Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 25 June, 12:11

Liknande nyheter

Taggar: Minister, missade, flyg
Västerbottens Folkblad - 29 sep 11 kl. 10:21

Missade flyg ? får 75 kronor

UMEÅ Resenären ville ha flera tusen kronor i ersättning för det missade flyget. Hon får 75 kronor. UMEÅ Resenären ville ha flera tusen kronor i ersättning för det missade flyget.

Västerbottens Folkblad - 21 maj 12 kl. 11:08

Festande Rihanna missade flyg

Även superstjärnor kan försova sig och missa viktiga flyg. Det bevisade Rihanna i helgen efter ett par dagars festande i London. Rihanna var i den [...

BT - 03 sep 13 kl. 16:02

Missade flyg efter dynamitskämt

Dålig humor ledde till att en man inte kunde komma med sitt flyg på tisdagseftermiddagen från Arlanda. Det var när mannen skulle passera säkerhetskontrollen som han fick för sig att skämta till det. ?

Aftonbladet - 24 feb 12 kl. 12:01

JUST NU: AIK-spelare missade flyg

Skulle på träningsläger i USA - blev kvar?Det blev en liten miss?..

YLE - 14 apr 15 kl. 10:53

Norwegian ställer in flera flyg

Lågprisbolaget Norwegian drabbas värst av den pågående strejken bland markpersonalen på flygplatserna. Flygbolaget tvingas ställa in nio av tisdagens avgångar från Helsingfors. Det är Luftfartsunionen IAU och kabinfacket SLSY som har inlett en två dagar lång strejk.

SmålandsPosten - 22 jan 15 kl. 06:06

SD-ledaren missade omröstning ? Anna Fransson (S) tog hans väska

SKULLE RÖSTA. Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson missade misstroendeomröstningen mot statsminister Stefan Löfven. Anledning: Kronobergs regionråd Anna Fransson (S) tog hans väska på Arlanda.

Regeringen - 15 apr 16 kl. 09:56

Regeringen driver på för minskade klimatutsläpp på internationellt flyg

Regeringen är tydlig med att de globala utsläppen från internationellt flyg behöver minska. En förutsättning för det hållbara samhällsbygget är att varje transportslag bär sina egna kostnader, inte minst kostnaderna för föroreningar. Klimat- och miljöminister Åsa Romson och infrastrukturminister Anna Johansson har idag gemensamt framfört Sveriges linje när frågan diskuterades vid det informella miljö- och transportministermötet för EUs medlemsländer i Amsterdam..

DN - 29 maj 17 kl. 07:34

USA kan förbjuda bärbara datorer på flyg

USA kan komma att förbjuda passagerare från att ta med sig bärbara datorer ombord på flyg in och ut ur landet. Det skulle vara ett steg i att bemöta terrorhot förklarar John Kelly, minister för inrikes säkerhet..

DN - 15 feb 18 kl. 18:38

Miljöministern efter ”alternativa fakta”: Statliga aktörer måste lämna Svenskt Flyg

Miljöminister Karolina Skog (MP) kräver att statligt ägda Swedavia och myndigheten Luftfartsverket lämnar branschorganisationen Svenskt Flyg.  – Jag kan inte acceptera att staten är med och finansierar en organisation som har samma inställning till klimatfrågan som Donald Trump, säger miljöministern..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 18 kl. 20:19

Svenskt Flyg retar upp miljöministern

Statligt ägda Swedavia och myndigheten Luftfartsverket bör lämna branschorganisationen Svenskt Flyg, anser miljöminister Karolina Skog (MP) enligt Dagens Nyheter. – Jag kan inte acceptera att staten är med och finansierar en organisation som har samma i.

Sydöstran - 15 feb 18 kl. 20:19

Svenskt Flyg retar upp miljöministern

Statligt ägda Swedavia och myndigheten Luftfartsverket bör lämna branschorganisationen Svenskt Flyg, anser miljöminister Karolina Skog (MP) enligt Dagens Nyheter.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Frankrike lanserar europeisk krisstyrka

Frankrike lanserar en militär styrka tillsammans med andra länder utanför EU:s och Natos ramverk. Bland de länder som ingår finns Storbritannien som Frankrike vill ha en nära militär relation till efter britternas kommande utträde ur EU.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Svettiga intervaller i parken

Måndagen var allt annat än lugn i Hoglands park. Ett 50-tal personer körde premiärpasset av sommarträningen. .

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

SvFF: "Otäckt mycket" hat mot Durmaz

Svenska fotbollförbundets polisanmälan om bland annat hot mot Jimmy Durmaz har lämnats över till polisens Nationella operativa avdelning. Förbundet jobbar nu med att dokumentera hot och hatiska meddelanden och lämna över materialet till polisen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ludvigsson uttagen till Tour de France

Det blir en svensk cyklist i årets upplaga av Tour de France. Groupama-FDJ-stallet har tagit ut 27-årige Tobias Ludvigsson bland de som får chansen i cykelklassikern.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Stopp i tågtrafiken på grund av brand

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Kina sänker bankkraven för att tackla krisen

USA:s president Donald Trump planerar att införa begränsningar för kinesiska investeringar och för ny teknikexport till Kina. Samtidigt sänker Kina reservkraven för vissa banker i syfte att frigöra hundra miljarder dollar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

EU inför sanktioner mot Myanmar

EU inför sanktioner mot sju företrädare för säkerhetsstyrkorna i Myanmar (Burma), säger diplomater och andra företrädare för unionen. De sju straffas för systematiska övergrepp på landets muslimska befolkning, rohingyerna. Deras tillgångar kan därmed frysas och de förbjuds att resa in i EU-länderna.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Donation räddade ett av Nationalmuseums tak

Ett 1800-talstak på Nationalmuseum i Stockholm har restaurerats till fullo tack vare en donation på 400 000 kronor.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Hon blir kommunens nya fritidschef

Lorri Mortensen Mates blir ny fritidschef i Olofström efter Stefan Mårtensson. Hon tillträder sin nya tjänst i augusti..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tre döms för synagogaattacken i Göteborg

Tre män döms av Göteborgs tingsrätt för grovt olaga hot och försök till grov skadegörelse. Straffet blir 2 års fängelse för två av dem och den tredje döms till 1 år och 3 månaders fängelse. En av de tre ska också utvisas ur landet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.