LV > Nyheter

Friday, 26 May, 07:27

LV - 11 jan 17 kl. 21:30

Museet behöver anställa - söker ny museipedagogBesökssiffrorna för Västerviks museum stiger. Nu söker verksamheten efter en ny museipedagog..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Västerviks

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Museetbehöver , anställa, sökerny , museipedagog
SVT Debatt - 26 okt 13 kl. 13:00

Ni måste börja anställa funktionshindrade

FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR Antalet arbetslösa ungdomar med funktionsnedsättningar ökar. De små företagen tar sitt ansvar i större utsträckning än de större. Detta måste det bli ändring på.

YLE - 16 jun 16 kl. 09:09

Också enmansföretag hyr arbetskraft istället för att själva anställa

Nu har också enmansföretag börjat använda sig av inhyrd arbetskraft, bland annat för att det är enklare än att anställa personal tillsvidare. Samtidigt har det också blivit mera accepterat att jobba som inhyrd arbetskraft i bemanningsföretag. Ari Syväsalmi har jobbat som inhyrd arbetskraft i olika byggföretag de senaste två åren.

YLE - 07 feb 14 kl. 06:47

MTV3: Finnair får anställa utländsk kabinpersonal

Finnair får anställa kabinpersonal från länder utanför EU på flygen till USA, skriver MTV3 på sin nätsida. Det är Nylands arbets- och näringsbyrå som gett Finnair det här tillståndet. På Finlands Flygvärdinne- och stewardförbund SLSY är man upprörd över beskedet.

HBL - 18 mar 14 kl. 09:37

Stenberg redo anställa kvinnliga präster

Per Stenberg blir Karlebys förste kyrkoherde som accepterar kvinnliga präster. Den nya kyrkoherden Per Stenberg säger att det blir en utmaning att balansera de liberala och konservativa krafterna inom kyrkan, men tror sig ha nytta av sin diplomatiska läggning.

Vi träffas vid Karleby medeltida sockenkyrka som moderniserats och är i fullt bruk.

Posh24 - 23 jul 14 kl. 13:05

Linda Thelenius lever på makens pengar: "Ingen vill anställa mig!"

Linda Thelenius, tidigare Rosing, har problem med jobb. Den tidigare glamourmodellen och Big Brother-deltagaren har tagit en paus från rampljuset och är just nu hemmafru, och lever på sin man Peter Thelenius pengar. Men hon har tröttnat på att vara arbetslös.

SmålandsPosten - 19 jun 16 kl. 16:10

Fenix vill anställa en språkresurs i arabiska och dari

Fritidsgården Fenix vill under hösten deltidsanställa en av sina tidigare språkpraktikanter. För att bekosta anställningen söker de pengar från de statliga extramedel som kommunen har fått på grund av det ökade flyktingmottagandet..

Barometern - 19 apr 17 kl. 14:52

80 ubåtsbyggare sökes när Saab ska anställa

Saab söker ubåtsbyggare. Två undervattensfarkoster ska vara klara till 2024. Bara i år ska de anställa 80 personer..

Nyteknik - 28 apr 17 kl. 13:17

Koenigsegg vill anställa 40

Sugen på att jobba med ”rekordprodukter”? Svenska Koenigsegg ska storexpandera och söker nu med ljus och lykta efter ny personal. För att få upp farten i fabriken vill företaget anställa 40 personer..

YA - 15 apr 14 kl. 06:30

Kulturen vill anställa fler

Foto: Emma Lawesson
Museipedagog till museet, mobila fritidsledare och en projektanställning till biblioteket. Det är några av önskemålen som kultur- och fritidsförvaltningen lägger fram inför arbetet med nästa års budget.
Omkring 1 miljon kronor i extra anslag är förvaltningens förslag inför 2015.

YLE - 10 mar 16 kl. 09:13

Företag vill inte anställa arbetslösa

Det är bland annat de unga och de arbetslösa som tävlar om de lediga jobben på arbetsmarknaden. Enligt arbets- och näringsministeriets utredning var ungefär var fjärde av de som rekryterades arbetslös. Arbets- och näringsministeriet undersökte rekryteringen år 2014.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Eldningsförbud råder i kommunen – beredskapen höjs

Från och med den 24 maj klockan 12:00 råder det eldningsförbud i hela Västerviks kommun. - Nu är det torrt och risken är stor att det börjar brinna i markerna, säger Peter Helge verksamhetschef vid räddningstjänsten i Västervik..

LV - just nu

Tennisbanorna får vattnas med kanna i fortsättningen

Det råder vattenbrist på många platser i landet på grund av för lite regn de senaste åren. Vimmerby beslutade att införa ett rekordtidigt bevattningsförbud den 15 maj, men trots förbudet fortsatte Vimmerby Tennisklubb att vattna sina banor i Källängsparken..

LV - 6 timmar sedan

Skogsbranden i Frödinge under kontroll: ”I grevens tid vi blev larmade”

Skogsbranden i Frödinge är nu under kontroll. Det meddelar räddningschef Michael Hesselgård sent på torsdagskvällen. – Vi håller fortfarande på att släcka av längst in i området och kommer ha personal och en bil kvar över natten, sedan räknar vid med att släppa över till markägaren omkring klockan sju på fredagsmorgonen, berättar han..

LV - 22 timmar sedan

Rasmus Bexell har tränat för fullt i veckan – redo för spel

Förra säsongen siktade Stjärnan mot stjärnorna – och hittade dit. Laget från Påskallavik vann division fem nordöstra i överlägsen stil. Men inte skulle de väl kunna hävda sig i fyran?

LV - 7 timmar sedan

Dagens tredje brand i Hultsfreds kommun – det brinner i en flishög

Räddningstjänsten har redan haft en hektisk dag och nu kom, klockan 22.06, nästa larm. Det är en flishög som pyr och ryker mellan Hultsfred S och Hultsfred C..

LV - 7 timmar sedan

Jämn match men Horn satte sina chanser

En jämn, ganska blek match i Fårbo slutade med seger för gästande Horn/Hycklinge. Matchen slutade 4–2. – Vi gör ingen jättebra match men vi krigar och tar vara på våra lägen, säger Horn/Hycklinges tränare Lars Stahlin..

LV - 7 timmar sedan

Västervik förlorade igen: ”Spelar inte som ett topplag”

Västerviks FF åkte till Öland i jakt på i första hand tre poäng. Man jagade också något att tro på och man jagade ett anfallsspel. Man fick: inget av det.

LV - 7 timmar sedan

Fält-Öhr skadad på uppvärmningen: "Låg bara och skrek"

VIF:s vänsterback Jonathan Fält-Öhr skadade sig redan på uppvärmningen och fick kasta in handduken. – Jag hörde hur det knakade till i foten och sedan låg jag på marken och skrek, berättar en hårt bandagerad Fält-Öhr efter matchen..

LV - 7 timmar sedan

Dålig inställning kostade poäng – Borgh kritisk: "Ingen inställning"

Efter den sköna derbysegern mot Gullringen kom Hultsfred ner på jorden i Fågelfors. – Vår första halvlek är det sämsta vi har presterat i år, säger Krister Borgh efter 0–1-förlusten mot Fågelfors..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.