DI > Ekonomi

Friday, 20 January, 08:50

DI - 11 jan 17 kl. 20:37

Lotta Engzell-Larsson: Spräck myter om klyftor och olyckaLEDARE. Det vilar en självförstärkande dystopisk känsla över politiken i västvärlden just nu. Det var inte minst tydligt i onsdagens svenska partiledardebatt. Det genomgående temat var allmän otrygghet, klyftor och säkerhetsrisker..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, Ledare

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Spräck, myterom , klyftoroch , olycka
Skånskan - 15 feb 16 kl. 16:05

Grekiska myter med fin tonträff

Recension SCEN
Resan till dödsriket
Scen: Teater Sagohuset, Lund
Regi: Margareta Larson Koreografi: Lotta Lagerström Dyrssen
Kostym: Leif Persson. Ljus: Mikael Wellershaus. Musik: Oscar Hielm och Åsa Ahlander
På scen: Åsa Ahlander, Oscar Hielm och Åsa Hörling
Från 9 årFlera gånger har Teater Sagohuset tagit sig an motiv ur den grekiska mytologin i föreställningar för såväl stora som små.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

CTT får leverera till Boeing

CTT Systems, verksamt inom befuktning och avfuktning av flygplan, har valts som leverantör av luftfuktarsystem till "flight deck", "crew rests" och två kabinzoner i Boeing 777X..

DI - 30 minuter sedan

Klassisk affär på väg upp

ÖREBRO När återförsäljarna försvann och den tekniska utvecklingen förändrade musiklyssnandet tvingades musikbolaget Naxos Sweden till ett stålbad. Intresset för klassisk musik och viljan att ligga långt framme i distributionen har satt företaget på banan igen.    .

DI - 30 minuter sedan

Hexagon tillbakavisar uppgift om hemlig Rollén-utredning

Mannheimer Swartling har inte författat någon utredning med slutsatsen att vd Ola Rollén inte kommer att åtalas för insiderbrott i Norge, något Svenska Dagbladet uppgav i en artikel på torsdagen.   Det säger Hexagons chefsjurist Johnny Andersson, tillika delägare i Mannheimer Swartling, till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer fredag 20 januari

Här är händelserna att hålla koll på under fredagen..

DI - 1 timme sedan

Nu är vi tio miljoner svenskar

Den historiska siffran är uppnådd. I Sverige bor nu tio miljoner människor, enligt Statistiska centralbyrån (SCB) som bekräftade klockan 7.47 på fredagen.

DI - 1 timme sedan

Henrik Mitelman: Trump står för vänsterpolitik

Nu tillträder Donald Trump. Börsen är hoppfull, men när marknadsekonomin sätts ur spel brukar det dessvärre gå illa. Dessutom ökar de geopolitiska riskerna..

DI - 1 timme sedan

Argentina tar in 7 miljarder dollar på obligationer

Argentina har emitterat obligationer på den internationella marknaden för 7 miljarder dollar. Det beskrivs ha varit en stark efterfrågan med orders på totalt cirka 22 miljarder dollar, enligt Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Kinas ekonomi växer långsammare än på 26 år

Tillväxten i Kina 2016 var 6,7 procent jämfört med 6,9 procent året före, enligt officiell statistik som publicerats på fredagen. Det är den långsammaste tillväxten på 26 år..

DI - 1 timme sedan

Trump tar ny slogan från skräckfilm

"Keep America Great" är namnet på den valkampanj som Donald Trump tänker köra för att bli omvald om nästan fyra år. Det framgår av en intervju som The Washington Post gjort med honom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.