Expressen > Nöje

Friday, 21 July, 04:42

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:05

Leif Mannerström vägrade äta matenMor och dotter gjorde praktfiasko i onsdagens "Sveriges mästerkock" - och stjärnkocken och jurymedlemmen Leif Mannerström vägrade till och med att ens smaka på någon av rätterna. – Det är alldeles rått det här köttet, och din mammas fisk var också rå, dundrade Leif Mannerström till dottern..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mannerström, Sveriges, Leif Mannerström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leif, Mannerström, vägrade, äta, maten
News55 - 04 nov 16 kl. 15:26

Leif GW Persson fick sy elva stygn i huvudet: ”Årets jävla katastrof”

Leif GW Persson har tidigare berättat att han brukar hålla sig nykter fram till midsommar varje år, men att han sedan dricker som vanligt resterande delen av året. I somras höll det dock på att gå illa för kriminologen när han avslutade sin nyktra period på ett hejdundrande sätt, skriver Expressen. – Jag brukar bjuda mina kompisar på en stor lunch.

News55 - 29 dec 15 kl. 15:34

Leif GW:s fru vägrade vara med i dokumentären

– Min hustru gjorde det nog av omtanke av oss båda, säger Leif GW i en intervju med Expressen. Kriminalprofessorns liv avhandlas i två entimmeslånga avsnitt med start ikväll i SVT.  Journalisten Jens Lind som ligger bakom dokumentären har talat med en lång rad människor ur Leif GW:s liv.

GT - 02 maj 16 kl. 09:58

Misstänkte vägrade möta anhörigas blick

Han fördes in i salen i handfängsel och tog, iklädd svart T-shirt och svarta byxor, plats intill sin advokat Leif Silbersky. Mitt emot sig i salen har han offrets fru och föräldrar. Men när åklagaren gick igenom vad den misstänkte Onsala-mördaren ska ha gjort vägrade han möta deras blick – i stället satt han helt stilla med ansiktet gömt i vänsterhanden..

Expressen - 26 nov 13 kl. 23:34

Bergwall vägrade möta Lambertz

Här drabbar de tre Quick-debattörerna samman i SVT-studion. I ena ringhörnan: kriminologiprofessor Leif GW Persson och journalisten Dan Josefsson. I den andra: justitierådet Göran Lambertz.

Expressen - 22 mar 14 kl. 10:24

Leif Boork: HV 71 kommer sälja sig dyrt

JÖNKÖPING. Visst kan det avgörande målet efter 92 minuter och 53 sekunder diskuteras. Och det diskuterades.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

YLE - 21 nov 14 kl. 04:00

Efterlyses: goda idéer för Södra viken

Nya flytbryggor. En pir för naturintresserade ut i stadsfjärden. Stenbelagda vallar.

HBL - 26 okt 13 kl. 06:04

Både farfar och morfar satt i fångläger

I dag träffas delegaterna i Finlands svenska socialdemokrater för 100:e gången för en förbundskongress. För Folke Sundman är jubileet extra viktigt. Han föddes in i förbundet och har varit det troget hela sitt liv.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Här är de – Skånes viktigaste bubblare

Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

YA - 09 aug 13 kl. 06:30

Simhallen får förtur i budgeten

Kommunen avsätter 59 miljoner kronor till simhallsbygget. Det är oundvikligt att en så stor investering går ut över andra satsningar, men politikerna anser att det är en uppoffring värd att göra. Fast alla håller inte med.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Chester Bennington gjorde allt för fansen

Chester Bennington blev aldrig kritikernas favorit. Men på ett gräsfält utanför Norrköping för några veckor sedan visade Linkin Park-sångaren hur man ger allt för fansen..

Expressen - 6 timmar sedan

Sjöng för döda vännen - bara två månader senare är han själv död

Chris Cornell, sångare i Soundgarden, begick självmord i maj - och Chester Bennington sjöng på hans begravning.Bara två månader senare valde han själv att begå självmord."Och jag som trodde att mitt hjärta inte kunde krossas mer", skriver Chris Cornells änka Vicky Cornell på Twitter efter nyheten om Chester Benningtons död..

Expressen - 6 timmar sedan

Så blir O.J:s liv efter frigivningen

För O.J Simpson väntar frihet - men kanske också ekonomiskt trångmål. Han har fortfarande inte betalat av sin stora skuld till offrens familjer på totalt 33,5 miljoner dollar..

Expressen - 6 timmar sedan

Så reagerar omvärlden på frigivningen

O.J. Simpson blir villkorligt frigiven i höst.

Expressen - 7 timmar sedan

Varför väljer man att dö när man har så mycket att ge?

Chester Bennington blev aldrig kritikernas favorit.Men på ett gräsfält utanför Norrköping för några veckor sedan visade Linkin Park-sångaren hur man ger allt för fansen..

Expressen - 7 timmar sedan

Världen sörjer Chester Bennington: "Vi har förlorat en till legend"

Chester Bennington, sångaren i rockbandet Linkin Park, är död. Nu svämmar nätet över med hyllningar från vänner och kolleger..

Expressen - 8 timmar sedan

Linkin Park-sångaren Chester Bennington död

Chester Bennington, sångaren i rockbandet Linkin Park, har avlidit, uppget TMZ.Han ska ha hittats död i en privatbostad i Los Angeles, under torsdagen.Chester Bennington ska under en period ha haft drogproblem.

Expressen - 10 timmar sedan

Skådespelarens tuffa prövning med barnen

Tv-profilen och skådespelaren Claudia Galli Concha har det tufft som småbarnsförälder.I ett långt och utlämnande blogginlägg skriver hon om prövningarna med att ta hand om sina döttrar."Jag satt en lång stund på golvet och grät när tjejerna sov middag", skriver hon..

Expressen - 11 timmar sedan

Sångerska dog på scen framför publiken

Mitt under konserten föll den franska sångerskan Barbara Weldens ihop på scen - och dog.Enligt franska medier ska hon ha fått en kraftig elektrisk stöt..

Expressen - 12 timmar sedan

Ernst karrärsbeslut – dra sig undan från kändisskapet

Alla vet vem Ernst Kirchsteiger är - men tv-profilen strävar inte efter att synas.I podcasten "Värvet" berättar Kirchsteiger om sitt beslut att dra sig undan från kändisskapet.– Det som ett rus där i början.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.