DN > Kultur

Tuesday, 17 January, 07:49

DN - 11 jan 17 kl. 20:39

Niklas Wahllöf: Det är som om musiken har abdikerat från att försöka nå hjärnanFå förnekar att musiken besitter en enorm politisk potential. Man kan tycka att världsläget skulle ge upphov till nya former av protester. Inte mycket talar för det just i år..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wahllöf

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, WahllöfDet är som om , musikenhar , abdikerat, från att försöka nå hjärnan
DN - 06 dec 12 kl. 09:10

Niklas Wahllöf: Artistutbudet i svensk tv har samma smak och form som en degklump

Hur är läget i den svenska tv-världen? Niklas Wahllöf ser ?Tack för musiken?

DN - 28 jun 12 kl. 08:32

Niklas Wahllöf: Lotta Engberg kämpar i motvind med mindre resurser och färre linslöss

Allsångssäsongen står i full blom, men programmen ska inte bedömas efter ­musiken. För kanske är det så att Lotta och Måns har som uppgift att vara eldvakter vid ­folkets gemensamma ­lägerbrasor..

DN - 11 okt 12 kl. 08:42

Niklas Wahllöf: Alla subkulturer och särlingar möjsas ned till en beige och blek deg

Nog verkar Kalle ­Moraeus vara en hyvens karl. Det är inte heller honom vi ska oroa oss för. Det är musiken..

Västerbottens Folkblad - 28 feb 12 kl. 09:05

Mer ?Tack för musiken?

Niclas Holmlund, 28 februari, 09.05 Tv-programmet ?Tack för musiken?

Västerbottens Folkblad - 09 dec 14 kl. 11:44

Strömstedt fortsätter tacka för musiken

Folkbildaren, musikern och programledaren Niklas Strömstedt säger ”Tack för musiken” igen. Den fjärde säsongen gästas han av Jill Johnson, Peter Jöback, Sarah Dawn Finer och Mauro Scocco. På fredag tar Niklas Strömstedt plats i rutan igen med ”Tack för musiken”.

Expressen - 26 maj 16 kl. 10:46

SVT:s passning till Niklas Strömstedt efter TV4:s kupp

TV4 värvade Niklas Strömstedt från SVT för att göra ett nytt program med sin fru Jenny Strömstedt. Efter värvningskuppen skickar SVT en passning till Strömstedt – samtidigt öppnar man för att programledaren kan återvända till "Tack för musiken". "Jag kan inte se att vi gör 'Tack för musiken' utan Niklas", skriver Thomas Hall, programchef för nöje..

Sydsvenskan - 11 dec 14 kl. 12:36

Niklas Strömstedt vill tacka för musiken igen

Vägen till intervjupersonernas hjärta går genom replokalen. Där lär Niklas Strömstedt känna kollegorna som han sedan intervjuar på scen.
Ikväll börjar en ny säsong av "Tack med musiken"..

Västerbottens Folkblad - 12 dec 14 kl. 08:52

[PLUS] I kväll fortsätter Niklas Strömstedt tacka för musiken

Folkbildaren, musikern och programledaren Niklas Strömstedt säger "Tack för musiken" igen. Den....

Expressen - 20 aug 11 kl. 21:49

Ola Salo första gästen i "Tack för musiken"

Niklas Strömstedt tog emot sin första gäst, Ola Salo i SVT:s nya storsatsning "Tack för musiken". Vad tyckte du om första programmet av "Tack för musiken"? Diskutera här!.

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 12 kl. 08:00

"Tack för musiken" tillbaka i höst

Niklas Strömstedt får leda ännu en säsong av "Tack för musiken", SVT-programmet där han bjuder in artister för att prata om musiken. Redan nu har han klart med två artister till höstens omgång - Tomas Ledin och Anna Ternheim, skriver Aftonbladet. ?

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 11:08

Lena Philipsson i "Tack för musiken"

Den 30 november börjar den andra säsongen av Niklas Strömstedts pratshow "Tack för musiken" sändas i SVT. Nu är det klart vilka sex musiker som gästar honom för att samtala om livet och musiken. Först ut är Lena Philipsson som har bjudit in ex-maken Orup och Jonas Gardell.

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Filmvår med magert utbud

Kolonial rasbiologi, gatans hat och musikdokumentärer. En orolig svensk filmbransch möter våren med en stor spännvidd av nya filmpremiärer..

DN - 14 timmar sedan

Lars Noréns ”Efterlämnat” rester av en bildprakt som förgått

I Lars Noréns nya bok ”Efterlämnat” tecknas en värld i gråskalor, befolkad av kantstötta figurer. Aris Fioretos ser en berättare söka en form för det obeständiga och bortglömda..

DN - 15 timmar sedan

”När jag förstod att Trump vann fick jag en chock”

När Trump vann valet i USA snabbskrev komikern Yvonne Skattberg föreställningen ”Grab them by the balls”. Den 8 februari har den premiär på Teater Brunnsgatan 4..

DN - 16 timmar sedan

Johan Croneman: Första halvan av nya ”Idévärlden” var fantastisk tv

Eric Shüldts nya program ”Idévärlden” strävar efter att gå på djupet, inte bara skrapa på ytan. Och första programmet var mer än lovande..

DN - 17 timmar sedan

Frågor om språket – symboler, emblem, besikta, gå och handla

Emblem är symboler för yrkesgrupper Vad kallas symboler som används av specifika yrkesgrupper, som läkekonstens symbol som används av farmaceuter? Ulrika Svar: Man brukar kalla sådana symboler för emblem, ett ord vi har lånat in från grekiskan. Per-Anders Jande   Bäst att få bilen besiktad Heter det besikta eller besiktiga bilen?.

DN - 17 timmar sedan

”Olle Ljungström i Afghanistan” skildrar Pål Hollenders resa in i kriget

Filmaren och konstnären Pål Hollenders nya film heter ”Olle Ljungström i Afghanistan”. En skildring sprungen ur hans och popartistens resa 2002 till det krigsplågade landet, på uppdrag av regissören Lars von Trier..

DN - 17 timmar sedan

Språkkrönika: Mina språkfel var inga tester

SPRÅKKRÖNIKA. En läsare föreslog för en tid sedan att jag medvetet borde införa små språkfel i mina texter för att testa hur många som upptäcker dem. Jag kan meddela att det inte behövs.

DN - 18 timmar sedan

En grundkurs i ”Skam” – allt du behöver veta om den norska succéserien

Den tredje säsongen av ”Skam”, den norska ungdomsserien som fått fans över hela världen, har precis haft svensk premiär på SVT. Serien har redan blivit den mest sedda på SVT Play genom tiderna. Vill du veta vad all uppståndelse handlar om?

DN - 19 timmar sedan

Michael Moore ordnar demonstration mot Donald Trump

Amerikanska kändisar fortsätter att protestera mot sin blivande president. Nu anordnar en samling kända Trumpmotståndare, tillsammans med Greenpeace, en motdemonstration inför installationsdagen..

DN - 19 timmar sedan

Rekordårens små signaturhus har blivit symboliska

Kommentar. Veckan innan Washington DC:s mest kända byggnad får en ny invånare fick också Hamburg en ny ”signaturbyggnad” – en som kommer att ge den illa beryktade hamnstaden en ny image på samma sätt som operahuset i Sydney eller Guggenheimmuseet i Bilbao..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.