Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 January, 08:43

Liknande nyheter

Taggar: Minister, missade, flyg
Västerbottens Folkblad - 29 sep 11 kl. 10:21

Missade flyg ? får 75 kronor

UMEÅ Resenären ville ha flera tusen kronor i ersättning för det missade flyget. Hon får 75 kronor. UMEÅ Resenären ville ha flera tusen kronor i ersättning för det missade flyget.

Västerbottens Folkblad - 21 maj 12 kl. 11:08

Festande Rihanna missade flyg

Även superstjärnor kan försova sig och missa viktiga flyg. Det bevisade Rihanna i helgen efter ett par dagars festande i London. Rihanna var i den [...

BT - 03 sep 13 kl. 16:02

Missade flyg efter dynamitskämt

Dålig humor ledde till att en man inte kunde komma med sitt flyg på tisdagseftermiddagen från Arlanda. Det var när mannen skulle passera säkerhetskontrollen som han fick för sig att skämta till det. ?

Aftonbladet - 24 feb 12 kl. 12:01

JUST NU: AIK-spelare missade flyg

Skulle på träningsläger i USA - blev kvar?Det blev en liten miss?..

YLE - 14 apr 15 kl. 10:53

Norwegian ställer in flera flyg

Lågprisbolaget Norwegian drabbas värst av den pågående strejken bland markpersonalen på flygplatserna. Flygbolaget tvingas ställa in nio av tisdagens avgångar från Helsingfors. Det är Luftfartsunionen IAU och kabinfacket SLSY som har inlett en två dagar lång strejk.

SmålandsPosten - 22 jan 15 kl. 06:06

SD-ledaren missade omröstning ? Anna Fransson (S) tog hans väska

SKULLE RÖSTA. Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson missade misstroendeomröstningen mot statsminister Stefan Löfven. Anledning: Kronobergs regionråd Anna Fransson (S) tog hans väska på Arlanda.

Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 06:30

Minister tog Ben Ali-flyg för familjeresan

Frankrikes utrikes­minister, Michèle ­Alliot-Marie, anklagas för att ha använt sig av Ben Ali-regimens privatjet för privata solresor i Tunisien - mitt under jasmin­revolutionen.
PARIS. Turbulensen kring utrikesministern är på väg att undergräva den franska diplomatin i Nordafrika.

Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 06:30

Fransk minister tog Ben Ali-flyg

Frankrikes utrikes­minister, Michèle ­Alliot-Marie, anklagas för att ha använt sig av Ben Ali-regimens privatjet för privata solresor i Tunisien - mitt under jasmin­revolutionen.
PARIS. Turbulensen kring utrikesministern är på väg att undergräva den franska diplomatin i Nordafrika.

Regeringen - 15 apr 16 kl. 09:56

Regeringen driver på för minskade klimatutsläpp på internationellt flyg

Regeringen är tydlig med att de globala utsläppen från internationellt flyg behöver minska. En förutsättning för det hållbara samhällsbygget är att varje transportslag bär sina egna kostnader, inte minst kostnaderna för föroreningar. Klimat- och miljöminister Åsa Romson och infrastrukturminister Anna Johansson har idag gemensamt framfört Sveriges linje när frågan diskuterades vid det informella miljö- och transportministermötet för EUs medlemsländer i Amsterdam..

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 18:27

Resultatlösa sökningar med flyg


Under måndagen användes flygplan för att söka efter den 19-årige man som saknas i Uppsala sedan nyårsdagens morgon. - Man har sökt längs Fyrisån med lågt flygande flyg, säger Mats Länn, befäl vid polisen i Uppsala län.Sökandet gav dock inga resultat.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 18:31

Resultatlösa sökningar med flyg

Under måndagen användes flygplan för att söka efter den 19-årige man som saknas i Uppsala sedan nyårsdagens morgon. — Man har sökt längs Fyrisån med lågt flygande flyg, säger Mats Länn, befäl vid polisen i Uppsala län. Sökandet gav dock inga resultat.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Efter tragedin - skicrosstjärna mot comeback

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg planerar att göra comeback i världscuptävlingarna i Idre i februari. Öhling Norberg tog en time out efter att sambon Anna Holmlund skadats allvarligt på träning i Italien strax före jul.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Lite av varje i Blekinges musikvår

Som vanligt bjuder våren på ett fullspäckat kosnertschema med allt från Takida till Strauss. Dessutom invigs nästa vecka den nya konsertlokalen Freden i Brömsebro med Vikingarna och i Olofström firas tioårsjubileet av folkmusikfestivalen ”Midvinterton” i februari. Här har du din musikvår i Blekinge!.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Relationer, historia och småstadsfokus i vårens scenutbud

Pinamackorna fortsätter sin kamp för nya kärleksord, Kristian II får återigen upprättelse och Blekingarnas historia berättas i ny premiär. Här är vårens scenkonstutbud - i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Utställningshallarna fylls av historia och musik

Mycket känns igen i vårens konstutbud, och akvarell- och oljemålningar är fortsatt stort på utställningshallarna i Blekinge även denna säsong. Det märks dock att intresset för historia håller i sig - utöver Blekinge museums succéutställning Rockscen Blekinge, som visas i några månader till, har fler kommit till om bland annat Vång, jazz och Gribshunden..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Susanna Gylling och Alexander Söderbom

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Fälls för grovt fylleri

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Filmades vid varustöld

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Svenskar i Gambia flygs hem i eftermiddag

Drygt hundra svenska charterturister som befinner sig i det oroliga Gambia väntas sent i eftermiddag påbörja flygresan hemåt. - Många tycker att det ska bli skönt att åka hem, säger Barbro Holmberg, presskontakt på researrangören Ving.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Dement fick använd tvättlapp i munnen

När en boende på en demensavdelning i Kristianstads kommun sparkade till en i personalen på benet i samband med ett blöjbyte svarade den anställde med att stoppa en tvättlapp - som precis använts för att torka bort avföring med - i munnen på den demente.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bensinpriset sänks igen

Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med ytterligare tio öre per liter. I torsdags sänktes priset med 15 öre. Riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer är efter sänkningen 14:12 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.