DN > Utrikes

Saturday, 16 December, 06:20

DN - 11 jan 17 kl. 20:16

Trumps viktigaste svarUnder onsdsagens omkring en timma långa presskonferens tog journalisterna upp en rad frågor med Donald Trump. Här är de viktigaste svaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, viktigaste, svar
SvD - 26 jan 17 kl. 16:22

Första veckan – här är Trumps viktigaste åtgärder

President Donald Trump har gått loss på reformarbetet med stor effektivitet. Inom en vecka efter att han tillträdde har han fattat en rad beslut, som är på väg att uppfylla flera av hans mest högprofilerade vallöften. SvD listar Trumps viktigaste konkreta åtgärder..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare anklagas för påhittat ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu hamnar Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i hetluften på nytt sedan hon i en intervju pekat ut två irakiska flyktingar för att ligga bakom ”Bowling Green-massakern”. Men något sådant dåd har inte inträffat..

DN - 03 feb 17 kl. 10:39

Trumps rådgivare tar tillbaka påstående om ”flyktingdåd”

För två veckor sedan introducerade Kellyanne Conway världen för begreppet ”alternativa fakta”. Nu säger Conway, en av president Donald Trumps viktigaste rådgivare, i en intervju att två irakiska flyktingar låg bakom ”Bowling Green-massakern”. Något sådant dåd har inte inträffat – vilket Conway i efterhand medger..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 21:33

Trumps sjukvårdsförslag drogs tillbaka

Trumpregimen drar tillbaka sitt sjukvårdsförslag som var menat att ersätta Obamacare, rapporterar flera medier. ERWP.fif(0)Anledningen var att Trump-anhängarna inte lyckades samla tillräckligt många republikanska röster i representanthuset.

Affärsvärlden - 06 apr 17 kl. 16:25

Kalmar Rough Terrain vill bygga Trumps mur

Ett av president Trumps viktigaste vallöften är att bygga en mur mot Mexiko. Kalmar Rough Terrain, med rötterna i Småland, vill bygga den kontroversiella muren..

SvD - 27 nov 16 kl. 21:06

Vilka blir Trumps viktigaste ministrar?

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

Omvalets viktigaste frågor i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

BT - 14 maj 11 kl. 14:49

BT guidar: De viktigaste frågorna - i sista stund

I valet och kvalet? Kanske kan BT:s guide hjälpa något? Enhetstaxa i kollektivtrafiken, trängselskatt, utökat vårdval, stafettläkare och kultursatsningar är frågor som angår alla västsvenskar.

Supermiljöbloggen - 12 mar 14 kl. 18:18

Erlandssons svar till SMB + Chatta med Eskil

Igår citerade SMB en intervju där landsbygdsminister Eskil Erlandsson uttalade sig kring ekologiska och Fairtrade-märkta produkter. Erlandsson vill idag förtydliga uttalandet, vilket han gör i citatet nedan. I kombination med Erlandssons svar har vi också arrangerat en chatt där ni läsare får ställa frågor till Eskil imorgon torsdag 10.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Nya samtal om Venezuelas framtid

Venezuelas regering och landets opposition möttes under fredagen i Dominikanska republiken. Samtalen hölls med syfte att överbrygga stora oenigheter om hur den svåra politiska och ekonomiska krisen i Venezuela ska kunna få ett slut..

DN - 5 timmar sedan

Republikanernas skattereform ”julklapp” till Trump

Två tidigare tveksamma senatorer, Marco Rubio och Bob Corker, är nu med på Republikanernas tåg mot en genomgripande skattereform som slutstation. Det stod klart på fredagen när partiet meddelade att ett slutligt förslag är färdigskrivet..

DN - 8 timmar sedan

Klart: Högerpopulister tar plats i Österrikes nya regering

Berlin. 31-årige Sebastian Kurz från konservativa ÖVP har har enats med högerpopulistiska FPÖ om att ingå en ny regering, erfar österrikiska medier. Nu väntar skattereformer och en stramare migrationspolitik.

DN - 15 timmar sedan

Annika Ström Melin: EU-ledare applåderar Theresa May och stärker samarbetet

EU-ledare med gott självförtroende applåderar Theresa May och ger grönt ljus åt nästa Brexitfas. Trots fortsatta bråk om asylpolitiken stärks EU-samarbetet inom flera områden. .

DN - 17 timmar sedan

Flera gripna i rysk antiterrorinsats

Rysk säkerhetstjänst säger sig ha gripit sju personer i en antiterrorräd i S:t Petersburg, rapporterar nyhetsbyrån Interfax..

DN - 19 timmar sedan

FN-topp orolig för ”felbedömning” i Nordkorea

FN:s undergeneralsekreterare Jeffrey Feltman är ”verkligen oroad” över hotet om konflikt efter ett besök i Nordkorea. Den bristande kommunikationen medför hög risk för felbedömningar, säger han till CNN..

DN - 23 timmar sedan

Annika Ström Melin: Praktgräl om asylpolitiken på EU-toppmötet

Efter ett praktgräl om asylpolitiken under natten till fredag är EU-ledarna tillbaka på ruta ett, kommenterar DN:s EU-korrespondent Annika Ström Melin..

DN - Igår: 05:49

Australien gör upp med sexövergrepp mot barn i gigantisk utredning

Gör celibat frivilligt och tvinga präster och andra som jobbar med barn att rapportera misstankar om övergrepp till polisen. Det är några av de råd som presenteras i Australiens gigantiska utredning av misshandel och övergrepp mot barn inom institutioner..

DN - Igår: 05:21

Japan utökar sanktionerna mot Nordkorea

Japan har lagt till ytterligare 19 organisationer på sin sanktionslista över svartlistade nordkoreanska personer och organisationer. Listan består av totalt 103 organisationer och 108 individer..

DN - Igår: 21:17

Frankrike kritiskt mot EU:s nya försvarssamarbete

EU inleder en ny form av försvarssamarbete. Medlemsländerna lovar att satsa mer på försvar och ska delta i gemensamma projekt, men Frankrike är kritiskt och vill ha ett smalare och mer avancerat EU-försvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.