Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 25 September, 11:39

Liknande nyheter

Taggar: Blekt, Krifutan , chans
Sydöstran - 11 jan 17 kl. 21:01

Blekt Krif utan chans

Krif skulle ha haft svårt mot Troja/Ljungby med ordinarie lag. Därför underlättade inte frånvaron av rutinerade duon Mikael Kurki och Andreas Nordfeldt. Smålänningarna vann med utklassningssiffrorna 0–5..

Sydöstran - 24 nov 13 kl. 20:28

Fel inställning fällde blekt Krif

Blekinge Läns tidning - 24 nov 13 kl. 20:28

Fel inställning fällde blekt Krif

SVT - 04 maj 11 kl. 22:31

Tre Kronor besegrade blekt USA

Tre Kronor gav aldrig USA en chans och vann enkelt med 6-2 mot ett blekt amerikanskt VM-lag..

Blekinge Läns tidning - 02 mar 17 kl. 21:34

Krif avgjorde i förlängningen

Det blev seger direkt för Krif Hockey i den första playoffmatchen mot Borlänge HF, men det krävdes förlängning innan Krif kunde sätta dit 2-1-målet. Nu har Krif två chanser att avgöra och ta sig vidare till playoff 2..

Sydöstran - 02 mar 17 kl. 21:34

Krif avgjorde i förlängningen

Det blev seger direkt för Krif Hockey i den första playoffmatchen mot Borlänge HF, men det krävdes förlängning innan Krif kunde sätta dit 2-1-målet. Nu har Krif två chanser att avgöra matchserien och ta sig vidare till playoff 2..

Sydöstran - 18 feb 11 kl. 12:07

Krif gjorde 7?0 i tredje perioden

ALINGSÅS Krif Hockey har kopplat ­greppet om Sörhaga/Alingsås i play off. Detta efter en riktig urladdning i tredje perioden när Krif gjorde 7?0 och till slut vann med 9?

Sydöstran - 24 feb 11 kl. 20:09

Rapport i kväll: KHK och Krif kvalspelar

Hockeyfebern fortsätter. Ikväll kvalspelar både Karlskrona HK och Krif Hockey. KHK för att ta sig till allsvensk kvalserie, Krif slåss för en division 1-plats..

Sydöstran - 16 apr 11 kl. 07:52

Patrik Klüft kvar i Krif

RONNEBY Patrik Klüft kommer fortsätta som tränare för Krif Hockey. ? Egentligen så kändes det mest rätt att vara kvar i KRIF, säger Patrik.

Sydöstran - 03 maj 11 kl. 07:00

Tuffing förstärker Krif Hockey

BLEKINGE Krif Hockey har gjort klart med en spelare med SM-guld i bagaget. Den hårdförde backen Oscar Bäcklin ska styra upp i defensiven. ?

UNT - 15 okt 11 kl. 21:03

Blekt Ais överkört av heta Leksand

ISHOCKEY. Almtunas formsvacka är allt djupare. Laget hade inte en chans hemma mot Leksand, förlorade med 6?

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Uppmärksammat tonårsmord i Malmö ännu olöst

Han var bara 16 år när livet tog slut. Ahmed Obaid blev ihjälskjuten vid en busshållplats i Malmö. Åtta månader senare är mordet ännu olöst - men tips från allmänheten kan leda utredningen framåt och åklagaren vill att folk som hållit tyst börjar prata.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Rocky-resan fick Yigit att finna sig själv

Ensam på en fängelselik träningsanläggning i Moldavien satt Anthony Yigit och tänkte. Vad han kom fram till? Att han inte bara vill försvara sin EM-titel i proffsboxning.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

EU avvaktar om Polen

EU-kommissionen avvaktar med att gå vidare i sin kritik mot Polen. Först ska den polske presidentens nya domstolsförslag undersökas. EU-kritiken har under de senaste åren varit tung mot den polska regeringens agerande på framför allt domstolssidan.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Färre arbetslösa förra veckan

I slutet av förra veckan var 195 207 personer inskrivna som öppet arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är 2 827 färre än veckan före men 2 639 fler än samma vecka i fjol. Samtidigt deltog 164 443 personer i program med aktivitetsstöd, 1 973 fler än veckan före men 657 färre än i fjol.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Sundberg vann finalen av Blekingetouren

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stärkt säkerhet för omsorgspersonal

Äldreomsorgens personal ska kunna känna sig trygga och säkra under arbetet. Därför ska det arbetet nu förstärkas..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lastbil läcker diesel

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sämre stämning hos tyska företag

Stämningsläget i det tyska näringslivet dämpades i september jämfört med månaden före. Ett index som mäter affärsklimatet i landet låg på 115,2, enligt en enkät från det tyska forskningsinstitutet Ifo. Det kan jämföras med 115,9 månaden före.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Världens fetaste kvinna" död

En egyptiska, som tidigare kallats världens fetaste kvinna, har avlidit på ett sjukhus i Förenade arabemiraten. 37-åriga Iman Ahmad Abdulati vägde som mest över 500 kilo, men blev genom operationer i Indien av med runt 300 kilo.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

The Chainsmokers till Sverige nästa år

När The Chainsmokers ger sig ut på Europaturné nästa år gör de ett stopp i Sverige. Den 9 mars ställer sig den amerikanska duon på scen på Tele 2 Arena i Stockholm, meddelar arrangören Live Nation. The Chainsmokers, som består av Andrew Taggart och Alex Pall, slog igenom 2014 med hitten "Selfie".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.