Expressen > Nöje

Monday, 27 February, 03:26

Expressen - 11 jan 17 kl. 21:05

Leif Mannerström vägrade äta matenMor och dotter gjorde praktfiasko i onsdagens "Sveriges mästerkock" - och stjärnkocken och jurymedlemmen Leif Mannerström vägrade till och med att ens smaka på någon av rätterna. – Det är alldeles rått det här köttet, och din mammas fisk var också rå, dundrade Leif Mannerström till dottern..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mannerström, Sveriges, Leif Mannerström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leif, Mannerström, vägrade, äta, maten
News55 - 04 nov 16 kl. 15:26

Leif GW Persson fick sy elva stygn i huvudet: ”Årets jävla katastrof”

Leif GW Persson har tidigare berättat att han brukar hålla sig nykter fram till midsommar varje år, men att han sedan dricker som vanligt resterande delen av året. I somras höll det dock på att gå illa för kriminologen när han avslutade sin nyktra period på ett hejdundrande sätt, skriver Expressen. – Jag brukar bjuda mina kompisar på en stor lunch.

News55 - 29 dec 15 kl. 15:34

Leif GW:s fru vägrade vara med i dokumentären

– Min hustru gjorde det nog av omtanke av oss båda, säger Leif GW i en intervju med Expressen. Kriminalprofessorns liv avhandlas i två entimmeslånga avsnitt med start ikväll i SVT.  Journalisten Jens Lind som ligger bakom dokumentären har talat med en lång rad människor ur Leif GW:s liv.

GT - 02 maj 16 kl. 09:58

Misstänkte vägrade möta anhörigas blick

Han fördes in i salen i handfängsel och tog, iklädd svart T-shirt och svarta byxor, plats intill sin advokat Leif Silbersky. Mitt emot sig i salen har han offrets fru och föräldrar. Men när åklagaren gick igenom vad den misstänkte Onsala-mördaren ska ha gjort vägrade han möta deras blick – i stället satt han helt stilla med ansiktet gömt i vänsterhanden..

Expressen - 26 nov 13 kl. 23:34

Bergwall vägrade möta Lambertz

Här drabbar de tre Quick-debattörerna samman i SVT-studion. I ena ringhörnan: kriminologiprofessor Leif GW Persson och journalisten Dan Josefsson. I den andra: justitierådet Göran Lambertz.

Expressen - 22 mar 14 kl. 10:24

Leif Boork: HV 71 kommer sälja sig dyrt

JÖNKÖPING. Visst kan det avgörande målet efter 92 minuter och 53 sekunder diskuteras. Och det diskuterades.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

YLE - 21 nov 14 kl. 04:00

Efterlyses: goda idéer för Södra viken

Nya flytbryggor. En pir för naturintresserade ut i stadsfjärden. Stenbelagda vallar.

HBL - 26 okt 13 kl. 06:04

Både farfar och morfar satt i fångläger

I dag träffas delegaterna i Finlands svenska socialdemokrater för 100:e gången för en förbundskongress. För Folke Sundman är jubileet extra viktigt. Han föddes in i förbundet och har varit det troget hela sitt liv.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Här är de – Skånes viktigaste bubblare

Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

YA - 09 aug 13 kl. 06:30

Simhallen får förtur i budgeten

Kommunen avsätter 59 miljoner kronor till simhallsbygget. Det är oundvikligt att en så stor investering går ut över andra satsningar, men politikerna anser att det är en uppoffring värd att göra. Fast alla håller inte med.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lassgårds hälsning från röda mattan

LOS ANGELES. Tidigare i veckan var Rolf Lassgård inte nöjd med hur biljetterna till Oscarsgalan fördelats, och att han inte fick representera filmen. Men i natt på röda mattan låg fokus på annat.

Expressen - 30 minuter sedan

Här är alla pristagare på Oscarsgalan 2017

Här är alla pristagare på Oscarsgalan 2017. .

Expressen - 1 timme sedan

Alicia Vikander strålade på röda mattan

Svenska stjärnan Alicia Vikander strålade i en svart klänning när hon anlände till Oscargalan. Kreationen hyllas av Expressens modeexpert Emma Danielsson, som ger klänningen fyra getingar i betyg..

Expressen - 1 timme sedan

BETYG: Så klär sig stjärnorna på galan

Expressens modeexpert betygsätter stjärnornas utstyrslar på röda mattan under Oscargalan i Los Angeles i natt..

Expressen - 2 timmar sedan

Stjärnorna anländer till röda mattan på Oscars

Stjärnorna har börjat anlända till Oscarsgalan. Här är de hetaste kläderna på nattens Oscarsgala på Dolby Theatre i Los Angeles..

Expressen - 4 timmar sedan

"Blir en av de mest politiska Oscars"

Förra året bojkottades Oscarsgalan av flera skådespelare på grund av mångfaldsbrist. I år väntas hårda tal mot Donald Trump - något som upprör presidentens supporters. – Det kommer bli en av de mest politiska Oscarsgalorna på flera år, säger en uppgiftslämnare om Oscarsgalan till The Telegraph..

Expressen - 4 timmar sedan

Kimmels nervositet inför Oscarsgalan

Äntligen samlas Hollywoodeliten, uppklädda till tänderna för årets Oscarsgala, och "En man som heter Ove" har chans på två statyetter. Programledare Jimmy Kimmel ska leda galan, och är beredd på att inte alla kommer vara nöjda. – Jag har vant mig vid tanken på att någon kommer vara besviken på mig efteråt, säger Jimmy Kimmel i New York Times..

Expressen - 5 timmar sedan

Vapenhemligheten bakom "Wallander"

"Wallander" är en självklar del av svensk kriminalfilm, och nu visas filmerna på TV4. För att få filmerna att bli verklighetstrogna tog skådespelarna hjälp av experter. – Vi hade alltid expertis på plats, har skådespelaren Fredrik Gunnarson sagt..

Expressen - 5 timmar sedan

Linneas ilska efter triangeldramat

Utslagna deltagare kommer tillbaka i "Farmen" efter en oväntad vändning - och bland dem är Linnea Landström. Alexander Vörös blir nervös av att se sin gamla flört i programmet igen. – Vad fan, nu vill jag åka hem, säger Alexander Vörös i "Farmen"..

Expressen - 6 timmar sedan

Kalle Moraeus sista ord i Så ska det låta

Söndagens "Så ska det låta" är Kalle Moraeus sista avsnitt av programmet någonsin. Men det visste han inte när han sa de sista orden som "Så ska det låtas" programledare. – Tack så mycket för den här säsongen, säger Kalle Moraeus i SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.