Expressen > Sport

Tuesday, 24 October, 09:40

Expressen - 11 jan 17 kl. 20:18

Dakarrallyt ändras efter två dödsfallDakarrallyt har drabbats av stora problem, då vädret tvingar arrangörerna att göra om etapperna hela tiden. Till råga på det så har två personer dött i området där racet körs, till följd av de extremt tuffa väderförhållandena..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dakarrallyt, ändrasefter , två, dödsfall
Eurosport - 11 jan 13 kl. 15:30

Rally raid - Dakar - Dödsfall i Dakarrallyt ? fransk mc-förare omkom

Dakarrallyt skakas av ännu ett dödsfall. Fransmannen Thomas Bourgin omkom i morse efter att ha kolliderat med en chilensk polisbil på väg till starten av specialsträckan. Bourgin, som gjorde sitt första Dakarrally, blev 25 år gammal..

YLE - 07 jan 15 kl. 09:55

Dödsfall i Dakarrallyt

Polska MC-föraren Michal Dernik har påträffats död 300 meter utanför den officiella tävlingsrutten. Dödorsaken är fortfarande oklar. Arrangörerna för rallytävlingen meddelade på tävlingens webbplats om att Dernik hittats död 206 kilometer in på den tredje etappen mellan San Juan och Chilecito.

SVT - 10 jan 14 kl. 18:57

Flera döda i Dakarrallyt

Under fredagen konstaterades flera dödsfall i Dakarrallyt, en motorcykelförare och två journalister har omkommit..

Eurosport - 11 jan 13 kl. 15:30

Rally raid - EXTRA: Dödsfall i Dakar ? fransk förare omkom

Dakarrallyt skakas av ännu ett dödsfall. Fransmannen Thomas Bourgin omkom i morse efter att ha kolliderat med en chilensk polisbil på väg till starten av specialsträckan. Bourgin, som gjorde sitt första Dakarrally, blev 25 år gammal..

SVT - 11 jan 13 kl. 16:03

Ytterligare ett dödsfall i Dakar

Ytterligare en person har omkommit i samband med Dakarrallyt i Chile. Franske mc-föraren Thomas Bourgin omkom i dag, efter en krock med en polisbil på väg till starten av den sjunde etappen..

BT - 10 nov 14 kl. 18:29

"Tidsfråga innan Borås får dödsfall"

Att röka spice är som rysk roulett och det är bara en tidsfråga innan Borås får det första dödsfallet. Det befarar Jan Johansson, chef för polisens narkotikagrupp. Den cannabisliknande rökdrogen har hamnat i fokus efter dödsfall och händelser där unga människor blivit svårt sjuka och riskerat att avlida.

P3 - 11 sep 15 kl. 10:39

Här är de vanligaste riskfaktorerna som är förknippade med dödsfall

I samma veva som välfärden ökar så förändras också riskfaktorerna för dödsfall i både Sverige och världen. Här är topp-tio-listan..

Kristianstadsbladet - 31 maj 13 kl. 08:51

Förskola slopar rutin efter dödsfall


Förskolorna i Eslöv ska inte längre ha som regel att kontakta föräldrar om barnen uteblir. Därmed ändras rutinerna efter det att en tvåårig pojke hittades död i en överhettad bil. I polisförhör har barnets pappa berättat att han glömde bort att lämna den lille pojken på förskolan.

SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 18:26

Olika förskolerutiner efter dödsfall

Förskolorna i Eslöv ska inte längre ha som regel att kontakta föräldrar om barnen uteblir. Därmed ändras rutinerna efter det att en tvåårig pojke hittades död i en överhettad bil. I Jönköpings kommun tänker man tvärtom och har i stället beslutat införa rutinen.

SmålandsPosten - 03 sep 14 kl. 06:12

Utredning kritiseras av IVO efter dödsfall

En ung boende hittades i våras död på behandlingshemmet Diö HVB. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, kritik mot brister i ägarna Crewford Care AB:s utredning av dödsfallet. Det var i slutet av mars som en ung person hittades livlös på behandlingshemmet Diö HVB.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rasar mot förbundet: "Är väldigt kränkande"

I en intervju med Trottosport förra året berättade Jerry Riordan att han kände sig förföljd av travförbundet – som han menade misstänkliggjorde honom för att dopa sina hästar. Nu berättar en av travsporten just nu hetaste tränare att han fortsatt känner sig orättvist behandlad. – Tro mig, jag känner mig fortfarande jagad, säger Jerry Riordan.

Expressen - 1 timme sedan

Redhawks är ett bra spikförslag

Dagens bästa spel 24 oktoberSpelform: PowerplaySpelstopp: 18.59Spelexpert: Eskil Hellberg.

Expressen - 1 timme sedan

Den raka ettan på Leicester lockar

Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!.

Expressen - 1 timme sedan

Tottenham kan rent av vinna hela cupen

SPELSERVICE: EUROPATIPSET • STRYKTIPSETONSDAG 25 OKTOBEREuropatipset (spelstopp 20.29)LÖRDAG 28 OKTOBERStryktipset (spelstopp: 15.59)SPELEXPERT: ESKIL HELLBERG.

Expressen - 1 timme sedan

Generaalen lär ta ännu en V75-vinst

Jägersro, 28 oktoberBeräknat spelstopp:14.45 V416.20 V7517.

Expressen - 1 timme sedan

Varning för platt insats av United

Topptipset 24 oktoberSpelstopp: 18.59Spelexpert: Johan Meijer.

Expressen - 1 timme sedan

Två troliga spets och slut-spikar

Timo Nurmos egenägde kanonhäst Araw Hoss imponerade förra veckan. Trots blott ett lopp i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro var han segermogen.Åby och Solvalla är alltid en intressant mix vad gäller V86-xpress.

Expressen - 1 timme sedan

V64 och DD: Kuling är van tuffare gäng

Spelvärd: Fredrik EdholmTISDAG 24 OKTOBERV64 och Dagens dubbel, EskilstunaBeräknat spelstopp: 19.25 (V64), 20.53 (DD).

Expressen - 1 timme sedan

NHL-veteran drabbad av Guillain-Barrés syndrom

NHL-veteranen Patrick Eaves uppsökte läkare förra veckan efter att han känt sig svag i kroppen.Nu har Anaheim Ducks-forwarden diagnosticerats med Guillain-Barrés syndrom.– Jag är fast besluten i att jag ska komma över det här och återvända till isen så snart som möjligt, säger han i ett uttalande.

Expressen - 1 timme sedan

"Klart att det är så – det borde alla förstå"

Kennedy Bakircioglu har är klar för ett år till i Hammarby. Ett år som blir hans sista.Efter måndagens 3-3-match match mot Sirius berättar han om diskussionerna som ledde fram till det nya kontraktet, sin nya lön och var han ser sig själv i framtiden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.