DN > Utrikes

Tuesday, 17 October, 03:56

DN - 11 jan 17 kl. 20:16

Trumps viktigaste svarUnder onsdsagens omkring en timma långa presskonferens tog journalisterna upp en rad frågor med Donald Trump. Här är de viktigaste svaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, viktigaste, svar
SvD - 26 jan 17 kl. 16:22

Första veckan – här är Trumps viktigaste åtgärder

President Donald Trump har gått loss på reformarbetet med stor effektivitet. Inom en vecka efter att han tillträdde har han fattat en rad beslut, som är på väg att uppfylla flera av hans mest högprofilerade vallöften. SvD listar Trumps viktigaste konkreta åtgärder..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare anklagas för påhittat ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu hamnar Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i hetluften på nytt sedan hon i en intervju pekat ut två irakiska flyktingar för att ligga bakom ”Bowling Green-massakern”. Men något sådant dåd har inte inträffat..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare tar tillbaka påstående om ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu säger Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i en intervju att två irakiska flyktingar låg bakom ”Bowling Green-massakern”. Något sådant dåd har inte inträffat – vilket Conway i efterhand medger..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 21:33

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Affärsvärlden - 06 apr 17 kl. 16:25

Kalmar Rough Terrain vill bygga Trumps mur

Ett av president Trumps viktigaste vallöften är att bygga en mur mot Mexiko. Kalmar Rough Terrain, med rötterna i Småland, vill bygga den kontroversiella muren..

SvD - 27 nov 16 kl. 21:06

Vilka blir Trumps viktigaste ministrar?

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

Omvalets viktigaste frågor i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

BT guidar: De viktigaste frågorna - i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

Supermiljöbloggen - 12 mar 14 kl. 18:18

Erlandssons svar till SMB + Chatta med Eskil

Igår citerade SMB en intervju där landsbygdsminister Eskil Erlandsson uttalade sig kring ekologiska och Fairtrade-märkta produkter. Erlandsson vill idag förtydliga uttalandet, vilket han gör i citatet nedan. I kombination med Erlandssons svar har vi också arrangerat en chatt där ni läsare får ställa frågor till Eskil imorgon torsdag 10.

Fler nyheter från DN

DN - 15 timmar sedan

Minst 39 döda i bränder i Portugal och Spanien

Minst 39 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal och Spanien. Omkring 6.000 brandmän kämpar mot elden.

DN - 15 timmar sedan

Minst 32 döda i bränder i Portugal

Minst 27 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal, uppger civilförsvaret för den statliga nyhetsbyrån Lusa. Flera av bränderna, som förvärras av hög temperatur och kraftiga vindar, har anlagts, enligt myndigheterna..

DN - 4 timmar sedan

Skolinspektionen granskar krav på skoluniform

På den nystartade friskolan Nordic International School i Norrköping måste eleverna bära skoluniform. Nu ska Skolinspektionen avgöra om ordningsreglerna är förenliga med skollagen, rapporterar Sveriges Radio. Nästa år kommer Nordic International School att starta skolor i bland annat Stockholm..

DN - 8 timmar sedan

”Förhandlar inte förrän vi kan bomba USA”

Nordkorea säger sig inte vara intresserat av några diplomatiska förhandlingar med USA ”innan landet har ett kärnvapen som kan nå USA”. Det uppger CNN..

DN - 7 timmar sedan

Värsta orkanen på 50 år drabbade Irland

Orkanen Ophelia beskrivs som den värsta som drabbat Irland på 50 år. På måndagskvällen svensk tid hade tre personer rapporterats döda och 360.000 hushåll saknade ström..

DN - 7 timmar sedan

Isolerad familj hittad död i lägenhet efter flera månader

Ingen hade sett kvinnan och hennes två vuxna döttrar sedan i somras. Nu har alla tre hittats döda i en lägenhet i Oslo – men polisen vet inte vad som orsakade de mystiska dödsfallen, rapporterar VG. – De har vad vi vet hållit sig isolerade från andra, säger Kjetil Moen vid Oslopolisen..

DN - 9 timmar sedan

Regeringskritisk journalist sprängd till döds

Maltas mest kända journalist, Daphne Caruana Galizia, dödades när hennes bil sprängdes på måndagen. Galizia var känd för att ha anklagat landets regering för korruption..

DN - 9 timmar sedan

Trump fortsätter lova en mur mot Mexiko

USA:s president Donald Trump upprepade på måndagen åter hur viktigt han anser det är att bygga en mur mot Mexiko. Han gjorde det vid en direktsänd presskonferens i Vita huset i samband med ett möte med sin regering..

DN - 9 timmar sedan

Norska Mannen bryts av – lokala medier direktsänder

Ett stort stenras under natten varade i fem minuter antyder att kollapsen för delar av det norska berget Mannen kommer allt närmare. Stenmassan rör sig nu med 36 centimeter per dygn och norska medier direktsänder från platsen..

DN - 10 timmar sedan

Clinton kallar Assange ett redskap för Putin

Den tidigare presidentkandidaten Hillary Clinton anklagar nu Wikileaksgrundaren Julian Asange för att gå USA:s president Vladimir Putins ärenden. Hon gör det i en intervju på måndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.