LV > Nyheter

Friday, 21 July, 06:51

LV - 11 jan 17 kl. 21:30

Museet behöver anställa - söker ny museipedagogBesökssiffrorna för Västerviks museum stiger. Nu söker verksamheten efter en ny museipedagog..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Västerviks

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Museetbehöver , anställa, sökerny , museipedagog
SVT Debatt - 26 okt 13 kl. 13:00

Ni måste börja anställa funktionshindrade

FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR Antalet arbetslösa ungdomar med funktionsnedsättningar ökar. De små företagen tar sitt ansvar i större utsträckning än de större. Detta måste det bli ändring på.

YLE - 16 jun 16 kl. 09:09

Också enmansföretag hyr arbetskraft istället för att själva anställa

Nu har också enmansföretag börjat använda sig av inhyrd arbetskraft, bland annat för att det är enklare än att anställa personal tillsvidare. Samtidigt har det också blivit mera accepterat att jobba som inhyrd arbetskraft i bemanningsföretag. Ari Syväsalmi har jobbat som inhyrd arbetskraft i olika byggföretag de senaste två åren.

YLE - 07 feb 14 kl. 06:47

MTV3: Finnair får anställa utländsk kabinpersonal

Finnair får anställa kabinpersonal från länder utanför EU på flygen till USA, skriver MTV3 på sin nätsida. Det är Nylands arbets- och näringsbyrå som gett Finnair det här tillståndet. På Finlands Flygvärdinne- och stewardförbund SLSY är man upprörd över beskedet.

HBL - 18 mar 14 kl. 09:37

Stenberg redo anställa kvinnliga präster

Per Stenberg blir Karlebys förste kyrkoherde som accepterar kvinnliga präster. Den nya kyrkoherden Per Stenberg säger att det blir en utmaning att balansera de liberala och konservativa krafterna inom kyrkan, men tror sig ha nytta av sin diplomatiska läggning.

Vi träffas vid Karleby medeltida sockenkyrka som moderniserats och är i fullt bruk.

Posh24 - 23 jul 14 kl. 13:05

Linda Thelenius lever på makens pengar: "Ingen vill anställa mig!"

Linda Thelenius, tidigare Rosing, har problem med jobb. Den tidigare glamourmodellen och Big Brother-deltagaren har tagit en paus från rampljuset och är just nu hemmafru, och lever på sin man Peter Thelenius pengar. Men hon har tröttnat på att vara arbetslös.

SmålandsPosten - 19 jun 16 kl. 16:10

Fenix vill anställa en språkresurs i arabiska och dari

Fritidsgården Fenix vill under hösten deltidsanställa en av sina tidigare språkpraktikanter. För att bekosta anställningen söker de pengar från de statliga extramedel som kommunen har fått på grund av det ökade flyktingmottagandet..

Barometern - 19 apr 17 kl. 14:52

80 ubåtsbyggare sökes när Saab ska anställa

Saab söker ubåtsbyggare. Två undervattensfarkoster ska vara klara till 2024. Bara i år ska de anställa 80 personer..

Nyteknik - 28 apr 17 kl. 13:17

Koenigsegg vill anställa 40

Sugen på att jobba med ”rekordprodukter”? Svenska Koenigsegg ska storexpandera och söker nu med ljus och lykta efter ny personal. För att få upp farten i fabriken vill företaget anställa 40 personer..

YA - 15 apr 14 kl. 06:30

Kulturen vill anställa fler

Foto: Emma Lawesson
Museipedagog till museet, mobila fritidsledare och en projektanställning till biblioteket. Det är några av önskemålen som kultur- och fritidsförvaltningen lägger fram inför arbetet med nästa års budget.
Omkring 1 miljon kronor i extra anslag är förvaltningens förslag inför 2015.

YLE - 10 mar 16 kl. 09:13

Företag vill inte anställa arbetslösa

Det är bland annat de unga och de arbetslösa som tävlar om de lediga jobben på arbetsmarknaden. Enligt arbets- och näringsministeriets utredning var ungefär var fjärde av de som rekryterades arbetslös. Arbets- och näringsministeriet undersökte rekryteringen år 2014.

Fler nyheter från LV

LV - 7 timmar sedan

Västervik vände och vann mot Vargarna

Peter Ljung är återigen kung i Västervik. När laget slog Vargarna - för fjärde(!) gången denna säsong körde lagkaptenen in full pott..

LV - 12 timmar sedan

WIBK:s poängmaskin till Allsvenskan

Det har ryktats om det en tid och nu är kontraktet påskrivet och affären officiell. Nils Söderquist, från Västervik, kommer att spela för Craftstaden den kommande säsongen..

LV - 11 timmar sedan

Brandtillbud i maskinen

Räddningstjänsten i Södra Vi fick under eftermiddagen rycka ut till Nyllinge , strax utanför samhället, sedan det börjat ryka kraftigt ur en ensilagemaskin..

LV - 15 timmar sedan

P18-laget vann – men P16 utslagna

Vinst för en och förlust för en annan. Vimmerby P18 vann sin första slutspelsmatch mot Åkersberga efter straffar. P16 fick se sig besegrade mot amerikanska St.

LV - 16 timmar sedan

Han lever drömmen med landslaget

Som ung drömmer många om att bli fotbollsproffs. Före detta Mörlundabon Fredrik Madestam likaså. Han märkte snart att den önskan inte skulle slå in, men hade bestämt sig, han skulle jobba med fotboll på något sätt.

LV - 16 timmar sedan

Kinda på plats 40 i solcellstoppen

Med en effekt av installerade solceller per kommuninvånare hamnar Kinda med 22,8 watt per kommuninvånare på plats 40 genom Energimyndigheten undersökning av Sveriges kommuner..

LV - 17 timmar sedan

Hasselörodd i medvind

I onsdags var det dags för en av Västervikssommarens höjdpunkter; Hasselörodden. Kajen och hamnen var sprängfylld av människor som ville se träbåtar och få en fläkt av svunna tider. Svag medvind och solsken gjorde att det blev en lätt färd för roddarna..

LV - 18 timmar sedan

Vinna eller försvinna som gäller

Båda Vimmerbylagen har kvalificerat sig för A-slutspel i Gothia Cup. Blir det vinst väntar sextondelsfinal för båda lagen men blir det förlust får de packa sina väskor och åka hem till Vimmerby igen..

LV - 17 jul 17 kl. 15:56

VIF stormar fram i Gothia Cup

Vimmerby IF P16 fick en flygande start på Gothia Cup. Mot det amerikanska laget St. Paul Blackhawks 2 blev det nämligen vinst med hela 11-0..

LV - 20 timmar sedan

VM-Guld och Guldplakett

För två år sedan blev Daniel, 19 år, antagen paralandslaget i bordtennis och under världsmästerskapet i mitten av maj i år vann han, tillsammans med Tobias Andersson från Malmö, lag- VM i bordtennis i Bratislava, Slovakien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.