DN > Utrikes

Tuesday, 25 July, 00:44

DN - 11 jan 17 kl. 21:11

Forskare varnar för v-tecknetAlla som har fått möjligheten att ta bilder av en grupp turistande japaner vet hur bilden kommer att se ut. Ett antal glada ansikten och dubbelt så många fingrar i luften. Att göra v-tecknet är ett måste. Nu varnar japanska forskare för detta..
Läs mer på DN

Dela artikeln

194 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, varnarför , v-tecknet
Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång. Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Bussförare varnar förskolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Hon varnar för skolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

BT - 01 sep 13 kl. 15:35

Kerry: Sarin användes i gasattacken

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien. Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.Barack Obama meddelade i går att han vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien.

TA - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin användes i gasattacken

Foto: Scanpix
USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien.Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.
Proverna har kommit till USA "på egen hand" och visat sig innehålla spår av sarin, säger Kerry.

YLE - 02 feb 16 kl. 20:16

Hjärtinfarkt vid snöskottning: Många har för stor skovel

Det är inte ovanligt med hjärtinfarkt vid snöskottning, särskilt då kölden plötsligt tilltar. Snöskottning är år efter år den vanligaste orsaken till akut hjärtdöd vid ansträngning, säger kardiologieprofessor Heikku Huikuri vid Universitetssjukhuset i Uleåborg i en intervju för Yle uutiset. Plötslig död kan vara det första och sista tecknet på kranskärlssjukdom, varnar Huikuri.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:37

Guru spår historiskt ras – hade rätt om IT-kraschen

John Hussman är grundare av fondbolaget Hussman Investment Trust och som har en doktorsexamen i ekonomi vid Stanford University. Nu spår det ansedde börsoraklet att vi står inför ett historiskt ras på aktiemarknaden. Hussman tror att det breda amerikanska S&P-500-indexet inte har mer än 1 procent att ge det kommande decenniet.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Lastbilschauffören förnekar människosmuggling

Tio migranter miste livet i en kokhet lastbil i amerikanska San Antonio, ytterligare 16 svävar mellan liv och död. Chauffören, som delgivits misstanke om människosmuggling, hävdar att han inte visste att migranterna befann sig i skåpet..

DN - 1 timme sedan

Stopp för tjurdödande på Mallorca

I en djurrättslag som klubbades på måndagen förbjuder den spanska autonoma regionen Balearerna användandet av ”vassa redskap som kan skada och/eller döda tjuren” under tjurfäktningar. Det regionala parlamentet på ögruppen, som bland annat omfattar Mallorca, har däremot inte uttryckligen förbjudit tjurfäktning..

DN - 1 timme sedan

Farc lanserar politiskt parti

Den första september ombildas den colombianska marxistiska gerillagruppen Farc till ett politiskt parti. – Vi skipade fred för att kunna delta i politiken, säger gerillagruppens chefsförhandlare Iván Márquez på en presskonferens på måndagen..

DN - 1 timme sedan

Kinas och Rysslands flottor övar tillsammans i Östersjön

På måndagen inledde Ryssland och Kina för första gången en gemensam militärövning i Östersjön. Det innebär fortsättningen på ett samarbete mellan de två stormakterna som har intensifierats de senaste fem åren.  – Det skickar en signal till omvärlden att Kina och Ryssland är villiga att samarbeta och att de är två länder att räkna med, säger Stefan Lundqvist, specialist på maritim säkerhet i Östersjöregionen vid Försvarshögskolan..

DN - 2 timmar sedan

Så försöker Berlins politiker stoppa hyreshöjningarna

I decennier har människor flyttat till Berlin för de tomma lägenheternas och låga hyrornas skull. Men till mångas förtret har bostadsmarknaden nu börjat normaliseras. Med hjälp av ett kluster av olika lagar och regler försöker politikerna sätta stopp för de snabba hyreshöjningarna..

DN - 3 timmar sedan

Kushner verkar mest vilja skydda sig själv

New York. President Trumps svärson Jared Kushner förnekar samröre med Ryssland under valkampanjen. I uttalanden i samband med förhöret i senatens underrättelseutskott bekräftar Kushner samtidigt många av de avslöjanden som gjorts under sommaren..

DN - 3 timmar sedan

Tysk tonårsflicka som anslöt till IS:”Jag vill bara åka hem”

Tyska medier har träffat den 16-åriga flicka som gripits av irakiska styrkor för terrorbrott. ”Jag vill komma bort från kriget, från alla vapen, och bullret”, ska hon ha sagt till de tyska medierna som intervjuade hennne i Bagdad. .

DN - 4 timmar sedan

Rubrik rubrik rubrik

Polens president Andrzej Duda valde att lägga in sitt veto mot de kontroversiella lagförslag som skulle ha inneburit ökat politiskt inflytande över landets domstolsväsende..

DN - 7 timmar sedan

Michael Winiarski: Första stora motgången för Kaczynski att bli Polens envåldshärskare

Dagens Nyheters utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om varför den polske presidenten Andrzej Duda har stoppat lagar som skulle ha gett den polska högernationalistiska regeringen direkt kontroll över landets domstolar..

DN - 10 timmar sedan

Många döda i självmordsattack i Pakistan

Minst 25 personer har dödats och fler än 50 har skadats i en självmordsattack i Lahore i östra Pakistan. De flesta av de omkomna var poliser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.