DN > Utrikes

Wednesday, 23 August, 06:10

DN - 11 jan 17 kl. 20:16

Trumps viktigaste svarUnder onsdsagens omkring en timma långa presskonferens tog journalisterna upp en rad frågor med Donald Trump. Här är de viktigaste svaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, viktigaste, svar
SvD - 26 jan 17 kl. 16:22

Första veckan – här är Trumps viktigaste åtgärder

President Donald Trump har gått loss på reformarbetet med stor effektivitet. Inom en vecka efter att han tillträdde har han fattat en rad beslut, som är på väg att uppfylla flera av hans mest högprofilerade vallöften. SvD listar Trumps viktigaste konkreta åtgärder..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare anklagas för påhittat ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu hamnar Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i hetluften på nytt sedan hon i en intervju pekat ut två irakiska flyktingar för att ligga bakom ”Bowling Green-massakern”. Men något sådant dåd har inte inträffat..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare tar tillbaka påstående om ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu säger Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i en intervju att två irakiska flyktingar låg bakom ”Bowling Green-massakern”. Något sådant dåd har inte inträffat – vilket Conway i efterhand medger..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 21:33

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Affärsvärlden - 06 apr 17 kl. 16:25

Kalmar Rough Terrain vill bygga Trumps mur

Ett av president Trumps viktigaste vallöften är att bygga en mur mot Mexiko. Kalmar Rough Terrain, med rötterna i Småland, vill bygga den kontroversiella muren..

SvD - 27 nov 16 kl. 21:06

Vilka blir Trumps viktigaste ministrar?

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

Omvalets viktigaste frågor i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

BT guidar: De viktigaste frågorna - i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

Supermiljöbloggen - 12 mar 14 kl. 18:18

Erlandssons svar till SMB + Chatta med Eskil

Igår citerade SMB en intervju där landsbygdsminister Eskil Erlandsson uttalade sig kring ekologiska och Fairtrade-märkta produkter. Erlandsson vill idag förtydliga uttalandet, vilket han gör i citatet nedan. I kombination med Erlandssons svar har vi också arrangerat en chatt där ni läsare får ställa frågor till Eskil imorgon torsdag 10.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Trump försvarar uttalande om Charlottesville – skyller på medierna

USA:s president Donald Trumps uttalande efter en våldsam högerextrem manifestation i Charlottesville har beskrivits fel av många medier, säger han själv under ett massmöte i Phoenix, Arizona. Trump lovar åter att muren mot Mexiko ska byggas..

DN - 45 minuter sedan

Medan du sov: Världen i korthet den 23 augusti

DN sammanfattar händelsenyheter i korthet från världen. Detta hände medan du sov:.

DN - 45 minuter sedan

Journalist ihjälskjuten i Mexiko

En mexikansk journalist som levde under skydd har skjutits ihjäl i Mexiko. Han är den tionde journalisten i landet som mördas i år..

DN - 45 minuter sedan

Två gripna i Marocko efter dåden i Spanien

Två män har gripits i Marocko, misstänkta för att ha haft någon typ av koppling till terrorgruppen i Barcelona..

DN - 4 timmar sedan

Kritiserad eftersökning av Trumpkritiker dras tillbaka

Förra veckan begärde USA:s justitiedepartement ut uppgifter om 1,3 miljoner besökare på en webbsida med innehåll som var kritiskt mot Donald Trump. Departementets agerande kritiserades för att bryta mot yttrandefriheten – och nu dras begäran om att få ut ip-adresser tillbaka..

DN - 4 timmar sedan

Sex dödade i dåd i Nigeria

Sex män har dödats av nio jihadister från terrorgruppen Boko Haram i en by i nordöstra Nigeria..

DN - 7 timmar sedan

USA-general: Nya trupper i Afghanistan inom kort

President Trumps utlovade tillskott av amerikanska soldater i Afghanistan kan komma snabbt – inom några dagar eller veckor, enligt USA:s befälhavare i Mellanöstern. Samtidigt sätter den amerikanska utrikesministern press på Pakistan att bekämpa talibanerna..

DN - 7 timmar sedan

Många republikaner lättade efter Trumps besked om Afghanistan

Washington. Många republikaner har uttryckt lättnad efter att president Donald Trump kommunicerat sin nya strategi för kriget i Afghanistan. Särskilt betydelsefullt är att det inte finns något datum för tillbakadragande, enligt senator John McCain.

DN - 8 timmar sedan

Maduro hotar flyende riksåklagare med Interpol

Venezuelas president Nicolás Maduro tänker be Interpol utförda en internationell arresteringsorder för landets sparkade riksåklagare..

DN - 22 timmar sedan

Misstänkt: Ett större attentat var planerat

En imam planerade att offra sitt liv i ett dåd riktat mot flera av Barcelonas monument, enligt nyhetsbyrån AP. En av de misstänkta terroristerna uppger att terrorcellen också planerade en större attack än de på La Rambla och i Cambrils – och kyrkan Sagrada Família. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.