligt CNN. Politikern är medlem av det främlingsfientliga partiet AfD och har flertal gånger riktat riktik mot Tysklands sätt att hantera minnet av Förintelsen..

DN - 13 timmar sedan

Många skadade i attack mot moské i Egypten

Många har skadats i en attack mot en moské i Sinai, i norra Egypten. Enligt medieuppgifter rör det sig om minst 75 skadade..

DN - 21 timmar sedan

Mnangagwa har svurits in som ny president

Efter många dagars politisk turbulens är nu Emmerson Mnangagwa insvuren som president i Zimbabwe..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.