DI > Ekonomi

Friday, 20 January, 18:58

DI - 11 jan 17 kl. 20:00

Flera ledamöter vill lämna NordeaFlera ledamöter vill lämna styrelsen för Stockholmsbörsens mest värdefulla bolag Nordea vid vårens bolagsstämma, erfar Di. En av dem som stiger av är vice styrelseordförande Marie Ehrling, enligt uppgiftslämnare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordea, Stockholmsbörsens, Di, Marie Ehrling

Dela artikeln

53 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera ledamötervill , lämna, Nordea
SmålandsPosten - 23 apr 14 kl. 06:06

Massavhopp i socialnämnden ? fem av elva ledamöter lämnar

Fem av elva ordinarie ledamöter i socialnämnden hoppar av. Ingen av dem kan tänka sig att ­sitta kvar mandat­perioden ut.
Nya ledamöter ska väljas av kommunfullmäktige redan på måndag.

Affärsvärlden - 20 mar 13 kl. 11:25

BOE: Samtliga ledamöter röstade för oförändrad ränta

Samtliga nio ledamöter i Bank of Englands policykommitté, MPC, röstade för att lämna styrräntan oförändrad på 0,50 procent vid det penningpolitiska mötet den 7 mars..

Affärsvärlden - 14 aug 13 kl. 11:07

BOE: Samtliga ledamöter bakom oförändrade tillgångsköp

Samtliga nio ledamöter i Bank of Englands policykommitté, MPC, röstade för att lämna styrräntan oförändrad på 0,50 procent vid det penningpolitiska mötet den 1 augusti..

Affärsvärlden - 23 okt 13 kl. 10:57

Samtliga ledamöter i BOE bakom oförändrade tillgångsköp

Nio av nio ledamöter i Bank of Englands policykommitté, MPC, röstade för att lämna styrräntan oförändrad på 0,50 procent vid det penningpolitiska mötet den 10 oktober..

DN - 25 nov 16 kl. 12:06

Peter Erikssons ultimatum till MP-ledamöter: Delta i möten eller lämna riksdagen

Miljöpartiets tidigare språkrör Peter Eriksson kräver att de fyra MP-ledamöter lämnar sina riksdagsplatser om de inte fullt ut deltar i riksdagsgruppens arbete. Det säger han till Dagens Nyheter..

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 14:53

"Upplagt för att SD ska lämna kyrkan i protest"Supervalåret 2014

Det är den 5 oktober 2010. Biskop Eva Brunne talar mot främlingsfientlighet och rasism, och mer specifikt en demonstration som ägde rum dagen innan. Sverigedemokraternas representanter reser sig upp och lämnar Storkyrkan i protest.

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 10:27

Gyllene gryning-ledamöter släppta


Tre av de fyra parlamentsledamöter från det grekiska extrempartiet Gyllene gryning som bland annat anklagas för medlemskap i kriminell organisation har släppts villkorligt, uppger domstolsföreträdare för nyhetsbyrån Reuters.Samtidigt har ändå formella anklagelser riktats mot alla fyra, som ställdes inför en inledande domstolsförhandling i tisdags.Den som hålls kvar i häkte är Giannis Lagos, partiets starke man i det område där en vänstermusiker höggs ihjäl av en Gyllene gryning-anhängare den 18 september.

BT - 02 okt 13 kl. 10:30

Gyllene gryning-ledamöter släppta

Tre av de fyra parlamentsledamöter från det grekiska extrempartiet Gyllene gryning som bland annat anklagas för medlemskap i kriminell organisation har släppts villkorligt, uppger domstolsföreträdare för nyhetsbyrån Reuters. Samtidigt har ändå formella anklagelser riktats mot alla fyra, som ställdes inför en inledande domstolsförhandling i tisdags.Den som hålls kvar i häkte är Giannis Lagos, partiets starke man i det område där en vänstermusiker höggs ihjäl av en Gyllene gryning-anhängare den 18 september.

Expressen - 08 okt 14 kl. 21:53

PM avslöjar: Så vill S tysta sina ledamöter

Socialdemokraternas partistyrelse vill tysta sina riksdagsledamöter. I ett internt PM – som Expressen nu kan avslöja – hindras politikerna från att lämna förslag "som kan rubba förtroendet för den socialdemokratiskt ledda regeringen och dess möjlighet att få igenom sina förslag i riksdagen". Förslagen får enligt dokumentet heller inte kosta någonting..

Politologerna - 19 jun 14 kl. 08:00

Har svenska riksdagsledamöter ett bäst före-datum?

Detta är ett gästinlägg, författat av Anna Bennich-Björkman. *** De politiska partierna i Sveriges riksdag ses – ur ett jämförande perspektiv – som starka. Däremot är det de enskilda riksdagsledamöterna som själva äger sitt mandat, något som kan tänkas fördela makten mer jämnt mellan parti och individ.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Robothandske hjälper sviktande hjärta

En mjuk robot som omsluter hjärtat och får det att slå kanske kan bli en framtida hjälp för personer med hjärtsvikt. Försök på grisar har visat att handsken fungerar..

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Gröna siffror efter Trumps installation

Det var fortsatt positivt på de amerikanska börsernas som några timmar in i fredagshandeln låg på plus. Fokus låg på Donald Trumps installationstal samt inkommande rapporter. Runt klockan 18.

DI - 45 minuter sedan

Roland Poirier Martinsson: Finns USA i dag?

DEBATT. Amerikaner har en närmast metafysisk relation till presidentämbetet. Ändå lät de den minst karaktärsfaste kandidaten i modern tid vinna valet.

DI - 1 timme sedan

Inflationen i Venezuela slår i taket

Inflationen i Venezuela har nått skyhöga 800 procent. Samtidigt har BNP sjunkit med 18,6 procent, visar preliminära siffror..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Lätt uppåt med bank och olja i fokus

Europabörserna segade sig uppåt för att tillslut stänga fredagshandeln på plus. Energi och bank utvecklades starkast i en handel som hade blickarna riktade mot Donald Trumps installationstal..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bankerna lyfte index

Stockholmsbörsen höll andan inför Donald Trumps installation som USA:s nya president på fredagen, men fick allt bättre handelshumör i takt med att ceremonin närmade sig. I topp fanns Com Hem och storbankerna..

DI - 1 timme sedan

PM Nilsson: Välkommet besked från Moderaterna

I höstas stod allianspartiernas ekonomiskpolitiska talespersoner eniga i riksdagen för att såga regeringens budget. Den var företagsfientlig, tillväxtfientlig, framtidsfientlig och allmänt urusel. "Regeringens budget klyver Sverige", sa till exempel Centerpartiets Emil Källström.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Köpenhamn mot strömmen

Börserna i Norden steg överlag på fredagen bortsett från Köpenhamn som pressades av läkemedelsbolag. Globalt fick bank en hyfsad avslutning på veckan inför Donald Trumps installationstal. Samlingsindexet Nordic Vinx ökade 0,6 procent till 924..

DI - 1 timme sedan

Därför brann Samsung-telefonerna

Dålig passform på batterierna, som orsakade överhettning, och fel i produktionen. Det är resultatet av Samsungs egen undersökning till varför flera av de nya telefonerna exploderade eller började brinna — något som i sin tur tvingade elektronikjätten att dra tillbaka omkring 2,5 miljoner av den nya flaggskeppsmodellen Galaxy Note 7..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.