BT > Nyheter

Monday, 20 February, 07:39

BT - 11 jan 17 kl. 20:27

Trots personbästa: "Ingen gjorde något superlopp"Boråsaren Jesper Nelin gjorde en stark andrasträcka när Sverige slutade på sjätte plats i Ruhpoldings världscupstafett..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Jesper Nelin, Sverige, Ruhpoldings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots personbästaIngen gjorde något , superlopp
UT - 06 jan 17 kl. 11:39

Superlopp av Thorn - klart personbästa i världscupen

Viktor Thorn blev 16:e man när Tour de ski flyttade till Italien och körde 10 kilometer i fri stil. Ett prydligt personbästa i världscupen..

YLE - 26 jan 15 kl. 07:28

Nytt personbästa av Jonna Berghem

De västnyländska idrottarna kammade hem flera mästerskap då distriktsmästerskapen inomhus i friidrott avgjordes på söndagen (25.1). De öppna mästerskapen i Nylands- och Åbolands idrottsmästerskap gick av stapeln i Sportkvarnen i Helsingfors.

YLE - 27 feb 15 kl. 18:24

Guld och personbästa för Erica Hjerpe

Vasa IS Erica Hjerpe stod för nytt personbästa då hall-FM för juniorer inleddes i Åbo på fredag. Klubbkamraten Kristian Bäck vann guld i längdhopp på nytt årsbästa. Hjerpe var överlägsen i klassen för 22-åringar och var nära att klara ännu högre höjder än 423.

YLE - 27 feb 15 kl. 18:24

FM-guld och personbästa för Erica Hjerpe

Vasa IS Erica Hjerpe stod för nytt personbästa då hall-FM för juniorer inleddes i Åbo på fredag. Klubbkamraten Kristian Bäck vann guld i längdhopp på nytt årsbästa. Hjerpe var överlägsen i klassen för 22-åringar och var nära att klara ännu högre höjder än 423.

YLE - 29 jun 16 kl. 19:17

Wilma Murto fortsätter imponera – nytt personbästa!

De finländska stavdamerna är i högform. Minna Nikkanen klarade 452 under Paavo Nurmi Games – nytt årsbästa. Det gjorde också Wilma Murto och förbättrade personbästa utomhus med två centimeter.

YLE - 29 jun 16 kl. 21:18

Neziri nosade på personbästa – två jämna prestationer i Åbo

Häcklöparen Nooralotta Neziri stod för en till stabil insats i hemmatävlingen Paavo Nurmi Games. Neziri klockades för 12,87 på 100 meter häck – under en tiondel från hennes färska personbästa. Neziri har visat upp storartad form inför EM och OS – och fortsatte att imponera med en medvind på 1,2 meter per sekund i Åbo.

YLE - 18 maj 13 kl. 18:24

Oliver Helander kastade personbästa i spjut

IF Raseborgs 16 år gamla Oliver Helander kastade personbästa i spjut. Däremot lyckades kulstötaren Tomas Söderlund inte förbättra sitt personbästa i kula i BBTechnics Challenge friidrottstävlingarna på lördagen i Karis. Helanders resultat 68,44 kom i den femte kastomgången.

Nya Wermlands Tidningen - 05 feb 14 kl. 06:00

Nytt personbästa för Holmstrand

Det var personbästa i Marcialonga senast och det blev personbästa – igen – när långloppscirkusen nådde König Ludwig Lauf i söndags. – Det blir bättre och bättre hela tiden, i ett långlopp är det här det bästa jag gjort, konstaterade Martin Holmstrand..

Uppsalanyheter.se - 26 jul 14 kl. 23:30

Personbästa och imponerande Karlsson

Dragracing: Elsa Karlsson som inledde helgens tävlingar med två försiktiga körningar slog till med personbästa och en imponerande körning på lördagen.Elsa Karlsson som inledde helgens tävlingar med två försiktiga körningar slog till med personbästa och en imponerande körning på lördagen.   Med tre starter i Malmö och två starter på fredagen i Tierp imponerade Pro Stock Bike "Rookien" Elsa Karlsson i sin blott sjätte start.

YLE - 13 aug 16 kl. 16:16

Suberb insats av Mäkelä – femma i kvalet med personbästa

OS-debutanten Kristiina Mäkelä är klar för final i tresteg med det nya personbästa 14,24. Rekordet kom i det sista hoppet. Jag känner bara lycka, säger Mäkelä till Yle.

YLE - 13 aug 16 kl. 16:16

Superb insats av Mäkelä – femma i kvalet med personbästa

OS-debutanten Kristiina Mäkelä är klar för final i tresteg med det nya personbästa 14,24. Rekordet kom i det sista hoppet. Jag känner bara lycka, säger Mäkelä.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

"Moonlight" fick manuspris

Barry Jenkins film "Moonlight" vann på söndagen det prestigefulla manuspriset när det amerikanska manusförfattarförbundet, Writer's Guild of America, delade ut sina årliga priser.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Många frågor till Pence i Bryssel

Donald Trumps tillträde som USA:s president har fått det att knaka i relationen mellan Washington och Bryssel. Frågan är om vicepresident Mike Pence kan gjuta olja på vågorna - och om han ens vill det?(TT).

BT - 1 timme sedan

Boråspolis: ”Jag befarade att han skulle skada henne”

Flera polispatruller i Borås ryckte ut efter ett larm om att en våldsam man var ute efter sin flickvän. Utanför hennes bostad stoppades den misstänkte – med kniv på sig och ett basebollträ i händerna..

BT - 1 timme sedan

Hjälper fler till en bättre energianvändning

Hur kan man spara energi genom tätade lister och smartare belysning? Energirådgivare Decima Henningsson vet. Nu ska hennes tjänster inte bara finnas i Tranemo och Ulricehamn, utan även i Svenljunga..

BT - 1 timme sedan

Många intresserade när Marks Bostad sålde av fastighet

78 stycken anmälde sitt intresse för Marks Bostads AB:s hyresfastighet i Björketorp. Efter budgivning landade priset på 6,75 miljoner kronor..

BT - 1 timme sedan

Med kamera kan nattbesöken göras på distans

Med en så kallad trygghetskamera i sovrummet kan hemtjänstpersonal kontrollera att den äldre sover lugnt utan att klampa in i bostaden. Kameran testas i Borås och resultatet är positivt..

BT - 1 timme sedan

Den lagen säger bara ”Go home”

Regeringen vill riva upp lex Laval med en ny lag som egentligen bara handlar om att ge facket mer makt..

BT - 1 timme sedan

Här är nattens händelser

Nattens huvudrubriker: Lokalt och i omvärlden..

BT - 1 timme sedan

Brink: Gabriel utnämnde tysk Messias

Varje pressat politiskt parti önska sig nog följande när valrörelse närmar sig: Att som en kanin ur trollkarlens hatt plocka fram en erfaren men ändå oanvänd toppkandidat..

BT - 1 timme sedan

Skolan bytte tankesätt – avgörande för barn med adhd

Skolan riskerar att bli ett lotteri för barn med adhd. Det säger Daniel Johansson, speciallärare på Sandgärdskolan. – Kunskapsnivån är väldigt varierande bland rektorerna och på olika skolor, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.