DN > Utrikes

Tuesday, 23 May, 09:00

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, viktigaste, svar
SvD - 26 jan 17 kl. 16:22

Första veckan – här är Trumps viktigaste åtgärder

President Donald Trump har gått loss på reformarbetet med stor effektivitet. Inom en vecka efter att han tillträdde har han fattat en rad beslut, som är på väg att uppfylla flera av hans mest högprofilerade vallöften. SvD listar Trumps viktigaste konkreta åtgärder..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare anklagas för påhittat ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu hamnar Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i hetluften på nytt sedan hon i en intervju pekat ut två irakiska flyktingar för att ligga bakom ”Bowling Green-massakern”. Men något sådant dåd har inte inträffat..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare tar tillbaka påstående om ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu säger Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i en intervju att två irakiska flyktingar låg bakom ”Bowling Green-massakern”. Något sådant dåd har inte inträffat – vilket Conway i efterhand medger..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 21:33

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Affärsvärlden - 06 apr 17 kl. 16:25

Kalmar Rough Terrain vill bygga Trumps mur

Ett av president Trumps viktigaste vallöften är att bygga en mur mot Mexiko. Kalmar Rough Terrain, med rötterna i Småland, vill bygga den kontroversiella muren..

SvD - 27 nov 16 kl. 21:06

Vilka blir Trumps viktigaste ministrar?

Skånskan - 8 timmar sedan

Värsta ter­ro­risterna un­der Trumps radar

ERWP.fif(2)Do­nald Trump har be­sökt Sau­di­ara­bi­en som sitt första be­sök som ame­ri­kansk pre­si­dent. Den prio­ri­teringen för­vånar, även om in­get som Trump gör läng­re borde för­våna
Än mer upp­se­en­de­väc­kan­de var det att han inte med ett ord nämnde det bru­tala för­trycket av så­väl kvin­nor som alla som inte sla­viskt följer den ex­trema form av is­lam som kung­a­huset på­bjuder.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

Omvalets viktigaste frågor i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

BT guidar: De viktigaste frågorna - i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Polisen: ensam självmordsbombare bakom attacken

Manchesterpolisen bekräftade på tisdagsmorgonen att det var en ensam gärningsman som sprängde sig vid attentatet mot en konsert på Manchester Arena på måndagskvällen. Antalet döda skrivs upp till 22, och man bekräftar också att det finns barn bland de döda..

DN - 30 minuter sedan

Ytterligare fyra demonstranter döda i Venezuela

Caracas. Krisen i Venezuela förvärras efter att ytterligare fyra demonstranter dött under protesterna mot regimen. Demonstranterna dog vid sammandrabbningar under måndagen i den avlidne revolutionsledaren Hugo Chávez hemstad Barinas..

DN - 1 timme sedan

Bildspecial: Explosionen i Manchester

Sent på måndagskvällen inträffade en stor explosion efter en konsert med Ariana Grande i Manchester. Se bilder från händelsen nedan..

DN - 1 timme sedan

Vittnen berättar om skräcken vid explosionen

Många föräldrar stod i foajén till Manchester Arena och väntade på sina döttrar när explosionen kom och glasväggarna splittrades. ”Det var som något ur en krigsfilm” berättar ett av vittnena för BBC..

DN - 1 timme sedan

Live: Misstänkt terrordåd i Manchester

Minst 19 personer har omkommit i samband med vad som förefaller ha varit en terrorattack vid Manchester Arena i Manchester i mellersta England. 59 människor har förts till sjukhus. DN liverapporterar..

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt terrordåd i Manchester – detta har hänt

Nitton personer har omkommit och ett 50-tal personer vårdas för skador efter minst en explosion på en konsert i Manchester på måndagskvällen.  Följ DN:s liverapportering här..

DN - 4 timmar sedan

Polisen bekräftar: Vi behandlar det som ett möjligt terrordåd

Manchesterpolisens chef Ian Hopkins bekräftade vid 4-tiden på morgonen svensk tid de uupgifterna som man tidigare publicerat på Twitter: 19 människor har dött och omkring 50 skadats i samband med vad som utreds som ett terrordåd..

DN - 5 timmar sedan

Theresa May avbryter valkampanjen

Storbritanniens premiärminister Theresa May avbryter sin kampanj inför det kommande valet efter den misstänkta terrorattacken i Manchester..

DN - 5 timmar sedan

Comey skjuter upp utfrågning

Den tidigare FBI-chefen James Comey har skjutit upp en utfrågning i representanthusets revisionsutskott som skulle ha ägt rum på onsdag, enligt utskottets ordförande Jason Chaffetz..

DN - 8 timmar sedan

Explosion på arena i Manchester – många döda

Minst 19 personer har omkommit i samband med vad som förefaller ha varit en terrorattack på Manchester Arena i Manchester i mellersta England. Omkring 50 människor har skadats. Enligt flera nyhetsmedier kan det ha rört sig om en självmordsbombare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.