DN > Utrikes

Wednesday, 26 April, 02:06

DN - 11 jan 17 kl. 20:16

Trumps viktigaste svarUnder onsdsagens omkring en timma långa presskonferens tog journalisterna upp en rad frågor med Donald Trump. Här är de viktigaste svaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, viktigaste, svar
SvD - 26 jan 17 kl. 16:22

Första veckan – här är Trumps viktigaste åtgärder

President Donald Trump har gått loss på reformarbetet med stor effektivitet. Inom en vecka efter att han tillträdde har han fattat en rad beslut, som är på väg att uppfylla flera av hans mest högprofilerade vallöften. SvD listar Trumps viktigaste konkreta åtgärder..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare anklagas för påhittat ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu hamnar Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i hetluften på nytt sedan hon i en intervju pekat ut två irakiska flyktingar för att ligga bakom ”Bowling Green-massakern”. Men något sådant dåd har inte inträffat..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare tar tillbaka påstående om ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu säger Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i en intervju att två irakiska flyktingar låg bakom ”Bowling Green-massakern”. Något sådant dåd har inte inträffat – vilket Conway i efterhand medger..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 21:33

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Affärsvärlden - 06 apr 17 kl. 16:25

Kalmar Rough Terrain vill bygga Trumps mur

Ett av president Trumps viktigaste vallöften är att bygga en mur mot Mexiko. Kalmar Rough Terrain, med rötterna i Småland, vill bygga den kontroversiella muren..

SvD - 27 nov 16 kl. 21:06

Vilka blir Trumps viktigaste ministrar?

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

Omvalets viktigaste frågor i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

BT guidar: De viktigaste frågorna - i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

Supermiljöbloggen - 12 mar 14 kl. 18:18

Erlandssons svar till SMB + Chatta med Eskil

Igår citerade SMB en intervju där landsbygdsminister Eskil Erlandsson uttalade sig kring ekologiska och Fairtrade-märkta produkter. Erlandsson vill idag förtydliga uttalandet, vilket han gör i citatet nedan. I kombination med Erlandssons svar har vi också arrangerat en chatt där ni läsare får ställa frågor till Eskil imorgon torsdag 10.

YLE - 30 mar 17 kl. 05:27

Morgonkollen: Trumps kontakter till Ryssland synas i ny opartisk utredning, sju små partier utmanar de stora i kommunalvalet

I USA lovar senaten en opartisk, grundlig utredning om president Donald Trumps och hans stabs Rysslandskontakter;standard;]. I dag avslutar också de små partierna Svenska Yles serie Fokus på partiet. Här är de viktigaste nyheterna som har hänt under natten och lite vägkost inför dagen.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Trumps försök att straffa motståndare stoppas

En federal domare stoppade på tisdagen president Donald Trumps försök att dra in pengar till de städer som inte samarbetar när det gäller hans politik mot papperslösa..

DN - 3 timmar sedan

Utskott: Flynn kan ha brutit mot lagen

President Donald Trumps tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn kan ha brutit mot lagen genom att utan tillstånd ta betalt för ett besök i Ryssland 2015, anser kongresspolitiker..

DN - 6 timmar sedan

Turkiska anfall kritiseras av USA och Irak

Turkiet fortsätter att anstränga relationerna med både USA och Irak genom nya anfall mot den kurdiska PKK-gerillan i norra Syrien och i Sinjar-provinsen i norra Irak..

DN - 4 timmar sedan

Macron försvarar festkväll på krogen: ”Jag ångrar ingenting”

”Osmakligt och opassande”. Sedan Emmanuel Macron efter segern i den första presidentvalsomgången i Frankrike i söndags bjudit sina medarbetare på restaurang har kritiken inte låtit vänta på sig. Nu ger han svar på tal..

DN - 4 timmar sedan

Martin Gelin: Trumps skattereform skapar budgetoro

New York. USA:s president Donald Trump väntas i dag, onsdag, presentera en omfattande skattereform med kraftiga skattesänkningar för företag. Enligt oberoende analyser riskerar reformen att kraftigt öka budgetunderskottet..

DN - 4 timmar sedan

Publiken buade – Ivanka Trump skyllde på medierna

När den tyska publiken buade valde Ivanka Trump att följa sin pappas taktik. Hon skyllde på medierna..

DN - 5 timmar sedan

Unga amerikaner ogillar Trump som president

Två av tre unga amerikaner tycker inte att Donald Trump gör ett bra jobb som president. Och i Sverige visar en ny undersökning att Trump är den minst populäre ledaren i världen – tätt följd av Rysslands Vladimir Putin..

DN - 6 timmar sedan

Turkiet angriper mål i Syrien och Irak

Turkiet har genomfört nya flyganfall mot mål i norra Irak och norra Syrien. Enligt den turkiska militären dödades 70 upprorsmän i anfallen..

DN - 6 timmar sedan

Förklädda IS-män mördade civila i Mosul

IS-terrorister förklädda till irakiska militärpoliser har dödat minst 15 civila inne i centrala Mosul..

DN - 8 timmar sedan

”Vi följer oftast de nomineringar som gjorts”

När Sverige röstade om Saudiarabien i FN:s jämställdhetskommission föregicks det inte av några politiska diskussioner. ”Generellt följer vi de nomineringar som de olika regionerna gjort”, säger utrikesminister Margot Wallströms pressekreterare Erik Wirkensjö. Saudiarabien hade nominerats av Asien och Stillhavsstaterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.