DN > Utrikes

Monday, 27 February, 15:00

DN - 11 jan 17 kl. 21:11

Forskare varnar för v-tecknetAlla som har fått möjligheten att ta bilder av en grupp turistande japaner vet hur bilden kommer att se ut. Ett antal glada ansikten och dubbelt så många fingrar i luften. Att göra v-tecknet är ett måste. Nu varnar japanska forskare för detta..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, varnarför , v-tecknet
Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång. Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Bussförare varnar förskolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

UT - 13 dec 14 kl. 16:50

Hon varnar för skolskjuts utan bälte

Bälte måste använda, men samtidigt är det tillåtet med stående passagerare. Och det gäller även skolskjutsar.
– Tänk om en skolbuss skulle åka av vägen, som bussen utanför Tranemo, säger Camilla Mård, själv busschaufför.

BT - 01 sep 13 kl. 15:35

Kerry: Sarin användes i gasattacken

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien. Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.Barack Obama meddelade i går att han vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien.

TA - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin användes i gasattacken

Foto: Scanpix
USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien.Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.
Proverna har kommit till USA "på egen hand" och visat sig innehålla spår av sarin, säger Kerry.

YLE - 02 feb 16 kl. 20:16

Hjärtinfarkt vid snöskottning: Många har för stor skovel

Det är inte ovanligt med hjärtinfarkt vid snöskottning, särskilt då kölden plötsligt tilltar. Snöskottning är år efter år den vanligaste orsaken till akut hjärtdöd vid ansträngning, säger kardiologieprofessor Heikku Huikuri vid Universitetssjukhuset i Uleåborg i en intervju för Yle uutiset. Plötslig död kan vara det första och sista tecknet på kranskärlssjukdom, varnar Huikuri.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Trumps retoriska knep – så övertygar han sin publik

Donald Trump upprepar sitt budskap tills publiken reagerar som önskat. Under valkampanjen 2016 visade han att det går att tjata sig till världens mäktigaste ämbete..

DN - 45 minuter sedan

Nästa mål i Dutertes drogkrig - nioåringar

Filippinernas president Rodrigo Duterte står bakom ett nytt lagförslag som handlar om att sänka straffmyndighetsåldern från 15 till nio år. Enligt Duterte ska lagen stoppa en ny generation kriminella, men enligt människorättsorganisationer är lagen grym och kontraproduktiv..

DN - 1 timme sedan

Norsk legosoldat benådas i Kongo-Kinshasa

Den norske legosoldaten Joshua French kommer att friges i Kongo-Kinshasa, rapporterar etermediebolaget NRK. Beslutet – som bygger på att han benådats – bekräftas för NRK av justitieminister Alexis Thambwe Mwamba..

DN - 1 timme sedan

Gerilla tar på sig attack – försvårar fredssamtal

Den colombianska gerillan ELN, som nyligen har inlett fredssamtal med regeringen, har tagit på sig ansvaret för en bombattack i huvudstaden Bogotá, rapporterar AFP..

DN - 2 timmar sedan

Tysk gisslan halshöggs av filippinsk gerilla

Abu Sayyaf-gerillan i Filippinerna har halshuggit en tysk seglare, vars sambo och seglingskamrat mördades av gerillan i höstas..

DN - 2 timmar sedan

Flera civila dödade i Syrien

Minst elva personer, de flesta civila, har dödats i en regimledd flygattack mot staden Ariha i Idlibprovinsen i nordvästra Syrien..

DN - 9 timmar sedan

En dödad efter attentat i Indonesien

Polisen har skjutit en person som hade utlöst en tryckkokarbomb i en park i storstaden Bandung på västra Java. Mannen flydde in i ett myndighetskontor dit han förföljdes av polis och blev dödad i en skottstrid..

DN - 5 timmar sedan

Tio attacker om dagen mot migranter i Tyskland

Flyktingar och migranter i Tyskland utsattes för tio attacker om dagen förra året, enligt regeringen. Nästan tusen av attackerna skedde mot flyktingförläggningar..

DN - 6 timmar sedan

Flera klämdes vid regnig sambatävling

Sex människor klämdes och skadades när en av de smyckade vagnar som visades upp vid Rio de Janeiros sambaparad kördes för nära ett staket. Två av dessa ska vara allvarligt skadade, enligt räddningstjänsten..

DN - 7 timmar sedan

Ny judisk begravningsplats vandaliserad

Mer än 500 gravstenar på en judisk begravningsplats i Philadelphia har välts eller slagits sönder. Vandalismen är den senaste i raden mot judiska platser i USA den senaste tiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.